dinsdag 29 oktober 2013

DONDERDAG 31 OKTOBER 14-18U


reservatie: circle.gb@gmail.com


Het is duidelijk dat regelmatige bezoekers die er deze keer niet bij waren toch graag willen weten wat ze gemist hebben. Dat leiden we tenminste af aan het aantal verzoekjes (ook hier op het blog) om een verslag te plaatsen.

Jullie moeten wel beseffen dat wij gedurende zo'n middag door de mannen stevig bezig gehouden worden en niet altijd weten of kunnen zien wat er om ons heen gebeurt. Meestal horen we dat achteraf van elkaar of lezen we in het verslag dat door 1 van de bezoekers wordt geschreven. Maar goed nu is het weer een keertje aan ons om te schrijven hoe wij het beleefd hebben.

Deze keer was het weer een leuke mix van gezelligheid, erotiek en porno. Een mannelijke bezoeker van 1 van de vorige keren had gezegd dat hij met een vriendin zou komen. We noemen haar maar even Griet. Griet had van haar vriend gehoord hoe leuk en geil het er tijdens de Presidential Suite gangbang aan toegaat.

Ze was reuze benieuwd maar ook een beetje “bang”. Iedere meid die ooit voor de eerste keer heeft meegedaan zal weten en begrijpen wat ze voelde. De spanning tussen geilheid en angst doet je hart sneller kloppen. Het is raar dat juist die spanning je toch nog geiler maakt dan je al bent....

Griet wilde geen “special treatment” en ook niet geïntroduceerd worden aan de mannen. Liever anoniem zodat, als het tegen zou vallen, ze geen niet ingeloste verwachtingen zou achterlaten....   Nou we kunnen jullie verklappen dat ze maar dan alle verwachtingen van ons heeft ingelost.  Wow wat was zij een heerlijke  geile meid.

Ook was Shirley weer van de partij. De Aziatische sex beluste meid die de vorige keer absoluut niet te klagen had over mannelijk aandacht. Nu leek het echter alsof Griet alle aandacht naar zich toetrok. Wij komen nooit iets te kort maar je kunt wel merken als weer een andere dame of stel erbij is. Die krijgen dan extra aandacht. Gelukkig zijn we niet jaloers ;-). En wij zijn wat brutaler dus trekken de aandacht van de mannen naar ons. Shirley is duidelijk wat meer verlegen we zijn benieuwd of ze nog eens gaat komen.

Uit onze ooghoeken hebben we gezien dat er nog een stel is langsgekomen. Kennelijk was het ook hun eerste keer en waren ze duidelijk nog een beetje onwennig. Ze zijn naar 1 van de ruimtes boven gegaan. Dat vinden we jammer want dat is niet het concept van de luxe hotelsuite gangbang. Het leuke en geile is juist dat alles in 1 ruimte plaatsvindt zodat als iemand even iets staat te eten of drinken toch onderdeel uitmaakt van het geheel. Dit koppel had zich beter even vooraf aan kunnen melden dan hadden wij hen kunnen (laten) begeleiden.

Helaas waren (mede door toedoen van Griet ;-) ) de mannen om 16,45 – 17.00 uur op een enkele na allemaal uitgeblust. En dat is jammer want alhoewel een keertje dat laatste uurtje kletsen ook leuk is komen we toch wel om geneukt te worden.  Liefst hebben we dat plotseling alle verlichting aan gaat omdat het al 18.15u is. Och, het hoeft ook niet altijd zo heftig te zijn.

De sleutel van het succes van de "Presidential Suite gangbang" zit, naast de locatie en verzorging, in de combinatie van bekend en nieuw. Dat maakt het vertrouwd, veilig, toegankelijk maar ook heel spannend en opwindend. Uiteraard is iedereen altijd prima verzorgd, dat geldt zeker ook voor de heren.  Over het algemeen komen mannen tussen de 30 en 55, ze zien er goed uit en zijn normaal tot (zeer) fors bedeeld. Dus voor alle smaken is er wat ;-).

Ze weten vooral waarvoor ze komen en voelen het goed aan en dat is belangrijk. Ieder heeft zijn eigen ding. de een neukt als een stier, een ander kan heerlijk zijn tong gebruiken en weer een ander geil vingeren en je laten spuiten.

Soms heeft een meid of stel een bepaalde voorkeur en daar gaan de mannen heel goed mee om. Ook als het hard gaat en de vonken er van af spatten is er altijd een basis van respect. Dat betekent dat soms gewoon goede geile gangbangsex hebben maar dat we waar nodig ook en gevoeld ook echt grof afgewerkt worden. Dat is zo geil!

Ben je als koppel (of meid alleen) nieuwsgierig maar ook nog een beetje bang, meld je dan even aan bij ons dan kunnen wij je (laten) begeleiden in je fantasie.

30 opmerkingen:

 1. Nog een paar dagen.
  Welke sletjes gaan er zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,
  zijn er ook meiden die graag het zaad in hun mond nemen?
  Ik kick hier namelijk op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er !
  Ik hoop dat het weer zo geilzellig is als de vorige keren.......
  Dit is toch echt het beste feestje .......
  X Jac

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal er alvast zijn en breng een geile vriendin mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo...ik lees hier straffe verhalen...is dit zo?...

   Verwijderen
 5. Is het echt zo geil als ik hier allemaal lees?....Zou graag eens, niet in die bepaalde volgorde, lekker facesitting, rimming, footloversplay, fisting en lekker anaal gaan... :-) Welke geil sletje of dame van koppel ziet dit zitten?..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vraagje...wat kosr deze gangbang?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Straffe verhalen? De keren dat ik erbij was kloppen de verhalen toch zeker. Maar goed, the proof of the pudding is in the eating.....

  Stamper

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad...best dat ik zelf eens kom proeven...

   Jij bent er dus al meerdere maal geweest...komen er ook koppeljes?

   Verwijderen
 8. Soms wel, soms actieve, soms ECHT actieve en soms kijkers. Het leuke van deze gangbang is het onverwachte, vantevoren staat niets vast. Een programma boekje hebben ze niet. Voor toneelspelletjes daarvoor moet je naar de schouwburg. Maar dat is niets voor mij. Ik ga er 4 uur lang naartoe. Drink en eet wat, doe een klapje met een mede wandelaar, kijktoe die sletten geneukt worden en neuk als ik goesting heb. Klinkt als het ideale middagje uit, toch?. Helaas kan ik vanmiddag niet.

  Stamper

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ok thanks...en misschien tot ooi daar... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heykes....welke sletjes komen er straks?....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Weinig te lezen hier....is er nu nog niet geweten wie er komt straks?....
  Wie overtuigd me ervan dat ik naar hier moet komen en niet naar de Eroxx?..

  Grtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. inderdaad niet zoveel te lezen, vraag mij af hoe de GB is verlopen.....waren de sletjes weer top ? ...was er voldoende actie......

  BeantwoordenVerwijderen
 13. iemand een verslagje .. kon er helaas niet bij zijn en ik wil graag weten wat ik gemist heb
  K

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Inderdaad weinig te lezen, zelfs geen verslagje van vorige donderdag.....geen flauw idee of we iets gemist hebben.

  grtz.

  John

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zelf komen zien en ervaren is veel beter dan verslagje lezen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat weet ik ook. Heb daar inderdaad al veel aangename momenten beleefd. Is toch altijd leuk om te weten wie er allemaal was, welke toevallige bezoekers zijn komen opdagen......zat er een echt leuk sletje bij ? Allemaal vraagtekens.......
   groetjes
   John

   Verwijderen
 16. Hohoi John en anoniemen, We zullen een klein verslagje schrijven. Gedurende de middag is niet altijd ons hoofd volledig bij de les zodat we zien en merken wat er rondom ons gebeurt ;-). Vaak horen we dat later van onze vriend of meiden onderling.

  Dat is ook het leuke als een van de mannelijke deelnemers een verslag schrijf zoals de afgelopen keren. SDan lezen ook wij wat wij gemist hebben. Nu moeten wij onze inspiratie aanspreken. Er is 1 bezoeker geweest die gezegd heeft zijn belevenissen te schrijven. We wachten daar nog heel even op ok?

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Circle O GB,

   het is voor ons ook leuk om eens een verslag te krijgen van een sletje, hoe ervaren jullie de namiddag...wat verlangen jullie meer....wat vonden jullie van de mannen...(vrouwen).... We houden de blog in het oog.....tot de volgende keer...kunnen we wat meer voelen i.p.v. lezen...
   X X

   John

   Verwijderen
 17. Alvast een mededeling voor de mannen die er eind oktober bij waren. Op de volgende gangbang zal Lotte ook weer van de partij zijn... Ze wordt nu ook al weer geil als ze er aan denkt ...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ok ... nu wil ik echt wel graag een verslagje lezen ;)
  Kris

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Is dat die slet met langere zwarte haren van september?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een slet met lange zwarte haren, dan denk ik al aan één van mijn favorietjes....Angel, met het Slut tatootje boven dat heerlijk poesje.....en haar ventje die haar echt aanport om sperma te slikken, perfecte deeptroath. Kom al klaar bij de gedachte dat mijn pik diep in haar mond duw, ze gagt op mijn lul, slijmen druipend uit haar mond en dan volop de lading lossen...mondje lekker vol en dan slikt ze flink door......Ja, wanneer komt die nog eens ?

   Verwijderen
 20. Ik zal volgende keer een poging wagen om een verslagje te schrijven.
  Kris

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nee, Lotte was er eind oktober voor het eerst. Korte blonde haren, zeer heet en een echte mannenverslinster. Al zag ze Marion ook heel erg zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Klinkt goed, ben benieuwd naar Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ook, is er nog meer info over wie er bij zal zijn ?
  Kris

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lotte, ik had haar nog niet eerder gezien. Met haar gezicht naar mij toe reed ze op mijn pik. Toen begon ze te spuiten! Haar geil liep over mijn buik in 1 woord GEWELDIG! Wat een topper. Weet iemand of ze weer komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Je hoor. Ik heb haar lief gevraagd of ze weer mee wou komen (Lotte dus) en ik moest het geen twee keer vragen! Ze heeft zich vorige keer heerlijk geamuseerd en wil meer van dat. Dit keer ga ik haar bij het begin van de gangbang geblndoekt aanbieden en als het even kan, ook vastgebonden aan de paal ...

  BeantwoordenVerwijderen