MIJN EERSTE KEER


26 juni 2017 Mijn eerste keer

Enige tijd geleden zat ik met mijn partner naar een film zaten te kijken. Spontaan zei ik: “dat zou mooi zijn ergens binnen liggen met een blinddoek en niet ziet wat er gebeurt en wat ze met me doen !! Ik flapte het eruit voordat ik wist wat ik zei. Ik was dan ook verbaasd dat hij reageerde met: “ Weet je dat zeker? Dan ga ik dat voor je regelen.” Hij bleek het opwindend te vinden. Maar nu kon ik natuurlijk niet meer terug. Ik heb wel voorwaarden gesteld: Niet een commercieel gedoe, geen andere vrouwen, geselecteerde mannen, maximaal 6 mannen en hij moest erbij kunnen blijven.

Ik heb het verder aan Martin overgelaten. Ik weet dat hij met een aantal verschillende mensen contact heeft gehad. Na enkele weken, ik was het haast weer vergeten, stuurde hij een Appje “Het is geregeld” Er zat een foto bijgesloten van 5 mannen die met 1 vrouw bezig waren. Nu moest ik toch even slikken. Durfde ik dit wel? Maar goed Martin had er inmiddels behoorlijk wat tijd ingestoken dus kon ik natuurlijk niet meer terug.

Martin wilde er verder niet veel over vertellen. Hij kende mijn wensen, had die gerespecteerd en de datum stond gepland: Donderdag 26 juni om 12:30 moesten we ergens bij Antwerpen zijn.

We kwamen aangereden en ik zag de club "ik zei hard op “Neeeee Martin, dit meen je niet een club!” We hadden dit al ooit besproken maar vonden het allebei niks voor ons. Te commercieel te groot niet passend bij onze stijl. We waren vroeg en ik dacht net als Martin er zal niet veel zijn en er zal iemand gewoon daar iets gehuurd hebben. We stapte binnen en we stelde ons voor. We werden super netjes en vriendelijk begroet en kregen een mooie rondleiding !!

Stiekem keek ik in het rond en zag ik hoe mooi het was , en kon ik me niet eens voorstellen dat het ineens zo druk zou worden. Ik ging me omkleden en begon me steeds meer op mijn gemak te voelen .En tegelijk ook happy , er viel steeds meer schroom van me af !! Het was althans ook onze eerste keer dat we dit deden .

Ik liep met Martin terug naar boven , de ruimte waarvan Martin had afgesproken dat ik mijn allereerste gangbang zou ervaren. En ineens was ik ontdooit. Martin schoof mijn string opzij en begon me te vingeren. Ik werd geil en het werd al snel flink nat. Toen kwam de leidinggevende binnen (haha) die begon me te strelen en stelde me enorm op mijn gemak. Hij besprak ook dingen en deed alles erg gemoedelijk en toen begon het spel de blinddoek ging om.

Ik kroop op het bed en gaf me volledig over onder het toezicht van mijn vriend Martin. Ik genoot en had geen idee wie en hoeveel mannen er met mij bezig waren. Ik werd steeds geiler en geiler en genoot en kreunde van genot ik spoot en kwam meerdere keren klaar. Al mijn gaatjes werden letterlijk gevuld. Niks was opdringerig en alles ging zoals ik ook graag zou willen.

Daar was ff de break en toen ik me lekker ging opfrissen , kwam ik Een vrouw tegen die ging douchen. Ik ging de ruimte weer in en zei tegen Martin dat zou geil zijn met die vrouw hier vrijen en haar verwennen. Martin wist dat het een van mijn latere wensen was en ik daar wel voor open stond. Gewoon eens alleen samen met een vrouw iets te doen.

Ik maakte het kenbaar en Martin was trots op me dat ik het zei en ik wilde opstaan en het vragen maar helaas ze kwam net voorbij gelopen en liep naar beneden. Mijn leidinggevende was mijn wens aan haar gaan vragen maar we konden naar beneden komen en het doen in een hoek. Maar ze gaf ook aan dat mannen op haar stonden te wachten wat ik ook snapte. We gingen nog ff door met de tweede ronde haha en ook dat beviel super.

Ook hierna ff douchen en toen kwam ik langs een vrouw gelopen die daar lag met twee mannen ik dacht Ohh zou ik het vragen ik mee mag doen. Maar ik dacht eerst douchen. Maar het bleef een beetje malen. Ik kwam de douch uit en dacht oke zal ik? Maar "nee " dacht tja wat als ze niet wil

Ik liep naar Martin en we moesten nu echt gaan rijden voor we in de file stonden. We liepen naar beneden en ik schrok hoe druk het wel niet was "wauwwww wat mooi en wat geil was het! We liepen meteen verder naar ons kluisje en kleedde me daar om en ik besprak met Martin mijn mooie ervaring en dat mijn wens was uit gekomen hoe ik het voor ogen had. Maar ook dat ik het stel of een vrouw had willen verwennen.

Ik heb zeker een mooie middag gehad en zou het zo weer over doen. Het was super geregeld en erg netjes en gemoedelijk en de begeleiding was ook toppie. We komen zeker terug. En hoop dat mijn andere wens dan mag uit komen dat ik daar dan een vrouw kan verwennen en zij mij haha dat zou mooi zijn en dan langzaam aan wat mannen erbij. Nou wie weet zorg jij dat mijn wens uitkomt !!!!!!!

En ik zou zeker de volgende keer harder mogen worden aangepakt en twee pikken in mijn kut willen voelen. Ben zeker voor overal voor in hoe geiler hoe mooier.

xx
Mirjam en Martin

29 december 2016 Mijn eerste keer

Ik ben afgelopen donderdag voor het eerst naar een gangbang geweest. Het was zo een van die dingen waar ik heimelijk al jaren aan dacht, maar niet durfde en nooit voldoende lef voor kon opbrengen. Maar over de afgelopen periode heb ik wel wat heftige ‘grote dingen’ in mijn leven meegemaakt waardoor ik nu tegen mezelf hebt gezegd: ‘Komop meid, je wordt er niet jonger op en je kan maar beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, dat spijt van dingen die je niet hebt gedaan, toch?’  Yolo en zo

En zo liep ik dus afgelopen donderdag na de klok van 2 de Circle club in Schoten binnen. Er stond al een hele rij mannen, allerlei soorten en maten. Gewone mannen. In pak. In werkkleding. Op sneakers. De zenuwen gierden door m’n lijf toen ik achteraan aansloot en ik durfde m’n ogen bijna niet op te slaan. Toen ik even opkeek, wenkte de dame achter de garderobe me, blijkbaar hoefde in niet op m’n beurt te wachten en mocht ik voorsteken.

Deze dame, sexy en vriendelijk, gaf me een sleutel van een lockertje en wees me de weg. Ik had speciaal voor de gelegenheid een zwart elastisch niemendalletje gekocht, wat overal easy access toe kon geven en dat had ik al aan onder m’n ‘gewone mevrouwenkleding’ dus ik was heel snel uit de lockerruimte, daar stonden ook enkele mannen zich om (uit?) te kleden en ik kon mezelf echt totaal geen houding geven.

In de ‘speelruimte’ werd al aardig gespeeld. Maar ik durfde daar echt nog niet zomaar aan te participeren, dus ik heb het buffet geïnspecteerd (zeker niet slecht) en een glaasje wijn aan de bar besteld. Mijn onervarenheid moet van me af gestraald hebben want er kwam een aardige (aangeklede) man vragen of ik een blinddoek wilde. Nee, dat wilde ik niet, ik ben hier ‘in control’.
Ik was de boel aan het bekijken en vroeg me af of ik dit überhaupt uiteindelijk wel ging durven, het was allemaal wel erg ‘open en bloot’. Ineens voelde ik een zachte streling over m’n rug die helemaal tot over m’n billen ging en zo onder m’n jurkje verdween, vingers die zo langs m’n kutje aaiden. Er ging een siddering door me heen, ik keek om naar de man die dit zomaar had gedurfd en ik was aangenaam verrast, een gewone man, niet mooi, niet lelijk, vriendelijk ogen, bloot.  Met mijn blik gaf ik hem blijkbaar toestemming want hij deed het weer en dit keer voelde ik zijn vingers diep in me verdwijnen.

Hij leidde mij naar een stukje vrije plek op de matrassen en duwde mij voorover met m’n kontje omhoog. Hij deed een condoom om en nam me vervolgens doggy style. Ik moet even m’n ogen hebben gesloten want toen ik ze weer open deed zat er een vrij jonge gast op z’n knieën voor me zodat ik hem kon pijpen. Het was even zoeken naar het ritme, maar ik had het gauw genoeg onder de knie en het ritme van de man met de vriendelijke ogen werd heftiger en ik voelde en hoorde hoe hij 
klaarkwam.

De jonge man die ik aan het pijpen was ging achteroverliggen, deed een condoom om en trok me bovenop hem. Ik liet me zakken over zijn paal en begon op hem te rijden. Hij genoot zichtbaar en ik ook. Hij trok me verder naar hem toe, had z’n handen op mijn billen en trok ze wat uiteen. Ik voelde een lichte vlaag van paniek toen ik voelde hoe er nog een man achter me kwam, ik dacht even ‘Ho, hier ben ik niet aan toe’, maar de jonge man onder me keek in m’n ogen en zei me ‘Ontspan je maar, er gebeurt niets wat je niet wilt’.

Nou vanzelf ging het niet, het was best wel moeilijk om me voldoende te ontspannen, maar uiteindelijk voelde ik z’n pik helemaal in m’n kontje binnendringen. Een mengeling van genot en angst, de man onder me bleef aanvankelijk doodstil liggen tot ik weer comfortabel was. Toen hij dat punt als bereikt zag, begonnen deze twee kerels in een tergend tempo te stoten, ik dacht dat ik gek werd, wat was dit ontzettend lekker en geil.

Achter me voelde ik hoe hij zich leegspoot, hij had blijkbaar wat minder uithouding, dus ik dacht ‘einde van de rit’, en wilde van de man onder me af stappen maar hij hield me vast en zei ‘Nog eentje’. Die nog eentje stond al klaar maar was wel echt een maatje groter geschapen, toch het ging wonderbaarlijk soepel en kon hij zijn hele paal in m’n strakste plekje duwen. Opnieuw werd ik in twee gaatjes tegelijk geneukt. Het voelde zo ‘vol’, nooit eerder heb ik dergelijk genot ervaren, deze twee mannen (waarvan ik vermoed dat ze dit vaker doen want ze waren waanzinnig goed op mekaar ingesteld) stootten elk in hun ritme en ik zat ertussen, niet normaal. Naar de climax toe gaven ze allebei het beste van hunzelf en we kwamen alle drie klaar, nooit eerder heb ik een dergelijk orgasme beleeft, ik heb het – denk ik - uitgegild. M’n clitje trilde en pulseerde super intens. Ik was hierna helemaal uitgeteld, hemel wat heftig. M’n benen waren van elastiek en ik moest echt even bijkomen en terug op adem komen.

Ik lag nog even op m’n zij bij te komen toen ik voelde hoe m’n benen uit mekaar geduwd werden. Blijkbaar was het lekker om naar te kijken want er stonden 4 à 5 mannen zichzelf af te trekken met het zicht op m’n natte nog pulserende kutje.

Ik gaf ze dan heel goed zicht op m’n dikke opgezwollen kutje en streelde mezelf. De een na de ander spoot zich leeg over m’n borsten en m’n buik en ik zat helemaal onder het warme plakkerige zaad.
De douches waren boven en ik wilde mezelf na dit super geile moment even opfrissen. Boven lagen er aan twee kanten van de gang ook mensen te neuken. Het was een bizar idee, om daar tussendoor te lopen, ik had geen enkel besef van tijd meer, geen idee hoe lang ik al binnen was.

Er stond ook nog een man in de doucheruimte, die me schaamteloos met z’n ogen opnam. Ik gaf hem een beleefd knikje, alsof ik op de bus stond te wachten. Blijkbaar dus toch nog steeds niet ontspannen of op mijn gemak.

Met m’n ogen dicht genoot ik van de warme stralen van de douche en spoelde ik zweet en andere  lichaamssappen van me af. Opnieuw voelde ik aanraking, tastende zoekende vingers die gelijk weer m’n opnieuw hunkerende kutje wisten te vinden. Hij drukte me tegen de douchemuur en duwde zijn pik in me. Hemel, wat had deze man een grote dikke lul. Dat had ik helemaal niet gezien toen ik ‘op de bus’ stond te wachten. Hij neukte me staand, onder het stromende water, ik moest echt even happen naar adem toen hij z’n hele apparaat in me had, jongens wat een ding. Wat ontzettend lekker. Ik had niet veel nodig en kwam enkele keren klaar. Opnieuw benen van elastiek.

Terug beneden heb ik me nogmaals in de actie op de matrassen laten zuigen. Het ging nu vanzelf. Alsof je je laat verzwelgen door de bewegende massa lichamen in staat van genot en extase. Hoe laat was het trouwens? Hoe lang was ik al binnen? Wat een bijzondere wereld, schimmig en geil maar magisch en lekker.

Ik heb geen idee door hoeveel mannen ik me heb laten neuken, waren het er 10? 15? Zijn sommigen 2 keer geweest? Geen idee. Het waren er veel, ik heb veel orgasmes gehad, de een al intenser dan de ander. Op een zeker moment realiseerde ik me dat m’n onderlijf aanvoelde als een grote beurse plek. Het was genoeg geweest. Tijd om naar huis te gaan.

M’n niemendalletje heb ik in de lockerroom achtergelaten, al het bewijsmateriaal voor het thuisfront vernietigd. Ik heb niemand mijn naam gegeven, heb hun namen niet gevraagd of onthouden. Voor mij waren het gezichtsloze, naamloze mannen, ik heb enkel interesse in hun pik en de hoeveelheid genot ze mij daarmee kunnen bezorgen.

Als ik één van hen morgen tegen zou komen bij de Carrefour of bij de Albert Heijn dan zal ik geen enkel blijk van herkenning geven. Een siddering van genot zal wellicht enige herkenning verraden. Het is mijn geheim, mijn uitspatting, waarvan ik blij ben dat ik het gedurfd heb. Over ‘nog een keer’ durf ik nog niet na te denken, ik geniet nog na met spierpijn en een heel gevoelig kutje.

26 mei 2016 Mijn eerste gangbang

Het is avond, ik klets wat met een vriend op skype. Ineens vraagt hij wat morgen mijn plannen zijn... Ik reageer luchtig dat ik niet zoveel op de planning heb staan. De sfeer slaat om, zelfs al via een ijzige telefoon merk ik dat. Geile sfeer maakt plaats. Richard zegt tegen mij: 'morgen ga ik een slet van je maken' . Daarna moet ik helaas gaan.

Het is ochtend. Ik het ontzettend onrustig geslapen. Ik weet dat Richard niet alleen zal zijn, dat heeft hij mij verteld. Het maakt mij enorm nieuwsgierig. Vele zullen het niet begrijpen maar mij mag je gebruiken als je op een goede manier macht hebt over mij....

Ik open mijn mail... 2 mails van Richard. 1 met 'morgen'. Dat is vandaag. ik slik, ben zenuwachtig maar ook opgewonden. 'Vertrek half 12 en komt maar adres X, draag enkel een jurkje, geen lingerie en bel mij wanneer je in de buurt bent.' . My goodness... mijn hart gaat te keer, mijn echtgenoot ligt naast mij.... ik bloos, hij weet van niets...

De reis er naar toe is lang, maar dat is goed. Muziek is mijn passie en met diezelfde passie zing ik nu alle zenuwen er uit. Pas nadat ik op de afgesproken plaats aankom zijn die zenuwen voor de volle 345% terug. Ik parkeer. Pak zenuwachtig mijn telefoon. Ik moest mij onderweg nog even in de juiste kleding hijsen omdat manlief zich afvroeg of ik voor mijn opslag onder het bureau zou kruipen.... hij moest eens weten. 

We lopen naar de auto van Richard en stappen in. Iet wat zenuwachtig trek ik mijn rokje iets naar beneden. Maar Richard is fijn gezelschap. We stoppen in een straatje en Richard pakt een lingerie setje van de achterbank. 'pas je dit?' Euhm... denk het wel. 'Stap maar even uit en doe het maar aan', klinkt het. Schuchter kijk ik om mij heen, er rijdt een auto langs de andere kant van de bosjes.... het voelt geil, ik merk dat ik er opgewonden van raak.

We stappen weer in, ik in het lingerie setje. Het is een halve cup en een string, van leer. Het zit wel lekker eigenlijk. Weer pakt Richard iets van de achterbank, my goodness, ik moet vaker achter mij kijken want telkens komt er weer wat tevoorschijn! Dit keer is het een blinddoek. 'doe deze maar even om'. 

Even alles op een rijtje zetten, nu ik niets kan zien heb ik daar mooi even de tijd voor. Ik heb een half cup setje lingerie aan, een plug in, alleen nog maar eens shirtje, ben geblinddoekt en Richard verteld dat ik al nat was waarna ik het zelf ook gevoeld heb. Een prima lijstje voor de donderdagmiddag is mijn conclusie. Ik merk dat ik opgloei, brand van nieuwsgierigheid en het liefst dat Richard al even zijn hand tussen mijn benen had gedaan, bij mijn haren had gepakt of wat dan ook... er is 1 woord voor dit alles: bloedje geil...!

We stoppen, Richard helpt mij uit de auto. Knap lastig hoor, zenuwen, hoge hakken, een blinddoek en bloednerveus met een mixje van spanning en een scheut geiligheid. We lopen ergens naar binnen. Ik voel en ruik warmte. Richard zegt iemand gedag, ik schuifel met mijn handen op zijn schouders hem achterna. Ik ruik wierook. Ik hoor vrouwen praten. Ik hoor ze opmerkingen over mij maken. Ik heb geen idee waar ik ben en vind het bizar dat blijkbaar niemand opkijkt van het feit dat ik hier in alleen een lingerie setje binnen kom lopen. Waar ben ik? 

Ik moet wachten met mijn handen op een soort stalen hekje. Richard loopt weg. Er draalt iemand om mij heen, ik voel het. Ineens een hand. Het knijpt in mijn tepel. Slaat op mijn kont. Voelt mij overal . Ik ben eigenlijk een beetje bang. Hij vraagt hoe ik heet en van wie ik ben. 'Silvia' weet ik uit te brengen. Maar, denk ik, weet Richard hier van? Is dit wel oké? Hoort dit er bij? Al snel voel ik een harde pik in mijn handen. De man stelt zich voor 'ik ben alex' . Dag alex..... bijzonder kennis maken zo :) ineens 2 vingers hard naar binnen. Een pets op mijn kont. Ik schrik, het is geil. ik kreun, beweeg mee. Weer een klap. Dan hoor ik ineens Richard weer. Beetje gek maar zijn stem is een soort veilige haven. Rustgevend en vertrouwend. 'Alex' moet even wachten, we lopen verder. Mijn handen worden op een tafel gelegd, het blijkt een bar te zijn. 'wat wil je drinken?' . 'water' is mijn antwoord. Er staan mensen om mij heen. Hoeveel weet ik niet. Ik hoor vrouwen tot nu toe alleen maar. Dus sta ik daar, terwijl er over mij gesproken wordt, met plug, een glas water te drinken. Soms voel ik een hand, dan ineens mn slipje op zij en mijn kut wordt letterlijk gekeurd. Great. Richard heeft verteld dat ik hem zelf niet mooi vind.... het maakt mij onzeker geil. Klein en geil.  Ha. Daar is Alex weer. Alex heeft ruwe handen, harde aanpak. Ruig vingerwerk.... Ik wordt meegenomen en moet knielen op een bed. Meerdere mensen om mij heen, meerdere handen voel ik. En daar is alex weer, hard en ruw 2 vingers naar binnen. Damn hij kent het trucje! Tot nu toe is er 1 iemand die mij kan laten squirten, direct mijn verslaving en hier is alex, alex laat mij..... Kut, Fuck jaa...... squirten! Ik hijg, kreun en schok. Ineens gaat het snel, overal handen. De ene pik naar de andere lul wordt hard naar binnen geschoven in mijn kut of mijn mond. Links, rechts, voor mij over al voel ik piemels.  I'm in heaven.... ik geef mij over, merk dat ik snel orgasmes heb. 

Ineens is de kracht uit mijn benen en moet ik op mijn rug gaan liggen. Mijn hoofd over het randje. Pik in mijn mond, in mijn linker en rechter hand en ik wordt geneukt. Mijn hoofd wordt aan mijn haren omhoog gehouden door zachte handen die zo nu en dan met nagels over mijn lijf gaan. Zorgzaam edoch genadeloos.  En daar is ineens weer Richard bij mijn oor. Mijn veiligheid, mijn zekerheid, mijn vertrouwen. Hij fluistert mij dat ik het zo goed doe en dat hij trots is. Dat raakt mij. 'Je bent een lekker en goed sletje' ….. wauw...... wie had dit gedacht..... sletje vind ik het heerlijkste woord wat er is. Ik merk direct een orgasme aankomen en ik kom schokkend klaar. 

Ik merk dat ik soms licht wordt in mijn hoofd. Ik ben bang voor dat gevoel. Het betekend namelijk dat ik werkelijk de hele controle kwijt raak. Ik wil wel, maar durf niet. Ik vertel het aan Ricchard. Hij fluistert mij in dat ik er aan over moet geven... en dan ineens..... voel ik het gevoel.... ik wordt slap, geil, ik kom klaar, alles draait...... ineens lig ik in een andere houding. Handen over mij hele lichaam. 'goed sletje' hoor ik langs komen, ik draai mijn hoofd voel met mijn handen..... ik wil....!! Ik krijg.. Ik
mag boven op iemand komen zitten, uiteraard nog altijd geblinddoekt. '2 lullen in haar kut, mag dat?' Hoor ik vragen... 'ja ' dat mag …. dus ik mag bovenop, dat is al een aardige flinken. Natuurlijk wordt de plug met zorg telkens op zijn plek gedrukt. En dan ineens....wat een geil overweldigend gevoel, zo vol, zo lekker, zo geil.... 2 lullen in mijn kut... mijn sletten kut....Ik ga weer op mijn rug waar ik weer menig te verduren krijg.. Ik merk dat ik leeg raak. Richard schat het goed in en gaat afronden. 

Ik wordt naar het halletje meegenomen waar de blinddoek af mag. Ik kijk om, ben nieuwsgierig. Heb sperma in mijn haar, gezicht. Overal. "jij gaat even douchen ' Richard neemt mij mee naar boven waar een groepje mannen ook naar toe gaat. We kletsen wat, de douche wordt even uitgelegd, alsof we bij de kaaswinkel staan en ze het bonnentrek systeem even uitleggen. En dan ineens het besef... mannen van leeftijden en alle soorten.... ik herken een stem..... dit zijn 'de' mannen.... ik glimlach... voel mij een slet, ben trots en kijk met een glimlach naar Richard.

We lopen terug. Voor de eerste keer zie ik waar we zijn... we zijn in een club,… het was mijn fantasie maar nooit de durf gehad er voor.... ik zie bedden, mannen en vrouwen.... het had ook zomaar middennacht kunnen zijn. Mannen kijken naar mij. Ineens hoor ik een stem 'hoe heet ik?' Ik draai mij om, kijk hem recht aan; 'alex' lach ik. We drinken nog wat. Ik besef mij ineens dat die paar mannen boven niet alles is geweest.. Iedereen lijkt wel naar mij te kijken... hebben zij allemaal.....? Richard vraagt nog steeds aan iedereen mijn kut te bekijken....vernederend doe ik telkens mijn benen wijd. Sommige kijken, sommige voelen.... Dan is het tijd om te gaan.

We komen aan bij de auto. Ik loop naar mijn eigen auto waar ik zonder problemen even mijn BH aantrek op de parkeerplaats. Schaamte voorbij.

En daar ga ik weer, de snelweg op. Dikke file. Maar het maakt mij niet uit.Muziek is mijn passie en de ontlading zing ik er uit met passie. Terwijl ik in de file sta maak ik een foto. De tegengestelde richting staat ook stil. We rijden 0-7 km/u iedereen kijkt. Een man naast mij kijkt mij lachend aan. Hij flirt. En ik? Ik zou het liefst het raam open willen doen en vertellen dat ik net door ruim 20-30 man geneukt ben... ik maak de foto en plaats hem op internet met de tekst 'dit is ook mensen kijken' … 'ook' …. ik ben net 'ook' bekeken, bevoeld en betast....
Ik kende hem nu al een paar weken. Hij had gezegd dat hij een leuk feestje wist waar hij mij mee naartoe zou nemen. 

Hij had mij opgedragen klaar te staan om 12u, naakt en volledig gebruiksklaar in alle openingen. Mijn kontje was en is nog niet helemaal gewend maar begint, na al die training, aardig meer te kunnen hebben. Nog wel steeds met veel voorbereiding, zoals de hele ochtend met buttplug erin rondlopen, en dus geile gedachten hebben, zodat het opgewonden gevoel in mijn lijf bleef rondscheuren.

12u stipt ging die deurbel, en hoewel hij inmiddels niet meer onbekend was, kreeg ik overal kippenvel van die opgebouwde verwachtingen. Ik deed met kloppend hart en nat kutje open. Hij was expres wat eerder gekomen zodat hij zelf eerst mijn kontje en kutje kon controleren en oprekken, of was het gewoon een smoes om weer samen te genieten ;-)

Wij namen die tijd, elkaar goed te verwennen en genieten van het idee van wat mij te wachten stond, en als grand finale een heftige beurt in kontje die mij in een verre warme elastische roes bracht, wat kon hij dat doch altijd goed. Enfin, op naar het feest.

Hij zei dat ik alleen een jas, kousen en hoge hakken aan mocht. Zo liepen we naar buiten langs een drukke bushalte, dat liet al direct zijn werking voelen, verlegenheid, maar vooral ook geilheid ten top. De rit naar het feest zou ongeveer 45 min duren, en weer kon hij niet met zijn handen van mij afblijven. Daardoor kreeg ik onderweg nog een stuk of drie heerlijke klit-orgasmes. 

De laatste kilometers werd ik geblinddoekt hierdoor werd het geile gevoel nog veel intenser. Toch was ik ook een beetje nerveus, wat kon ik precies verwachten? Hoe zou het voelen om zo kleed en geblinddoekt ergens onbekend binnen geleid te worden. Hoeveel mensen zouden er zijn en moest ik geblinddoekt over straat?

Eindelijk voelde ik aan het langzamer rijden dat wij bij onze bestemming waren aangekomen. Ik werd uit de auto geholpen door hem en hij sloot een paar handboeien om mijn polsen. In het verte dacht ik muziek te horen. Hij pakte mij bij een hand en begon te lopen. Ik voelde me wat onzeker geblinddoekt, met handboeien om mijn polsen liepen we over straat?!! Dan ook nog op die hoge hakken, steeds voelend met de ene voet voor de andere of er obstakels waren. Ik hoorde een deur opengaan. Hij liep door en op een moment zei hij: "een opstapje" en trok mijn jas uit, pakte mijn armen vast en maakte die vast in het plafond. Daar stond ik dan, geblinddoekt, hoge hakken, kousen, vastgemaakt… maar verder NAAKT! 

Ik hoorde verschillende, en hoofdzakelijk mannelijke, stemmen maar kon niet precies verstaan wat ze zeiden. Flarden van het gesprek kon ik op vangen " ...... kijk eens ..... ", " ....... lekkere kont ..... ",  " .....vind je niet ......", "..... kut .....", " ...... grote ....", " .....tieten ....". Er schoot een vlaag van paniek door me heen de aanwezige mannen waren mij nu schaamteloos aan het bekijken en beoordelen!!!  Toen dat besef tot mij doordrong was mijn kutje zo nat en opgewonden dat ik eigenlijk nog maar 1 ding wilde..

Toen fluisterde hij zacht in mijn oor dat hij even ging omkleden. Binnen 10 sec. nadat hij weg was, voelde ik al de eerste handen….. de handen van wild vreemde mensen die ik niet kon zien. Handen die direct hun eigen leven begonnen te leiden, overal, vooral in mijn kutje en kontje voelde ik nieuwsgierige vingers.. af en toe een mond over mijn tepels, bijtend en likkende. Hoeveel handen en monden het waren dat weet ik niet, veel waren er in ieder geval.

Dan voelde ik de eerste binnendringer, in mijn kontje, terwijl ik met mijn armen ver boven mijn hoofd vastgebonden stond. Ik kon nergens steun zoeken maar moest vertrouwen op de krachten om me heen die mij vast hielden of zouden opvangen als ik zou vallen. 

De eerste neuker plopte uit mijn kontje en voor ik het wist zat NR 2 er al in. Nou ja, anaal liefhebbers dus waren mijn gedachten. Mijn kutje werd ook niet vergeten, meerdere gretige vingers waren al bezig met vingerdrukken achter te laten. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. nadat NR 2 klaar was stond NR 3 al aan te kloppen… ‘Nou weer kontje???’ Ik kon niet tegenpruttelen en moest het me gewoon laten overkomen, gelukkig was ik de afgelopen tijd goed getraind  door hem.

Mijn armen werden losgemaakt en ik werd naar een bed of bank(?) iets met zachte ondergrond gevoerd waar NR 4 al tegen mijn billen bonsde....  Ik wil nu in mijn kutje ook wat voelen vloog door mijn hoofd. Maar geblinddoekt en geboeid was er weinig dat ik eraan kon doen. Het enige was volledige overgave, dus liet ik het toe en stiekem was het wel een heerlijk gevoel….

Ik lag daar op mijn rug, op de rand van de bed/bank en met mijn lange benen over de schouders van een stevige neuker. ik voelde monden en handen over mijn hele lijf. Iemand kneep heel hard in mijn tepels en een scheut van intense pijn schoot door mij heen. Pijn! maar ooh zo lekker pijn. Ik voelde een diepe adem in mijn linker oor; "ik ben Frank.." hoorde ik een hese stem zeggen. Weer kneep hij, nu nog harder, in mijn tepels. "Hoe heet ik?" Ik schreeuwde "Frank!". De pijn in mijn tepels werd bijna ondraaglijk maar werkte ook stimulerend in kut. Meteen was ik zeiknat alleen nog steeds werd mijn kut niet geneukt. NR4 zat nog altijd diep in mijn kont. Wat een prikkelend verrassend begin van mijn feest.

Dan voelde ik een hand die mijn arm beet pakte en me omhoog trok. Hij was weer teruggekomen en vond dat ik een pauze verdiende om wat te drinken. Hij haalde de blinddoek weg en ik moest even knipperen met mijn ogen. Het was best donker binnen. Het aantal was mannen flink in de meerderheid en hier en daar lag een lekker meid te genieten van die bronstige aandacht.

Hij nam me mee naar die bar, en bestelde water voor me, dat was hard nodig. terwijl ik stond te wachten voelde ik alweer handen op mijn lichaam.. het ging maar door. Een blik van hem liet mij verstaan dat het van me werd verwacht. Dat ik volledig klaar zou staan wanneer dat door een van de mannen werd gewenst. Ik kon dus niet anders dan bukken en deze keer werd mijn kutje goed gevuld. Nu ik daar toch zo stond met mijn neus voor zijn kruis, trok ik zijn slip naar beneden en zoog gretig aan zijn heerlijke dikke paal. Wat een feest…

Ik kreeg mijn water, wat ook hard nodig was, en ik kon even op adem komen. En om me heen kijken. Het feest bestond uit een stuk of 5 lekkere vrouwen die elk het geile middelpunt vormde van minstens 5 harde pikken, kreunen en steunen geluiden vulde die ruimte en die hitsige sfeer was sterk te voelen. Oergevoel en extreme verlangens raakte iedereen daar.

Bij de aanblik hiervan kon ik me niet inhouden en moest me weer in de ring gooien. Sommige mannen stonden als onrustige beren langs de zijlijn te wachten op het moment dat ik weer op die poef ging liggen.. Voordat ik op mijn kont ging zitten stonden er 5 of meer mannen om me heen. Er werd geen woord gewisseld. Dat was overbodig de opdracht was duidelijk. En gek als ik ben om harde palen te voelen diep in keel, wilde ik nu zo blijven zitten.. Ik proefde een variatie van smakelijke pikken; groot, dik, slank, maar allemaal even hard. Ik voelde op een moment een hand die mij zacht naar achteren duwde en eigenlijk wilde ik even geen pik voelen in kut of kont. Toen herinnerde ik me dat ik klaar moest wanneer de mannen dat wilden.  gelukkig was het een bef-liefhebber en deze ging maar door, zo kon ik genieten van al die vrijwilligers die mijn keel wilden smeren.

Maar ik wilde ook wat anders, de meid die naast me lag, zag er zeer aanlokkelijk uit, haar lichaam deinsde heerlijk in de neukritme van haar twee belagers. Ik wist niet of zij een vrouwentong kon waarderen dus heel voorzichtig begon ik haar dij te strelen. De meid keek me aanmoedigend aan, en dus dook ik boven haar schoot, snoof haar geuren op en stak mijn tong bij haar naar binnen. Eigenlijk wilde ik alle mannen wegduwen, "weg, zij is nu van mij" maar ik hield me in.  Ik voelde weer een pik die in mijn kont gestoken werd. Ik keek achterom en zag dat hij het was. Hij mag altijd dus ik ontspande mezelf en liet hem toe. Heerlijk!, een lekker kut tussen mijn lippen en hem lekker diep in mijn kont. Ik was alleen bang dat ik misschien door die harde stoten per ongeluk die tanden te hard in het zachte vlees zou zetten.. Gebeurde gelukkig niet;-)


3 opmerkingen: