maandag 17 februari 2020

VOLGENDE EDITIE 27 FEBRUARI 13 - 17U IN CLUB DIVINE TE BRECHT


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com



Donderdag 27 februari 13 - 17u heeft je geile nymfomane buurvrouw weer haar maandelijkse uitje... Samen met een aantal milfs zakt ze weer af naar de Presidential Suite gangbang in Club Divine te Brecht (Pierrelaan 33).



Niemand in haar omgeving weet welke fantasieën ze daar al heeft beleefd. Waar jij van droomt om
met haar te doen zal zij die middag herhaaldelijk ervaren. Ze zoekt geile, potente mannen om haar lekker, hard, lang en diep te neuken, een paar uur lang geile seks !!! Bijna niets is taboe en in de handen van de juiste doortastende mannen verandert zij in extreme geile sex-slet en vaak zijn al haar gaatjes dan ook beschikbaar voor jullie ! Liefst heeft ze meerdere pikken tegelijkertijd.

Laat de sleur maar thuis en laat je (man, vrouw en/of stel) verrassen door wat komen gaat. Go with the flow en live your dreams. Dont dream your life!

Anders dan bij professionele gangbangs is er bij de Presidential Suite Gangbang geen vaste line-up en juist dat maakt dat het iedere keer weer uniek is. Vele amateur meiden hebben hier hun fantasie beleefd en hun eerste gangbang ervaren.

Lees hier op het blog wat de buurvrouwen al allemaal uitgespookt hebben en blijf niet langer dromen over je buurvrouw maar kom langs om haar en de andere buurvrouwen te neuken. Geen profs, geen fake gedoe, geen fake leeftijd maar gewoon geile buurvrouwen die het geil vinden om door meerdere mannen geneukt te worden.

Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-).  circle.gb@gmail.com.

XX

3 opmerkingen: