vrijdag 27 september 2013

MIJN EERSTE KEER ......


Ik kende hem nu al een paar weken. Hij had gezegd dat hij een leuk feestje wist waar hij mij mee naartoe zou nemen. 

Hij had mij opgedragen klaar te staan om 12u, naakt en volledig gebruiksklaar in alle openingen. Mijn kontje was en is nog niet helemaal gewend maar begint, na al die training, aardig meer te kunnen hebben. Nog wel steeds met veel voorbereiding, zoals de hele ochtend met buttplug erin rondlopen, en dus geile gedachten hebben, zodat het opgewonden gevoel in mijn lijf bleef rondscheuren.

12u stipt ging die deurbel, en hoewel hij inmiddels niet meer onbekend was, kreeg ik overal kippenvel van die opgebouwde verwachtingen. Ik deed met kloppend hart en nat kutje open. Hij was expres wat eerder gekomen zodat hij zelf eerst mijn kontje en kutje kon controleren en oprekken, of was het gewoon een smoes om weer samen te genieten ;-)

Wij namen die tijd, elkaar goed te verwennen en genieten van het idee van wat mij te wachten stond, en als grand finale een heftige beurt in kontje die mij in een verre warme elastische roes bracht, wat kon hij dat doch altijd goed. Enfin, op naar het feest.

Hij zei dat ik alleen een jas, kousen en hoge hakken aan mocht. Zo liepen we naar buiten langs een drukke bushalte, dat liet al direct zijn werking voelen, verlegenheid, maar vooral ook geilheid ten top. De rit naar het feest zou ongeveer 45 min duren, en weer kon hij niet met zijn handen van mij afblijven. Daardoor kreeg ik onderweg nog een stuk of drie heerlijke klit-orgasmes. 

De laatste kilometers werd ik geblinddoekt hierdoor werd het geile gevoel nog veel intenser. Toch was ik ook een beetje nerveus, wat kon ik precies verwachten? Hoe zou het voelen om zo kleed en geblinddoekt ergens onbekend binnen geleid te worden. Hoeveel mensen zouden er zijn en moest ik geblinddoekt over straat?

Eindelijk voelde ik aan het langzamer rijden dat wij bij onze bestemming waren aangekomen. Ik werd uit de auto geholpen door hem en hij sloot een paar handboeien om mijn polsen. In het verte dacht ik muziek te horen. Hij pakte mij bij een hand en begon te lopen. Ik voelde me wat onzeker geblinddoekt, met handboeien om mijn polsen liepen we over straat?!! Dan ook nog op die hoge hakken, steeds voelend met de ene voet voor de andere of er obstakels waren. Ik hoorde een deur opengaan. Hij liep door en op een moment zei hij: "een opstapje" en trok mijn jas uit, pakte mijn armen vast en maakte die vast in het plafond. Daar stond ik dan, geblinddoekt, hoge hakken, kousen, vastgemaakt… maar verder NAAKT! 

Ik hoorde verschillende, en hoofdzakelijk mannelijke, stemmen maar kon niet precies verstaan wat ze zeiden. Flarden van het gesprek kon ik op vangen " ...... kijk eens ..... ", " ....... lekkere kont ..... ",  " .....vind je niet ......", "..... kut .....", " ...... grote ....", " .....tieten ....". Er schoot een vlaag van paniek door me heen de aanwezige mannen waren mij nu schaamteloos aan het bekijken en beoordelen!!!  Toen dat besef tot mij doordrong was mijn kutje zo nat en opgewonden dat ik eigenlijk nog maar 1 ding wilde..

Toen fluisterde hij zacht in mijn oor dat hij even ging omkleden. Binnen 10 sec. nadat hij weg was, voelde ik al de eerste handen….. de handen van wild vreemde mensen die ik niet kon zien. Handen die direct hun eigen leven begonnen te leiden, overal, vooral in mijn kutje en kontje voelde ik nieuwsgierige vingers.. af en toe een mond over mijn tepels, bijtend en likkende. Hoeveel handen en monden het waren dat weet ik niet, veel waren er in ieder geval.

Dan voelde ik de eerste binnendringer, in mijn kontje, terwijl ik met mijn armen ver boven mijn hoofd vastgebonden stond. Ik kon nergens steun zoeken maar moest vertrouwen op de krachten om me heen die mij vast hielden of zouden opvangen als ik zou vallen. 

De eerste neuker plopte uit mijn kontje en voor ik het wist zat NR 2 er al in. Nou ja, anaal liefhebbers dus waren mijn gedachten. Mijn kutje werd ook niet vergeten, meerdere gretige vingers waren al bezig met vingerdrukken achter te laten. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. nadat NR 2 klaar was stond NR 3 al aan te kloppen… ‘Nou weer kontje???’ Ik kon niet tegenpruttelen en moest het me gewoon laten overkomen, gelukkig was ik de afgelopen tijd goed getraind  door hem.

Mijn armen werden losgemaakt en ik werd naar een bed of bank(?) iets met zachte ondergrond gevoerd waar NR 4 al tegen mijn billen bonsde....  Ik wil nu in mijn kutje ook wat voelen vloog door mijn hoofd. Maar geblinddoekt en geboeid was er weinig dat ik eraan kon doen. Het enige was volledige overgave, dus liet ik het toe en stiekem was het wel een heerlijk gevoel….

Ik lag daar op mijn rug, op de rand van de bed/bank en met mijn lange benen over de schouders van een stevige neuker. ik voelde monden en handen over mijn hele lijf. Iemand kneep heel hard in mijn tepels en een scheut van intense pijn schoot door mij heen. Pijn! maar ooh zo lekker pijn. Ik voelde een diepe adem in mijn linker oor; "ik ben Frank.." hoorde ik een hese stem zeggen. Weer kneep hij, nu nog harder, in mijn tepels. "Hoe heet ik?" Ik schreeuwde "Frank!". De pijn in mijn tepels werd bijna ondraaglijk maar werkte ook stimulerend in kut. Meteen was ik zeiknat alleen nog steeds werd mijn kut niet geneukt. NR4 zat nog altijd diep in mijn kont. Wat een prikkelend verrassend begin van mijn feest.

Dan voelde ik een hand die mijn arm beet pakte en me omhoog trok. Hij was weer teruggekomen en vond dat ik een pauze verdiende om wat te drinken. Hij haalde de blinddoek weg en ik moest even knipperen met mijn ogen. Het was best donker binnen. Het aantal was mannen flink in de meerderheid en hier en daar lag een lekker meid te genieten van die bronstige aandacht.

Hij nam me mee naar die bar, en bestelde water voor me, dat was hard nodig. terwijl ik stond te wachten voelde ik alweer handen op mijn lichaam.. het ging maar door. Een blik van hem liet mij verstaan dat het van me werd verwacht. Dat ik volledig klaar zou staan wanneer dat door een van de mannen werd gewenst. Ik kon dus niet anders dan bukken en deze keer werd mijn kutje goed gevuld. Nu ik daar toch zo stond met mijn neus voor zijn kruis, trok ik zijn slip naar beneden en zoog gretig aan zijn heerlijke dikke paal. Wat een feest…

Ik kreeg mijn water, wat ook hard nodig was, en ik kon even op adem komen. En om me heen kijken. Het feest bestond uit een stuk of 5 lekkere vrouwen die elk het geile middelpunt vormde van minstens 5 harde pikken, kreunen en steunen geluiden vulde die ruimte en die hitsige sfeer was sterk te voelen. Oergevoel en extreme verlangens raakte iedereen daar.

Bij de aanblik hiervan kon ik me niet inhouden en moest me weer in de ring gooien. Sommige mannen stonden als onrustige beren langs de zijlijn te wachten op het moment dat ik weer op die poef ging liggen.. Voordat ik op mijn kont ging zitten stonden er 5 of meer mannen om me heen. Er werd geen woord gewisseld. Dat was overbodig de opdracht was duidelijk. En gek als ik ben om harde palen te voelen diep in keel, wilde ik nu zo blijven zitten.. Ik proefde een variatie van smakelijke pikken; groot, dik, slank, maar allemaal even hard. Ik voelde op een moment een hand die mij zacht naar achteren duwde en eigenlijk wilde ik even geen pik voelen in kut of kont. Toen herinnerde ik me dat ik klaar moest wanneer de mannen dat wilden.  gelukkig was het een bef-liefhebber en deze ging maar door, zo kon ik genieten van al die vrijwilligers die mijn keel wilden smeren.

Maar ik wilde ook wat anders, de meid die naast me lag, zag er zeer aanlokkelijk uit, haar lichaam deinsde heerlijk in de neukritme van haar twee belagers. Ik wist niet of zij een vrouwentong kon waarderen dus heel voorzichtig begon ik haar dij te strelen. De meid keek me aanmoedigend aan, en dus dook ik boven haar schoot, snoof haar geuren op en stak mijn tong bij haar naar binnen. Eigenlijk wilde ik alle mannen wegduwen, "weg, zij is nu van mij" maar ik hield me in.  Ik voelde weer een pik die in mijn kont gestoken werd. Ik keek achterom en zag dat hij het was. Hij mag altijd dus ik ontspande mezelf en liet hem toe. Heerlijk!, een lekker kut tussen mijn lippen en hem lekker diep in mijn kont. Ik was alleen bang dat ik misschien door die harde stoten per ongeluk die tanden te hard in het zachte vlees zou zetten.. Gebeurde gelukkig niet;-)


4 opmerkingen:

  1. Ik heb duidelijk wat gemist de vorige keer. is deze slet op 31 oktober er ook weer bij. Kandidaten om haar samen met mij dubbel in haar kut neuken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil ook meedoen! was er e laatste keer bij. wat was het geil hoe jij binnen. je jas uit en naakt stond. Superrrrrrr

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens mij heb ik weer wat gemist! Ben al enige tijd niet meer geweest probeer er in november weer eens bij te zijn. Altijd leuk op het presidential suite feest.

    BeantwoordenVerwijderen