donderdag 26 september 2013

DONDERDAG 26 SEPTEMBER 14-18U

Deze keer had de beste porno regisseur het niet beter kunnen verzinnen. Het was een van de beste afleveringen uit de Presidential Suite serie. Spectaculair. De vaste kern (mag je dat zo zeggen?) was als altijd geweldig.

Het blijven toch echt geile, kreunende amateursletten. Deze keer werd de show toch wel een beetje gestolen door 2 dames die eens kwamen om werkelijk goed aangepakt worden. En de heren waren buitengewoon actief en goed!!

Meteen bij aanvang werden de al aanwezige heren meteen sprakeloos. Letterlijk. Shirley, een Oosterse meid die ik voor het eerst zag, werd door haar vriend binnengeleid en losgelaten tussen het mannenvolk.

Zij is een zeer, zeer petite, origineel Thaise schoonheid. Klein van stuk, vederlicht, onschuldig snoetje, kleine mini-tietjes met later keiharde tepels. En dat in netkousen op hoge hakken en een roze setje. Wauw. Gewoon weggelopen uit een geile film. Zeer begeerlijk. Shirley werd door een van de meer doortastende mannen aangepakt en al meteen bleek haar ware aard.

Het is een erg leuke en gezellig, vriendelijke griet maar ook een echte geile sloerie. Terwijl ze gevingerd en betast werd gingen haar kleine handen om zijn dikke paal. Haar lippen volgden al snel.

Hij duwde goed door en haar onschuldige snoet maakte grote ogen van verbazing. Dat kwam nog een paar keer duidelijk voor toen ze vervolgens eerst van achteren en daarna wijdbeens liggend goed door genaaid werd terwijl ze een paar pikken afzoog en aftrok.

Het leek ook wel of de grootst geschapen mannen zich bij deze kleinste dame verzamelden. Shirley werd stevig genomen en een paar keer flink onder gehoosd met een lading zaad. Ze zou de hele middag flink doorgaan met nog een paar bijzondere twists. Daarover later meer.

Want tegen half 3 werd Joanna binnengeleid door haar vriend. Wat een geil slet. Daar kan niks anders over gezegd worden. Ook weer zo'n volledige nymfomane amateur, bloedgeil. Wat zeg ik; Bloedgeil!!!

Hoge hakken, lange gesloten jas en daaronder kousen, jarretelles, gewoon alles wat mannen geil vinden. Zeker haar lijf en mooi open gezicht. Ze werd, met haar armen in de lucht, vastgebonden op het podium en meteen stevig en hard aangepakt. Joanna is een welgevormde vrouw met heerlijk lijf en geweldige, mooie ferme tieten. Op die tieten zaten stevige tepelklemmen. Die werden dan ook meteen gekneed, afgezogen en geslagen. Jawel, geslagen.

Sommige heren pakken gewoon meteen stevig door en voelen aan wat de slet wil en kan hebben. Ze werd als neukteef behandeld en ook gedwongen dat uit te spreken. "Ik ben een neukhoer, pomp me vol", kreunde ze terwijl ze veelvuldig spuitend klaarkwam. Natte kut, lange benen, geile pijpmond, geweldig. Ze werd losgemaakt, op haar knieën gedwongen en door een paar kerels flink diep in haar pijpbek genaaid.

Wat een snol. Ze genoot er intens van en dat was goed te merken. Terwijl ze die pikken verwerkte en afwerkte werd ze voorover gedouwd, heel even in haar zeiknatte kut genomen en daarna meteen diep anaal afgepaald. Het ging "van dik hout".  Dat deed het goed bij haar en je zag en voelde de onmiddellijke en volledige overgave. Joanna werd hard genomen.Met knikkende knieën en nog steeds geblinddoekt werd ze vervolgens naar het grote bed geleid.

Daar waren Marion en Vanessa al flink aan de gang met een behoorlijk groep kerels. Maar er was plek over voor deze nieuwe snol, ze werd aan haar enkels wijd gehouden en in alle 3 gaten afgewerkt.
De mannen werkten deze keer overal fantastisch samen en werden alleen af en toe afgeleid door het luide gekreun van Sonja, één bed verderop. Wat een toestand. Echt overal werd geneukt en gezogen en getrokken. Het was voelbaar een van de geilste gb's ooit. Supersfeer en erg actief.

Marion werd door een paar heren goed aangepakt en wederom stevig in haar kont genomen. Vanessa ging er helemaal voor en werd flink gepaald. Sonja bleef maar komen en veroorzaakte de nodige plaatselijk overstromingen.

Nog even terug naar de meiden die er voor het eerst waren; Terwijl op de bedden een grote, geile orgie plaatsvond had Joanna, aan de tafeltjes vooraan, een 1 op 1 sessie met een van de mannen. Een supergeil tafereel.

Ze werd om beurten gevingerd, kreeg flink slaag op haar geile kont ( en niet zo zuinig ook), in haar mond, kut en kont genomen. De afwisseling van het vingeren en de spanking leidde tot ernstig vochtverlies. Het geil spoot uit haar kut en je kon aan haar gezicht het genot en verbazing zien en vooral de vraag naar meer. Het was daar één natte, geile bedoening.

Blijkbaar zette dat aan tot meer want een kwartier later werd ze door een man genomen terwijl 2 anderen een wel heel forse zaadlozing op haar tieten hadden. het geil droop van haar af terwijl ze nog goed doorgeneukt werd.

Vervolgens ging de slet ook nog op haar knieën tussen Marion's benen om haar heerlijk geil te beffen. Dat ze dat heel goed deed was aan Marion te zien en te horen ondanks dat ze ook de nodige palen in haar mond kreeg geduwd. Terwijl Joanna dat deed stak haar geile kont omhoog en werd ze door haar eigen vent ook nog goed geneukt.

De Thaise Shirley was ook continu bezig en kreeg nog wat heel bijzonders. Aan de bar werd ze goed neergezet en aangepakt voor een fotoserie (note van de redactie: er worden uitsluitend foto's gemaakt in overleg met de meiden en de mannen). Het was in overleg met haar en haar vriend, ze twijfelde even maar het sprak hun aan en de kleine skinny slet werd met haar relatief lange benen op hoge hakken in haar netkousen voorover gezet in een mooie haakse houding.

Terwijl de camera flitste zoog ze aan de voorkant een vent af en werd ze van achteren geil geneukt. Er werd gewisseld, geneukt, gepijpt en vaak hoorbaar klaargekomen. Het was duidelijk dat zij dit een geil idee vond, zeker toen ze echt poseerde met een dikke paal in haar mond en over haar gezicht. De slet kon daarbij niet nalaten met haar natte kut te spelen en haarzelf schaamteloos te vingeren. Klein geil neukslet. Zoveel hoerigheid in dat kleine, lekkere lijf. Heel bijzonder.

Om alles te schrijven heb je wel een half boek nodig. Het was gewoon supergeil. De mannen waren deze keer heel erg goed bezig. Zeer actief, gecoördineerd en doortastend. Precies zoals het bedoeld is en zoals de sletjes lekker vinden. Om 17.00u waren de mannen echter totaal op volgens mij hadden de meiden nog wel even door willen gaan.

Tot dan was er volledige actie maar iedereen was gewoon totaal bevredigd en uitgewoond. Er waren nog een paar kleinere sessies, Sonja, wie anders, werd nog lekker genomen door 2 mannen. Zo waren er nog een paar partijtjes met de andere dames maar net iets minder stevig. Wel geil en lekker. En sommige mannen keken genietend toe nippend  van hun drankje maar al onze pikken waren uitgeteld.
Dit moet je een keertje hebben meegemaakt!

12 opmerkingen:

  1. Marion geeft niet de voorkeur aan gevingerd te worden heb ik gemerkt, klopt dit? Handig om te weten voor een volgende keer natuurlijk!

    Marion, misschien kun je er zélf op reageren...

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wil Sonja wel eens dubbel genomen zien worden.
    Haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zien worden?

    Je wilt haar niet zélf nemen? :P

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi, is Kitty al hersteld?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hoop dat de gb meer acties heeft dan het blog. ben er zeker bij.
    zijn er nog vrouwen of mannen die wat bijzondere plannen hebbemn?
    Altijd goed

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vanmiddag mag ik weer naar de enigste echte amateursletjes.
    ben benieuwd naar die nieuwe slet, geile foto,
    heb er weer zin in

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het zal weer hardlabeur zijn :-) Wij mannen zullen tot het uiterste mogen gaan, en dat nieuw sletje zullen we eens een beurt geven dat ze nt licht zal vergeten :-) Hell Yeah !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gisteren weer eens afgezakt naar de gangbang. Meteen volle actie met de aanwezige dames! En het was de moeite. Marion lekker geneukt, dat nieuwe sletje stevig in haar kontje gepakt, me heerlijk laten pijpen door die knappe exotische met haar mooie billen en stevige tieten (dacht dat ze zich wel eens Kelly laat noemen). Volgende maand kom ik weer en dan breng ik een vriendin mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vriendinnen zijn welkom!
    Jij ook ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik kan de mannen die volgende maand gaan komen, nu al verzekeren dat de vriendin die ik meebreng een zeer geile dame is. Zeer ervaren, verzot op pijpen en neuken, ...

    BeantwoordenVerwijderen