zaterdag 17 november 2018

DONDERDAG 29 NOVEMBER 13 - 17U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com


 Verslag van een bezoeker:

Met enige regelmaat bezoek ik jullie gangbang en wanneer ik verhinderd ben dan lees ik het verslag trouw. Ik merk dan wel dat er niet altijd een verslag geschreven wordt vandaar dat ik deze keer zelf de “virtuele” pen oppak. Laat ik jullie op voorhand waarschuwen ik ben geen schrijver ;-).

Het leuke aan jullie gangbang is dat het een gangbang is. Dat lijkt een rare uitspraak te zijn niet? Wel niet voor mij. Ik ga weleens “vreemd” en bezoek dus ook wel eens een andere gangbang (hahahaha). Helaas is het woord “gangbang” behoorlijk geërodeerd. Tegenwoordig noemen ze elke vorm van erotische samenscholing al een gangbang. Voor mij is een gangbang een soort “vrijwillige groepsverkrachting”. En dan bedoel ik vrijwillig met betrekking tot het sujet dat door de mannen wordt genomen. Gelukkig is jullie party tenminste nog een echt gangbang, proficiat!.

Een ander leuk aspect aan jullie gangbang zijn de sletten (jullie mogen dat wijzigen naar vrouwen hoor) echte amateur sletten zijn. Inderdaad zou ik zo naast ze kunnen staan in de Albert Heijn en de Belgische sletten natuurlijk bij de Delhaize. Je merkt ook dat ze zelf genieten van de aandacht, de vele handen en de stijve pikken.

Ik was iets later dan anders. Toen ik aan kwam was er al veel actie. Verspreid over de ruimte waren de mannen met de sletten bezig. Goe bezig! Dit keer zag ik weer een paar nieuwe gezichten. Gewoonlijk zijn de brunettes toch wel in de meerderheid en vaak is alleen Roxy als blonde slet aanwezig.  Dit keer heb ik 4 blonde sletten geteld. Naast Roxy, die altijd even moet acclimatiseren en wat later op gang komt, zag ik 2 zeer actieve blonde sletten en een blond sletje dat samen met haar partner nog op de bank zat. Die waren duidelijk voor het eerst en voelden zich nog niet helemaal thuis. Ik besloot dat ik hen later wel op hun gemak zou gaan stellen.

De “overvloed” van blond werd gecompenseerd door een prachtige donkere negerin (sorry ik weet niet of die term nog politiek correct is) die samen met haar eveneens donkere partner aanwezig was. Ik noem haar Michelle, een leuke knipoog naar de Presidential Suite en de Obama’s. Wat een prachtig lief gezichtje had zij en prachtig haar. Uiteraard was op haar lichaam ook niets aan te merken, een heer let nu eenmaal eerst op de andere dingen, niet? Ook zij was aan haar proefstuk toe en keek gereserveerd in het rond. Haar partner daarentegen leek zelfverzekerder ;-). Maar ook Michelle zou zich later ontpoppen als een echte slet.

Dan was er uiteraard de vertrouwde brunette Marion een schat van een meid die, zoals men weet, geen genoeg kan krijgen.  Dan waren er ook 3 mij onbekende brunettes. Twee mooie grote sletten. De ene slank en zeer actief de ander voorzien van mooie rondingen en actief. Nota bene het nuance verschil maar dat is slechts een nuance. En een mooie slet met krullend donker haar. Ze was iets minder groot maar net zo groots.

Voor het aantal aanwezige actieve sletten denk ik dat er net te weinig mannen waren. Mannen
moeten soms gewoon even recupereren. Aan de andere kant leveren deze recuperatie momenten pauzes op. Tijdens deze pauzes is het ook leuk om even gezellig te praten met een slet.


Net toen zo’n moment was aangebroken lag een lange slanke brunette op het bed. Een van de
andere sletten kroop over haar heen en begon haar in standje 69 te likken. Dit gaf de mannen weer energie en terwijl de twee sletten elkaar likten werden ze lekker stevig geneukt.

Het was een leuke geile middag met veel actie en interactie tussen de mannen en stellen. Leuk dat er nu ook donkere mannen en vrouwen komen. Dat geeft weer een nieuwe dimensie aan de Presidential Suite gangbang. De volgende editie tussen kerst en oud en nieuw ben ik er weer bij. Dat is vaak de mooiste editie van het jaar!


Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-).  circle.gb@gmail.com.

XX

12 opmerkingen:

  1. Hopelijk is het leuk aziatisch meisje terug aanwezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goedemiddag ik wil heel graag eens komen genieten bij jullie hoeveel vrouwen zijn er meestal actief op deze feestjes???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lees de verhalen op deze site en trek je conclusie!

      Verwijderen
    2. Hoihoi, dat ietsje minder vriendelijk gezegd van die persoon. Maar inderdaad hier op de site kan je lezen hoe het is geweest. Vooraf is nooit geweten hoeveel actieve vrouwen er zullen zijn. En worden geen beloftes over gedaan.

      xx

      Verwijderen
  3. Komt Vero weer? Heeft ze nog wensen? En die blonde wie is dat? Past wel bij al die brunette sletjes ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er zeker weer bij! Wil dit niet meer missen. Was vorige keer erg geil om op mijn knietjes te zitten en de mannen om me heen te zien spelen met hun pikken. Al geilend op mijn lichaam. Geeft een enorme boost aan mijn zelfvertrouwen.

      Verwijderen
    2. Er is bijna altijd een lekker blond sletje uit Limburg aanwezig. Heet geloof ik Roxy en moet altijd even "warm" worden maar dan.....

      Verwijderen
  4. Vero, nog andere speciale wensen? Zijn er ook andere koppels die komen en zich hier durven aanmelden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die andere wensen weet toch iedereen? Lekker neuken en graag 2 pikken tegelijk vaginaal. Dat is zo zalig!

      Verwijderen
  5. Wauw, mooi verhaal geschreven! En zo positief over mij!
    xx
    Vero

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was wat je toekwam Vero. Jammer dat ik er dit x niet was. Volgende zal februari zijn voor mij. Hoop ik jou en Ellen weer te zien en de andere actieve sletten natuurlijk ook! Gaan we weer voor 2 pikken in je kutje. Is dat gelukt?

      Verwijderen