woensdag 15 augustus 2018

EDITIE DONDERDAG 30 AUGUSTUS 13 - 17U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com


Verslag van een deelnemer:


Hallo sletten!

Ik ben niet zo’n stoever om over mijn prestaties maar wilde toch een verslagje schrijven. Ik ben namelijk (weer) aangenaam verrast over de verscheidenheid van sletten. Er is voor ieder wat wils. Blond, donker, lang haar, kort haar, in lingerie of sexy pakje, bloot, klein, groot, dun of (iets) gezet. En zo duidelijk dat iedereen hier voor het plezier komt niet alleen jullie maar ook de mannen. Dat maakt de ambiance uniek. Helaas ken ik niet de name van alle aanwezige sletjes dus zal ik ze proberen te omschrijven.

Het was rustig op de weg en ik was dus ruim op tijd en als een van de eerste binnen. Er stond een leuke dame aan het onthaal. Ik ontwaarde een prachtige glimlach alhoewel mijn aandacht toch eerder naar haar lekkere boezem werd getrokken. Ik stond heet erg heet. De laatste keer was immers al enige tijd geleden. Dus dan leidt de aandacht gemakkelijk af. Ik had haar nog niet eerder gezien en stiekem hoopte ik dat ze, in tegenstelling tot de dame die er anders altijd staat, mee zou doen.

Ik zag aan de bar een slet staan die het blog kennelijk goed gevolgd had. De poll op de website had duidelijk uitgewezen dat de meeste mannen (ik geloof 40 %) een gangbang slet graag zien in jarretelles, kousen en heels. Het stond haar erg goed met die lekkere lange benen en bol kontje van haar. Ik hoop dat zij nog lang blijft meedoen. Daarmee wil ik niets te kort doen aan de andere aanwezige sletjes. Ik vind het gewoon leuk om te zien dat een slet ook op het blog kijkt en haar best doet om de mannen te behagen.

Ik zag meer nieuwe gezichten, tenminste voor mij. Sonja en Marion zijn iedereen wel bekend ga ik even vanuit. Ik ben even zo vrij om niet over hun lekkere verschijning verder uit te wijden. Die is een ieder genoegzaam bekend. Er was een stel waarvan de slet halflang (ongeveer tot haar schouders) donker haar had; Ze leuk een beetje verlegen. Zoals men zegt; schijn bedriegt! Wat een heerlijke geile slet is dat.

Aan de bar stond een anders stel. Ook deze mooie slanke verschijning had donker haar, maar kort. Ze werd goed begeleid door haar partner die ervoor gezorgd heeft dat zij (en wij) echt aan ons trekken kwamen. Wat een heerlijk geil sletje was dat.

Aan een van de tafeltjes in het midden van de “suite” zat een mooie blonde slet. Niet mooi als in een porno ster, maar gewoon "girl next door" mooi. Ze keek de kat even uit de boom en leek niet direct tot actie bereid. Daar was ik mis…. Ik haalde aan de bar een drankje en voordat ik terug kwam werd ze zittend op een kruk haar benen wijd aan weerszijde van haar ondersteiund door een kruk, stevig door een paar kerels genomen. De mannen stonden in de rij alsof de ene klaar was de andere volgde. Helaas had ik er 5 minuten daarvoor op die plek gestaan. Ik heb me achteraan aangesloten, geweldig zo’n in-line gangbang. Ze had een geweldig lekker kutje en prachtige natuurlijke tieten.

De lange slet met jarretelles had zich inmiddels op een lage poef geïnstalleerd en bevredigde haarzelf met een grote vibrator. Dit moest dus Vero zijn die aangegeven had een bukakke (of spermadouche) te willen krijgen. Een bukakke is nieuw voor mij dus dat wilde ik weleens mee maken. Deze slet vond het duidelijk enorm geil om die rukkende mannen voor haar te hebben staan. Ze kwam meermaals klaar bij het aangezicht van ons en haar trillende vriend. De lading heeft ze van verschillende mannen gekregen.

Vanuit mijn ooghoeken zag ik nog een slet binnen rond lopen. Zij was een grote blonde slet met de rondingen op de juiste plaatsen. Lekkere tieten en een lekkere kont en een leuk geil sexy pakje. Helaas moest ik even op adem komen. Ik voelde me als een kleine jongen in een snoepwinkel. Er is zoveel lekkers maar op een gegeven moment kan je gewoon niet meer. En naar huis meepakken kan niet in dit geval ;-). De blonde slet heeft mij zeker niet gemist, die kreeg aandacht genoeg!

Met een drankje in de hand maakte ik een praatje met een mede-wandelaar. Ondertussen de ruimte eens goed rondkijkend. Uiteraard met het geluid van Sonja op de achtergrond. Nu ja achtergrond ;-). Ik zag dat ik nog 2 sletjes over het hoofd had gezien. 1 zat aan een tafel in de hoek. Een jonge vrouw ze leek wat onzeker en niet uit om iets te doen. De andere slet wat een donker lang harige slet. Deze liet zich de mannen ook goed smaken.

Marion werd op een van de ronde bedden door 2 mannen omringd. Inmiddels was ik alweer “bij zinnen” en heb me bij hen aangesloten. Ik weet dat Marion anaal veel kan hebben. Het is geweldig om haar grens op te zoeken ;-). Klaarkomen deed ik echter niet. Dat wilde ik bewaren voor Vero die ik ergens op het blog had zien schrijven dat ze een sandwich wilde. Nu die kon ze krijgen. Een paar kreten heeft ze wel geslaakt, voor mij was het geweldig.

Volledig voldaan heb ik rond 16:30 de reis naar huis aangevat. Wel heb ik ergens moeten stoppen om een powernap te doen. Ik was echt ongelooflijk afgepeigerd. Zelfs ‘s avonds ben ik om 22u naar bed gegaan. En de twee dagen erna had ik vreselijke spierpijn van het vele neuken. Ik heb me afgevraagd: is dit nog wel iets voor mij……..

ABSOLUUT! Tot de volgende!!!

Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-).  circle.gb@gmail.com.

XX

24 opmerkingen:

 1. ik zie angel alsnog op foto staan.Komt ze dan in augustus toch nog eens langs? Zou in elk geval leuk zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij schrijft ze bij de opmerkingen van de vorige editie "Ik hoop jullie de volgende keer weer te zien". Dus dan zal het wel zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik had het gelezen maar valt op twee manieren te interpreteren. Ze schrijft volgende keer, niet volgende editie. Dus kan zijn ze bedoelt de volgende keer dat zij er is ��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Indien jullie beloven dat ik aanstaande keer op mijn knietjes gezet wordt en terwijl ik met mijzelf speel jullie rond mij komen staan en mij een spermadouche geven. Dan zal ik er ook weer bij zijn.

  xx
  Vero

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Slik je trouwens? Anders zou je het moeten leren.��

  Beloofd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik echt heel erg geil ben dan doe ik dat wel. Dan verlies ik de pedalen ;-) Ik heb echter begrepen dat slikken voor de man die klaarkomt geil is. Terwijl verzamelen in mijn mond en langzaam over mijn kin en borsten laten druipen voor alle mannen geil is. Dus is dat niet veel beter voor alle 10(?).

   xx
   Vero

   Verwijderen
 6. Slikken vind ik niet echt "het", het druipen vind ik veel geiler.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wie komt er nog? Ben razend benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. slikken, kan geil zijn, ik vind het punt verzamelen in mijn mond en laten druipen voor alle mannen geil is veel sterker, Vero.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zal morgen ook eens langskomen. Ben nog niet eerder geweest op deze gangbang. Ben reuze benieuwd. Roxy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Reeds sinds nacht van zondag op maandag ben ik mijn zaad aan het opsparen om Vero tijdens de bukakkke een goede spermadouche te kunnen geven. ��

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe herkennen we je Roxy en wat vind je lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waarom zou je specifiek een slet willen herkennen die je nog niet eerder gezien hebt? Is toch veel geiler om zo in het diepe te springen en zien wat de dag van morgen ons brengt? Zelf hou ik meer van de verrassingen en uitproberen van sletten. Hoef geen gebruiksaanwijzing te hebben. Dat zou saai zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik, May, was vandaag na lange tijd nog eens aanwezig op deze geweldige gang bang en ik heb weer eens genoten van heel wat hete aanwezige mannen.
  Tot de volgende

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die ene vrouw van Zeeuws Vlaanderen, Sonja heet ze denk ik, man man man die kent iets van Squirten. Recht in m'n oog op het einde hahaha. En die vrouw die zich op de zetel constant liet palen, niet te evenaren. Het geen waarvoor ik kwam, daarin was ik teleurgesteld, maar gelukkig hebben deze twee vrouwen het goed gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd waar je voor kwam en wat je teleurgesteld heeft. Zou je nog eens gaan?

   Verwijderen
  2. Heyhoi, waarom stuur je ons geen email met waarin je teleurgesteld bent? Dat is de enige manier voor ons om te kunnen kijken er iets aan te doen. Wij zijn heel erg benieuwd namelijk. Er waren 10 actieve vrouwen.

   xx

   Verwijderen
 15. Hi. Omdat ik geen e-mailadres heb. Ik had een post geplaatst met een antwoord dat ik nog zal komen. Maar dat ik inderdaad niet via hier wou zeggen wat er mij was tegen gevallen omdat ik dan misschien een bepaalde persoon kwets. En dat is mijn bedoeling niet. Maar die post is niet goedgekeurd precies ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoihoi, om privacy redenen en ongewenste spam te voorkomen is ons geadviseerd nooit emailadressen toe te staan. Ons email adres staat hier op het blog bij iedere aankondiging toch? Circle.gb@gmail.com. Je bent ergens in teleurgesteld; Dus ergens is een verwachting bij je geschept die niet is nagekomen. Wij zijn benieuwd wat dat is. Kwetsend zou het pas zijn als je het wel tegen anderen zegt en niet tegen ons.

   xx

   Verwijderen
  2. Wat mij gewoon tegenviel was de bukakke van Véro. Ik weet, ze zei dat ze op haar knieën wou worden gezet. En niemand heeft dan gedaan. Juist toen het geil begon te worden (ze zei dat ze overal sperma wou en was zichzelf ondertussen aan het bevredigen met een vibrator), wou ze opeens geneukt worden.

   Verwijderen
  3. Je kan toch zelf het initiatief nemen en haar op de knieën zetten?

   Verwijderen
 16. Hoi Anoniem van 13/9, van de bukakke werd ik extreem geil en wilde ik geneukt worden. Sorry dat je net te laat was. Inderdaad had me maar op mijn knieën gezet. Ik kom voor mijn plezier en kan (en ga ik ook niet doen) geen rekening houden met wie wat wanneer wil. Het is een gangbang dus laat duidelijk merken wat je wilt. Ik vond het al jammer dat ik door niemand op mijn knieën gezet werd. Net alsof er geen belangstelling was. Omdat ik het geil vind ben ik uiteindelijk zelf op een krukje gaan zitten. Maar liever was ik op mijn knieën gezet.

  xx

  Vero

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mijn zelfbeeld en mijn durf (schrik voor de hashtag me too tijden waarin we ook leven zeg maar en dan nog het feit dat ik van buitenlandse afkomst ben en ik dus de vooroordelen van mijn volk ken maar zelf met zo een soort zaken niks te maken heb ...) zijn daar niet groot en goed genoeg voor. Ik hoopte dat iemand anders dat zou doen. Ik ben misschien op sommige vlakken te vrouwvriendelijk. Maar ja goed misschien volgende keer. Als ge altijd moet vragen aan iedereen wat hij wilt (als vrouw) ist ook maar saai he ik snap dat wel.

  BeantwoordenVerwijderen