zondag 16 juli 2017

EDITIE DONDERDAG 27 JULI 13-17U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com20 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat de lekkerste sletjes nog noet op vakantie zijn en zich gewillig melden op jet maandelijks geilfeest in sloten! Je mag altijd meerijden met knarfke als je er v.u. Nederland niet kan komen. Ik kijk er naar uit! :-)..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd welke sletten aanwezig zullen zijn. Hopelijk is Marion er.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas was Marion er vorige keer niet bij! Ik heb begrepen dat ze deze keer wel komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is er al bekend welke dames er zeker zullen zijn? En wat hun voorkeuren zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Denk dat de meiden op de foto zowiezo aanwezig zijn. In de vakantie periode komen dan ook nog veel stellen, het wordt waarschijnlijk een feestje. Jammer, ik vertrek donderdagochtend naar Italie met het gezin ;-) Veel plezier allemaal en tot de september editie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij (stel) zijn vaker geweest en komen donderdag ook weer eens. we hopen op veel mannelijke aandacht ;-), geen kijkers maar doeners.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Hebben jullie een voorkeur? Een fantasie die je werkelijkheid wil laten worden?

   Verwijderen
 7. Graag "stel"! hoe herkennen we jullie? En zijn jullie liefst boven of beneden? Waar geilt je slet op?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Koppel Vixen -Stag komen ook vandaag. Vrouw houdt ervan om goed verwend te worden door potente mannen. Hoop een hete leuke namiddag te beleven. Tot straks.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Derde keer. Ik was er in december en januari ook reeds. Op de edtie van december 4 keer klaargekomen, in januari 2 keer en nu nog maar een keer. Wordt telkens gehalveerd. Niet tevreden dus, veel te weinig actie. Enkel chapeau voor de dame die zoveel kon squirten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je dat echt zo ervaren? Ben je wel echt geweest? Vertel dan eens hoeveel actieve vrouwen er waren?

   Om 15:30 stonden alle mannen uitgeteld aan de bar of waren actief bezig. Als er geen actie was en je heb nog energie, moet je actie maken. Niet gaan staan kijken en wachten tot een van de vrouwen naar jou toe komt. Het is geen gangbang met professionals, hè.

   Fred

   Verwijderen
  2. Was je op de editie van december? Die was pakken drukker. Als ik dan vergelijk met gisteren ... . En niet wachten tot de vrouwen naar u komen akkoord, maar altijd zelf alles moeten vragen met de kans om afgewezen te worden is ook niet prettig en bovendien doe ik niet graag te opdringerig.

   Verwijderen
  3. Amice, het is een gangbang..... hoe kan een vrouw wiens gezicht begraven is in het kruis van een grote neger (dit was boven) u afwijzen? Opdringerig op een gangbang? Bestaat dat? Maar natuurlijk de vrouwen hebben ook rechten en mogen u afwijzen. Is mij nog niet gebeurd tenzij ze even iets willen drinken of eten. Word je toch afgewezen......? Vaak help een douche pakkken! Gisteren heb ik zowel Sonja als Angel horen klagen dat er geen mannen meer waren die nog energie hadden.

   Verwijderen
  4. Die Sonja en die Angel hoe zien die er eigenlijk uit? Ik zou graag gezichten willen kunnen plakken op de namen.

   Verwijderen
 10. Het was weer geil gezellig gisteren! Niet te druk maar in een goede verhouding. Op het achterste bed uiteraard weer ons dappere kleintje geassisteerd door ? die er geen genoeg van kon krijgen. Op het voorste bed topmilf Marion dit keer met de mooie blonde geweldig geproportioneerde Angelique. Je bent een heerlijk geil nimfsletje Angelique.Dan waren ca. 4 actieve stellen. De een wat wilder dan de ander. Een stel met een prachtig slank kortharig vrouwtje. Ze was wat selectief maar dat zijn wij natuurlijk ook. Ze was ook heerlijk om aan te kijken. Het andere zeer actieve stel geboot met volle teugen. Typisch een meisje wat zo voor de klas kon staan en nu eens even helemaal los ging om de slet uit te hangen! Er zat geen stop op en ze ging continue door. Ze leek allee n wat minder zaadlustig. Kort en goed; het was weer heerlijk en ging bijtijds weer voldaan noordwaart. Thank all! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Verwarrend, heb ik nu wel of niet wat gemist? ;-) Kan me niet voorstellen dat het rustig was. Heb ik nog niet eerder meegemaakt Voor alles is een 1e keer. Hoe hebben jullie het gehad Koppel Vixen - Stag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er rond 13:30 en ben tot 16:45 aanwezig geweest. Vanaf +/-15:30 waren ik en de andere aanwezige mannen uitgeblust. De vrouwen keken hopeloos rond wie er nog een rondje kon. Met de leuke zeer actieve stellen en single dame meegerekend moet ik je helaas mededelen: JA, je hebt heel wat gemist!

   Gr Fred

   Verwijderen
 12. als angel er was zoals in voorig verslagje te lezen was dat ze kwam moet het zeker een geile bedoening geweest zijn. Natuurlijk hangt het niet alleen van de sletjes af maar zeker ook van de ingesteldheid van de mannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi, ik was het kortharig slank vrouwtje en heb me reuze geamuseerd. Wij, mijn man was erbij, kwamen rond 13.30 aan (vroeger kan niet vanwege werk). De ronde bedjes waren reeds volop in gebruik en we namen plaats in de zetels over de bar. Na een lekker glaasje wijn was ik klaar voor actie echter de heren waren nog war verlegen om toenadering te zoeken. Daarom trokken we naar boven en installeerden we op de bedden voor de douche. Na 2 minuten werd ik lekker getongd door een leuke man en vervolgens geneukt door verschillende leuke mannen. Een was een Surinamer (sorry namen worden niet veel uitgewisseld) en die heeft me echt lekker doorgeneukt zoals ik het graag heb. Ook op zijn hondjes wat mijn lievelings standje is. Daarna ook een heel leuke man met tatoeages die wist hoe een vrouw een geweldig orgasme te bezorgen. Na ongeveer 1uur was het tijd om even bij te komen en een drankje. Naast ons lag een vrouw die ook alle mannen een geweldige namiddag aan het bezorgen was. Na een drankje beneden wilde ik graag nog een tweede ronde maar de mannen waren gewoon uitgeput. We zijn dan maar vertrokken rond 4.20 uur toch wel voldaan. Wij komen ong. Elke 3 maand graag naar hier en hoop dat het concept echt niet wijzigd. Ik hou ervan het hoertje te zijn, goed doorgeneukt te worden en dit in een ongedwongen leuke omgeving. Groetjes Viwen enStag

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vixen je was een perfect hoertje zoals je erbij liep in je blauwe glimmende broekje, je korte bolero jasje en je prachtige tieten. Jammmer dat ik je te laat zag en echt op was. Wanneer jullie weer komen meldt het ajb dan zorg ik dat ik er ook weer ben. Zo'n hoertje wil ik proeven! x

  BeantwoordenVerwijderen