donderdag 17 augustus 2017

EDITIE DONDERDAG 31 AUGUSTUS 13-17U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com


7 opmerkingen:

 1. Ik vraag mij iets af. In januari was er een dame aanwezig uit Arnhem, NL. Dat was een leuke dame die ik graag nog eens zou ontmoeten. Weet iemand of ze nog zou terug keren? Of evt haar naam? Is ze nog terug gekeerd in tussentijd (ik was er enkel nog in juli)? Als je dit zelf meeleest evt laat dan iets weten aub.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk dat je mij bedoelt, Sara. Ik ben er deze keer weer �� voor de gb�� en ik ben een geïle submissive die van keelneuken houd en vrouwonvriendelijke wurgseks enzo �� Dus kom maar op mannen!

   Verwijderen
  2. Vrouwonvriendelijke wurgseks heb ik daar nu niet gezien. Was jij die vrouw waarvan ik half haar bh kapot had gemaakt, het lintje, maar daarna vriendelijk terug hersteld heb?

   Verwijderen
 2. Welke sletjes zullen er van de partij zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier ben ik ook benieuwd naar. De sletjes en koppels laten niets van zich horen op het blog.

   Verwijderen
  2. Ik zie hier angel op de aankondiging van nu donderdag staan. Ze zal er dan waarschijnlijk wel bij zijn vermoed ik. Misschien horen we het hier nog wel soms schrijft ze op het blog dat ze komt.

   Verwijderen
 3. Amici,

  Als ik het goed zie op de foto komen in ieder geval: Angel, Marion, Sara, Sonja (alfabetische volgorde want op voorkeur zouden ze allemaal op de eerste plaats staan), en die lange blonde met haar lekkere tieten. Sorry ik ken je naam niet die zal ik je deze keer vragen ;-).

  En de sletjes van stelletjes?

  BeantwoordenVerwijderen