maandag 12 juni 2017

EDITIE DONDERDAG 29 JUNI 13-17U

VERSLAG DOOR EEN BEZOEKSTER:



Mijn eerste keer....

Enige tijd geleden zat ik met mijn partner naar een film zaten te kijken. Spontaan zei ik: “dat zou mooi zijn ergens binnen liggen met een blinddoek en niet ziet wat er gebeurt en wat ze met me doen !! Ik flapte het eruit voordat ik wist wat ik zei. Ik was dan ook verbaasd dat hij reageerde met: “ Weet je dat zeker? Dan ga ik dat voor je regelen.” Hij bleek het opwindend te vinden. Maar nu kon ik natuurlijk niet meer terug. Ik heb wel voorwaarden gesteld: Niet een commercieel gedoe, geen andere vrouwen, geselecteerde mannen, maximaal 6 mannen en hij moest erbij kunnen blijven.

Ik heb het verder aan Martin overgelaten. Ik weet dat hij met een aantal verschillende mensen contact heeft gehad. Na enkele weken, ik was het haast weer vergeten, stuurde hij een Appje “Het is geregeld” Er zat een foto bijgesloten van 5 mannen die met 1 vrouw bezig waren. Nu moest ik toch even slikken. Durfde ik dit wel? Maar goed Martin had er inmiddels behoorlijk wat tijd ingestoken dus kon ik natuurlijk niet meer terug.

Martin wilde er verder niet veel over vertellen. Hij kende mijn wensen, had die gerespecteerd en de datum stond gepland: Donderdag 26 juni om 12:30 moesten we ergens bij Antwerpen zijn.

We kwamen aangereden en ik zag de club "ik zei hard op “Neeeee Martin, dit meen je niet een club!” We hadden dit al ooit besproken maar vonden het allebei niks voor ons. Te commercieel te groot niet passend bij onze stijl. We waren vroeg en ik dacht net als Martin er zal niet veel zijn en er zal iemand gewoon daar iets gehuurd hebben. We stapte binnen en we stelde ons voor. We werden super netjes en vriendelijk begroet en kregen een mooie rondleiding !!

Stiekem keek ik in het rond en zag ik hoe mooi het was , en kon ik me niet eens voorstellen dat het ineens zo druk zou worden. Ik ging me omkleden en begon me steeds meer op mijn gemak te voelen .En tegelijk ook happy , er viel steeds meer schroom van me af !! Het was althans ook onze eerste keer dat we dit deden .

Ik liep met Martin terug naar boven , de ruimte waarvan Martin had afgesproken dat ik mijn allereerste gangbang zou ervaren. En ineens was ik ontdooit. Martin schoof mijn string opzij en begon me te vingeren. Ik werd geil en het werd al snel flink nat. Toen kwam de leidinggevende binnen (haha) die begon me te strelen en stelde me enorm op mijn gemak. Hij besprak ook dingen en deed alles erg gemoedelijk en toen begon het spel de blinddoek ging om.

Ik kroop op het bed en gaf me volledig over onder het toezicht van mijn vriend Martin. Ik genoot en had geen idee wie en hoeveel mannen er met mij bezig waren. Ik werd steeds geiler en geiler en genoot en kreunde van genot ik spoot en kwam meerdere keren klaar. Al mijn gaatjes werden letterlijk gevuld. Niks was opdringerig en alles ging zoals ik ook graag zou willen.

Daar was ff de break en toen ik me lekker ging opfrissen , kwam ik Een vrouw tegen die ging douchen. Ik ging de ruimte weer in en zei tegen Martin dat zou geil zijn met die vrouw hier vrijen en haar verwennen. Martin wist dat het een van mijn latere wensen was en ik daar wel voor open stond. Gewoon eens alleen samen met een vrouw iets te doen.

Ik maakte het kenbaar en Martin was trots op me dat ik het zei en ik wilde opstaan en het vragen maar helaas ze kwam net voorbij gelopen en liep naar beneden. Mijn leidinggevende was mijn wens aan haar gaan vragen maar we konden naar beneden komen en het doen in een hoek. Maar ze gaf ook aan dat mannen op haar stonden te wachten wat ik ook snapte. We gingen nog ff door met de tweede ronde haha en ook dat beviel super.

Ook hierna ff douchen en toen kwam ik langs een vrouw gelopen die daar lag met twee mannen ik dacht Ohh zou ik het vragen ik mee mag doen. Maar ik dacht eerst douchen. Maar het bleef een beetje malen. Ik kwam de douch uit en dacht oke zal ik? Maar "nee " dacht tja wat als ze niet wil

Ik liep naar Martin en we moesten nu echt gaan rijden voor we in de file stonden. We liepen naar beneden en ik schrok hoe druk het wel niet was "wauwwww wat mooi en wat geil was het! We liepen meteen verder naar ons kluisje en kleedde me daar om en ik besprak met Martin mijn mooie ervaring en dat mijn wens was uit gekomen hoe ik het voor ogen had. Maar ook dat ik het stel of een vrouw had willen verwennen.

Ik heb zeker een mooie middag gehad en zou het zo weer over doen. Het was super geregeld en erg netjes en gemoedelijk en de begeleiding was ook toppie. We komen zeker terug. En hoop dat mijn andere wens dan mag uit komen dat ik daar dan een vrouw kan verwennen en zij mij haha dat zou mooi zijn en dan langzaam aan wat mannen erbij. Nou wie weet zorg jij dat mijn wens uitkomt !!!!!!!

En ik zou zeker de volgende keer harder mogen worden aangepakt en twee pikken in mijn kut willen voelen. Ben zeker voor overal voor in hoe geiler hoe mooier.

xx
Mirjam en Martin

VERSLAG DOOR EEN BEZOEKER:


Mede nieuwsgierig geworden door de nieuwsbrief waarin Martin & Mirjam maar ook Anita & Wim werden aangekondigd en de prettige omstandigheid dat mijn middag afspraak werd geannuleerd, besloot ik weer eens af te zakken naar het nabije zuiden. Mede, dus..... want in de aankondiging had ik gezien dat ook Angel weer mee zou doen en laat ik vooral Sonja, Marion en de andere meiden niet vergeten. Maar zoals men zegt: “Vers vlees doet eten” (of zoiets dergelijks) en dus had ik besloten me om te beginnen te richten op deze nieuwe aanwinsten.

Ik parkeerde mijn koets op het parkeerterrein. was kort na 1 uur binnen. Het was nog rustig ik zag een lekkere blonde meid (Jacqueline?) aan een tafel zitten in gesprek met 2 kerels. Een prachtige meid met een leuk sexy jurkje aan. Ik herkende haar van de foto van de nieuwsbrief en wist dus dat onder dat jurkje een lekker lijf met prachtige borsten verscholen zat. Angel zag ik in een prachtige bikini, die haar lichaam mooi accentueerde, rondlopen. Marion en Sonja kon ik zo snel niet spotten. Enfin.... eerst naar boven en douchen.

Boven aangekomen, onderweg naar de douche, zag ik in 1 van de kamers een vrouw (Mirjam?) geblinddoekt liggen met een 2 tal mannen om haar heen terwijl haar partner (Martin?) stond toe te kijken. In de nieuwsbrief was gemeld dat Mirjam vandaag voor de allereerste keer een gangbang zou ondergaan. Dat ze niet in de grote open ruimte haar vuurdoop wilde hebben maar liever iets meer “private”. Na mijn douche heb ik me dus snel bij hen vervoegd. Wat een heerlijke geile meid is dat. Een grote ronde kont lekkere tieten en gewillig. Het geeft toch wel iets extra's om een vrouw te neuken terwijl haar vent er gekleed bij staat te kijken.

Ik hoop dat Mirjam en Martin vaker gaan komen en hoop dat Mirjam dan ook in de grote “suite” zicht durft uit te leven. Boven in de kamer was natuurlijk geil en gaf een besloten sfeer. Toch vind ik juist de “suite” beneden geweldig. Zittend op 1 van de krukken toe kijken hoe de meiden verwend worden.... geweldig.

Het voordeel van boven is nu juist weer dat je dicht bij de douche bent. Nadat ik toe gekeken heb hoe Mirjam voor de allereerste keer in haar kutje als in haar kontje werd geneukt, stond ik weer onder de douche. Man wat is dat toch geil, zo'n meid…. Voor de eerste keer en dan zo….. gewillig is niet het juiste woord….gedreven…

Dan naar beneden even iets drinken en eten. Het was nu drukker. Het prachtige lichaam van Sonja lag op een van de bedden en veel mannen genoten ervan. Ik besloot even van dat uitzicht te genieten en te recupereren. Och, was ik maar een vrouw die door kon blijven gaan, en gaan, en gaan en gaan, en.......

Ook Jacqueline en Angel hadden niet te klagen wat mannelijke aandacht betrof. Er waren nog een stuk of 4 vrouwen die niet aangekondigd waren en waar ik de namen niet meer van herinner. Zo was er een mooie blonde slanke vrouw met Limburgs accent en een klein niemendalletje aan en prachtige borsten. Die werd op een kruk aan een tafel door meerdere mannen verwend. Ik zou graag willen meedoen maar had helaas boven behoorlijk wat kruit verschoten. Ik ben iemand die ook kan genieten van het aangezicht van een vrouw die door enkele mannen verwend wordt, dus genieten deed ik sowieso.

Er werd rond mij druk geneukt en verschillende stonden ook uitgeteld toe te kijken. Het was zoals ik de Presidential Suite gangbang ken, vrouwen omring door mannen waarbij zowel de vrouwen als de mannen er geen genoeg van konden krijgen. Angel liet zich het zaad van meerdere mannen heerlijk smaken. Onder het genot van een paar drankjes heb ik heerlijk staan te kijken.

Helaas kon ik Marion nergens ontdekken en bij navraag bleek ze er ook niet te zijn. Jammer, maar (sorry Marion) de aanwezige sletten hebben haar “leegte” bijzonder goed op gevuld. Jacqueline stond te praten met een kerel en ik voegde me bij hen. Ik liet mijn handen over haar kont glijden en gewillig stak ze haar heerlijke kont achteruit. Spontaan ging ze ook iets wijder staan zodat ik goed bij haar kutje kon. Ik vingerde haar enige tijd en nam haar toen mee naar een van de bedden. Al gauw volgden er meer mannen. Vreemd eigenlijk dat die kennelijk stonden te wachten totdat iemand het voortouw zou nemen. Kennelijk gaat het op deze dansvloer er net zo aan toe als op andere dansvloeren. ;-). Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd en samen hebben we Jacqueline lekker onder handen genomen. Ik wilde niet te ver gaan met haar want Angel stond ook nog op mijn verlanglijstje.

Rond een uur of 15:30 kwam een jong koppeltje binnen. Een leuke blonde meid met de rondingen op de juiste plekken. Er waren al heel wat mannen die al hun kruit hadden verschoten en al waren vertrokken…… Jammer voor hen!!! Maar dat koppeltje ging naar boven en (sorry Jacqueline) daar moest ik achter aan. Mijn roze zwaard was door Jacqueline zo stuif gepijpt dat ik, boven aan gekomen, direct in de pret kon delen.

De jonge meid (ik schat haar een jaar of 25) nam gretig mijn zwaard in haar mond en begon me gretig te pijpen. Haar partner stond erbij en moedigde haar aan. Een “collega” neukte haar met ritmische stoten en iedere keer dat hij stootte schoot haar mond rond mijn pik. Heerlijk was dat. Dan even beurt gewisseld en ik moet toegeven dat het al geruim aantal jaren geleden was dat ik zo'n jong en strak kutje geneukt heb.

Lang kon het helaas niet duren ik denk dat ik na een minuut of 20 mijn laatste lading zaad in de condoom in haar kutje heb geschoten en toen was het over…… Mijn roze zwaard hoorde de klokken van “middernacht” luiden en werd met rap tempo weer “maatje pink”.

Na weer een douche te hebben gepakt nog een drankje gedaan heb ik me aangekleed. Het was inmiddels bijna 5 uur. Ik begreep van Angel dat ze in juli er weer zal zijn dus die beurt houdt ze tegoed van mij. Buiten gekomen zag ik dat mijn “koets” gelukkig niet veranderd was in een pompoen.

Hans

Nawoord: Ik heb genoten van de actie in de kleine ruimte boven. En heb begrip en ben blij dat die gebruikt is omdat anders de 2 vrouwen niets hadden gedaan. Toch vind ik het persoonlijk leuker en geiler als alle actie beneden in 1 ruimte is. Je leert elkaar enigszins kennen en je bent weer eerder paraat wanneer je naar al de actie staat te kijken. Dat de Presidential Suite gangbang tegenwoordig om 1 uur begint is voor mij bijzonder prettig. Ik moet namelijk altijd om 5 uur weg dus nu kan ik de volle 4 uur genieten van dit erotische festijn.

21 opmerkingen:

  1. Angel en Vanessa, als deze godinnen van de partij zouden zijn ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hallo, ik zie het nu pas. Ja ik ben ook weer aanwezig xx Angel

      Verwijderen
  2. hoi Dames , ben de laatste keer geweest toen op de dinsdag ,de opkomst en het aantal dames viel eigenlijk wel tegen moet ik bekennen, maar heb heerlijke seks gehad met die lekker lange blonde Dame met die geile piercings hmmmm heerlijk genoten met haar . hopelijk is ze er weer bij deze keer en hopenlijk ook wat meer vrouwen of stelletjes waarvan de vrouwtjes genomen willen worden

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is hier voorlopig muisstil en ook nog geen verslagje van vorige editie.Hopelijk gaat het stomen op de gb zelf

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Verslag? Wat kun je nu nog over deze party en meiden schrijven? Alles is al een keertje beschreven. ;-)

      Verwijderen
  4. ja hoor. Als het goed is kom ik met mijn geile sletje de 29e. Zij wil wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wie ben je? Wie is je sletje?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Angel is de laatste keer aanwezig geweest. jammer dat er geen verslag is daar had het zeker ingestaan. Maar wat moet je inderdaad nog zeggen over Marion en Sonja. Dat zijn 2 toppers. Tot donderdag meiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik hoop op Vanessa wat een lekker wijf is dat

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ze staat wel op de foto maar misschien horen we wel van angel zelf hier of ze komt op 29 juni...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik heb nog niet geweten dat er meiden op een foto staan die niet komen. Zeldzame uitzonderingen daar gelaten. Dus Angel zal wel komen!

      Verwijderen
  9. Is er ook een sletje die een golden shower wil ontvangen? Hoeft niet perse op je bovenlichaam te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hoi Dames , ben de laatste keer geweest toen op de dinsdag. De opkomst viel wat tegen, ht was niet druk. Maar ik heb heerlijke seks gehad met die lekker lange blonde Dame met die geile piercings hmmmm heerlijk genoten met haar . hopelijk is ze er weer bij deze keer en hopenlijk ook wat meer vrouwen of stelletjes waarvan de vrouwtjes genomen willen worden

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Donderdag kom ik met mijn sletje die eens goed doorgeneukt wil worden in al haar gaatjes. Het is de squirtkoningin van Nederlands Limburg. groetjes Wim en Anita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klinkt goed! Heb je ook een foto van haar?

      Verwijderen
    2. Klinkt goed mijn hart klopt al van verlangen, tot morgen.

      Verwijderen
  12. Hoi Martin , ik ben Jan een nette verzorgde Hollandse man met een klein buikje en een lekkere pik mooi verzorgd en gladgeschoren ,het lijkt me geil om Mirjam te laten wennen aan het geilen met meerdere mannen en hopelijk komt ze dan vaker naar deze club ,
    ik hoop je te zien donderdagmiddag , en wat ik zo op de foto zag ziet Mirjam er lekker uit hoe gaat jou selectie in zijn werk ? groetjes Jan

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Meiden ik kom eraan!
    john

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Als john er is geraakkt gaan we deze keer wel een verslagje zien

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mirjam, ik heb je bezig gezien. Althans, de mannen heb ik met jou bezig gezien. Het was geil, als je weer eens komt doe ik zeker mee omm jou geil te pakken.

    xx Eric

    BeantwoordenVerwijderen