vrijdag 13 januari 2017

EDITIE 26 JANUARI 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com

Verslag van een bezoeker:

Voor mij alweer even geleden dat ik langst dit festijn ben geweest maar toch weer de stoute schoenen aan gedaan en afgereisd naar Schoten.
 
Iets voor 14:00 arriveerde ik en parkeerde voor de deur, mijn hart klopte letterlijk van verlangen en fantaseerde wat ik er allemaal wel niet tegen zou komen. Toen het 14:00 was ging ik naar binnen, betaalde en kreeg een locker en keek gauw even naar binnen.Waauww dacht ik want zag al een paar heerlijke dames (ofwel in het Belgisch Madammen)staan. Heb mijzelf eerst omgekleed en even fris gedoucht want dat is wel belangrijk voor de dames. 
 
Toen ik na het douchen binnen kwam stond ik bij de bar naast een lange blonde mooie meid. Een heerlijke verschijning om te zien, ze liep naar een bed waar ze met iemand heerlijk begon te pijpen en ik dacht die achterkant moet ook bewerkt worden. Ik likte heerlijk haar geschoren kutje mmhh wat genoot ik hiervan, langzaam draaide zij om en begon mij te pijpen hemels wat lekker. Ik plaatste een condoom en heb haar heerlijk genomen in haar strakke kutje en niet lang daarna spoot ik mijn condoom helemaal vol. Heerlijk meid en wat ben je mooi om te zien. 
 
 Ik zag dat intussen tijd al meerdere vrouwen binnen waren sowieso al 2 handen vol, voor ieder wat wils zou ik zeggen. Om weer op krachten te komen heb ik eerst weer gedoucht en lekker wat gedronken en naar de dames gekeken hoe zij werden genomen. Er waren ook stellen die actief waren en ja heerlijk omdat aan te zien. Al even zag ik een blonde jonge dame actief bezig zijn, zij droeg mooie zwarte lingerie en kousen wederom een heerlijke vertoning. Mijn lul begon weer te kloppen van verlangen, ging naast haar zitten en voordat ik het wist begon zij mij te pijpen. Ik smachtte naar meer en heb haar op zijn hondjes genomen in haar strakke kutje, zij smachtte naar meer en dat heeft zij gemerkt. Heerlijk kreunde zij het uit en werd steeds geiler, langzaam stak ik mijn pik in haar nauwe kontgat. Hier stond zij op te wachten en ik ook hemels was het en spoot wederom mijn zaad en dit maals in het gezicht van haar. Van de andere dames heb ik ook genoten kwam letterlijk ogen te kort, mooie dames en wat heb ik van jullie genoten. Zeker voor weer een bezoek dit jaar. 
 

Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
 

Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-). circle.gb@gmail.com.

XX

11 opmerkingen:

 1. Is de line-up voor volgende week al bekend? Ik wil 2017 goed beginnen en heb alvast vrijaf genomen voor de aankomende gangbang.
  Is er een mede-gangbanger die met mij een van de aanwezig dames wil DP'en?
  Grt,
  E

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar zeggen ze altijd weinig over i mijn ervaring. De laatste maanden waren er steeds leuke verrassingen. Helaas heb ik de december aflevering moeten missen. Die schijnt top geweest te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg rustig, is dat een slecht voorteken?
  Zou mooi zijn als er een tipje van de sluier wordt gelicht?! Ik moet ver reizen (1.5 uur) en dan is het mooi te weten wie er sowieso komen?
  Ik weet dat er nooit definitieve toezeggingen zijn, maar wellicht kunnen een aantal sletjes ervoor zorgen dat ik donderdag in de auto spring naar Schoten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg rustig,

  Zou mooi zijn als er een tipje van de sluier wordt gelicht?! Ik moet ver reizen (1.5 uur) en dan is het mooi te weten wie er sowieso komen?
  Ik weet dat er nooit definitieve toezeggingen zijn, maar wellicht kunnen een aantal sletjes ervoor zorgen dat ik donderdag in de auto spring naar Schoten...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk altijd naar de oproepjes her en der. Volgens mij lichten die altijd wel een tipje van de sluier op. Ook de foto hierboven van de meid met die heerlijke tieten is een tip denk (hoop) ik. Ben je al vaker geweest? Zoals hier al ergens op de site stond..... elke keer de verrassing is ook leuk! Als ze maar geil en gewilig zijn, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben zeker al vaker geweest en het is praktisch elke keer de moeite waard om dat stuk te rijden.
  Normaliter is er echter iets meer interactie op blog en email, daarom mijn vraag deze keer. Iets van info is welkom.
  Sletje op de foto ziet er in ieder geval veelbelovend uit, wie is het?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Groot voordeel: als je niet weet welke meiden er komen...... kan het ook niet tegenvallen als er 1 of 2 niet op komt dagen! Gebeurt bij andere parties vaak is mijn ervaring! Hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is altijd een risico met de fantasie die wij als mannen hebben. Een bus vol vrouwen is het ultieme maar realistisch is wat er is. En vanuit mijn ervaring is dit nooit tegen gevallen. Naast het team vaak verrassingen en dat is wat mij aanspreekt het onbekende. En gezelligheid kent geen tijd, die maakt je zelf toch.
  Remco71

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In hun nieuwsbrief lichten ze soms een tipje van de sluier op. Krijg je die? Anders moet je je daarvoor opgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor mij alweer even geleden dat ik langst dit festijn ben geweest maar toch weer de stoute schoenen aan gedaan en afgereisd naar Schoten. Iets voor 14:00 arriveerde ik en parkeerde voor de deur, mijn hart klopte letterlijk van verlangen en fantaseerde wat ik er allemaal wel niet tegen zou komen. Toen het 14:00 was ging ik naar binnen, betaalde en kreeg een locker en keek gauw even naar binnen. Waauww dacht ik want zag al een paar heerlijke dames (ofwel in het Belgisch Madammen)staan. Heb mijzelf eerst omgekleed en even fris gedoucht want dat is wel belangrijk voor de dames. Toen ik na het douchen binnen kwam stond ik bij de bar naast een lange blonde mooie meid. Een heerlijke verschijning om te zien, ze liep naar een bed waar ze met iemand heerlijk begon te pijpen en dacht die achterkant moet ook bewerkt worden. Ik likte heerlijk haar geschoren kutje mmhh wat genoot ik hiervan, langzaam draaide zij om en begon mij te pijpen hemels wat lekker. Ik plaatste een condoom en heb haar heerlijk genomen in haar strakke kutje en niet lang daarna spoot ik mijn condoom helemaal vol. Heerlijk meid en wat ben je mooi om te zien. Ik zag dat intussen tijd al meerdere vrouwen binnen waren sowieso al 2 handen vol, voor ieder wat wils zou ik zeggen. Om weer op krachten te komen heb ik eerst weer gedoucht en lekker wat gedronken en naar de dames gekeken hoe zij werden genomen. Er waren ook stellen die actief waren en ja heerlijk omdat aan te zien. Al even zag ik een blonde jonge dame actief bezig zijn, zij droeg mooie zwarte lingerie en kousen wederom een heerlijke vertoning. Mijn lul begon weer te kloppen van verlangen, ging naast haar zitten en voordat ik het wist begon zij mij te pijpen. Ik smachtte naar meer en heb haar op zijn hondjes genomen in haar strakke kutje, zij smachtte naar meer en dat heeft zij gemerkt. Heerlijk kreunde zij het uit en werd steeds geiler, langzaam stak ik mijn pik in haar nauwe kontgat. Hier stond zij op te wachten en ik ook hemels was het en spoot wederom mijn zaad en dit maals in het gezicht van haar. Van de andere dames heb ik ook genoten kwam letterlijk ogen te kort, mooie dames en wat heb ik van jullie genoten. Zeker voor weer een bezoek dit jaar. Grt remco71

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zijn er al dames met plannen voor over 14 dagen?

  BeantwoordenVerwijderen