donderdag 29 december 2016

EDITIE 29 DECEMBER 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com

Verslag van een deelneemster:

Ik ben donderdag 29 december voor het eerst naar een gangbang geweest. Het was zo een van die dingen waar ik heimelijk al jaren aan dacht, maar niet durfde en nooit voldoende lef voor kon opbrengen. Over de afgelopen periode heb ik wel wat heftige ‘grote dingen’ in mijn leven meegemaakt waardoor ik nu tegen mezelf hebt gezegd: ‘Komop meid, je wordt er niet jonger op en je kan maar beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, dat spijt van dingen die je niet hebt gedaan, toch?’  Yolo en zo

En zo liep ik dus deze bewuste donderdag na de klok van 2 de Circle club in Schoten binnen. Er stond al een hele rij mannen, allerlei soorten en maten. Gewone mannen. In pak. In werkkleding. Op sneakers. De zenuwen gierden door m’n lijf toen ik achteraan aansloot en ik durfde m’n ogen bijna niet op te slaan. Toen ik even opkeek, wenkte de dame achter de garderobe me, blijkbaar hoefde in niet op m’n beurt te wachten en mocht ik voorsteken.

Deze dame, sexy en vriendelijk, gaf me een sleutel van een lockertje en wees me de weg. Ik had speciaal voor de gelegenheid een zwart elastisch niemendalletje gekocht, wat overal easy access toe kon geven en dat had ik al aan onder m’n ‘gewone mevrouwenkleding’ dus ik was heel snel uit de lockerruimte, daar stonden ook enkele mannen zich om (uit?) te kleden en ik kon mezelf echt totaal geen houding geven.

In de ‘speelruimte’ werd al aardig gespeeld. Maar ik durfde daar echt nog niet zomaar aan te participeren, dus ik heb het buffet geïnspecteerd (zeker niet slecht) en een glaasje wijn aan de bar besteld. Mijn onervarenheid moet van me af gestraald hebben want er kwam een aardige (aangeklede) man vragen of ik een blinddoek wilde. Nee, dat wilde ik niet, ik ben hier ‘in control’.
Ik was de boel aan het bekijken en vroeg me af of ik dit überhaupt uiteindelijk wel ging durven, het was allemaal wel erg ‘open en bloot’. Ineens voelde ik een zachte streling over m’n rug die helemaal tot over m’n billen ging en zo onder m’n jurkje verdween, vingers die zo langs m’n kutje aaiden. Er ging een siddering door me heen, ik keek om naar de man die dit zomaar had gedurfd en ik was aangenaam verrast, een gewone man, niet mooi, niet lelijk, vriendelijk ogen, bloot.  Met mijn blik gaf ik hem blijkbaar toestemming want hij deed het weer en dit keer voelde ik zijn vingers diep in me verdwijnen.

Hij leidde mij naar een stukje vrije plek op de matrassen en duwde mij voorover met m’n kontje omhoog. Hij deed een condoom om en nam me vervolgens doggy style. Ik moet even m’n ogen hebben gesloten want toen ik ze weer open deed zat er een vrij jonge gast op z’n knieën voor me zodat ik hem kon pijpen. Het was even zoeken naar het ritme, maar ik had het gauw genoeg onder de knie en het ritme van de man met de vriendelijke ogen werd heftiger en ik voelde en hoorde hoe hij 
klaarkwam.

De jonge man die ik aan het pijpen was ging achteroverliggen, deed een condoom om en trok me bovenop hem. Ik liet me zakken over zijn paal en begon op hem te rijden. Hij genoot zichtbaar en ik ook. Hij trok me verder naar hem toe, had z’n handen op mijn billen en trok ze wat uiteen. Ik voelde een lichte vlaag van paniek toen ik voelde hoe er nog een man achter me kwam, ik dacht even ‘Ho, hier ben ik niet aan toe’, maar de jonge man onder me keek in m’n ogen en zei me ‘Ontspan je maar, er gebeurt niets wat je niet wilt’.

Nou vanzelf ging het niet, het was best wel moeilijk om me voldoende te ontspannen, maar uiteindelijk voelde ik z’n pik helemaal in m’n kontje binnendringen. Een mengeling van genot en angst, de man onder me bleef aanvankelijk doodstil liggen tot ik weer comfortabel was. Toen hij dat punt als bereikt zag, begonnen deze twee kerels in een tergend tempo te stoten, ik dacht dat ik gek werd, wat was dit ontzettend lekker en geil.

Achter me voelde ik hoe hij zich leegspoot, hij had blijkbaar wat minder uithouding, dus ik dacht ‘einde van de rit’, en wilde van de man onder me af stappen maar hij hield me vast en zei ‘Nog eentje’. Die nog eentje stond al klaar maar was wel echt een maatje groter geschapen, toch het ging wonderbaarlijk soepel en kon hij zijn hele paal in m’n strakste plekje duwen. Opnieuw werd ik in twee gaatjes tegelijk geneukt. Het voelde zo ‘vol’, nooit eerder heb ik dergelijk genot ervaren, deze twee mannen (waarvan ik vermoed dat ze dit vaker doen want ze waren waanzinnig goed op mekaar ingesteld) stootten elk in hun ritme en ik zat ertussen, niet normaal. Naar de climax toe gaven ze allebei het beste van hunzelf en we kwamen alle drie klaar, nooit eerder heb ik een dergelijk orgasme beleeft, ik heb het – denk ik - uitgegild. M’n clitje trilde en pulseerde super intens. Ik was hierna helemaal uitgeteld, hemel wat heftig. M’n benen waren van elastiek en ik moest echt even bijkomen en terug op adem komen.

Ik lag nog even op m’n zij bij te komen toen ik voelde hoe m’n benen uit mekaar geduwd werden. Blijkbaar was het lekker om naar te kijken want er stonden 4 à 5 mannen zichzelf af te trekken met het zicht op m’n natte nog pulserende kutje.

Ik gaf ze dan heel goed zicht op m’n dikke opgezwollen kutje en streelde mezelf. De een na de ander spoot zich leeg over m’n borsten en m’n buik en ik zat helemaal onder het warme plakkerige zaad.
De douches waren boven en ik wilde mezelf na dit super geile moment even opfrissen. Boven lagen er aan twee kanten van de gang ook mensen te neuken. Het was een bizar idee, om daar tussendoor te lopen, ik had geen enkel besef van tijd meer, geen idee hoe lang ik al binnen was.

Er stond ook nog een man in de doucheruimte, die me schaamteloos met z’n ogen opnam. Ik gaf hem een beleefd knikje, alsof ik op de bus stond te wachten. Blijkbaar dus toch nog steeds niet ontspannen of op mijn gemak.

Met m’n ogen dicht genoot ik van de warme stralen van de douche en spoelde ik zweet en andere  lichaamssappen van me af. Opnieuw voelde ik aanraking, tastende zoekende vingers die gelijk weer m’n opnieuw hunkerende kutje wisten te vinden. Hij drukte me tegen de douchemuur en duwde zijn pik in me. Hemel, wat had deze man een grote dikke lul. Dat had ik helemaal niet gezien toen ik ‘op de bus’ stond te wachten. Hij neukte me staand, onder het stromende water, ik moest echt even happen naar adem toen hij z’n hele apparaat in me had, jongens wat een ding. Wat ontzettend lekker. Ik had niet veel nodig en kwam enkele keren klaar. Opnieuw benen van elastiek.

Terug beneden heb ik me nogmaals in de actie op de matrassen laten zuigen. Het ging nu vanzelf. Alsof je je laat verzwelgen door de bewegende massa lichamen in staat van genot en extase. Hoe laat was het trouwens? Hoe lang was ik al binnen? Wat een bijzondere wereld, schimmig en geil maar magisch en lekker.

Ik heb geen idee door hoeveel mannen ik me heb laten neuken, waren het er 10? 15? Zijn sommigen 2 keer geweest? Geen idee. Het waren er veel, ik heb veel orgasmes gehad, de een al intenser dan de ander. Op een zeker moment realiseerde ik me dat m’n onderlijf aanvoelde als een grote beurse plek. Het was genoeg geweest. Tijd om naar huis te gaan.

M’n niemendalletje heb ik in de lockerroom achtergelaten, al het bewijsmateriaal voor het thuisfront vernietigd. Ik heb niemand mijn naam gegeven, heb hun namen niet gevraagd of onthouden. Voor mij waren het gezichtsloze, naamloze mannen, ik heb enkel interesse in hun pik en de hoeveelheid genot ze mij daarmee kunnen bezorgen.

Als ik één van hen morgen tegen zou komen bij de Carrefour of bij de Albert Heijn dan zal ik geen enkel blijk van herkenning geven. Een siddering van genot zal wellicht enige herkenning verraden. Het is mijn geheim, mijn uitspatting, waarvan ik blij ben dat ik het gedurfd heb. Over ‘nog een keer’ durf ik nog niet na te denken, ik geniet nog na met spierpijn en een heel gevoelig kutje.

Verslag van een deelnemer (1)

Op donderdag 29 december trok ik voor mijn eerste keer naar de Presidential Suit gangbang in de Circle-o-Club te Schoten. Ik was al een paar keer naar een gangbang geweest hier en daar, maar nooit vond ik echt wat ik zocht. Tot vandaag

Op voorhand had ik mezelf vrij goed voorbereid. Bleek dat die club in Schoten langs een drukke baan lag dus in eerste instantie was ik wat zenuwachtig om er naar toe te gaan. Ik wil namelijk niet herkend worden door mensen die ik ken in verband met mijn professionele bezigheden. Gelukkig geraakte ik normaal binnen.

Er was enorm veel volk met de neus in dezelfde richting als ik zo kon zien. Vanaf de kassa heb je trouwens vanaf een bepaalde moment zicht op de bar. Het leek nog vrij kalm, maar vanaf binnenkomst kwam ik te weten dat ik dit wel fout gezien zal hebben. Aan de bar werden al verschillende mannen gepijpt en vrouwen betast. Uiteindelijk zou een vrouw met lang blond haar in paardenstaart snel op het bed ronde bed vanachter liggen. Zij was een mooie verschijning en was dan ook vrij gegeerd door de heren. Door haar liet ik me pijpen en jongens, dat kon ze!

Ik wou echter nog niet mijn zaad verschieten, dus keek ik nog wat in het rond. Reeds bij binnenkomst was mijn oog gevallen op een vrouw met kort zwart haar. Normaal heb ik liever lang haar, maar bij deze vrouw, die ik voor de gemakkelijkheid Carla ga noemen, maakte haar knappe gezichtje heel veel goed om maar niet te zeggen alles. Toen ik zag dat ze verschillende mannen aan het verwennen was, liet ik me ook eens onder handen nemen. De ene man na de andere spoot over haar tieten waaronder uiteindelijk ik ook. Carla kuiste echter iedere keer het zaad op met een rol keukenpapier. Tot de rol op was en toen had ze iets van “foert”. Het resultaat een kwartiertje later was een koppel prachtige borsten met een gigantische witte laag er over.

Na dit avontuurtje liep ik nog wat rond, om uiteindelijk te ontdekken dat er boven ook nog speelkamers waren als ook douches. Ik was echter nog volop aan het opladen dus veel deed ik voorlopig niet. Ik gaf vooral mijn ogen wat de kost. Een vrouwtje zal me zeker bijblijven, zij had een blinddoek om en een nekband. Op haar lichaam stond overal geschreven “slet”. En of ze een slet was, deze Silvia (zo hoorde ik later). Maar ze kon vooral heel hard squirten. Er was nog een andere dame aanwezig trouwens die enorm hard kon spuiten, een sollicitatie bij de brandweer zou Sonja (zo noem ik haar voor de gemakkelijkheid even) niet misstaan. De vloer werd nat, enorm nat. Als ik ooit een zwembad moet vullen, weet ik waar ik moet zijn.

Ondertussen zag ik dat mijn favoriete dame Carla opnieuw een hoop jongens over haar borsten liet spuiten. Dit vond ik zo geil dat ik het niet kon nalaten om voor de tweede keer over dezelfde dame mijn lading zaad te lossen!

Ik begon opnieuw wat rond te wandelen en dit duurde redelijk lang. Zolang dat ondertussen Carla alweer aan een nieuwe bukakkesessie begonnen was. Ik paste echter deze keer aangezien ik nog niet voldoende opnieuw op krachten was, maar keek wel toe hoe mijn favoriete sletje nog maar eens onder handen werd genomen. Het werd pas echt geil toen Sylvia tussendoor ook even over Carla kwam squirten! Meesterlijk! Sylvia stond trouwens al geruime tijd erbij en werd de hele tijd al gevingerd. Volgens mij had ze met de hoeveel vocht dat al uit haar kut gekomen was gemakkelijk de vuurwerkramp van Enschede uit 2004 voor een groot deel kunnen oplossen.

Daarna werd Silvia nog maar eens wat afgereden op het eerste ronde bed naar de rookkamer toe, en men vond het nodig om een flesje cava in haar vagina te stoppen. Uiteindelijk werd er wel cava uit het kutje geschoten vanuit het flesje in een glas. Hoe deze truck werk is mij ook een raadsel, maar het was speciaal om te zien. Carla dronk het goedje op.

De blonde dame (Jaqueline) van in het begin was ondertussen vrij. Door haar had ik mezelf tussendoor rap rap vandaag al een paar keer laten aftrekken en pijpen, en dus doet ze zo goed dat ik het tijd vond om haar te gaan belonen. Ze pijpte me en trok me af, en voor ik het wist schoot een verse lading zaad over haar borsten.

Nu was het gedaan. Ik kon niet meer. Althans, dat dacht ik. Het was ondertussen ongveer kwart over vijf maar toen ik zag wat voor geile zaken er gebeurde tussen Carla en Sylvia … . Sylvia werd eerst wat gepaald door enkele mannen, niks speciaal. Maar toen trok Carla een voorbinddildo om en begon Sylvia keihard in de kont de neuken. Uiteindelijk kwamen beide dames op de grond en het enige wat ze wilden was zaad. Veel zaad. Sylvia probeerde ik al heel de middag eens onder handen te nemen maar ze was zeer gegeerd. Nu was het mijn kans, maar dit hadden beide dames misschien beter in het begin gedaan. Ik was leeg en de andere mannen blijkbaar ook. Er geraakte nog amper zaad uit de penissen. Een paar mannen schoot gigantisch hard tot in de dames hun haar maar het meerendeel moest afhaken na een middag vol geilheid. Ik slaagde er uiteindelijk in nog kleine lading op het gezicht van Sylvia te spuiten en daarmee was het voor mij voldoende. De middag was zeker geil genoeg om geslaagd te zijn. Tot een andere keer!

Verslag van een deelnemer (2)

Na de spetterende kerstreceptie van 2015 heb ik slechts 3 keer aanwezig kunnen zijn op de Presidential Suite gangbang. Ik had me al vroeg in het jaar voorgenomen tijd vrij te maken voor de december editie.

Ook dit keer was de “receptie” een leuk, geil en onvergetelijk feestje. Het leek ook ietsje kinkier dan anders. Ik heb 15 meiden geteld. Het was echter zo actief dat tellen haast onmogelijk was. Mijn schatting is dat de verhouding V/M ongeveer 1 op 3 of 4 was. Een gezellige drukte en vooral zeer actief en geil. Er werd dan ook in alle hoeken en niches geneukt.  De 2 ronde podia boden te weinig ruimte voor al die sexhongerige meiden.

Het spits werd afgebeten door een donkerharige MILF die eerst aan de tafel waar ze met haar partner zat werd opgegeild, haarzelf tegoed deed aan een vreemde pik en op een kruk wijdbeens liet neuken. Haar gekreun gaf goed aan hoe ze het vond en ze werd aansluitend op de witte bankjes door meerdere kerels een uur lang stevig aangepakt.  Dan denk je dat zo’n vrouw genoeg heeft maar later op de middag werd ze in een van de bovenkamers nog eens verblijd met een man of 8.

Onderwijl waren de bedden flink bezet en werden aldaar een stuk of 8 dames flink stevig doorgeneukt. De mannen hadden er zin in. Het ging er soms stevig aan toe.

Een dame in een erg mooi rood setje maakte er heel relaxt een sport van om, terwijl ze al staande van achteren door de een na de ander genomen werd, een reeks mannen  in serie af te zuigen en klaar te maken terwijl tegenover haar een lange, jongere blondine met een paar geweldige tieten door diverse hengsten doggy werd afgeneukt.

Na anderhalf uur zag ik een lichtgetinte donkerharige slet langskomen lopen die werkelijk helemaal onder het zaad zat. Niet een beetje maar echt helemaal ondergehoosd zodat het vermoeden bij mij opdook dat de mannen wel leeg zouden zijn. Daar zat ik stevig naast zoals later zou blijken.

Halverwege was er een champagnemoment. Nee, … geen golden shower maar letterlijk. Een, niet al te grote, fles bubbles werd vaardig (met de bodem eerst) ingebracht in de natte kut van een slanke blondine die dat hoorbaar kon waarderen en vervolgens de ondergespoten slet van daarnet een paar slokken toediende en een glas vulde. Hierna bood ze het glas netjes op haar knieen aan haar vriend aan.

Parallel daaraan werd een hoerig gewimperde slet hard geneukt en kreeg haar slanke buik goed ondergespoten. Ze had al gezegd een goed hoertje voor haar man te willen zijn. Nu, dat is gelukt!

In de sling raakte een van de dames goed te weg kwijt terwijl ze de ene na de andere paal kreeg toegediend maar de mannen zijn wat dat betreft ook gentleman. Even rust, slokje drinken en en bij hernieuwd animo hervatten.

Laat op de middag gingen 2 sletten voor een extra prijs. De blonde van de bubbles werd met een stevige, zwarte voorbinddildo diep afgenaaid door de eerdergenoemde zaadslet. Daarna gingen de sltten op hun knieën voor de mannen. Ze gennoten hoe de mannen naar hen keken en hard werden. Met 2 deden ze hun best om zoveel mogelijk zaad uit de mannen te krijgen. Daarbij bleven ze ook lekker met elkaar bezig. Na de zaadlozing van meneer nr 10 was het op.

Er werden nog enkele vrouwen genomen op de bedden maar om 17:45u liep het langzaam ten einde.

Het was een schitterende, actieve en geile afsluiting van een goed Presidential jaar.
 

Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-). circle.gb@gmail.com.

XX

48 opmerkingen:

 1. dag lieve schatjes, na maanden afwezigheid (lees de verslagen op hier op het blog) zal ik er eindelijk weer bij zijn op 29 december! Na die saaie familiaire kerst toestanden ben ik er meer dan wat dan ook, aan toe!

  Ik wil zoveel mogelijk geneukt worden, door zoveel mogelijk pikken. Geen vingers of tongen: jullie pik wil ik in mij.....! (niet anaal) Hoe je mij herkent? Ik zal trots de tekst 'sletje' op mijn rug en benen dragen ;-).

  Zie ik jullie de 29e? Zorg dat jullie fit zei hè! Dan kunnen jullie de kerstkilootjes er weer af bangen.

  x Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geilerds! wij zijn er ook weer. heerlijk om mij weer door jullie te late neuken en mijn mondje weer door jullie zaad te laten vullen

  xx
  Angel & M

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ai anoniem heeft angel wel geantwoord............

   Verwijderen
 3. sylvia zorg jij maar dat je uitgerust bent. zo een pik hongerige slet als jij zal ik met plezier aan mijn pik reigen. misschien herken je me nog wel van de juli aflevering. hou je vast daar gaan we!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sylvia en Angel, dat is al een deel van een heel interessante line-up. Wie meldt zich nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welke sletjes zijn er in voor een DP en valt er nog een DP-clubje op te richten met wat andere heren?
  Grt,E

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! ik wil graag verschillende keren genomen worden met 2 pikken in m'n geile kutje... wie gaat me helpen? Het is in opdracht van Richard, als je me hierbij helpt neuk ik m'n bubbels voor oud en nieuw bij elkaar als beloning -bloos- Silvia

   Verwijderen
 6. Vrouw (koppel) wil graag eens goed doorgeneukt worden maar wel vrouwvriendelijk. Pijpen, tepels zuigen, vingeren, neuken met condoom. Hoop op geile mannen die een vrouw kunnen doen genieten, klaarkomen en dit om nooit meer te vergeten en te laten zien hoe een goed hoertje ik ben voor mijn man.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe kunnen we je herkennen? En hoe kunnen we jou (en je man) aanspreken zodat we je tenminste toch op een beleefde manier kunnen laten genieten... ;-)

   Verwijderen
  2. Ik zou graag willen bijdragen dat uw man met volle glimlach zijn duim omhoog doet als hij ziet hoe zijn fantastische hoerige vrouw geniet van al dat geile genot :-) zoals Joris al aangeeft, hoe herkennen we u en uw man ?

   Verwijderen
 7. Je wilt een goed hoertje zijn voor je man? dat je man kan zien hoe je schaamteloos geniet? al die pikken ontvangen terwijl hij toe kijkt? Dat gaat eeen leuke middag worden! En slikken?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Rechtse meid dezelfde blonde stoot die er in oktber ook bij was? Heerlijke tieten heeft ze. En zie ik Angel ook weer? Geil!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil graag verschillende keren genomen worden met 2 pikken in m'n geile kutje... wie gaat me helpen? Het is in opdracht van Richard. Als je me hierbij helpt? neuk ik m'n bubbels voor oud en nieuw bij elkaar als beloning -bloos-

  Zo draag ik , sletje, meerdere opdrachten met mij mee deze dag.... welke 4 mannen gaan, terwijl ik op mijn knieeen zit, zich aftrekken en al hun zaad op mij spuiten....? Bij 8 man verdien ik een fles extra ;)"(��)

  En weten julie zeker dat ik met O&N aan jullie zal denken ;-).

  x Sletje Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Silvia..Ik wil je wel helpen om aan je bubbels te geraken en je geile slettenkut helpen uitwonen met twee pikken...lijkt me een perfecte uitdaging.!!! Ga je die buttplug weer in je mooie kontje steken ?..

   Verwijderen
  2. Ik wil alvast mijn volle lading reserveren.

   Verwijderen
  3. Het kost mij bubbels ;-) dus ik zal niet "meewerken". Mannen het is aan jullie om te groeperen en haar te helpen met haar uitdagingen ;-). Richard

   Verwijderen
  4. tuurlijk doe ik mee, voor bubbles is alles geoorloofd toch :-)

   Verwijderen
  5. Hey Silvia! Na lange tijd van afwezigheid heb ik deze keer het geluk om er nog eens bij te zijn.
   Voor die DP en de cumshower mag je alvast op mij rekenen. Benieuwd welke opdrachten er nog op je lijstje staan ��.
   Hoe kan ik je herkennen?
   Groetjes Jeremy

   Verwijderen
  6. Silvia,
   Heb zonet m'n afspraak van donderdagmiddag kunnen verzetten waardoor ik mee kan helpen om de opdrachten te kunnen vervullen (naast m'n aandacht en ïnspanningen voor alle andere sletjes).
   Tot morgen allemaal.

   Verwijderen
 10. Ik kan niet wachten na twee jaar afwezigheid... eindelijk terug van weg geweest
  Kom maarop dames ik heb er nu al zin in ,
  Geile groet
  Michael

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Eindelijk na twee jaar weer terug van weggeweest, wegens werk in usa geen maandelijkse gb en fun pfff wat ben ik blij dat ik weer mag mee doen komende week, ik heb alle verslagen gelezenen ben botergeil, dus ik doe mee silvia en angel,
  Geile groet, en proost, ik wil geen kerst cadeau, ik wil jullie zien kreunen xxxx
  Michael

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hopelijk komt Vanessa ook weer met die lekkere geile kont

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Welke sletjes melden zich nog aan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt nog een sletje met haar meester en haar meester vraagt de bloggers hier om wat hulp ivm opdrachten...
   De mooiste opdracht wordt sowieso door de sub uitgevoerd...

   Verwijderen
  2. Er komt nog een sletje met haar meester...
   De meester vraagt aan de bloggers of ze nog geile opdrachten hebben... De geilste wordt zeker door de sub uitgevoerd...

   Verwijderen
 14. Mee eens, hoop ook dat Vanessa er is. Al gaan we niet wat tekortkomen als ik de line up zo eens bekijk. O ja, de poll liet zien dat het wat kinkier mocht... gaan we daar nog iets van beleven?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. eigenlijk moeten alle bezoekers van 2016 samen het jaar afsluiten met een knallende orgie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zijn er dames die kunnen squirten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja natuurlijk en veel ook ;-).

   Verwijderen
  2. Veel dames of veel vocht? ��

   Verwijderen
  3. De kunt van het squirten ligt bij de man. Er zijn bijna geen meiden die niet kunnen squirten. ;-)

   Verwijderen
  4. Dat klopt!
   We maken er morgen een spetterend feest van!
   Dames, drink maar voldoende!! :-)

   Verwijderen
 17. Mijn old time favorite Vanessa! Zal ze erbij zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nog 24 uur en dan barst het feest weer los. Een dezer breng ik zelf een lustslavin mee die alle aanwezige mannen naar ongekende hoogtes kan en zal brengen. To be continued dus ...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Kan je al vrouw ook alleen komen en gewoon toekijken zonder iets te moeten doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. net nu Sylvia en angel daar zijn lukt het niet om te komen.ik zal de verhaaltjes hier maar moeten lezen hopelijk zijn beide dames nog eens spoedig aanwezig

  BeantwoordenVerwijderen
 21. WoW wat een feest. Was een 1/2 te laat (gps) Alle matrassen in gebruik beneden. Zijn dan maar naar boven gegaan en een goed hoertje geweest voor mijn man. Eerste ronde 8 keer geneukt, gevingerd en gesquirt, 4 man gepijpt met spuiten op mijn borsten. Tweede ronde nog eens 4 keer geneukt. Top

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Bedankt voor de heerlijke geile middag. Heb weer heerlijk kunnen genieten van alle geile dames die zich weer lekker lieten gebruiken
  Tot volgend jaar hoop ik goede jaarwisseling en een mooi geil 2017 van J.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ben benieuwd naar het verslag

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Verslag komt eraan. even bijkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De Aziatische dame die alleen naar het feestje afgezakt was en zich door vele mannen liet verwennen, Angel die er weer een neuk-en pijpmarathon van maakte, Marion en de slanke blonde dame in actie, Scarlett en Silvia die op het eind een bukkake hielden, het was een magnifieke editie.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. misschien moet deze keer voor de happy new year gangbang een van de sletjes ook een verslag hier schrijven kijk er naar uit..........misschien mag ze dan wel terug komen in januari hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 27. wat een leuk en (h)eerlijk verhaal van deze ondeugende stoere
  dame. Wat fijn dat er zo'n fantastische locatie is waar mannen en vrouwen zo ongeremd van elkaar kunnen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Deze verslagen geven gewoon zin in de volgende gangbang hopelijk word die minstens net zo geil

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Helaas was ik leeg, de pijp was op. het was geweldig geil om die twee sletjes op hun knieeen te zien zitten wachtend op het zaad van de mannen. de teleurstelling van hen toen bleek dat de meeste mannen ook leeg waren sprak boekdelen. ja meiden volgende keer eerder op de knieetjes ;-). Bravo voor deze 2 sletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat ik mis in de verhalen is de slet die op de witte bank door 2 pikken tegelijk in haar kutje geneukt werd. Het was geil om te zien hoe gretig ze dit onderging keunend van genot!

  BeantwoordenVerwijderen