donderdag 19 maart 2015

EDITIE DONDERDAG 26 MAART 14-18u


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com



Zoals altijd is het terug een feestje geworden. Zeker voor mij.......;-)

Angel was aanwezig en dus heb ik die lekker gedeepthroat.....het sperma is echter niet tot bij Kat geraakt...daarvoor was Angel veel te gretig...en heeft ze alles doorgeslikt. Haar vriend wou het zien spuiten en na de deepthroat eventjes op afstand alles lekker gespoten en de druppels mooi in haar mondje zien verdwijnen. De restjes zijn door haar vriend M allemaal lekker verwijderd. Sorry Kat, misschien een volgende keer.

Naast Marion en Vanessa, Stef en Kat, waren er nog 2 andere koppeltjes aanwezig. Een italiaanse dame die heel graag meedeed maar af en toe door haar man tot de orde werd geroepen en dat braafje aan de toog enkel wat pijpwerk deed. Op het ronde bed waren we nochtans heel goed bezig maar de man kwam er even tussen en degene die haar netjes aan het vingeren was werd vrij ruw weggeduwd en het vrouwtje van het bed gehaald en naar de bar begeleid. Toch heeft ze lekker meegewerkt en op het einde van de dag gezegd dat ze zeker terug wil komen en het voor haar zeker geslaagd was.
Tijdens de gangbang
worden er GEEN foto's
gemaakt

Het andere koppeltje, een grote dominante man met een pracht van een blond vrouwtje, zeer slanke en met prachtige borsten.....whaw..... In het begin stonden ze wat afwachtend aan de toog en durfde blijkbaar weinigen zich wagen aan een eerste contact. Ze had een prachtig zwart jurkje aan zonder schouderbandjes.....haar tepeltjes priemden door de stof....ik raakte ze eerst zachtjes aan en ze had er geen problemen mee.

Toen ik vroeg of zie iets onder het jurkje had tilde ze dit een beetje naar omhoog en kon ik haar mooi kaal poesje voelen. Automatisch gingen de benen een beetje open om mijn vingers toegang te geven tot haar warm plekje. Dit was de omstaanders zeker niet ontgaan en in een mum van tijd stond bijna iedereen rond ons. De man diende de barstoelen te verwijderen en zelf plaats te ruimen voor de opdringende mannen.

E ging door de knieën en begon mij een zalige, heerlijke, uitdagende, super erotische pijpbeurt te geven....Alle omstaanders waren stik jaloers.....enkele wrongen zich zo in bochten dat ze op de grond gingen liggen om tussen de benen van E aan haar poesje te kunnen likken.....oncomfortabel met al die mannen om hen heen.

Het duurde dan ook niet lang tot iemand kort achter haar ging zitten, haar lichtjes diende op te heffen om haar van achter op de knieen te kunnen neuken. Zo heb ik er 3 gezien die haar op haar knieen neukten terwijl ze mij aan het pijpen was....zalig was dit.....lekker lange pijpbeurt....THANKS...toen ben ik door anderen verdrongen en hebben mede bangers mijn plaats ingenomen.

De man keek op afstand toe of alles nog okéé was en liet zijn vrouwtje netjes genieten van alle aandacht. Ondertussen heeft hij Vanessa een dikke tepelfrits gegeven en later op de namiddag een echt ferme tik op de kont......Ze kennen elkaar blijkbaar van de slavinnen avonden en hij is echt een dominante kerel die van wanten weet....aaaawwwh voor Vanessa, het was echt heel hard. Ook E kreeg af en toe een klap op de kont van haar man....ze reageerde nauwelijks, blijkbaar is ze dit gewoon......

Dit was het eerste uurtje van de namiddag.....de rest kan zich raden, zo ging het helemaal door......om 17.00 uur was het echter grotendeels gedaan. Misschien vandaar de poll op het blog om het laatst uur enkel nog een bukakke toe te laten voor late klanten......volgens de poll lijkt dit ook een succes.....ik speel eigenlijk graag tot het laatste moment en kan dan echt niet meer spuiten.....had zelf een blowjob van Marion en Angel samen maar pietje was echt uitgeput....geen leven in te krijgen...Enkel Vanessa was jaloers en noemde mij een profiteur......inderdaad, ik heb ervan genoten....

Thanks aan de meiden, de koppels en speciaal E en D...

John



Dag beste liefhebbers van de meest geile gangbangs,

het was weer een lekker feestje 26/3. De presidential suite gangbangs steken er toch echt bovenuit door de combinatie van ongeremdheid en sletterigheid, open sfeer en klasse, en een mooi kader. We zijn er iedere keer weer graag bij!

26/3 waren de mannen in grote getale aanwezig, maar er waren minder dames en koppels dan de vorige maand. Maar niet getreurd, zeker niet voor de aanwezige sletjes, die hadden genoeg lekkere geile mannen om hen te bevredigen. Maar ook de mannen konden niet klagen, de sletjes zijn nu eenmaal onbevredigbaar en gaan vlot door totdat de laatste man zijn laatste druppel verschoten heeft!

Marion en Vanessa zijn echte neukmachines die er niet snel genoeg van krijgen en zij hebben dan ook heel wat tijd op de bedden doorgebracht. Hoe Angel kan genieten van zaad, gewoon heerlijk om te zien en te voelen. En dan hadden we nog M & J die er ook weer bij waren, wat een lekkere natte bedoening! En dan was er het SM-koppel dat John ook al beschreef. Echt wel een lekkere slavin waar de mannen niet genoeg van kregen en waar we spijtig genoeg maar het topje van de ijsberg van te zien kregen... Tenslotte was er nog 1 koppel met een (Italiaanse?) dame met prachtige borsten, maar die spijtig genoeg niet erg actief waren en niet helemaal mee waren met de opzet van deze feestjes. Al bij al blijft het gewoon geweldig om al deze sletjes te zien genieten, klaarkomen en kronkelen tussen de mannen.

Hoe hebben wij de gangbang ervaren? Kat is zoals gewoonlijk weer lekker in al haar gaten afgeneuk! Ze heeft er echt van genoten. Ze vond het heerlijk om al die goede neukers rondom haar te hebben. Ze is verschillende keren keihard in haar slettenkont afgeneukt, totdat ze op een bepaald moment zelfs tegen me zei dat ze even rust nodig had?!?!?! Zo heeft ze het graag en ik ook natuurlijk! ;-) Ze heeft ook genoten van al dat sperma in haar mond en op haar geile sexlijf. Als kers op de taart zijn we de namiddag geëindigd met een lekkere golden shower van Marion terwijl we samen neukten, hoe lekker en geil! Bedankt en meer van dat Marion... Kat heeft als bedankje Marion haar heerlijke lichaam schoongelikt van de spermadouche die ze net daarna kreeg, lekker vond ze dat. Ikzelf wil M (van J) nog bedanken voor de geile natte namiddag die we hadden, wat een lekker onverzadigbaar sletje is ze toch...

Wat hebben we nu geleerd na 4 maal presidential suite gangbang? Er is geen vast stramien, maar altijd heel open en zoveel is er mogelijk. Soms zijn er meer dan weer minder vrouwen tov het aantal mannen (van 1 op 3 tot 1 op 10 al meegemaakt), maar de mannen en vrouwen weten er altijd een bevredigend en geil feestje van te maken. Het is iedere keer anders, maar iedere keer weer super geil en lekker. Volgens mij is dit omdat de dames echte sletjes zijn die er gewoon van genieten en dat ook zoveel mogelijk willen doen. De mannen weten dit, zijn heel respectvol, maar ook vooral gericht op zoveel mogelijk te genieten, maar ook te laten genieten.

We hebben al heel wat gangbangs/orgies gedaan, maar voor ons is dit een super concept!

Groetjes en tot binnenkort!

Stef en Kat

Wil je als man, meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX

14 opmerkingen:

  1. Altijd leuk om de verslagen van de gangbangers te lezen, 'door de ogen van een stel' en 'door de ogen van een man'. Het is duidelijk een feestje geweest. Ik verwacht de 26ste dan ook niets anders.....Als dezelfde meiden/koppels van de vorige keer erbij zijn wordt dit ongetwijfeld weer een wild feestje......zal dringend mijn fysiek moeten bijwerken als ik de verhalen lees......
    ik ben erbij.......
    Marion, Kat, Dominique, Vanessa, Emmanuelle, Angel, Sonja, ik hoop jullie allen nog eens goed te kunnen verwennen met alle andere gb'er tezamen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey schatjes, vorige keer een ongelukje op mijn werk gehad. deze keer ben ik er weer bij!!

    vanessa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben er zeker bij en heb er zin in.
    Hoop dat de stelletjes van vorige keer er bij zijn.
    Was super.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag allemaal,

    wij zijn er donderdag ook weer bij... Wij kijken heel hard uit naar een geile orgie/gangbang. Kat staat nu al geil en zal donderdag ook weer lekker hard in al haar gaatjes genomen willen worden. Het mag deze donderdag nog kinkiër worden dan vorige maand.

    Kat is een taboeloze lustslet, dus bijna alles is mogelijk... dus als jullie (mannen en natuurlijk ook alle lekkere vrouwtjes) kinky of perverse fantasietjes hebben, spreek mij (Stef) / ons gerust aan en veel kans dat ze werkelijkheid worden.

    We hopen dat alle lekkere dames en leuke koppels van vorige maand weer aanwezig zijn. Als die geile dekhengsten nu nog in grote getale komen opdagen wordt het donderdag nog geiler dan vorige maand.

    Groetjes en tot donderdag

    Stef en Kat

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben een jongen van 27 jaar en heb nog nooit aan een gangbang mee gedaan kan ik met jullie meedoen? Zijn er ook mensen van mijn leeftijd en hoeveel mensen komen er gemiddeld?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoihoi, als je langs komt kan je morgen meedoen. Over leeftijden en aantallen weten we niets wij hebben immmers onze gedachte op iets anders gefocust ;-). Lees dit blog dan krijg je een goede indruk hoe een middag verloopt.

      xx

      Verwijderen
  6. Leeftijd is geen bezwaar hoor.. Gewoon komen en meedoen, onze lieve knappe geile sletjes lekker afneuken in al hun gaatjes, tot je niet meer kan... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als Angel er is ga ik die een echte deeptroath geven en al mijn sperma diep in haar mond spuiten. Dan ver plicht ik haar dit te delen met Kat, vanop een hoogte in haar mond te laten lopen. Daarna wil ik ze innig zien kussen met al het sperma errond.... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Kan je gwn meedoen, en moet ik gwn bij het adres zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoe is het gisteren geweest?
    heb op het laatste moment af moeten melde ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. zo te lezen was het een leuke middag
    bedankt john!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De foto die naast het verslagje staat doet mij onmiddellijk denken aan het kleedje van E en alles wat verhult zit.....'t was top...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. twee mooie verhaaltjes van john en stef. Misschien wil een van de geile vrouwkes die aanwezig waren hier haar verhaal ook een kwijt. Ik kijk er naar uit wat zij te vertellen hebben. En wat vinden zij van de blog over het laatste uur.............

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Moet er gereserveerd worden of gewoon aanmelden op adres ?

    BeantwoordenVerwijderen