zondag 17 mei 2015

EDITIE 28 MEI 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com


Als onregelmatige regelmatige bezoeker kijk ik altijd weer uit naar de laatste donderdag van de maand dat ik WEL op deze leuke gangbang langs kan komen. De laatste tijd staat het geluk aan mijn zijde. Want ik ben in 2015 al 3 keer langs kunnen komen. Een van de leuke aspecten aan deze gangbang is voor mij de hoge mate van gewone meiden. Zoals men zelf zegt: “The girl next door”.

Enfin op 28 mei was ik op weg naar het, niet altijd zonnige maar op de laatste donderdag van de maand altijd hete, zuiden. Ruim voor de grens begon ik al terug te mijmeren over de laatste keer dat ik het genoegen had in de Presidential Suite aanwezig te zijn. De details van dat bezoek zal ik jullie besparen daarover staat genoeg op het blog geschreven.

Stef en Kat hadden aangegeven weer aanwezig te zullen zijn en dit keer had ik me voorgenomen om Kat te trakteren op een heerlijke warme shower. Aangekomen bij de club was ik dus al behoorlijk in de stemming.

Bij binnenkomst viel het me op dat er nog niet veel volk was. Dat lijkt altijd prettig in de praktijk is het juist vaak moeilijker om de stemming er dan in te krijgen. Aan de andere kant is het begin veel persoonlijker omdat je even rustig met de aanwezige meiden kan praten. Marion, Vanessa, Sonja en een meid die ik nog niet eerder gezien had. Angel en Stef en Kat waren er nog niet.

De club bleek geheel onder handen genomen te zijn en ziet er nog beter uit dan voorheen. Ook de douches zijn geweldig geworden daar was inderdaad wel wat aan te veranderen maar wat daar gebeurd is, is een metamorfose. Laat ik jullie niet vermoeien met de beschrijving van het interieur en sanitair van de club.

Tja, een nieuwe meid iedere mede-wandelaar kent het gezegde: “nieuw vlees doet eten”. De aandacht die Ann (zo bleek de nieuwe buuf te heten) kreeg was overweldigend en ze lustte er wel pap van. Het was een genot om haar door meerdere mannen gebruikt te zien worden. Aan de bar staande zag ik dat ze al vrij snel een sandwich voorgeschoteld kreeg die ze met gemak verorberde.

Omdat mijn jonge heer al enige tijd zo strak als een plank stond en ik bang werd om een hernia in mijn edele deel te krijgen moest ik nu echt aan de bak. Omdat de vorige keer dat ik er was, Sonja niet aanwezig was heb ik me dit keer eerst door Sonja laten pijpen. Wat kan die meid lekker pijpen! Dat wil je niet missen. Het zal de lezer niet verbazen dat daarmee mijn “probleem” wel groter werd. Mijn eerste lozing is altijd het meeste en ik had me voorgenomen die lading op het gezicht van Kat te doneren. Helaas was Kat in geen velden of wegen te zien en ik stond op springen. Dus snel naar Vanessa om dan mijn zaad over haar tieten te spuiten. Het geheim van haar lekkere tieten? Iedere maand een paar ladingen zaad, net als Cleopatra.

Zo nu was het dan tijd voor een bakkie koffie en een broodje en me weer even als toeschouwer opstellen. Ik zag dat er inmiddels meer mannen waren binnen gekomen. Marion werd door 3 mannen stevig onder handen genomen. Vanessa was druk op een van de banken. Aan Sonja hoorde je dat ze het bijzonder naar haar zin had. En ook Ann bleek een behoorlijk geluidsniveau te kunnen produceren. Er stonden een aantal mannen aan de bar die hun “eerste ronde” erop hadden zitten. Met sommige heb ik een leuke babbel gemaakt je leert elkaar toch ook een beetje kennen.

Door het aantal mannen dat inmiddels binnen was kregen de meiden weinig rust. Iedere keer dat de actieve mannen uitgeput waren waren de kijkers weer genoeg op adem gekomen en gingen voor de volgende ronde. Voor mijzelf is dat een genot om te zien en gaf een echte gangbang sfeer. Andere mede-wandelaars beaamden dat dit de beste verhouding M/V was. Niet te weinig maar zeker niet te veel.

Ik heb me nog goed vermaakt met Ann die een leuke enigszins onderdanige meid bleek te zijn. Lekker!!

Alhoewel Kat en Angel niet zijn opkomen dagen heb ik me goed vermaakt. Het was minder kinky dan ik gehoopt had. De verrassing dat het steeds weer anders is maakt deze gangbang voor mij een topper. Ik ga erheen met een verwachting en kom terug met een totaal andere ervaring dan mijn verwachting. Anders zou het toch maar een sleur worden niet?

Meiden en mede-wandelaars, ik moet afsluiten. Jullie zien ik ben geen verhalen schrijver maar voelde mij verplicht om ook eens wat te doen. En natuurlijk kans te maken op de “prijs”.

Tot de volgende! 

PS: Een idee voor de poll, hoe staan de bezoeker tegenover een foto/fim moment?


Wil je als man, meid of stel ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-). circle.gb@gmail.com.

XX

12 opmerkingen:

 1. spijtig dat er geen verslagje is van de maand april!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik verheug me al op komende donderdag. Benieuwd wie er gaan komen. Maar het wordt sowieso een lekker geil middagje. Zou cors(l)etje kunnen komen? Zie jullie donderdag... Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Step en Kat komen jullie ook weer? Ik heb me voor genomen om een golden shower aan K uit te delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niemand een verslag gemaakt van GB april??? Het was een top middag, veel geile actie op de matrassen! Ook de nieuwe ledere bank is helemaal ingewijd, sorry Chris...... het is daar niet droog gebleven, veel sperm - en spuitwerk. Morgen nog maar eens extra overdoen.........ik heb er zin in, lekker van alles uitproberen. Nogmaals lekkere kerels: iedere "geile wens" delen met ons, we gaan ervoor, hmmmmmmmm!
  xxx Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oproep aan John en de overige schrijvers van vorige keren.
  Kunnen jullie svp weer aanwezig zijn....en schrijven.
  Ik mis de top verslagen deze keer.

  Mat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zin in morgen, hopelijk wordt het weer een geile boel.
  Ik dacht gelezen te hebben dat Step en Kat weer van de partij zijn, zou spannend zijn....een golden shower...
  Ik ben er bij, tot morgen allemaal

  Herman

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo, het is mijn 1ste gb vandaag.
  Is er een vrouwtje die samen wil gaan, kwestie om de drempelvrees ietwat te verlagen? Grtz R.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. R, logisch dat je drempelvrees hebt, dat had ik ook de eerste keer. maar dat is helemaal niet nodig. stap binnen neem een drankje kijk even toe en go with the flow. zeg tegen de meiden dat het je eerste keer is en het zal een onvergetelijke middag worden ;-). ik heb die truuk vaker toegepast maar inmiddels herkennen ze me ;-). nogsteeds ga ik evenwel altijd uitgeput weer naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi mannen, geniet ervan deze namiddag....jammer maar je zal van mij ook deze keer geen verslagje kunnen lezen.....ben er jammer genoeg niet bij.......kan ook niet elke keer erbij zijn......misschien wel een volgende keer...neuk ze maar eens goed af....jammer dat die foto van het blonde gangbangsletje zo laat in de mail is verschenen....lijkt mij toch de moeite waard......jammer voor mij...maar als jullie gb'er ze zo goed verzorgen is ze er misschien de volgende keer terug bij.......yes to the blond ones....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jammer dat er inderdaad geen verslagje komt.....weet niet hoe die blonde stoot geweest is...wie er nog was.......kunnen alleen maar terugvallen op onze vorig verslagen en daarbij verder fantaseren............Marion, jij kan toch ook mooi schrijven...! ! weet zeker dat je genoten hebt.....groetjes
  John

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als John er niet is dan is het echt moeilijk om een verslagje te lezen. John volgende keer terug aanwezig zijn he..........

  BeantwoordenVerwijderen
 12. John volgende keer moet je er zijn dan kunnen we een verslagje lezen.........

  BeantwoordenVerwijderen