donderdag 15 augustus 2013

DONDERDAG 25 JULI VAN 14 - 18U


reservatie: circle.gb@gmail.com
Ik fantaseer al sinds mijn puberteit hoe ik door een aantal doortastende en doelgerichte mannen als lustobject gebruikt wordt. Mannen die doen wij zij willen en geen rekening houden met wat ik wil of lekker vind. Waarbij ik niets te zeggen heb en gedwongen word de mannen tot hun dienst te staan.... hmmmmmm.


Met die fantasie heb ik lang rondgelopen en nooit in praktijk durven brengen want hoe regel je zoiets? En als je naar een gangbang toegaat hoe weet je dat het voldoet aan je fantasie? Waar vind je een gangbang op een nette locatie? En ondanks dat ik als lustobject gebruikt wil worden en niets te zeggen wil hebben, heb ik toch mijn voorwaarden.... waar vind ik die veiligheid.


Al enige tijd volg ik het blog hier en de verhalen die ik hier gelezen heb, hebben me de moed gegeven om kontact te leggen met deze meiden. Direct vanaf het begin was het contact leuk en hebben ze me veel uitgelegd. Ze hebben me ook wel een beetje gerustgesteld want sommige reacties hier op het blog komen soms heftig over.


Vooraf kon ik aan de meiden aangeven wat ik wel wil en wat ik niet wil, of wat ik juist wel wil ;-). Zo konden ze zorgen dat mijn fantasie zo dicht mogelijk benaderd zou worden. Nou, veel grenzen heb ik niet in mijn fantasie dus dat kwam wel goed..... Zelf kwamen de meiden met een scenario dat ik geblinddoekt en vast gebonden eerst gekeurd zou worden en aan de aanwezige personen voorgesteld. Dat werd vaker gedaan. Ongelooflijk wat gaf dat een extra spanning en wat was dat heerlijk geil!


Ik moet eerlijk zeggen dat toen ik 's ochtends opstond ik toch even getwijfeld heb. Gelukkig kreeg ik een (ferme) duw(tje) in de rug door mijn vriend die er ook inmiddels naar uitkeek om zijn slet geneukt te zien worden door meerdere mannen tegelijk. Dus heb ik me aangekleed in de opgegeven dresscode (doorschijnend topje, kort rokje, klein slipje en hoge hakken). De motorrijder die naast het stoplicht naar binnen in de auto keek, heeft zijn ogen uitgekeken ;-).


Aangekomen op de Presidential Suite locatie bleek dat de dresscode verzonnen was door mijn vriend en er door de meiden nooit een dresscode geëist wordt. Vervolgens ging alles heel snel ik weet niet door hoeveel mannen ik geneukt ben. Ik schat dat meer dan twee derde van de mannen met wie ik ooit geneukt heb, op deze donderdag middag is geschied. Er werd me weinig gegund om iets te eten of te drinken, heerlijk! Precies zo als ik het me had voorgesteld. Soms schiet me weer een detail binnen en zit ik in no time met een nat kutje.Zelf hou ik van veel sperma en zou graag een sperma douch krijgen. Ik heb al gefantaseerd hoe datzou zijn. Ik opgesloten in de kooi met zoveel mogelijk mannen om me heen die ik pijp en aftrek en over mij heen spuiten. Dat de mannen ook bij Angel in haar mond klaar mogen komen dat wist ik niet. Maar op een bepaalt ogenblik pakte Angel mijn hoofd vast en liet een lading sperma vanuit haar mond in mijn mond lopen. Heerlijk kinky was dat.


Meiden, ik heb een geweldige geile middag gehad en probeer volgende keer zeker weer te komen!

XX
Kitty

5 opmerkingen:

 1. Ik moet duidelijk weer eens afzakken naar de Presidential gangbang. Dat ziet eruit als een lekker sletje. Doeet ze anaal? wat zijn haar grenzen?

  Tuurlijk kom ik ook voor de andere meiden
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan Anoniem (23 juli 11.52)

  Volgens de mail van de vriend (zie hierboven) is praktisch alles mogelijk, ook anaal. We moeten de meid eerst wel eventjes voorbereiden en niet onmiddellijk alles hard erin rammen....
  Volgens de foto mag Kitty er zeker wezen en zij mag gerust zijn dat we alle gaatjes, met meerdere mannen tegelijk, zullen exploreren...

  De temperatuur zal binnen ook wel voldoende stijgen, ondanks de airco. Laat ons allen dan ook tijdig een douchke tussendoor nemen.....en bij een douchke bedoel ik die van boven in de doucheruimte. Soms krijgen we van die meiden ook een douchke....nietwaar meiden ?

  John

  BeantwoordenVerwijderen
 3. john
  nog geen tijd gehad om een verslagje te maken of ben je er in juli ook niet geweest? Anders een andere bezoeker die een verslagje wil maken...........

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What happens in the Presidential Suite ..... stays in the Presidential Suite ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tegenwoordig is het zo stil op deze blog? Waar is Radjes en John en alle andere gangbangers?

  BeantwoordenVerwijderen