zondag 30 juni 2013

DONDERDAG 27 JUNI PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG


reservatie: circle.gb@gmail.com


 Beste Gangbanger,

Het was inderdaad weer een leuke namiddag, niet alleen voor de aanwezige mannen maar blijkbaar ook voor de aanwezige dames. De best gekende zijn natuurlijk Marion en Sonja. Angel was er ook weer bij en kreeg veel concurrentie van Kelly. Een knappe slanke blondine met een prachtig setje borsten. Er is wel 'veel werk aan geweest' volgens Kelly, maar ze voelden toch zacht en heerlijk aan. Prachtige tepeltjes trouwens en met een koud glaasje ertegen.......geen verdere uitleg.

Het was wel een vrij actieve bedoening donderdag. Eigenlijk niet zoveel mannen maar toch zeer actieve mannen. In het begin was het echt een beetje aandringen om er tussen te geraken.

Zeker bij Kelly die voor de eerste keer erbij was. Ze zal het geweten hebben, als bijen om een honingpot.....Ze kon nauwelijks nog ademen....gelukkig kon ze af en toe eventjes weg voor een sigaretje en een gezellig gesprekje....Deze dame heeft veel in haar mars, altijd vriendelijk, kust ook graag. Ze zat recht op haar knietjes, ik achter haar, netjes de beide borsten kneden, haar hoofde ging achteruit in mijn nek. Langzaam draaide ze haar hoofd en onze lippen raakten elkaar, tongetjes zochten elkaar en speelden een lekker spelletje worstelen. Een passioneel spelletje van de tongen, vol gekust. Ik duw ze lichtjes voorover, onmiddellijk staan een aantal pikken klaar om gepijpt te worden. Gretige handen nemen het van mij over. Haar kontje komt lekker omhoog en vol neem ik haar. Diep en hard, ik stond zo hitsig van het kussen, mijn pik klopte in haar poesje. Het duurde dan ook niet lang vooraleer het condoompje gevuld werd. Uitgeput heb ik een beetje rust nodig. Kelly wordt geen rust gegund want er staat al een ander ingepakt exemplaar klaar om diep in haar door te dringen.......Altijd leuk om met een paar mannen te kunnen samenwerken en deze dames een gezellige namiddag te kunnen geven. Er was er mijn inziens wel een man tussen met een goed getraind lichaam, donker gebruind maar met zijn schoenen aan, die de dames blijkbaar liever enkel voor zich had en er gewoon bovenop ging liggen zodat niemand nog iets kon aanraken of zelfs zien. Jammer en niet echt het gangbangtype waar je met meerdere mannen nodig bent om de meiden optimaal te kunnen laten genieten. Nu was dit slechts een momentopname want achteraf heb ik nog wel een keer of 3 met Kelly, en andere mannen, een lekker nummertje gedraaid.

Sonja, wat kunnen we nog toevoegen aan de vorige verslagen......eigenlijk niets. Het is een pracht meid, steeds geil, onverzadigbaar, duidelijk hoorbaar en lekker spuitend. De bedden waren terug goed nat. Volgens haar zit alles in het hoofd. Je volledige kunnen laten gaan, vrij van alle gedachten, enkel genieten....je lichaam zijn eigen gang laten gaan en dan komen die orgasmes gewoon vanzelf......Moet ik dringend mijn vrouwtje aanleren.

Marion, eigenlijk moet ik hetzelfde zeggen als bij Sonja. Deze meid gaat er ook altijd volledig voor.

Een warme meid die iedereen onmiddellijk op zijn gemak stelt. Echt het uithangbord van deze gangbang. Ik kan je enkel naar de vorige verslagen verwijzen.....Radjes zal er ook onverbloemd over kunnen spreken. Eigenlijk spreken we er lieven niet over maar pakken we deze meid het liefst met zoveel mogelijk tegelijk. Ik heb er mij moeten tussen wringen. Kon eigenlijk op een bepaald moment enkel aan haar voetje en heb dit dan ook een goede massagebeurt gegeven. Later op de namiddag is ze mij komen bedanken voor die massage. Ze was zo druk bezig en heeft er toch in volle teugen van genoten. Normaal gezien ging ik op haar verzoek ook meewerken aan het nemen van een paar foto's voor de aanvang van de GB. Ik had een paar ideetjes voor foto's op mail gezet. Maar door omstandigheden is dit niet gelukt. In de loop van de namiddag was Angel mij aan het pijpen en kwam Marion ertussen, die is ook van mij..en door de 2 meiden werd ik lekker verwend....(was een ideetje voor een foto, meerdere dames met 1 pik)...dit heb je nog tegoed zij ze...Lang heeft het echter niet kunnen duren want er stond direct al een andere pik voor de mond van Marion. Deze meiden worden liever door meerdere mannen verwend dan dat ze er eentje moeten delen.

Angel, voor degenen die mij kennen zullen weten dat ik uitzonderlijk blij was dat mijn schatje er weer bij was. Altijd een lekkere verschijning, een kontje waar ik uren kan naar kijken (en veel meer mee doen natuurlijk). Deze meid kan pijpen, man wat is dat lekker, netjes strak rond de pik, goed bewegend, en diep....mijn volledige lul verdwijn helemaal in haar mond...Je mag ze dan ook dwingen om je zo diep te pijpen. Lekker haar hoofd vastpakken en duwen op je pik...aangemoedigd door haar vriend is dit een echte pijpslet die je best volledig vol in de mond moet spuiten, hoe meer hoe liever....echt een top pijpslet...Ik moet zeggen deze meid krijgt er bij mij altijd iets meer uit dan een ander. Heb haar ook verschillende keren goed kunnen neuken. Maar samen met Kelly was het me donderdag een beetje teveel geworden.

Om 18.00 uur was ik volledig leeg. Toch heeft ze me nog eens naar de sofa meegetrokken en heb ik nog extra kunnen genieten. Ze heeft zowaar mijn pik terug hard gekregen.....Lekker hard neuken in de sofa en dan ineens krampen in mijn benen.....GAME OVER.....totaal uitgeput heb ik haar moeten achterlaten. Zij nog steeds kijkend vol verlangen van neuk mij verder....ik in pijn, benen oververmoeid, pik totaal leeggezogen en afgeneukt.....

Een lekker douchke en dan nog van elke meid een dikke afscheidskus.....mijn dag was meer als geslaagd.....

Deze vier meiden mogen er voor mij altijd bijzijn......

groetjes

John

15 opmerkingen:

 1. Hoi, iemand geïnteresseerd om DP te doen met Marion en Sonja ? De meiden raadden me aan om een berichtje te plaatsen om dit te organiseren, want op het moment zelf 'verliezen ze een beetje het overzicht'... :)

  Tot donderdag, CriCri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil heel graag eens een dp proberen, sonja of marion maakt niet veel uit. Het liefste zou ik dan een kontgaatje neuken terwijl mijn collega het slettenkutje vult...dus ja, cricri, let's try it out...heb jij er al ervaring mee??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is er een bepaalde leeftijdsgrens? Ik ben 20 jarige jongen en heb wel interesse naar deelname alleen onzeker of mijn leeftijd de andere meiden aanstaat, ik er niet te jong ben...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoihoi, leeftijd maakt niet uit als je maar ouder bent dan 18.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! dus ik kan ook mee doen als ik 19 ben? (♀) want op de site van de club staat:
   De toegang tot de club is voorbehouden voor koppels en singles (+21)
   x

   Verwijderen
  2. Hoihoi, je kan meedoen als je 18 jaar of ouder bent. We zullen wel eerst even met je willen spreken want je moet het wel ZELF willen. Het kan dus niet zo zijn dat je van je "vriendje" MOET. Uiteraard zullen we je ook vragen om aan te tonen dat je 18+ bent.

   Wil je meedoen? Stuur dan even een email naar het reservatie emailadres: circle.gb@gmail.com

   xx

   Verwijderen
 5. Heb zin in morgen, wordt kinky. Hopelijk zijn er vele mede bangers om me bij te staan de dames goed af te werken, ik vernam dat o.a. Angel, Marion, Sonja en Vera van de partij zijn !!! Dat betekend vuurwerk !
  Draagt Marion de zwarte band ;-) ? Of iemand anders....?
  We weten het morgen....ik ga in elk geval vroeg naar bed.
  Mede bangers, dames tot morgen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat betekenen de band kleuren ?
  Wil dit toch ook eens meemaken, na 4 numphosluts beozcht te hebben.
  Kan er iemand de verschillen tussn beide gb's uitleggen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een zwarte halsband wil zeggen: die slet is sowieso ook anaal te neuken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog heel veel goed te maken met angel hopelijk is ze ook daar
  casander

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk is de GB een succes geweest, kom er echter niet bij zijn. Is echter wel leuk om een verslagje te kunnen lezen. Durft iemand zich daaraan te wagen ? Wie was er van de meiden allemaal aanwezig ?
  groetjes
  John

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik ben er toegekomem rond 16 uur. Toen waren er nog een man of 10. Ik ben er vertrokken rond 16.30 uur.hopelijk is volgende keer ook je favorietje angel daar om het lontje aan het vuur te steken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zal er hier ook een sletje een black collar dragen ??

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Misschien een rare vraag tussendoor maar toch....
  Zou het mogelijk zijn het kleurenschema van de site aan te passen?
  Ik ben kleurenblind en het blauw op de zwarte achtergrond is voor mij zo goed als onleesbaar.
  Geel op zwart zou veel leuker lezen!
  Een GB vriend

  BeantwoordenVerwijderen
 13. welke meiden zullen er zijn morgen?

  BeantwoordenVerwijderen