vrijdag 29 maart 2013

DONDERDAG 28 MAART PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG


De gangbang van donderdag 28 maart is een speciale aflevering geworden. Dat stond al langer vast maar je weet natuurlijk nooit hoe het er op zo'n middag aan toegaat. Een trouwe bezoeker had beloofd een verslag te schrijven en we hadden niet anders verwacht, hij kom zijn toezegging ruimschoots na. Misschien moeten we een leuke traditie in het leven roepen, het verslag wordt steeds door wisselende personen geschreven.

In het verslag plaatsen we een paar foto's die we vooraf gemaakt hebben. Tijdens de gangbang worden er GEEN foto's gemaakt!


Het verslag van John

Als we iets beloven moeten we het natuurlijk ook nakomen. Heb Marion beloofd van een verslagje te maken, zeker omdat Radjes er niet bij was en hij natuurlijk graag zal willen weten wat hij gemist heeft.

Subje s stond al klaar toen we binnen kwamen, netjes vastgeketend en geblinddoekt. Niemand durfde er blijkbaar aan beginnen tot Marion natuurlijk het voortouw ging nemen kwamen de mannen dichterbij. Weet niet of de Meester tevreden was over de aanwezige mannen. Ze hebben het sletje wel goed afgeneukt maar heel hard is het er volgens mij niet aan toe gegaan. Er is wel veel aan de tepelpiercings getrokken, paar klappen op de billen..of ze fisting geprobeerd hebben weet ik niet. Eigenlijk waren er niet zoveel mannen en konden de dames iets meer pauze nemen.
Voor de vaste gangbangers zijn Sonja en Marion natuurlijk vaste waarden. Sonja had blijkbaar niet echt veel pauze nodig en bleef maar door doen. Ze heeft toen de anderen pauze namen het bed in de hoek niet verlaten. Bleef maar 'lekker' 'lekker' doorneuken. Jammer dat het kontje 'out of order' was. Fijne madam, letterlijk en figuurlijk.

Marion weet ook van geen ophouden, liefst met meerdere mannen tegelijk, dat één op één is niet echt aan haar besteed. Steeds op zoek of er in de buurt nog een lul stond om daarmee te spelen..Ik was echt helemaal uitgeneukt en zag Marion alleen op bed met een andere man. Ben er nog eens rustig gaan naast liggen, uitdrukkelijk verteld dat beneden alles lam lag. Zachtje haar beginnen strelen, kussen, bepotelen terwijl zij zich met de andere man bezig hield. Maar ze was er zo van aan het genieten van de aanrakingen dat we na een tijdje kronkelend op het bed lagen rond te zwalpen. En ja, er kwam terug leven in. Onmiddellijk wou Marion dan met die andere man nog een DP proberen. Kerel op de rug, Marion erop en ik maar proberen om dat kontje te neuken...Dat lukte niet echt. Dan allemaal omdraaien, ik op het bed Marion op mij en die kerel lekker hard vanachter erin. Ik werd er onmiddellijk terug uitgeduwd maar Marion was echt aan het genieten. Verdoeme toch, waarom hebben we gewacht tot ik helemaal uitgeblust was...een DP proberen na 17.00 uur als je al 3 uur bezig bent, het is mij niet gelukt. Volgende keer begin ik er vroeger aan. Weet zeker dat ik met Radjes 'partner in crime' Marion volledig kunnen vullen.

Daarnaast was er ook een heel mooie dame, prachtige borsten, lekker natuurlijk, leuk outfitje met playboy oortjes. Ik noem ze Vera, heeft mij in de douche haar juiste naam genoemd maar ben ik eigenlijk vergeten. Deze bevallige dame pijpt zeer graag en of je nu oud of jong bent, ze verzorgde je met evenveel enthousiasme...ben verschillende keren lekker door haar gepijpt geworden en als ze dan op de knietjes ging om op zijn hondjes lekker te neuken begon het diamantje echt te flikkeren. Het was een schitterende buttplug, een geslepen diamantje in het kontgaatje, ik kwam er direct van klaar.....Daarom moest ik later op de namiddag dit nog een paar maal proberen over te doen. Echt genoten van deze meid. Hebben wel samen voor de nodige accidentjes gezorgd.

De bovenkant van het hemelbed is bijna naar beneden gekomen, mijn pietjes bijna gebroken. Tijdens het stoten uit het poesje geraakt (denken altijd dat hij langer is) en dan keihard op haar heuveltje gestoten...aawwe..dat deed pijn..vlug nog een whisky colaatje om de pijn te verwerken. Dit dametje moeten we koesteren. Mannen ze geniet er ontzettend van als je haar borstjes kneed, likt, zachtjes aan het tepeltje zuigt. Daar geniet ze zo van dat ze de ganse dag met haar eigen borstjes kan spelen, jammer dat ze, naar eigen zeggen, er niet niet zelf kan aan zuigen. Da is een toppertje.

Voor de rest was er nog een jong koppeltje dat iets minder actief was en meer in het hoekje bleef zitten. Toch eventjes geprobeerd, maar toen mijn hand in haar broekje ging werd het toch onmiddellijk weggeduwd. Boodschap begrepen. Hebben zich wel met jongere heren bezig gehouden en met de Meester en zijn subje.

Last and absolutely not least. Een koppeltje, grootte slanke man en een ranke, blonde verschijning. Sarah, knap zwart strak kleedje, lange blonde krullen, whaw..voor mij zo iets van 'out of my league' Het koppeltje had een ontzettend goede relatie, zagen er echt verliefd uit, knuffelen, kussen, betasten, mooi om naar te kijken. Maar de man liet ook ons genieten. Bracht zijn vrouwtje naar het midden, gaf een paar instructies en dan mochten wij ook aan de beurt komen. Heb deze parel wel drie keer hard mogen neuken in verschillende standjes, op verschillende plaatsen, aanschuiven was telkens nodig. Heb mij bij haar volledig leeg gespoten...sorry Marion....DP was niet meer mogelijk.

Beetje voor het einde wandel ik de rookruimte nog eens binnen en zie Sarah en Vera een man verwennen. Vera op de zetel, pijpend, man half geknield ernaast met Sarah in zijn armen, lekker de borstjes verzorgd en kussend. Ben er gewoon gaan naast staan, body tot body, en de borstjes Sarah verwend. ze genoot zo van de aandacht want Vera begon haar poesje te likken ..Sarah hing helemaal achterover en maakte geluidjes. De vriend was er achter komen staan en achterover gebogen kuste ze hem. Ik en de andere kerel verwenden elk een borst. Sarah had een beentje omhoog geplaatst om Vera de volledige vrije toegang te geven. Zalig gezicht, mijn pietje kwam zowaar terug omhoog. Dat moet je natuurlijk juist voor de ogen van Vera doen en onmiddellijk werd ik terug eventjes gepijpt en dan likte ze Sarah terug. Uit dankbaarheid ging Sarah door de knieën en kuste Vera heel hartstochtelijk. Wij stonden erbij en genoten er van. Zalig gezicht.....Deze twee dames, allebei nieuw voor mij, waren echt de max. Tof dat jullie erbij waren. Heb er echt van genoten ook van onze vaste waarden Sonja en Marion. Bedankt voor de heerlijke namiddag. Het pilletje heeft zijn werk gedaan, meer dan ooit klaargekomen en zeer veel kunnen neuken met prachtige meiden.

Vandaag is het pilletje uitgewerkt maar staan nu de spieren wel stijf..
Hete kussen aan al deze meiden....John

Einde van het verslag van John


John, heel leuk dat je dit verslag hebt geschreven. Het geeft duidelijk aan dat je niet "je ding komt doen" maar onderdeel uitmaakt van een groepje "partners in crime" (zowel mannen als vrouwen). Leuk wij kijken iedere maand weer uit naar de laatste donderdag van de maand.

Wil je als meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX

21 opmerkingen:

 1. Hoi Tim, komt Karin deze keer wel meedoen?
  Let's hope
  Groet,

  Ludo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heren,

  ik ben een onderdanige lustslavin en van mij Meester moet ik mezelf aanbieden bij jullie om me te laten ge- of misbruiken.
  Ben ik bij jullie op de juiste plaats? Willen jullie mij gebruiken als een neuksletje en afneuken in elke opening?

  s.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor schatje. je bent most welcome. Mogen we alle openingen tegelijk gebruiken, of wordt dat teveel van het goede?
  hoe herkennen we je, dadelijk zijn we de verkeerde aan het gebruiken als een lustslavin.
  ik ben wel makkelijk te herkennen, denk ik.
  De bruine teddybeer.
  Ik verheug me er alweer op de maandelijkse ontmoeting.
  zijn er nog meer wensen van dames?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan teddyberen heb ik niet, Radjes.
  Mijn Meester heeft het woord 'nee' verboden voor mij tijdens de gangbang, dus jullie mogen alles met mij doen. Alleen gezicht en hals zijn verboden zones voor striemen en/of blauwe plekken.
  Mijn Meester zal er ook voor zorgen dat je me zult herkennen, er zal geen vergissing mogelijk zijn :-)

  s.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je een foto, zodat we alvast kunnen voor verwarmen. zal met mijn mede heren overleggen hoe we jouw het best kunnen vullen. Als er nog heren zijn met fantasien, nu is uw kans.
  Laat maar horen wat je wilt en wat je kan.
  Deze lustslavin moet goed genomen kunnen worden door ons team.
  Van voor naar achter van links naar recht...ha ha ha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Dames en Heren. u laat zich toch niet bang maken door mijn woorden. Ik meen het niet zo kwaad. Voor een ieder die al is geweest, weet dat we altijd een gezellige middag hebben met geile vrouwen. We zijn altijd blij met nieuwe vrouwen die ook graag willen worden genomen door een stel mannen die van hun kunnen genieten. dus mannen laat van je horen hoe je denkt de vrouwen te kunnen laten genieten met uw kunsten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben al eens eerder bij jullie op de Presidential Suite gangbang geweest. De laatste keer heb ik bij jullie de mysterieuze blonde (zoals jullie haar noemen)ontmoet. Op 28 maart komen wij samen naar de gangbang.

  Ik wil haar naakt op haar knieën plaatsen met rond haar vele geile pikken die ze allen moet klaar zuigen of trekken. Alle sperma moet op haar gespoten worden (niet in haar mondje). Ik wil vooral haar borsten, nek en gezicht wit en plakkerig zien, misschien als alles vlot loopt kan een eyeball ook wel.

  Hoe meer sperma we op haar kunnen spuiten hoe geiler ze eruit ziet en zal worden. Eens al het zaad op haar gespoten is wil ik haar neuken. Ze kickt er ook op dat iemand (M/V) haar zou aflikken ondertussen. Zijn er mannen die ons hierbij willen en kunnen helpen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. voor het spuiten op haar tieten wel, het aflikken laat ik aan iemand anders over.. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb gezien dat Angel gek op ons zaad is, misschien......

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Komt die onderdanige gangbang slet met die lekkere tieten ook weer? Volgens mij was ze er de vorige keer voor het eerst bij. Ik geloof dat ze Vera heet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoeveel vrouwen zijn er op de GB aanwezig en wat is de vrouw/man ratio?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gewoon komen, je zal het je niet beklagen :-)

   Verwijderen
 12. Ik ben al een aantal keer geweest en de meest actieve die ik mee gemaakt heb waren degene waar 1 of een enkele keer 2 meiden niet waren op komen dagen. Man, man, man wat een actie was er toen!

  Ik ga proberen te komen en dat geile zaadsletje eens goed zalven met mijn zaad terwijl ze mij met vragende ogen aankijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind Marion, Sonja, Angel en Murielle echte toppers. En iedere keer is het weer een verrassing wie het snoepje van de maand is. Dat was vorige keer voor mij de 23 jarige Veronique. Ze deed voor het eerst mee hoorde ik, komt ze weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Is er al een foto van dat onderdanig neuksletje?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Eindelijk kan ik er weer eens bij zijn....Ziet er naar uit dat dit een ongeloofelijke gangbang moet worden...nieuwe gezichten, spermadouches, een lustslavin die geen 'nee' mag zeggen.....Voor iedereen dus wat je maar kan dromen....Moet Anoniem van 25 maart 2013 13:51 wel gelijk geven....De leukste gangbang zijn deze waar er voldoende mannen zijn (in verhouding tot de dames) om daar een echt feestje van te maken...één op één kan ik thuis ook....hier kom ik om alle geilheid te beleven om de lustslavin te gebruiken met zoveel mogelijk tegelijk, om haar onderdanigheid te testen, zien of ze inderdaad een ware lustslavin is...hier kom ik om er eentje onder te spuiten, alleen kan ik dat niet, te weinig sperma voor het gezicht volledig vol te spuiten....heb vrienden nodig...hier kom ik om een jonge spring in 't veld te ontmoeten die onverzadigbaar is en zoveel mogelijk wil neuken....hier kom ik om de gekende gezichten, de vriendinnen, te verwennen en te genieten met volle teugen.....Elk nieuw gezicht, een nieuwe ervaring...pilletje ligt al klaar, vanaf nu begin ik te sparen.....Lady's.....kijk ernaar uit om Donderdag jullie volledige lichaam te ontdekken en te gebruiken...
  Ben ook blij dat Radjes zoveel praat heeft, dat is juist waar deze blog om draait.....maak elkaar maar lekker geil, werk samen om de meiden te plezieren (en onszelf natuurlijk ook)...waar is da feestje.....Circle O......
  Tot Donderdag
  Jhon

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een pilletje lenen/overkopen. Gaat dat bij iemand? Kwestie van de aanwezige dames goed bezig te kunnen blijven houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb zin om subje s eens lekker diep te nemen in haar kontgaatje....het liefst terwijl er al een dikke stijve pik haar slettenkutje aan't neuken is....en als ze teveel lawaai begint te maken moet er onmiddellijk een stijve paal in haar mond gestoken worden...vrijwilligers??

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Kan deze slavin ook gefist worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vanuit India lees ik de verslagen van John. thanks man, dat je deze moeite hebt genomen. Ik heb het echt gemist.
  het is niet anders, dan wachten op het volgend feestje. John,ik hoop dat jij er dan ook bij bent, kunnen we Marion ,en alle sletjes die het willen, een DP geven. Mijn snikkel is niet groot, maar je kan er wel mee lachen......ha ha ha.
  Tot 25 april. En de kusjes, kom ik wel persoonlijk geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hallo meiden,

  bedankt voor de zeer geslaagde gb eergisteren, dit was echt het aards paradijs.
  nu de batterij terug opladen voor een volgende keer
  hou mij op de hoogte!

  nog een xxx paasweekend

  BeantwoordenVerwijderen