vrijdag 1 maart 2013

DONDERDAG 28 FEBRUARI PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG


reservatie: circle.gb@gmail.com

Oei, het is 7.45u en in de e-mailbox komt een email van Tim binnen. Karin is ziek!! Wat nu? We vragen Tim om een bericht te plaatsen op het blog zodat iedereen hiervan op de hoogte is. De griep golf is natuurlijk wel over zijn hoogte punt maar nog wel duidelijk aanwezig.

Het is wel jammer dat Karin niet komt en we balen ook wel een beetje. Het is precies hierom dat we nooit uitspraken doen over het aantal meiden dat toegezegd heeft te komen of welke meiden toegezegd hebben.

1 keer hebben we van deze regel afgeweken en het gaat direct mis. Heel jammer is dat met name ook omdat we weten dat Tim en Karin zeker niet fake zijn. Maar goed een volgende keer beter.....

Tim we hopen dat je Karin goed verzorgd hebt en dat ze volgende keer fit genoeg is om mee te doen.

Er waren wel 2 nieuwe gangbang sletjes (Veronique en Vera) die ook hadden aangegeven te zullen komen. Net als met Karin moet je natuurlijk altijd maar zien of ze komen. Dat is nu eenmaal het verschil tussen een amateur gangbang of een professionele gangbang.

Veronique is een 24 jarige nymfomane meid. Voor haar was het de eerste keer dat ze gegangbangd zou worden en naarmate dat de klok dichter naar 14u kroop werd ze steeds zenuwachtiger. Gelukkig hebben de mannen haar dermate goed aangepakt dat ze na afloop zei dat ze zeker nog eens terug komt.

Ook Vera is een nyfomane die ook zeker terug gaat komen zei ze. Voor haar was het niet haar eerste keer maar ze heeft enorm genoten. Voor haar mogen de mannen wel iets dwingender zijn heeft ze gezegd.

Radjes was er en reken maar dat hij net zoveel lult met zijn lul als met zijn mond. Hij heeft in ieder geval zijn belofte ingelost wat betreft de DP. Als het goed is, is daar zelfs fotografisch bewijs van wat we hier op het blog zullen tonen na goedkeuring van de betrokken.

Als bij elkaar was het weer een top middag met ambiance en ook geile sex.Tot de volgende!!


Wil je als meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX

36 opmerkingen:

 1. Dat ziet er inderdaad lekker uit. Een echt amateursletje......Al een hele tijd niet meer kunnen komen maar...dit zet mij misschien wel op andere gedachten...Ik zie het in elk geval zitten om Karin als een echte gangbangslet te gebruiken. Tim, laat maar weten welke fantasieën jij hebt hoe we jou sletje kunnen temmen, gebruiken....Wat we er allemaal mogen mee aanvangen....Aan de plug op de foto's te zien lijkt mij veel mogelijk....
  Ik begin alvast goesting te krijgen.....oeps, mijn toetsenbord komt naar boven.....

  John

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi John,

   Ik wilde met de foto's het statement 'Less is more' maken, vandaar ook het steentje in haar kont.
   Mijn wens is dat ze uiteraard goed geneukt gaat worden en dat ik ze op het eind moe, voldaan, en volledig onder gespoten mee naar huis kan nemen.
   Daar het voor haar de eerste keer is zal ik ter plaatste kijken wie haar anaal mag nemen. Een eerste ervaring en dan 50 keer anaal lijkt me niet goed voor de feestvreugde, want een feest hoop ik wel dat het zal worden.

   Tim

   Verwijderen
 2. Beste heren, dit zal er weer 1 worden die de boeken in gaat. Om het onvergetelijk te maken, zullen we moeten samenwerken. Durf om elkaar aanwijzingen te geven, zodat de dames continue bezet zijn. het liefst met 3 man tegelijk. Hebben jullie speciale wensen, dan moet je dit met elkaar overleggen. Zoals jullie weten, zijn de dames klaar voor ons. Het zijn 4 a 5 dames, maar wij zijn nog altijd in de minderheid gebleken. Zorg niet dat ze rust krijgen. Wissel elkaar af en werk samen. Alleen zo kunnen we hoogstandjes bereiken, die de dames nog lang zullen heugen. Laten we ervoor zorgen, dat ze smeken om meer. Sorry, als het lijkt alsof ik aan het preken ben, maar als iedereen op elkaar wacht en niets zegt, wordt het een gangbang van niets. Geloof me, het wordt onvergetelijk. Hoop dat de heren hiermee eens zijn, en dat we weer een mooie show kunnen geven. De dames geloven er wel in. Ik ga er 200% voor. Tot later beste heren en super ladies.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Radjes,
  Ik geef je 200% gelijk, door samen te werken kunnen we de dames geven waar ze voor komen....Een onvergetelijke namiddag...een verlangen om dit meer te doen...Hoe beter wij samenwerken hoe meer de sletjes zich gebruikt voelen, hoe meer hun verlangen kan vervuld worden. Ze komen hier om geneukt te worden door meerdere mannen tegelijk....thuis hebben ze alleen hun vriendje, hier willen ze meer...overal betast worden, alle gaatjes gevuld, onophoudelijk geneukt worden, uren aan een stuk...samenwerken is noodzakelijk om deze sletten te bevredigen.....op mij mag je rekenen om samen met jullie die sletten af te neuken....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geneukt zullen en moeten ze worden, die geile sletjes, en als ik iemand vind die het niet erg vind om mijn stijve pik tegen de zijne te voelen wil ik heel graag eindelijk eens een DP uitvoeren en een gewillig kutje helemaal beurs neuken....Kandidaten??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kom er maar bij. Ik geniet als de sletten genieten. Graag een verzoek voor de sletten. Niet allemaal tegelijk een pauze nemen, want als ik ga, dan ik als een banaan.....ha ha ha, en een stijve wil ik niet verkwisten. Voor de DPtjes, deze proberen zo vroeg mogelijk proberen in te lassen, daar er nog veel heren lekker stijf kunnen worden. Aan het eind blijven er niet veel over. Oh ja, zodra Sonja schreeuwt, betekend dat er geen pik in haar mond is. Een uitdaging voor de meer gedrevene onder ons, is een staande DP met Sonja. Dit moet wel kunnen volgens mij. heren ik kijk uit naar onze samenwerking. Dat de sletten van heinde en ver mogen komen om met ons te mogen genieten.
  Als er sletten zijn die willen reageren, graag.

  tot binnenkort

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie opmerking, als er een slet aan het kreunen is moet er dringend een stijve lul in haar mond geduwd worden.......

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is er al ooit een sletje geweest dat twee pikken tegelijk in haar mondje kan hebben, lijkt me zeer geil, een pik in haar slettenkutje, eentje in haar kontje en twee in haar mond....mocht er een superslet zich wagen aan dit experiment, ik ben vrijwilliger om aan dit experiment mee te werken.. :-)
  Dames, is er interesse? Laat maar weten...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste heren. Een verzoek. Als u denkt wat glijmiddel te kunnen gebruiken bij het in vervulling brengen van uw fantasie. Graag deze meebrengen. Vind het niet erg om te delen, maar de vorige keer was ik er erg snel doorheen, daar iedereen wel ineens de behoefte kreeg om glijmiddel te gebruiken.
  Zijn er nog meer fantasien onder de heren, die we tot uitvoering zouden kunnen brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook maar even reageren, voor de eerste keer.
  Was er de vorige editie voor het eerst bij....het was super.
  Ik ben er de volgende keer zeker weer bij......en breng glijmiddel mee.....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tja, ik was er ook de laatste keer en ben er nu ook weer bij!
  Ook ik zal glijmiddel meenemen voor het experiment,-)
  Pff, nog twee weken wachten...we hebben er zin in.
  Groetjes, J.E.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 2 pikken tegelijkertijd in onze mond? Het is leuk om dat soort dingen uit te proberen toch? Als jullie meer ideeën hebben dan horen wij dat graag!

  Het ziet ernaar uit dat het weer een leuk feestje gaat worden...

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geachte heren, we kunnen aan de hand van een standje toegang verlenen voor derden.
  Als we de vrouw on top laten, kunnen andere mannen er makkelijker bij. Zo kunnen we andere mannen een hint geven....kom erbij.
  Voor de wachters onder ons....als je een gaatje vind.....wacht niet.
  Oh ja....Marion haar kont moet gestrekt worden. Zoek mannen die haar een dpa (Dubbel Penis Anaal) willen geven.
  Vergeet niet aan de vrouwen te vragen, of ze dit wel prettig vinden.....altijd met respect toch.
  Marion zal dit zeker wel leuk gaan vinden.
  Blijf schrijven en laat je fantasie leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heren,

  Leuk om al jullie reacties te lezen.
  De dag dat het gaat gebeuren komt steeds dichterbij en de kriebels in haar buik nemen steeds meer toe. Ik bespeur geilheid, maar toch ook wel onzekerheid en het is leuk om dat te zien.
  Als aan mij ligt wordt het een heel geile ervaring, dus ik reken er op dat jullie allemaal je best zullen doen om er een onvergetelijke middag van te maken.

  Tim

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Radjes, je ben heel wat van plan ;-). Zou het gaan? Heb je ervaring. Laten we afspreken dat we het in ieder geval gaan proberen. Als het lukt maken we wel een onherkenbare foto oke?

  XX
  M(mmmmm)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Is goed, we gaan voor de dpa. Als er nog stijve lullen willen aanmelden, graag. Want dit lukt alleen als hij echt hard is. Marion heeft een krap kontje. Geloof me, ik kan het weten. Maar het is wel een lekker kontje. dus ik kan hem warm aanbevelen voor alle stijve lullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ben al een tijd niet in de gelegenheid geweest om te komen ;-)
  Met nieuwe aanwinsten als Stefanie en Karin wordt het hoog tijd! Dan ben je wat makkelijker aan de beurt en weet je zeker dat je uitgeblust huiswaarts keert.
  Ik hoop er de 28e echt bij te kunnen zijn....
  Mag je trouwens iets van Viagra gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hey Radjes,
  Ik meld me aan als vrijwilliger voor de dpa om Marion haar kontgaatje wat te rekken...lijkt me leuk om te proberen...
  Vraagje aan Tim...staat jouw sletje open om haar kontgaatje te laten vullen? Kan dat of kan dat niet ? En heeft ze al ooit twee stijve pikken tegelijk in haar kutje gehad? Mogen we dat proberen bij haar? ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi anoniem,
   Ik zal zelf bepalen of ze anaal doet, en als ik besluit dat dat gebeurd zal ik een gelukkige ziel aanwijzen die het klusje mag klaren.

   Tim

   Verwijderen
 18. Beste Anoniem, we gaan het niet proberen, we gaan het doen. Dus alleen meedoen met de stretch als hij keihard is, anders floept hij er zo uit. Marion is erg strak en ik ben erg hard. Hij staat als een huis.
  Hierbij een plan van aanpak. Een geile beer met harde lul ligt op het bed, Marion komt er bovenop (op haar buik) De geile beer stopt hem voorzichtig met genoeg glijmiddel er anaal in en smeert een beetje voor. Ik klim er voorzichtig van achter bij en stopt mijn gesmeerde bliksem er ook in. Niet teveel bewegen voor de foto, en dan gaan we rustig de tempo opbouwen. Zodra Marion wat geluid maakt, dan.............moet er een lul in haar mond.
  De fotograaf moet in de buurt blijven om nog wat foto's te nemen. Als we klaar zijn komt er nog een foto van de echo kamer.......de grotten van Han.
  Dus wees goed voorbereid, dan komt het goed.
  ps; fotograaf, let op de belichting, wil dat mijn bruine bliksem er mooi op komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Tim,
  Heeft Karin deze blog ondertussen al gelezen en de voorstellen van ons doorgenomen?
  Wij staan steeds in spanning uit te kijken naar ons maandelijkse afspraak in Schoten maar voor haar moet het helemaal spannend zijn die gedachten om binnen afzienbare tijd te genieten van talrijke onbekende pikken :-)
  Tot donerdag in grote form
  Charly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Charly,
   Ik ben degene die de blog bij houd, maar ik heb haar wel verteld dat er ondertussen meer dan 20 reacties gekomen zijn. Dat maak haar, nu de laatste donderdag van de maand dichterbij komt steeds meer opgewonden. We hebben geen idee hoeveel mannen er zullen komen en eigenlijk wil ik ook niet echt weten. Ik wil dat ze dit doet en ze heeft toegezegd, ook omdat ze er zin in heeft. Dat weet ik zeker.
   Juist de spanning omdat ze niet goed weet wat er gaat gebeuren maakt de voorpret voor ons allebei enorm leuk.
   Ik las het voorstel van de 2 pikken in haar kut en kan laten weten dat ze dat nog nooit heeft meegemaakt. Haar reactie was letterlijk: "Maar ik heb zo'n klein kutje", dus ik ben van mening dat we er een geweldige middag van moeten gaan maken.
   Tot volgende week ;)
   Tim

   Verwijderen
 20. Misschien is het wel iets om onze nieuwkomer een bukkake te geven of een glas/funnel rijkelijk gevuld met onze vitamientjes aan te bieden als welkomsdrink :-)
  Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Tim, zeg maar tegen Karin dat ook in kleine, strakke kutjes 2 pikken passen...als het kutje maar geil genoeg is, en daar zorgen we wel voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zal mijn peilstok er ook in hangen, om te voelen of dit kutje wel zo strak is. Sommige kutjes zijn strak en sommige kutjes hebben een nauw effect. Dan bedoel ik, dat zodra je je genotsknots er stopt, je dan roept nou nou, ............dat is lekker.....ha ha ha. Zullen het allemaal over 8 dagen weten.
  Heeft Karin behoefte aan een bed, of mag ze staand ook benaderd worden.
  Want ze is van top tot teen wel yammie.
  Doe maar alvast een flinke zuigzoen aan haar linker tepel.......geen tandjes.....nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heren,
  Zoals gezegd zijn we benieuwd wat er gaat gebeuren.
  Mijn doel is in ieder geval haar om 6 uur lekker geneukt voldaan, ruikend naar de sex en plakkend van jullie zaad mee uit eten te nemen.
  Jullie begrijpen dat ons feestje dus nog wat langer zal duren, maar dat is dan ook mijn bedoeling. Jullie een geil lichaam, zij veel pikken en ik het bewijs dat ze net zo eerlijk is dan dat ze heerlijk is. Kortom; alleen maar winnaars.

  Tim

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Nog iemand iets gehoord van Stefanie. Komt zij ook. Hoop van wel. Zij is een mooie verschijning en kan uren doorgaan. ze zou proberen om aanwezig te zijn. weet iemand al of dit ook gelukt is.
  we hebben nog 6 dagen te gaan heren. niet verslappen. er zijn vast nog meer fantasien die jullie kunnen delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Welke dames slikken eigenlijk en zijn facials mogelijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Overleg met de sletjes of hun partner. zij weten wel wat de sletjes lekker vinden, of lekker horen te vinden.
  Ik kan haast niet meer wachten. Loop soms spontaan met een harde lul rond. is best wel genant op kantoor.
  Nog 3 nachten slapen, en dan weer lekker knallen. Iemand anders ook zo veel zin. Laat wat van je horen. Zowel man als vrouw.
  Wij mannen hebben toch wel ons best gedaan, om de vrouwen al in extase te krijgen.
  Nog even volhouden dan.  BeantwoordenVerwijderen
 27. Of de spanning Karin nu teveel is geworden ik weet het niet, maar is het eindelijk donderdag 28 februari heeft ze een hele nacht met buikloop op de wc gezeten. Ze is echt beroerd en het lijkt me dus niet verstandig om vanmiddag te komen.

  Tim

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Radjes,
  Lul je ook zoveel met je lul als met je mond???

  BeantwoordenVerwijderen
 29. sorry, ben best druk, maar ik beweeg zeker niet minder. Alles wat ik zeg, maak ik zeker waar.

  De DPA gaat vanmiddag zeker gebeuren, als het aan mij ligt.

  Jammer dat het Karin teveel is geworden.
  Tim succes en we zien je de volgende keer denk ik wel....toch?

  tot vanmiddag mijn beste vrienden.
  je weet.....smelt in de mond, niet in de hand

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wie was dat kleintje?? Fuck, die was lekker!!!
  En die hele grote trouwens ook! damn, geile sletjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Het was weer helemaal top. De vurige kleine was Veronique. Eentje die je nog lang zal onthouden. De grote was Dee, volgens mij. Ook een heerlijke vrouw. Onze vaste team was ook weer super geil. Geen DPA, maar wel iets vergelijkbaars. Een DP met Max anaal. Wie Max kent weet dat hij dubbeldik is. Ik werd er vaginaal uitgeduwd. Reken uit...Max + Anaal = Maximaal...ha ha ha.
  Heb weer van bijna alle vrouwen kunnen genieten, maar Marion was weer op en top Super. Mijn pik is beleefd als het om haar gaat. zodra hij haar ziet, gaat hij staan....ha ha ha.
  Ik hoop dat een ieder weer lekker genoten heeft en we allemaal voelen dat we erbij horen en welkom zijn.
  Want zonder vrouwen geen Gang en zonder mannen geen Bang.
  Veronique het was me een genoegen om u te mogen leren kennen. De combinatie van ondeugend, geil, mooi en spontaan maak je niet vaak mee.
  Dee (volgens mij), ook uw aanwezigheid was op en top. Wij hebben zeer van uw aanwezigheid genoten. Kijken naar u deed mijn pik al reizen. Ik hoop dat het voor u ook een aangename middag was.

  onze slet heeft menig man op hol doen slaan en het was weer heel mooi om haar in actie te zien.
  sonja kon je in het donker ook vinden. Ze was weer heerlijk luid en werd zeker niet met rust gelaten.
  Ik wist niet dat ze haar benen zo ver kon buigen.

  dames het was mij weer een genoegen.
  Tot de volgende keer.

  Max, heb nog geen mail gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Geen comments van de ervaringen van de dames zelf op deze blog?
  Hoe vonden Veronique en Vera onze prestaties?

  BeantwoordenVerwijderen