dinsdag 19 december 2017

EDITIE DONDERDAG 28 DECEMBER 13-17U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com

Verslag van een deelnemer

Het was inderdaad een beetje een speciale editie. Volgens mij was een van de redenen dat er maar 1 rond bed was (andere was blijkbaar kapot). Boven was wel een van de kamers open, maar daardoor verdeelt het zich wat. In het begin waren er ook maar 4 actieve dames wat voor dit feestje wel echt kalm is. Eerst wat met Marion op de zetel gestoeid en dan Angel haar zuigreflex laten werken en als beloning haar mijn portie proteïnes gegeven.

Tegen een uur of 3 dacht ik ook, 't is hier precies al aan het stilvallen. Er hingen nog wel 2 mooie dames rond maar die kwamen (spijtig genoeg) blijkbaar niet om zich in full gang-bang stijl te laten verwennen. Toen kwamen er plots 3 Oekraïense dames binnen. In het begin hadden ze duidelijk wat pleinvrees. Een van de dames, met gigantische natuurlijke borsten ongeveer de grootte van een volleybal, is dan na even toch los gekomen en die hebben we dan boven op de kamer met een man of 7 eens goed doorgeneukt. Effe gedouched en wat recuperatietijd ingelast.

De jongste van de 3-ladies bleek nu ook plots op temperatuur te komen en ging haar target trakteren op een sensuele lapdance en paaldans (op zijn paal) en liet zich terwijl door tal van handen betasten en ontdoen van haar lingerie. De big boobs lady wou ook terug wat actie en trok naar de hoek naast de discobar. Ik ben daar dan nog maar wat mee gaan spelen en haar afwisselend geneukt en de special pussy behandeling gegeven waardoor haar sappen er overvloedig uit gutsten.

Toen ik tegen half 5 boven aan douches kwam was het daar redelijk druk. Blijkbaar hadden ze daar die sensuele danseres in de hoek zitten en die was daar met haar mondje en handen volop lullen aan het "wassen".

Dus inderdaad een beetje speciale editie, maar ik heb zeker geen spijt dat ik er was. Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-).  circle.gb@gmail.com.

XX

14 opmerkingen:

 1. Nu al zin hier in..hopelijk weer veel geile verrassingen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef, ik kan er nog eens bij zijn. Welke sletjes komen al zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk komt die Scarlett Hope nog eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En Angel? Want dat is echt een ongelooflijk mooie superslet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op de nieuwsbrief zag ik zowel Scarlett en Angel staan. Zelf heb ik geen persoonlijke voorkeur. Mijn beste en liefste zit thuis ;-)))). Ik kom voor de ambiance en kinky seks. Hoop dat het weer net zo geil wordt als vorig jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het is niet dat scarlett en angel volgende donderdag er gaan zijn omdat ze hier op de foto van de nieuwsbrief staan. Hopelijk bevestigen ze hier en dan zijn we al iets zekers dat ze gaan komen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bwah, ik heb niet anders geweten dan da de fotokes altij aardig overeenkomen met de werkelijkheid. En ik ga u zeggen dat die 2 mijne favoriete buurvrouwkes zijn. ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wist niet dat de Scarlett hope soms aanwezig is. Op haar website en Twitteraccount niks van terug te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey meiden, ik ben er morgen bij! Trouwens,zo'n shemale lijkt mij wel geil en kinky om te zien. Niet om iets mee te doen!! Gewoon zien hoe een lekkere shemale een ander sletje stevig neukt. Soort van strapon maar net iets anders ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wij kijken ook uit naar morgen, de laatste Presidential suite gangbang van 2017. Hopelijk hebben jullie jullie krachten een beetje gespaard ;-) Angel & M

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga er morgen ook bij zijn! Vorig jaar was een goed feest. Ik kan maar 1 keer per jaar dus het is te hopen dat het weer erg goed is. Hoop dat Vanessa er is!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een zeer kalme editie, veel kalmer dan de laatste van 2016 en eigen de andere edities die ik ook gedaan heb. Raar maar waar. Voordeel was wel dat het "ons kent ons" gevoel niet echt overheerste. Ik vreesde al in het begin dat het een klik ging zijn maar het viel nogal mee. Slechts een keer gekwakt maar wel super heerlijk gekwakt. Over de tieten van een van de dames.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het niet zo dat het kalmer is dat het minder geil zou zijn misschien wel nog geiler daar de sletjes voldoende tijd hebben we gaan het hier wel nog lezen van de kerst gangbang

  BeantwoordenVerwijderen