zondag 30 april 2017

EDITIE DONDERDAG 27 APRIL 13-17U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com


Verslag van een deelnemer:

Het was al een half jaar geleden dat ik naar de Presidential Suite gangbang was geweest dus tijd en goesting om nog eens af te zakken naar Schoten. Vooral nu ik gelezen had dat Angel nog eens kwam die graag in haar mondje gespoten wordt. Daar wou ik dus zeker mijn slurf nog eens inhangen.

Helaas hebben heel wat horecazaken in de buurt de boeken gesloten, gelukkig kunnen we rekenen
op onze vertrouwde Presidential Suite met een goede stuurman aan boord die het schip niet laat zinken maar op de juiste koers houdt.

Ook al kunnen we geen gamba’s à volonté meer eten, in ieder geval nog wel mosselen à volonté.
Aangezien ik goed op tijd was moest er nog heel wat volk komen. Misschien door het nieuwe uur wat ik overigens prachtig vind.

De heren dronken eerst met de dames een drankje om de tongen los te maken en dan kon het feest beginnen. Van de aanwezige mannen was een groot deel nieuw voor mij. Die keken even vanop de zijlijn de boel maar stapte al snel op ze af om hen te ontdooien. De getrouwen, weten waar de “First Ladies” voorkomen en lieten hun lul al direct zijn ding doen.

Marion en Sonja belandden op een rond bed, net een paardenmolen waar de vrouwen aan de flosj
mogen trekken. Net een kermis of één groot schietkraam. Ik was al direct met Sonja op bed beland
en zou er nog meerdere keren bij liggen. Ze zoent heerlijk, pijpt hard en squirt geweldig en ze heeft een prachtig lijf.

Ook Marion heb ik enkele malen geneukt terwijl ze lag te pijpen. Er waren nog enkele andere dames, de blonde Sara die hield van wild genomen te worden. Een lekker heet en slank vrouwtje. Die wist ook wel raad met mijn flosj.

Dan was er ook een prachtige blonde vrouw met haar man aanwezig en zij liet zich ook gewillig
neuken onder het goedkeurend oog van haar man. Dan nog drie dames die ik niet bij naam ken, twee grote waarvan één roodharig en nog een zwartharige.

Enkele mannen hadden een pik als een kleine onderarm : groot, hard en die bleven maar gaan, dat
ding bleef hard en deze studs neukten alle vrouwen meerdere malen. Heerlijk schouwspel om te aanschouwen terwijl ik recupereerde.

Op gegeven ogenblik zag ik Marion op haar rug liggend,twee pikken pijpen terwijl een derde haar
stevig neukte in haar kutje. Toen deze klaar was zakte één van de twee gepijpten af naar onder om
te neuken en bood ik mijn lul aan om gepijpt te worden. Ze nam hem in haar hand en pijpte ons afwisselend terwijl de vorige man haar anaal nam. “Oh ja…dat kan ook “ zei ze. Dan volgde de
andere gepijpte die net hetzelfde deed. Toen het mijn beurt was heb ik haar ook in haar kontje
geneukt.

Marion is een echt lekker en geil wijfie. Ze geniet van alles, als het maar geile seks is. Angel lag ookop een bed met haar mondje open en verscheidene mannen kwamen langs om hun zaad in haar bekje te spuiten. Hier geilt ze op. Het was een lopende band soms. Ze pijpt lekker met haar warm mondje. Ik ben dan ook later op de middag langs gegaan om mijn zaad te doneren. Ze smult ervan. Ik stond recht terwijl ze op bed lag, ze nam mijn pik tussen haar lippen en pijpte mehard en diep als bezeten. Het was zalig. Ik streelde haar borsten en mijn ogen screenden haar mooie benen en lekkere kutje.

Een lekker vrouwenlichaam zien windt op natuurlijk. Ook zag ik naast mij mannen die hun pik aan het aftrekken waren boven Marion haar gezicht. Ik zag hun sperma vliegen op haar gezicht en borsten. Toen ik dit zag, trok ik mijn pik uit haar mondje en trok mezelf hard af terwijl Angel zoals een hongerig vogeltje op haar eten wachtend met haar mondje open onder mijn pik lag. Toen ik voelde dat ik ging komen, duwde ik vlug mijn pik in haar mond om er lekker klaar te komen

en haar een portie vitaminen te geven. Ze begon hevig verder af te zuigen, ze zoog me leeg en sabbelde nog verder mijn jongeheer proper. Ik was voldaan.

De mannen kwamen zoals een diesel traag op gang maar na hun siësta stonden ze paraat en losten ze de eerste mannen af en neukten de dames nog deftig terwijl de anderen leeggeschoten waren.

Ik begaf me naar het buffet om nog wat te genieten van spijs en drank, want had nieuwe energie nodig. Het buffet is prachtig een Presidential Suite waardig, heerlijk.

Ondertussen nog wat keuvelen met medeneukers en de vrouwen die even een pauze namen na uren
op het bed gelegen te hebben. Dat is ook zo leuk aan deze party, je staat te praten met een dame die je net geneukt hebt, alsof je het e buurvrouw is. Terwijl je ondertussen de neukende mannen en dames staat te aanschouwen. Je krijgt er direct weer zin van….

Helaas mijn tijd was gekomen. Ik moest dit feest verlaten. Dus ging ik naar boven om een douche te nemen. Aangekomen bij de douches zag ik een lekkere grote blonde dame over een man heen staan. Hij zat op de grond met zijn rug tegen de wand. Zij gaf hem een golden shower en hij genoot ervan. Toen vulde ze een champagne glas en bood het hem aan…….. Wow, zeer geil om te zien!

Zoals steeds was het weer een fijne namiddag.

Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-). circle.gb@gmail.com.

XX

18 opmerkingen:

 1. Waar zijn de recensies van februari en maart naartoe? Ik kan ze niet meer terugvinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heyhoi, er was geen verslag over die edities. Dus zijn de aankondigingen verwijderd. xx

   Verwijderen
 2. Komt Vanessa? Of de Italiaanse slet (haar naam ken ik niet)?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik goed zie komt in ieder geval Angel weer eens een keertje. Dat wordt leuk heb haar al lange tijd moeten missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Angel, de slet die elke aangeboden pik leegzuigt. De gedachte alleen al ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik breng mijn sletje mee nu donderdag. Hoop dat de mannen haar kunnen verwennen zoals de laatste keer in december.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En hoe heet je sletje? Wat zijn haar "wensen"?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En hoe herkennen we dat sletje van jou? Hoe ziet ze der uit en wat is der naam?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi ik (de blonde met de paardenstaart uit december) kom ook weer. Weet niet zeker of mijn viend meekomt. Dat is toch geen probleem? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut geen probleem! Wij vermaken ons wel met je. Heuuu wij zorgen wel dat jij je vermaakt ;-)

   Verwijderen
  2. is dit "Sara" die hier antwoordt. Dan kan het een feest worden....

   Verwijderen
 9. Een sletje herken je altijd. Zij houdt ervan om verwent te worden, een beetje veroverd worden, tepels en borsten geil gevoelig, meerdere nette mannen geen probleem en vervolgens langdurig goed doorgeneukt te worden en dit door meerdere mannen. Wel vrouwvriendelijk en niet bij de keel genomen worden. Op zijn hondjes, benen ver open, pijpen zc, kontje liever niet, klaarkomen op borsten, mondje. Geen egoïsten. Tot donderdag

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wij (leuk actief stel) zijn al vaker geweest. vandaag zullen wij weer aanwezig zijn. de regelmatige bezoekers kennen ons wel. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn sletje heeft zich heel goed geamuseerd en het was echt tof. Geloof dat de meeste deelnemers nu wel weten wie het sletje was met haar blauwe schoenen, broekje en bovenstuk (wel vlug zonder broekje)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wie schrijft er deze maand een verslag ?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Komt er dit keer een verslag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. misschien moet dit keer een van de sletjes ditmaal maar een verslagje maken

   Verwijderen