vrijdag 30 september 2016

EDITIE 29 SEPTEMBER 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com

GESCHREVEN DOOR EEN BEZOEKER


De editie was een beetje een relaxte aflevering van de Presidential maar ook deze keer niet zonder verrassingen. Als ik rustig zeg dan is er overigens nog steeds veel actie. Er waren echter wat minder mannen dan anders. Dus er waren, helaas voor de meiden, wat meer rustpauzes.

De opening was Marion die door een van de mannen om 14:05 naar het grote bed bewogen werd en toen ook meteen op het grote bed “bewogen”. Stevig bewogen. De man in kwestie pakte het goed aan en naam haar, met een brede schare publiek op een meter of  anderhalf afstand, eerst in haar mond en kort daarna diep van achteren.  Zijn dwingende aanpak en reactie daarop van Marion maakte de gemoederen los en binnen korte tijd moeiden zich nog enkele mannen met de slet.
 
Zo hoort het in de Presidential Suite en toen ging het ook direct overal los. Actie!

Aan de andere kant van het ronde bed begon een struise schone enkele kerels rustig af te trekken.  Het initiatief werd haar echter snel ontnomen en zij werd wijdbeens geneukt terwijl de pik die ze afzoog haar mond niet verliet.

Vanessa begon te kreunen op 3 mannen en hield daar het komende uur niet meer mee op en Sonja zat binnen een half uur al door de eerste halve fles olie heen alsmede het eerste glas kutvocht dat ze wegspoot onder de handen, tongen en palen van de hengsten.

Er was, wederom, een leuk stel binnengekomen. De eerste tijd maakten niet de indruk echt voor de 
actie te komen. … men kan zich vergissen …  Hij een sportieve gozer, zij een mooie, slanke nymf (Celina) in blauwe lingerie en voorzien van een fantastische voorgevel. Aan aandacht geen gebrek maar ze maakten nog geen aanstalten om deel te nemen.

Na enige tijd zochten de 2 de rookruimte op en ook daar hadden ze nogal bekijks.  Na een knik van haar vent ging de blondine op een kerel af die vlakbij op een barkruk zat.  Hij werd door haar getrakteerd op een fantastische pijpbeurt waarbij zij er voor zorgde dat het voor haar partner en het publiek een geweldige show werd. Erg geil.  Dat hield het “slachtoffer niet lang vol en hij loosde een goede lading zaad over haar formidabele tieten.

Dat was het startschot voor een van de bekendere heren zich aan te dienen. Na een korte introductie liet hij de slet verschrikkelijk hard spuitend komen waardoor het echt leek alsof er een emmer water over de vloer was gegaan. Dat hield hem niet echt tegen.

Na haar even goed in de mond genomen te hebben dirigeerde hij haar op een kruk, zodat haar vent haar van achteren in de rug kon steunen en gaf hij haar een echt stevige beurt. De slet kreunde haar geil over zijn forse paal en werd tussen het neuken door nog enige keren tot spuiten gebracht terwijl een groep van een man of 6 het van dichtbij gadesloeg.

 Buiten het rookzaaltje op de bedden ging het gewoon door. Als gezegd het was relaxt en rustig dus de actie was niet zo continu en hard als gewoonlijk. Maar wel spannend en geil.

Later ging de blauwgeklede blondine op haar hurken en zoog zeker 8 kerels goed af tot ze onder het sperma zat waarna ze (door diezelfde kerel weer) grof genomen werd. Eerst op haar knieën waarbij hij haar goed voorover dwong en diep doorstootte en vervolgens met de benen goed wijds op haar rug, al trekkend en pijpend bezig met de andere mannen.

Hoewel er actie bleef werd het daarna toch wat minder en vielen er wat gaten. Helaas voor de meiden was het omstreeks 5 uur gedaan. Tja meiden sorry, de geest is steerk maar na 3 uur stevige actie is het vlees zwak ;-).

Het was weer anders dan anders. Dat is ook wel een beetje de charme van dit feest...... altijd anders.

Benieuwd wat de volgende brengt.

 

Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-). circle.gb@gmail.com.

XX

10 opmerkingen:

 1. Lang geleden dat ik nog eens langsgekomen ben.....Dat sletje op de foto ziet er in elk geval heerlijk uit....heeft die ook een naam ? en zal ze de 29ste aanwezig zijn ? Heb natuurlijk ook mij favorietje Angel gemist. Was voor haar ook lang geleden dat ze nog eens naar Schoten is afgezakt....Ook is het altijd heerlijk om die andere dames nog eens te zien en te voelen...moet hier dringend nog eens werk van maken.
  grts Jhon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marion hebben we ook al een tijdje niet meer gezien. Zou leuk zijn als die er nog eens kan bij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie komen er deze keer allemaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe net als ik... kom zelf (meerdere keren) en laat je verrassen door de ladies. Zo na de vakantie periode verwacht ik een flink aantal lekkere sletjes. Hoop natuurlijk ook dat Marion en Silvia er sowieso weer bij zijn. Nieuwe sletjes met drempelvrees: gewoon overheen stappen en beleef je droom. De presidential zal je niet teleurstellen. Het gaat er "keurig" en sowieso respectvol aan toe in deze meest mooie ambiance! Als je er dan bent ... laat je dan ook lekker gaan vanaf aanvang! Tot donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Komt Roxan de 29 naar daar ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk is de heerlijk geile Vanessa er morgen ook... lukt me maar niet om eens lekker met haar aan de gang te gaan... veel, eh… 'bezet' zal ik maar zeggen. Misschien toch maar wat brutaler (maar niet lomp, natuurlijk) worden.
  Ben uiteraard ook zeer benieuwd welke heerlijke dames er nog meer zullen zijn op dit geweldig geile en toch stijlvolle feestje in deze hele mooie club. Complimenten voor de eigenaren bij deze.
  Ook altijd weer spannend wat de dames voor geils aan gaan trekken… mooie lingerie, hoge hakken, laarzen, misschien een tikje kinky kleding van rubber of leer? Genoeg om naar uit te kijken. Ik heb er heel veel zin in. Zat mijn broek daar altijd zo strak…. komt zeker door die enorme bobbel…. ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. verdomme, moet weer werken.....'t is mij blijkbaar niet meer gegund om daar langs te kunnen gaan........Mannen , geniet ervan en laat die meiden een topnamiddag beleven?
  grts

  John

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kon er niet bijzijn, ik herinner me wel de lekkere dp,tjes met Kat, maar dat zal wel uniek blijven. Ik ben nu helemaal in voor piledriver seks op de bankjes, dat is pik volgens mij direct tegen de gevoelige plektjes en erorm geil

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kon er deze keer niet bij zijn. Iemand een verslagje?

  BeantwoordenVerwijderen