donderdag 26 mei 2016

EDITIE 26 MEI 14-18U

GESCHREVEN DOOR TWEE BEZOEKSTERS 

MIJN ALLEREERSTE GANGBANG

Het is avond, ik klets wat met een vriend op skype. Ineens vraagt hij wat morgen mijn plannen zijn... Ik reageer luchtig dat ik niet zoveel op de planning heb staan. De sfeer slaat om, zelfs al via een ijzige telefoon merk ik dat. Geile sfeer maakt plaats. Richard zegt tegen mij: 'morgen ga ik een slet van je maken' . Daarna moet ik helaas gaan.

Het is ochtend. Ik het ontzettend onrustig geslapen. Ik weet dat Richard niet alleen zal zijn, dat heeft hij mij verteld. Het maakt mij enorm nieuwsgierig. Vele zullen het niet begrijpen maar mij mag je gebruiken als je op een goede manier macht hebt over mij....

Ik open mijn mail... 2 mails van Richard. 1 met 'morgen'. Dat is vandaag. ik slik, ben zenuwachtig maar ook opgewonden. 'Vertrek half 12 en komt maar adres X, draag enkel een jurkje, geen lingerie en bel mij wanneer je in de buurt bent.' . My goodness... mijn hart gaat te keer, mijn echtgenoot ligt naast mij.... ik bloos, hij weet van niets...

De reis er naar toe is lang, maar dat is goed. Muziek is mijn passie en met diezelfde passie zing ik nu alle zenuwen er uit. Pas nadat ik op de afgesproken plaats aankom zijn die zenuwen voor de volle 345% terug. Ik parkeer. Pak zenuwachtig mijn telefoon. Ik moest mij onderweg nog even in de juiste kleding hijsen omdat manlief zich afvroeg of ik voor mijn opslag onder het bureau zou kruipen.... hij moest eens weten. 

We lopen naar de auto van Richard en stappen in. Iet wat zenuwachtig trek ik mijn rokje iets naar beneden. Maar Richard is fijn gezelschap. We stoppen in een straatje en Richard pakt een lingerie setje van de achterbank. 'pas je dit?' Euhm... denk het wel. 'Stap maar even uit en doe het maar aan', klinkt het. Schuchter kijk ik om mij heen, er rijdt een auto langs de andere kant van de bosjes.... het voelt geil, ik merk dat ik er opgewonden van raak.

We stappen weer in, ik in het lingerie setje. Het is een halve cup en een string, van leer. Het zit wel lekker eigenlijk. Weer pakt Richard iets van de achterbank, my goodness, ik moet vaker achter mij kijken want telkens komt er weer wat tevoorschijn! Dit keer is het een blinddoek. 'doe deze maar even om'. 

Even alles op een rijtje zetten, nu ik niets kan zien heb ik daar mooi even de tijd voor. Ik heb een half cup setje lingerie aan, een plug in, alleen nog maar eens shirtje, ben geblinddoekt en Richard verteld dat ik al nat was waarna ik het zelf ook gevoeld heb. Een prima lijstje voor de donderdagmiddag is mijn conclusie. Ik merk dat ik opgloei, brand van nieuwsgierigheid en het liefst dat Richard al even zijn hand tussen mijn benen had gedaan, bij mijn haren had gepakt of wat dan ook... er is 1 woord voor dit alles: bloedje geil...!

We stoppen, Richard helpt mij uit de auto. Knap lastig hoor, zenuwen, hoge hakken, een blinddoek en bloednerveus met een mixje van spanning en een scheut geiligheid. We lopen ergens naar binnen. Ik voel en ruik warmte. Richard zegt iemand gedag, ik schuifel met mijn handen op zijn schouders hem achterna. Ik ruik wierook. Ik hoor vrouwen praten. Ik hoor ze opmerkingen over mij maken. Ik heb geen idee waar ik ben en vind het bizar dat blijkbaar niemand opkijkt van het feit dat ik hier in alleen een lingerie setje binnen kom lopen. Waar ben ik? 

Ik moet wachten met mijn handen op een soort stalen hekje. Richard loopt weg. Er draalt iemand om mij heen, ik voel het. Ineens een hand. Het knijpt in mijn tepel. Slaat op mijn kont. Voelt mij overal . Ik ben eigenlijk een beetje bang. Hij vraagt hoe ik heet en van wie ik ben. 'Silvia' weet ik uit te brengen. Maar, denk ik, weet Richard hier van? Is dit wel oké? Hoort dit er bij? Al snel voel ik een harde pik in mijn handen. De man stelt zich voor 'ik ben alex' . Dag alex..... bijzonder kennis maken zo :) ineens 2 vingers hard naar binnen. Een pets op mijn kont. Ik schrik, het is geil. ik kreun, beweeg mee. Weer een klap. Dan hoor ik ineens Richard weer. Beetje gek maar zijn stem is een soort veilige haven. Rustgevend en vertrouwend. 'Alex' moet even wachten, we lopen verder. Mijn handen worden op een tafel gelegd, het blijkt een bar te zijn. 'wat wil je drinken?' . 'water' is mijn antwoord. Er staan mensen om mij heen. Hoeveel weet ik niet. Ik hoor vrouwen tot nu toe alleen maar. Dus sta ik daar, terwijl er over mij gesproken wordt, met plug, een glas water te drinken. Soms voel ik een hand, dan ineens mn slipje op zij en mijn kut wordt letterlijk gekeurd. Great. Richard heeft verteld dat ik hem zelf niet mooi vind.... het maakt mij onzeker geil. Klein en geil.  Ha. Daar is Alex weer. Alex heeft ruwe handen, harde aanpak. Ruig vingerwerk.... Ik wordt meegenomen en moet knielen op een bed. Meerdere mensen om mij heen, meerdere handen voel ik. En daar is alex weer, hard en ruw 2 vingers naar binnen. Damn hij kent het trucje! Tot nu toe is er 1 iemand die mij kan laten squirten, direct mijn verslaving en hier is alex, alex laat mij..... Kut, Fuck jaa...... squirten! Ik hijg, kreun en schok. Ineens gaat het snel, overal handen. De ene pik naar de andere lul wordt hard naar binnen geschoven in mijn kut of mijn mond. Links, rechts, voor mij over al voel ik piemels.  I'm in heaven.... ik geef mij over, merk dat ik snel orgasmes heb. 

Ineens is de kracht uit mijn benen en moet ik op mijn rug gaan liggen. Mijn hoofd over het randje. Pik in mijn mond, in mijn linker en rechter hand en ik wordt geneukt. Mijn hoofd wordt aan mijn haren omhoog gehouden door zachte handen die zo nu en dan met nagels over mijn lijf gaan. Zorgzaam edoch genadeloos.  En daar is ineens weer Richard bij mijn oor. Mijn veiligheid, mijn zekerheid, mijn vertrouwen. Hij fluistert mij dat ik het zo goed doe en dat hij trots is. Dat raakt mij. 'Je bent een lekker en goed sletje' ….. wauw...... wie had dit gedacht..... sletje vind ik het heerlijkste woord wat er is. Ik merk direct een orgasme aankomen en ik kom schokkend klaar. 

Ik merk dat ik soms licht wordt in mijn hoofd. Ik ben bang voor dat gevoel. Het betekend namelijk dat ik werkelijk de hele controle kwijt raak. Ik wil wel, maar durf niet. Ik vertel het aan Ricchard. Hij fluistert mij in dat ik er aan over moet geven... en dan ineens..... voel ik het gevoel.... ik wordt slap, geil, ik kom klaar, alles draait...... ineens lig ik in een andere houding. Handen over mij hele lichaam. 'goed sletje' hoor ik langs komen, ik draai mijn hoofd voel met mijn handen..... ik wil....!! Ik krijg.. Ik
mag boven op iemand komen zitten, uiteraard nog altijd geblinddoekt. '2 lullen in haar kut, mag dat?' Hoor ik vragen... 'ja ' dat mag …. dus ik mag bovenop, dat is al een aardige flinken. Natuurlijk wordt de plug met zorg telkens op zijn plek gedrukt. En dan ineens....wat een geil overweldigend gevoel, zo vol, zo lekker, zo geil.... 2 lullen in mijn kut... mijn sletten kut....Ik ga weer op mijn rug waar ik weer menig te verduren krijg.. Ik merk dat ik leeg raak. Richard schat het goed in en gaat afronden. 

Ik wordt naar het halletje meegenomen waar de blinddoek af mag. Ik kijk om, ben nieuwsgierig. Heb sperma in mijn haar, gezicht. Overal. "jij gaat even douchen ' Richard neemt mij mee naar boven waar een groepje mannen ook naar toe gaat. We kletsen wat, de douche wordt even uitgelegd, alsof we bij de kaaswinkel staan en ze het bonnentrek systeem even uitleggen. En dan ineens het besef... mannen van leeftijden en alle soorten.... ik herken een stem..... dit zijn 'de' mannen.... ik glimlach... voel mij een slet, ben trots en kijk met een glimlach naar Richard.

We lopen terug. Voor de eerste keer zie ik waar we zijn... we zijn in een club,… het was mijn fantasie maar nooit de durf gehad er voor.... ik zie bedden, mannen en vrouwen.... het had ook zomaar middennacht kunnen zijn. Mannen kijken naar mij. Ineens hoor ik een stem 'hoe heet ik?' Ik draai mij om, kijk hem recht aan; 'alex' lach ik. We drinken nog wat. Ik besef mij ineens dat die paar mannen boven niet alles is geweest.. Iedereen lijkt wel naar mij te kijken... hebben zij allemaal.....? Richard vraagt nog steeds aan iedereen mijn kut te bekijken....vernederend doe ik telkens mijn benen wijd. Sommige kijken, sommige voelen.... Dan is het tijd om te gaan.

We komen aan bij de auto. Ik loop naar mijn eigen auto waar ik zonder problemen even mijn BH aantrek op de parkeerplaats. Schaamte voorbij.

En daar ga ik weer, de snelweg op. Dikke file. Maar het maakt mij niet uit.Muziek is mijn passie en de ontlading zing ik er uit met passie. Terwijl ik in de file sta maak ik een foto. De tegengestelde richting staat ook stil. We rijden 0-7 km/u iedereen kijkt. Een man naast mij kijkt mij lachend aan. Hij flirt. En ik? Ik zou het liefst het raam open willen doen en vertellen dat ik net door ruim 20-30 man geneukt ben... ik maak de foto en plaats hem op internet met de tekst 'dit is ook mensen kijken' … 'ook' …. ik ben net 'ook' bekeken, bevoeld en betast....


MIJN 1STE PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG


Eerste pinksterdag had ik samen met mijn vriend een feestje bezocht met een redelijk hoog sm-gehalte, maar dat was mij niet goed bevallen. Het was er stervensdruk en je kon er over de hoofden lopen. Op en naast de bedden hordes opdringerige mannen. Het onderdanige opstellen van de dames is ook niet mijn ding en toen er tijdens een van mijn pauzes een klein mannetje mij kwam smeken om seks was mijn maat vol …

Mijn vriend verzekerde mij dat ik het beter naar mijn zin zou hebben bij de Presidential Suite gangbang op 26 mei. Dus wij togen naar Schoten. Wij waren ruim voor 14 uur aanwezig en ontmoette buiten en binnen al meteen een paar regelmatig aanwezige dames.

Binnen werd een nieuwe meid, die voor het eerst een gangbang bezocht, al goed aangepakt, geblinddoekt, geil gekleed en met een butplug werd ze eerst door Frank en aansluitend tegelijk met een paar andere aanwezige mannen, die van aanpakken weten, naar hogere sferen gebracht.
Ik stond aan de bar nog een beetje de kat uit de boom te kijken.

Het liep nog niet vlot met het aantal mannen maar daar kwam rond 15 uur verandering in. Het was gezellig druk en alle dames waren druk bezig, in alle hoeken werd stevig geneukt en het gekreun kwam boven de muziek uit.

Mijn vriend nam me mee naar een bed midden in de ruimte en zette me op mijn knieën waarna hij zijn befaamd kunstje tentoonstelde, goed diep en vastberaden werd ik gepaald in mijn geil kutje, meteen stonden er een paar goed geschapen mannen bij, Erik en Paul, die me op mijn rug gooide en met me verder gingen nadat Frank me had opgewarmd… Binnen 10 minuten had ik de eerste 2 zaadlozingen gescoord, wat een heerlijke geile bedoeling….

Nadat ik ff wat gedronken had ben ik weer terug t bed op gegaan, dit keer ook geblinddoekt, overal harde pikken in mijn mond- en handbereik en natuurlijk mannen met goede condities en hoge potentie die me goed genomen hebben.

Nadat ik samen met Sonja een soepje van het buffet had genuttigd werd ik op de kruk waar ik zat heerlijk gelikt door Erik. Vanachter werd ik ondersteund door een andere man die geil met mijn knoppen begon te spelen. Een magisch samenspel, de mannen weten hier heel goed wat ze doen…
Ik vond het tijd om mijn vriend te gaan zoeken want hij was ook erg actief tussen het feestgedruis. Erik liep mee en we hoorde Frank eerder dan dat we hem zagen, nou ja, we hoorden de dame Loulou (?) die goed onderhanden werd genomen door Frank.

Gewoon op de decibels aflopen en we vonden hem samen met een groepje geile mannen achter de sling en de vriend van Loulou. Ik voegde mij erbij en eenmaal op het bed beland werd ik lekker hard genomen door verschillende mannen … en een handdoek. Het was zo lekker dat ik geen adem kon krijgen tijdens het pijpen, want de mannen waren lekker gretig en ik had constant mijn mondje vol met een pondje kloppend vlees. Daar incasseerde ik, met beide beentjes van de grond,  nog een paar heerlijke golven zaad.

Ik hou van een stevige ruige neukpartij en dat heb ik volop gekregen die middag, ik ben goed aan mijn trekken gekomen. Het verschil met het feestje op 1ste pinksterdag was dat de mannen hier, hoewel ze stevig doorpakken, veel meer respect en geduld hadden, het was veel minder druk, alle mannen zijn aan hun trekken en neuken gekomen, dus gelukkig geen bedelende kerels.

27 opmerkingen:

 1. Ik verjaar een paar dagen later. Misschien mezelf maar eens op een vroeg verjaardagsgeschenk trakteren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey schatjes ik zal ook weer komen xx vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmm leuk Vanessa, hoe meer natte geile dampende spleetjes hoe liever.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een vriend attendeerde mij op deze gangbang en heeft mijn interesse gewekt. Onder zijn begeleiding zal ik beschikbaar zijn. Zolang alles met condoom gaat en geen anaal, leg ik mijn lot in zijn handen..... XX Roxxanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel verrassingen meegemaakt op de Presidential, dus ben ook benieuwd naar de verrassing Roxanne!

   Verwijderen
 5. no worries - condoom is standaard en absoluut niemand dwingt je (als je dat liever niet hebt) tot anaal.

  voor het overige zullen al je andere gaatjes goed gevuld en gesmeerd worden - je lot (en ook enkele andere zaken) zijn bij ons in goede handen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is mijn lid dan ook in goede handen bij Rox? Hoe herken ik je Rox? Vertel ons een iets over jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Me vriend heeft een paar foto's gestuurd om mij bij jullie te introduceren. xx Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij zullen er ook weer bij zijn. De meesten kennen ons al en weten dat we voor taboeloze stevige (bi)actie gaan (zolang het maar safe is).

  We kijken uit naar donderdag.

  Stef en kat

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ben een vaste bezoeker en neem deze keer ook mijn vriendin mee. Mooie milf slet die een keer goed aangepakt moet worden. Dus heren, kom op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm, is terug enige tijd geleden, maar kom donderdag normaal ook terug eens langs. Eerst een paar geile sletjes geven waar ze om vragen en dan ons Vanessa eens lekker onder handen nemen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Rustig hier. Stilte voor de storm?...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi met z n alle sexen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het was weer flink prijs schieten in Schoten! Tussen 2 en 3 was het nog redelijk rustig met de aanwezigheid van de vaste lustsletjes marion, sonja en vanessa en een zich nog afzijdig houdend paartje. Na 3 uur kwamen er nog 2 stellen bij en voegde de heerlijke Annet zich onder ons lullen. Ook waren er ineens 2 heerlijkjes met een oppasser. Een jong plaatje van ca 22 en een uitdagende blonde heerlijkheid. Tot 5 uur bleef het bij uitdagen van deze meiden. Aankomen mocht niet. V.a. half 5 werden ik denk emanuelle en ?? Actief achter de sling. Ook de beautiegirlz kwamen zich even opwarmen. Even later trokken zij zich wat anoniem terug waarbij het jonge meisje zich achter een schermpje met 1 man. Nog niet echt gb rijp dus. Beetje jammer. Ik heb me echter top vermaakt met vanessa, annet en marion. Het kunstje met de handdoek als trektouw en achterlangs was heerlijk he annet! Om half 6 de laatste lozing via marion die altijd zo heerlijk enthousiast lief en geil is en toen douchen en 100 km terug. Heerlijk middag!! Thnx meiden!! Volgende keer graag ook de andere meiden wat actiever en sletteriger! :-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amice, het was inderdaad weer een leuk feestje. Ze zouden de niet aktieve koppels moeten weren aan de deur. In je verslag vergeet je de blonde slet te vermelden die haar allereerste gangbang onderging. Ze werd al van voor 2 uur plat geneukt continu tot 3 uur. Toen stond ze te wankelen op haar benen en moest ze ondersteund worden om te douchen. Haar naam heb ik niet eens kunnen vragen. Ik schat dat ze een jaar of 25 was met een pracht slettenlijf. Hoop dat wij ons "werk" goed gedaan hebben en dat ze binnenkort weer eens komt.

   Verwijderen
  2. tja, weren is er mss wat over - ik kan me inbeelden dat de stap om actief mee te doen soms nogal groot is en je weet vooraf natuurlijk niet of iemand zich al dan niet 'gooit'... of uiteindelijk tot de vaststelling komt dat dit toch niets voor hen/haar is. Wel jammer natuurlijk, want het zagen er behoorlijk lekkere snoepjes uit!

   Verwijderen
 14. Inderdaad hebbik de naar de douche te ondersteunen slet wel gezien maar niet meegemaakt. Zo ook niet vermeld; de nieuwe dame op het achterste bed. Die genoot ook enorm en was lekker actief! Was dat Roxanne? Zo ook nog niet vermeld een ca 25 jarig blondje met een klein b kupje. Mooi meiske! Werd op een kruk gebeft en gevingerd en kwam heerlijk klaar! Daarna was ze m.i. weg wat wel heel jammer was. Meisjes zat maar er zijn wel duidelijk groepjes van actieven (onze bekende toppers), de select actieven, barmeisjes(kunnen er net zo goed achter dan), de kijkertjes. Gelukkig zijn er de onverzadigbare toppers die doorgaan tot t einde. Voor hen een diepe buiging! xxx :-) (Frank ook van vorig lang verslag)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Voor mij (blond platgeneukt sletje) was het de eerste keer om zo iets mee te maken. Ik wist niet dat het bestond!! Hoop zeker nog eens mee te mogen doen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik weet zeker dat t mag! :-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Er zijn altijd verrassingen op de Presidential.
  Voor 1 had ik zelf gezorgd en uit haar uitgebreide verslag blijkt hoe goed ze het naar de zin had.
  De andere was de onderdanige, als neukslavin, perfect geklede, slanke blondine waarmee ik het bal mocht openen.
  Gewillig, geil en ze kon tegen een stootje.
  Volledige overgave.
  Ik heb haar geloof ik goed aangepakt en daarna velen met en na mij.
  Ben benieuwd naar haar ervaringen, hoop dat zij ook een verslag schrijft en er vooral weer bij is de volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ben eens naar presidental suite gegaan voor mij de eerste keer had al gelezen dat er een roxanne haar eertste keer ging
  bij het binnen komen 14.05 was er al actie en knappe dames
  had vrij snel men goesting gevonden dame met redelijke borsten en knap gezichtje en bood mij aan en vroeg haar naam het was roxanne na een goede pijp beurt gingen we neuken , wel die kon er iets van na een 10 tal minuten had ze me klaar gekregen
  ben daarna gaan douchen twas nodig hihi
  heb rust pauze in gelast wat gedronken ben nog by 2andere dames geweest sonia en marion ook super lekker neukte voor ik wou vertrekken wou ik nog keer met roxannne en heb me laten pypen aan toog en lekker in haar mondje gespoten is me dat een zaadsletje het zaad druipte uit haar mondje na 6 man die haar mondje vulde
  hoop dat ik de volgende keer terug zulke lieve dames tref

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mm dju.ik kon er niet aaanwezig zijn.zo te lezen was het al vast weer hoerig geil de party .volgende maand zal ik al vast met mijn stijve leuter weer van het geil komen genieten.joe hoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Volgende maand heeft 5 donderdagen.
  Kunnen jullie al melden wanneer de Presidential is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo eventjes piepen in agenda van circle o club.Het is 30 juni.

   Verwijderen
  2. volgens mij altijd op de laatste donderdag van de maand, niet?

   Verwijderen
 21. Een weekje geleden was het zover. Verlof kunnen nemen in de namiddag en dus mijn eerste keer naar presidential suite.

  Iets na 14u aangekomen. Eerst naar de douches na toch rap eens rond te kijken :). Sonja en Vanessa herkende ik nog van vorig feestjes in de circle club .
  Een dame met blinddoek werd al hevig gebeft terwijl ze de piemels rond haar verwende. Was dit de dame die haar eerste keer hier aankondigde? Iets later zag ik immers nog een 2de dame met blinddoek. Deze pijpte gewillig de mannen rond haar. Even later verplaatsten we ons naar het ronde bed. Daar wisselden de mannen mekaar vlotjes af.
  Ondertussen hadden die 2 amateurdames waarvan al sprake ook hun plaatsje aan de toog ingenomen. De ene na de andere man maakte een praatje, maar daar bleef het kennelijk bij. Toen ze even later op het gekreun in de hoek afkwamen leken ze net (mannen)-magneten. :)

  Ikzelf voegde mij bij roxanne die zich lekker liet onderspuiten. Na een lekkere pijpbeurt mocht ik ook mijn zaad over haar spuiten. Ik was niet de laatste die dag.

  Even uitblazen en praatje gedaan met Sonja. Telkens ik die zie denk ik eraan dat ik ook weer naar de fitness moet. Ook Marion was leuk voor een babbel en iets later voor meer actie. Haar samen met 2 medegangbangers (als dat woord al bestaat) genomen op het bed. Een van hen had precies al zijn zaad van de ganse week opgespaard.

  Ondertussen had het donkerharige amateur-sletje ook een gelukkige gevonden. In een van de kamers boven voerden ze een leuk showtje op. Al had de kerel het wel moeite om haar tempo aan te houden. :)

  Na een goeie douche leek het me tijd om een leuke namiddag af te sluiten.
  Dit feestje komt zeker nog eens op mijn planning.


  BeantwoordenVerwijderen
 22. Een weekje geleden was het zover. Verlof kunnen nemen in de namiddag en dus mijn eerste keer naar presidential suite.

  Iets na 14u aangekomen. Eerst naar de douches na toch rap eens rond te kijken :). Sonja en Vanessa herkende ik nog van een van de vorige keren.
  Een meid met blinddoek werd al hevig gebeft terwijl ze de piemels rond haar verwende. Was dit de dame die haar eerste keer hier aankondigde? Iets later zag ik immers nog een 2de meid met blinddoek. Deze pijpte gewillig de mannen rond haar. Even later verplaatsten we ons naar het ronde bed. Daar wisselden de mannen mekaar vlotjes af.
  Ondertussen hadden die 2 meiden waarvan al sprake ook hun plaatsje aan de toog ingenomen. De ene na de andere man maakte een praatje, maar daar bleef het kennelijk bij. Toen ze even later op het gekreun in de hoek afkwamen leken ze net (mannen)-magneten. :)

  Ikzelf voegde mij bij roxanne die zich lekker liet onderspuiten. Na een lekkere pijpbeurt mocht ik ook mijn zaad over haar spuiten. Ik was niet de laatste die dag.

  Even uitblazen en praatje gedaan met Sonja. Telkens ik die zie denk ik eraan dat ik ook weer naar de fitness moet. Ook Marion was leuk voor een babbel en iets later voor meer actie. Haar samen met 2 medegangbangers (als dat woord al bestaat) genomen op het bed. Een van hen had precies al zijn zaad van de ganse week opgespaard.

  Ondertussen had het donkerharige amateur-sletje ook een gelukkige gevonden. In een van de kamers boven voerden ze een leuk showtje op. Al had de kerel het wel moeite om haar tempo aan te houden. :)

  Na een goeie douche leek het me tijd om een leuke namiddag af te sluiten.
  Dit feestje komt zeker nog eens op mijn planning.


  BeantwoordenVerwijderen