zaterdag 29 augustus 2015

EDITIE 27 AUGUSTUS 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com

Verslag 1 van een deelnemer

Ik neem een halve dag verlof zoals veel van de mannen veronderstel ik om naar de GB in Schoten te gaan. Ik vertel een collega dat ik die namiddag een pleziervaart met de boot ga maken. Hij denkt de Flandria en zegt dat ik geen al te best weer heb. Ik vertel hem dat ik niet op het dek zit maar lekker warm in de boot.

Ik was nog te vroeg en sta als een kapitein op wacht bij zijn schip. Er is weinig volk te bespeuren en ik denk al dat ik mijn best zal moeten doen om al die dames aan hun trekken te laten komen. De trossen worden losgesmeten en het feest kan beginnen. Op één twee drie zit het vol mannen.

Vanessa, Dominique en Angel zijn niet aanwezig, de hete donders wat ik spijtig vind maar gelukkig zijn mijn lievelingsmeiden Marion en Sonja aanwezig. Ook enkele andere koppels die ik nog nooit had gezien. Ik denk dat er in totaal 6 of 7 vrouwen op deze gangbang waren.

Sonja ligt als eerste op een bed te rampetampen. Aan de bar staat een mooie blonde vrouw die Evi heet, mijn hand glijdt onder haar ultra kort rokje en streelt haar poes. We beginnen te zoenen en dan liggen wij als tweede koppel op een bed.

Aangezien ik er gek van ben om vrouwen klaar te likken, duik ik tussen haar benen. Al vrij snel kan  ik haar laten komen en is ze ondertussen  lekker nat. We kussen elkaar nog innig en dan trek ik me even terug zodat de andere mannen ook kunnen genieten.

Ik zie Marion, ga er naartoe en ze begint me af te trekken, een andere man wordt door haar hevig gepijpt. Ik nestel me onder haar kutje om deze een goede befbeurt te geven wat ze kan smaken. Ondertussen zijn alle vrouwen bezig pikken te zuigen en mannen met hen lekker te neuken.

Ik ga naar Sonja die aan het pijpen is en laat ook haar klitje met mijn tong komen. Een warme vloed van vrouwensap stroomt mijn mond binnen en ik drink het gretig op. Ze roept, gromt en trilt van genot. Nadien duwt ze haar tong diep in mijn mond en pijpt me nog hevig. Sonja zou je lul er af zuigen, zo’n trekkracht heeft zij met haar lippen en mond, zalig.

Ik zie Evi terug aan de bar staan, ga naar haar toe en zeg dat ik haar wil neuken. Ze voelt met haar
hand mijn harde pik terwijl ze met haar blauwe kijkers diep en ondeugend in mijn ogen kijkt en trekt me mee naar een bed. Terwijl ik haar hard en diep neuk, zie ik vanuit mijn ooghoek harde hongerige pikken toestromen die rond het bed staan. Ze neemt in elk hand een pik en trekt en zuigt eraan. Evi is echt wel een geil vrouwtje, ze doet het graag. Hopelijk zie ik haar nog terug.

Er is ook nog een lange blonde dame aanwezig met vriend of echtgenoot, ik geloof dat zij Emanuelle is. En dan is er een koppeltje waarvan de man alleen toekijkt terwijl zijn vrouwtje langs alle kanten genomen wordt. Het is haar eerste gangbang, het is een slank vrouwtje dat wel bloedgeil is. Ik kon het dan ook niet laten om dit strakke kutje waar de mannen voor stonden aan te schuiven, ook eens duchtig door te neuken.

Ik ging terug naar de bar en zag Sonja gebogen voorover staan pijpen. Dit was té uitnodigend, dus vlug jasje aan en gaan met die banaan, heerlijk langs achteren genomen. Het leek wel of op dat ogenblik al de vrouwen aan het klaarkomen waren, er werd door hen geroepen en gekreund dat het een lieve deugd was, een ware symfonie, een serenade aan de mannen voor hun goede werk. Iedereen begon moe te worden en was leeggeschoten zo te zien.

Ik heb nog even iets gedronken, een babbeltje met Marion gedaan en omdat ik weg moest zei ze : “ ik ga je eerst nog even lekker pijpen” en dan kan je naar huis vertrekken.” Het was een mooie afsluiter. Ik gaf haar nog een lekkere zoen en knuffel en was er vandoor. Het was weer lekker !

Bedankt meiden, tot de volgende.

Verslag 2 van een deelnemer

Het was een geweldige editie van de Presidential Suite gangbang!

Redelijk vroeg kwamen al diverse stellen en dames binnen, waaronder Tim en zijn vriendin, die zich in het blog hadden aangemeld. Tim’s verzoek was dat zijn “teefje” flink aangepakt moest worden en wankelend op haar benen naar huis moest. Ik was er niet helemaal tot het einde bij maar ik vermoed dat dit gelukt is.

Wat was zij verschrikkelijk geil en actief. Het leek er in het begin niet op, zij was van alle dames nog het meest gekleed (in een mooi zwart jurkje) en kwam eerder timide over. Om klokslag 2 werd ze echter van achteren geil opgevrijd terwijl ze Tim aankeek. Geil strelen, borsten kneden en langzaam tussen haar benen omhoog. Toenemend geil spreidde ze haar benen en duwde haar kletsnatte kut naar achteren, sliploos en nat!

Haar eerste orgasme overviel haar en terwijl ze nog schokte zat ze op haar knieën met een dikke pik in haar mond. Inmiddels naakt, alleen op hoge hakken werd ze stevig in haar mond gepaald en afwisselend tot een spuitende climax gebracht. Haar gezicht verried een mengeling van onwennigheid, schaamte en pure geiligheid. Het was haar eerste gangbang en ze werd meteen goed aangepakt.

Ze werd wijdbeens op het ronde bed gelegd en terwijl de rest van de gasten nog aan een drankje zat, goed doorgeneukt. Ogen dicht, mond kreunend open en bloedgeil. Ze werd in diverse posities stevig geneukt en toen haar geilheid een top bereikte nam hij haar diep in haar strakke kontje. Een geweldig geil gezicht om haar tengere lijf opgerekt te zien worden door een dikke lul.

Er gingen zich meer mannen mee bemoeien, ze pijpte, trok, zoog, gromde en werd hard geneukt. Een man ging onderop en liet haar nu in dp nemen door 5 verschillende kerels terwijl hij haar kut bleef volpompen. Daar waren een paar flink geschapen mannen bij en ze voelde het goed. Enfin, het beeld is duidelijk. Ze werd de hele middag bedolven onder mannen en voortdurend keihard genomen.

Wat een geweldige slet.

Verder waren er, zover ik me kan herinneren, de volgende dames; Kat, Emannuelle (beide in fishnet catsuit), Evy (in een fantastisch kinky pakje met lederen straps rond haar fantastische borsten), Mai (in een prachtig zwart setje) Sonja (in prachtige lingerie), Marion (naked and horny).

Ik weet niet of ik iemand vergeet, ik was nogal bezig.

Ongelooflijk. Dit is echt het beste feest van de Benelux; vrouwen die zelf willen komen, en komen en komen. Maar ook de mannen. Actief (!), respectvol maar ook doortastend. Zeer doortastend.

Het teefje van Tim krijgt in dit artikel veel aandacht, het was haar eerste keer, ze opende het bal en was supergeil, maar het hele gebeuren was formidabel.

Mai is een echte spetter, zij werd op het ronde bed, aan de bar, in het rook gedeelte, op de witte bank en zelfs aan de etenstafel vooraan de zaal genomen. Op het witte bankje werd ze heel geil en diep van achteren geneukt en flink ondergespoten. Heerlijke vrouw, geile ogen, mooi gezicht, fantastische tieten.

Sonja was voortdurend bezig en luidruchtig klaarkomend met de nodige pikken in de weer.

Marion liet zich weer eens goed gaan en droop de hele middag van het zaad.

Emannuelle en Kat lieten zich wederom helemaal van de wereld neuken en gingen al neukend ook stevig met elkaar aan de slag. Al neukend kusten, vingerden en likten de sletjes elkaar intensief hetgeen de mannen verder opzweepte en hun goed lieten pakken en volspuiten.

Evy werd in de rookruimte verrast door een man die net daarvoor stevig bezig was geweest. Haar vraag “of hij nog wat over had voor straks” leidde binnen een halve minuut tot een spuiten orgasme bij haar. Ook deze schoonheid werd verschrikkelijk goed genomen en het zaad was van haar lippen tot haar superborsten rijkelijk aanwezig na een stevige gangbangbeurt. Wat een heerlijke dame.

Nog een paar momentopnamen;

  • Het teefje van Tim op haar knieën met een pik in haar geile kont en een in haar keel
  • Emannuelle spuitend door haar knieën zakkend aan de bar
  • Mai’s tieten onder het zaad en verlekkerde blik in haar ogen
  •  De borsten van Evy schommelend door een stevige neukbeurt van achteren
  •  Het gezicht van Kat onder het mannengeil.
  •  Sonja, staand van achteren geneukt en onderwijl pijpend.
  •  Zaad druipend uit Marion’s mond terwijl ze nog geneukt wordt.



Er was gewoon teveel actie om alles hier te beschrijven.
Het was weer top!

47 opmerkingen:

  1. welke geile meiden zullen volgende week aanwezig zijn? ik heb een hoop zaad om weg te geven ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De vakantie zit er op.
    ik ben er bij en verheug me op veel geile aktie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk nog eens een geile pijp sessie aan de bar met de super geile natte spleetsjes aan onze harde latten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij zijn wweer van de partij en hopen op weer een geile namiddag!
    "Blonde slavin"

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi geile blonde slavin, wat zijn je wensen voor donderdag? ik wil ze gerust helpen waarmaken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wensen?
    Slavinnen hebben niks te wensen.
    Gebruikt worden en afgeneukt als een slet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. heeft het geile blonde slavinneke ook een Bi kantje voor Emmanuelle?

      Verwijderen
    2. Mijn taboeloze sletje is beschikbaar voor Emmanuelle.

      Tim

      Verwijderen
  7. We zullen aanwezig zijn voor een erg actieve & geile middag. Emmanuelle & Stan

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geen probleem geile blonde Slet! ik stel me al voor dat ik je op z'n hondjes neuk en dat m'n ballen tegen je billen aan kletsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben ooit eerder geweest meet een vriendin. Donderdag kom ik met mijn nieuwe vriendin. Ze is redelijk taboeloos. Het is wel haar eerste keer. Ik zal haar begeleiden en sturen. Wanneer ik naar huis ga wil ik dat ze op haar benen wankelt van de nazinderende actie. Tot donderdag! Tim

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Sletje M en ikzelf zullen er ook nog eens bij zijn na enkele maanden afwezigheid

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo te lezen wordt het weer een leuke namiddag! En mannen, wij zullen er hard labeur moeten leveren ;-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hey Emmanuelle,

    Dan kom ik zeker,

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hopelijk komen er veel kerels zodat de sletjes goed afgeneukt worden

    BeantwoordenVerwijderen
  14. lees net in de nieuwsbrief als de poll 80% of meer aangeeft dat een meid met strapon super geil of geil is de sletjes dit in praktijk gaan brengen. ik ben voor!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi ik had mailtje gestuurd om me in te schrijven, is dat voldoende, of krijg ik nog een bevestigingsmailtje? Groetjes Kris en tot donderdag

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik kom ook nog eens langs. Zaad gespaard ... probeer elke slet een lading te geven :)
    Al zal ik Vanessa dan wel tot het laatst moeten houden want anders blijf ik waarschijnlijk weer plakken bij mijn favoriete slet.

    Jurgen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoeveel sletjes komen er 7-8?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Volgens mij komen er veel vrouwen ... hoop dus ook op veel kerels.
    Flinke orgie bouwen

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Als we dit hier lezen gaat het weer een geile boel worden morgen.... hmmmm lekker. :-)

    We zijn 4 maanden niet kunnen komen, vooral door agendaproblemen, maar morgen zijn we er weer helemaal klaar voor. We hopen op een geile namiddag zodat iedereen lekker voldaan buiten kan gaan.... Hopelijk zijn er heel wat mannen, want met al die lekkere sletjes die aankondigen aanwezig te zullen zijn, gaan ze uit hun pijp moeten komen om de sletjes te geven wat ze willen.

    Wij kijken er in ieder geval naar uit! Tot morgen!

    Stef en kat

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Kat is nummer 9 dat belooft wat! Hopelijk is Kat ook weer in voor het kinky spel.....

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Recordhoeveelheid amateurslettjes.
    Dat belooft wat.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik ben een 22 jarige black bull. Zijn mijn vrienden en ik ook welkom?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vorige keer waren er ook een aantal "black bulls"

      Verwijderen
  24. OK we zullen met drie blacks langs komen

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik kan niet meer wachten tot de geile hete pijpbekken open staan om er mijn harde gang bang staaf in te pompen.sletjes hopelijk heel veel hard pijp en zuigwerk met jullie hete lippen....

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoe willen wij de Presidential Suite gangbang van 27 augustus ervaren? Kat zoals gewoonlijk weer lekker in al haar gaten afgeneuk! Door meerdere mannen, daar geniet ze oprecht van. Ze vind het heerlijk om al die goede neukers rondom haar te hebben. Verschillende keren keihard in haar slettenkont afgeneukt te worden, totdat ze op een bepaald moment om genade smeekt. Zo heeft ze het graag en ik ook natuurlijk! ;-)

    Ze geniet ook van al het sperma in haar mond en op haar geile sexlijf. Als kers op de taart een lekkere golden shower (nemend) Het wordt een geile natte namiddag, wat een lekker onverzadigbaar sletje heb ik toch...

    Stef

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zal wel de sperma op haar geile sexlijf moeten delen met Emmanuelle vrees ik :-).

      Stan

      Verwijderen
  27. Meiden, ik stap nu in de auto in Amsterdam. Niet zonder mij beginnen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Shit shit shit....kan er niet bij zijn helaas!
    En juist vandaag, met zoveel geile sletten.

    Graag een goed verslag van deze sessie want ik baal enorm!

    Paul

    BeantwoordenVerwijderen
  29. emmanuele, was dat de kleinere met visnet catsuit met bruin haar?

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Gisteren voor het eerst bij jullie geweest.
    Zeer goed!
    Ik heb genoten van de vrouwen.
    Echte geile amateurs die een geil feest bezoeken, daar is geen woord van gelogen.
    Super sfeer, geile actie.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Emmanuell is de lange (geile) dame met fishnet catsuit en kort blond haar.
    De kleinere die je bedoelt is Kat.

    Ze hebben zich samen nog goed met elkaar vermaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. aha, ok, bedankt �� kat dus. zo geil! ze nam alles met die ondeugende glimlach zoals het kwam! mijn eerste lading zaad verdween zonder verpinken achterin haar keel, ze slikte alles door terwijl ze heerlijk bleef zuigen! later nog geneukt terwijl emmanuel door haar gelikt werd! zo geil!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Zalige namiddag, Kat was voor mij de ontdekking van de dag

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Zalige namiddag, Kat is voor mij de ontdekking van de dag. Ikzelf was voor de eerste keer aanwezig, maar feestje was top kwaliteit. Ben regelmatige bezoeker van de sexslavinnen in de Circle O (ook altijd een topper) maar dit is kleinschaliger én naar mijn smaak beter. Direct actie en geen wachttijden omdat je met twintig rond hetzelfde sletje draait, wat bij veel mega gangbangs wél het geval is.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ben benieuwd of er een verslag komt

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wanneer is de volgende gangbang weer? Ik ben al anderhalfjaar niet geweest en heb wel weer zin! Zijn er tegenwoordig ook sletjes bij die van fisting houden, dat wil ik wel een keer proberen.
    Ook een DP staat nog op mijn lijstje, dus wie doet er mee en welk sletje is hiervoor beschikbaar?
    grt, E.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. In de nieuwsbrief die ik steeeds krijg zeggen ze iedere laatste donderdag van de maand. dat zou dus 24 september weer zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Zit hier met een harde paal door het lezen van de verslagen, zeker de tweede.....
    Was nu één van de sletjes maar in de buurt om me eens lekker 'los' te maken.
    Please dames, wees er eind deze maand allemaal weer bij!
    Een mooier verjaardagscadeau kan ik me niet bedenken...

    Paul

    BeantwoordenVerwijderen
  39. was een heel goede gangbang donderdag.
    alle vrouwen hier komen echt voor de kick.
    niks beters dan een slet die zelf het meeste geniet.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ben nieuwsgierig hoe Tim en "teefje" het ervaren hebben. Eerste keer, lijkt me spannend om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat me opviel is hoeveel sletjes hier anaal genomen werden. Dat is niet vanzelfsprekend maar wel heel geil. Was mijn eerste maar zeker niet laatste keer.
    Voelde me op mijn gemak en opgewonden en daardoor kon ik lekker meedoen.
    Zeer goede sfeer.
    Prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. teefje is inderdaad wankelend naar buiten gegaan. Bedankt daarvoor heren.
    Tot dagen nadien heeft ze kunnen voelen (nagenieten van) wat ze heeft meegemaakt.
    Al snel kwam de vraag of ze nog een mocht.

    Tim

    BeantwoordenVerwijderen