dinsdag 14 juli 2015

EDITIE 30 JULI 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com


Dit keer was ik als een van de eerste binnen. Ik had me al voor genomen om het rustig aan te doen zodat ik genoeg informatie tot me kon nemen om een verslag te schrijven. Ik wil toch eens proberen dat gratis ticket te bemachtigen.

Enfin, nadat ik me gedoucht had heb ik een koffie gepakt. Ik ben op deze gangbang gewend om binnen 5 minuten dat ik aan de bar sta de lippen vaan 1 van de meiden om mijn staaf voel. Vanwege mijn doelstelling ben ik dus maar veilig aan een tafeltje gaan zitten.

Het viel mij op dat er (voor mij) veel nieuwe gezichten rond liepen. Niet alleen bij de meiden maar ook de mannen. Duidelijk waren er ook enkele mannen die voor het eerst een gangbang meemaakte. Die mannen zijn vaak iets terughoudender en kijken liever even de poes uit de boom. De mannen die al vaker geweest zijn kennen elkaar en ook sommige van de meiden.

Het was dus direct gezellig en anders dan anders werd er om 14:15 nog niet overal geneukt. Dat hoeft natuurlijk ook niet, het is juist leuk dat het iedere keer weer anders is. Er waren 8 meiden, ik zal mijn canticum wijden aan de, voor mij, nieuwe. Andere poëten hebben de andere aanwezige meiden al diverse keren lyrisch beschreven. Er waren 2 mooie lange meiden een mooie blonde mature slavin. Tenminste ik ga ervan uit dat ze een slavin was vanwege haar mooie en geile halsband. Een een jongere meid van een jaar of 25. Bon! Dat belooft een leuke middag te worden.

Eerst even een pilsje, of pintje zoals ze dat in België zeggen. Tja, dan ontkom je niet aan Vanessa, Sonja en Marion die bij de bar stonden. Vanessa zei me gedag en zat al direct met haar handen in mijn broek. Shit,! het is een gangbang ik bepaal toch wat er gebeurt ;-). Gelukkig had ik al een strategie bedacht en zei ik tegen Vanessa dat ik ook Sonja eerst nog gedag moest zeggen. Eerste hindernis genomen.

Ook Sonja komt niet om te knikkeren. En ze weet dat ik vaak als een van de eerste actief ben. Deze keer paste dat (om inmiddels bekende redenen) niet in mijn plan. Maar dat wilde ik niet bekend maken. Sonja voelde aan mijn pik die door de behandeling van Vanessa al paraat stond. Ze maakte aanstalten om op haar knieën te gaan wat ik kon voorkomen door de beproefde tactiek die ik bij Vanessa had gebruikt: “Ik moet even Marion nog gedag zeggen”. Sorry Sonja niets persoonlijks en je weet nu waarom ;-). Net op dat moment werd Marion door 3 mannen omringt die haar flink bezig hielden. Oef, even gered. “Mag ik een pintje alstublieft?”.

Terug op mijn uitkijkpost aan het tafeltje constateerde ik dat veel mannen afwachtend zijn. Dat is me nooit eerder opgevallen omdat ik dan bezig ben maar als toeschouwer viel het me nu op. Terwijl, niet alleen Sonja, maar niemand daar komt om te knikkeren. Dus een les voor de mannen: toon wat meer initiatief. De meiden die naar zo'n gangbang komen komen om een reden. Die willen gepakt worden!

Uitzondering hierop was de meid van 25. Het was duidelijk dat het haar eerste keer was. Het wondt haar wel op maar ze was nog onwennig. Op de bank heeft ze zich door een wild vreemde laten vingeren en betasten. Dat was ook een vorm van geil om te zien. Ja, ja ik weet dat sommigen van jullie nu denken “een wild vreemde, so what?” Maar voor een eerste keer als je zo jong bent is het een hele stap. Persoonlijk ben ik iemand die meer houdt van mature meiden die weten wat ze willen. Maar bij deze meid spatte de spanning van haar gezicht. En dat maakte het voor mij geil.

Door het geile tafereel op de bank voor mij was mijn aandacht voor de rest van de omgeving enigszins verslapt. Toen ik mijn blik de suite weer rond liet gaan zag ik dat Marion, Sonja en Vanessa inmiddels door meerdere mannen aan gepakt werden. Het duurde ook niet lang of Sonja kon men buiten op de parking horen. Tijd voor een nieuw pintje.

Met mijn nieuwe pintje in de hand besloot ik om een tafeltje op te schuiven. Daar stond een lange meid met haar partner. Ik heb haar al vaker gezien maar haar naam ken ik niet. Ik weet ook dat ze zeer actief is zodra ze actief en op een “Me Tarzan, you Jane” manier benaderd wordt. Zelf gaat ze nooit opzoek naar een man om zich te laten neuken. Nee, ze wil genomen worden en dan liefst door meerdere mannen tegelijkertijd. Doordat ik nog in mijn literaire modus was heb ik haar niet benaderd als Tarzan maar heb een leuk gesprek met hen gehad.

Ondertussen waren 3 donkere mannen de blonde slavin duidelijk aan het maken waarom ze gekomen waren. Daar kwamen niet veel woorden aan te pas. Onder het toeziende oog van en aansporing door haar partner werd ze als snel op alle mogelijke manieren genomen. Het aanblik van die blonde meid met die donkere mannen was geweldig erotisch en geil. Daar hoef ik geen tekening bij te maken denk ik.

De klok gaf inmiddels 16:00 aan en van het aanblik van de blonde slavin met de donkere studs had mijn Piet doen steigeren en kloppen van de goesting. Het werd dus tijd om mijn literaire pet te wisselen met een rubberen puntmuts. Uiteraard was de blonde slavin mijn eerste doel en heb ik me bij de donkere mannen aangesloten.

Details over mijn prestaties laat ik achterwege. Men zou dan kunnen denken dat ik een snoever ben. Ik heb in ieder geval nog 2 uur genoten van de aanwezige meiden.

Wel benadruk ik nogmaals dat de mannen wat meer initiatief mogen tonen. Dat weet ik uit ervaring en ook dit keer was het geen uitzondering. Niettegenstaande het feit dat een meid al 2 uur zit toe te kijken, ze komt naar een gangbang om een leuke geile middag te hebben. Brutaal stapte ik op een meid af, leidde haar naar een hoekje zette haar op haar knieën en de rest kwam vanzelf.

Voor mij was het een grandioze middag en door het toekijken heb ik anders en misschien wel meer, genoten van alles wat er om me hen gebeurde.

Tot de volgende!

10 opmerkingen:

  1. Wie komt er van de dames ? Met de vakantie.marion .stella. sonja.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk zijn Emanuelle en Roxy er ook weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hopelijk komt Kat ook. heerlijk geil kinky om Marion over haar heen te zien plassen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Where do these take place, and how much is it to participate?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb me inmiddels weer lang genoeg ingehouden en heb er donderdag weer veel zin in! Ik kijk uit naar een heerlijk geile middag met meer vriendinnetjes dan ik aan kan! Laat me graag verrassen door de aanwezige sletjes die op hun beurt mijn overvloedig gespaarde zaad tegemoet kunnen zien! Wie kunnen we verwachten??

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hy.ik hoop dat de dames zwart glanzende nylons of legging aan hebben met high heels.dan kan ik een laagje watergedragen vernis op hun nylons and high heels cummen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. nou ik hoop dat ze alles lekker uit hebben! Ben niet zo van de nylons en helemaal niet van de leggings. High Heels dan weer wel! Die vernis die moet in de mondjes of over heerlijke volle borstjes. Mjammie!! Anders neem jij de nylons en ik de bloterikjes :-) Ook een leuke voor een polletje (?)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wel stil hier van de dames! hopelijk zijn ze er morgen wel massaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een mooie latex legging ben ik niet vies van. Wel graag een rits in het kruis van voor tot achter ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heren! Latex, bloot, legging what the fuck. Het gaat natuurlijk donderdag weer om lekker, nog lekker , de allerlekkerste sex te beleven Dus rust lekker uit deze daagjes, spaar jullie zelf en jullie hoofddoel is natuurlijk ons (de dames) te verwennen, hihi,! Ik heb er in ieder geval zin in ...........M.

    BeantwoordenVerwijderen