dinsdag 30 december 2014

DINSDAG 23 DECEMBER 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com




Geschreven door een bezoeker:

Inmiddels een traditie maar wel telkens met nieuwe insteek. Dat laatst heel letterlijk.
De "insteek" was heel goed deze laatste Presidential van 2014. Zoals de afgelopen jaren was er een ontvangst door de gangbangsletten met bubbels en veel aandacht. Leuk dat Angel ook weer eens van de partij was. Ze had het al aangekondigd op het blog maaar je weet natuurlijk nooit....

Het was ondanks de afwijkende weekdag een goed bezochte happening. Veel en vooral behoorlijk actieve mannen. Veel actie dus. Geile, stevige seks, veel kerels op 1 dame en in alle hoeken en op alle bedden ging het er op.

Het plaatje is bekend bij de vaste gasten maar zoals altijd gebeuren er op de Presidential Suit onverwachte en bijzondere dingen. Van de 3 koppels waren er 2 schijnbaar goed bevriend ze zijn door de nodige mannen aagepakt.

De blonde schone (1 blonde dame en 1 met zwarte haren) kon het harde werk wel waarderen en ging goed voor de bijl. Met grof maar gepast geweld werd ze afgepaald en over het bed getrokken. Daarbij kreeg ze niet alleen een flink aantal pikken maar ook de nodige tikken op haar kont te incasseren. Zeer tot haar genoegen.

Wat een herlijke geile slet. Ook de zwartharige moest er goed aan geloven. Minder hard maar wel geil.Jammer dat het bij dat rondje bleef. De 2 waren wel nog aardig met elkaar bezig in het rookdeel.
Ongewone plekjes dus.Niet echt de bedoeling want het is toch een centraal gebeuren maar het was daarom niet minder geil.

De ster van de dag was echter de andere dame van het derde koppel. Klein van stuk, kort blond haar, megageile stevige borsten, een perfecte kont en open blik met zaadvragende ogen. Na de omgeving goed in zich op te hebben genomen werd het tijd om iets anders in zich op te nemen. Met haar partner ging ze naar het voorste ronde bed waar ze na een rondje pijpen door haar partner genomen werd. Dat ging er al behoorlijk op.

Een van de mannen schoof een condoom om en stemde zich met de man van het koppel met kleine gebaren af. Het was goed en hij nam het over. Kleine "K" werd nu hard afgepaald door de eerste onbekende pik. Na verdere afstemming nam hij haar ook in haar strakke kont en dat was het sein voor meer kerels om zich ermee te bemoeien.

"K" werde overal, in alle gaten geneukt en pijpte daarbij vele vreemde palen af. Zij werd de hele middag gepakt, na een pauze aan de bar weer bereidwillig meegenomen en genomen. Een mooi lekker ding maar ook een geile neukslet die elke lading sperma over haar tieten of lippen met een verheerlijkte glimlach ontving.
"K" was niet heel luidruchtig maar op bepaalde moment kon ze een kreunend grom niet binnenhouden. Ze ging zeker een keer of 5 in een DP en daarbij werd ze ook een keer diep in haar keel geneukt en zo volgespoten dat het zaad uit haar mond over haar lijf droop terwijl ze nog gepakt werd.
Het was een geweldige afsluiting van 2014 en "K" mag / moet zeker terugkomen in 2015!!
Wil je als man, meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX



31 opmerkingen:

  1. altijd leuk om te weten hoe de GB verlopen is. Jammer dat er weinig op gereageerd wordt?
    Had graag geweten hoe het anoniem 25/11 20,04 en zij vrouwtje is meegevallen ? zijn ze gekomen, was het leuk, voor herhaling vatbaar ?
    Ook tof om een blog te krijgen van anoniem 28/11 8,10 die vraagt om haar schoenen (high heels of laarzen) te poetsen......klinkt veelbelovend...wie is ze ? moeten we echt wachten tot di 23/12 om dit te ervaren of wordt een tipje van de sluier gelicht ?
    Loodgieter ! Hoe was het met jullie groepje ? moet best wel een feestje zijn geweest....Verdorie dat ik deze GB heb moeten missen....
    En Dinsdag is ook al moeilijk.....verlof....kan dan moeilijk uit de ban springen...wie weet...indien er veel geile dames zijn ben ik niet te houden....Misschien nodigen ze ANGEL nog eens uit....dat zou voor mij dan ook een feestje zijn...Sorry Marion, Dominique, Sonja en Vanessa... Jullie zij sowieso de 'HAMMER' maar af en toe een snoepje....lekker.....
    grts John

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dinsdag 23/12 al gereserveerd in mijn agenda !
    Aangezien Marion geen enkele uitdaging uit de weg gaat, kunnen we eventueel wat voorstellen doen via dit blog ;)
    Als we dan toch verzoekjes aan het doen zijn, Angel mag van mij ook nog eens langs komen, maar ook de blonde dame van de vestiaire zou ook welkom zijn !!

    Tot dan
    Kris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn vriendin wil mogelijk mee komen !
    Ze is echter nog niet 100% zeker, we zijn al meerdere keren naar een club geweest, echter een GB heeft ze nog nooit gedaan, en ze heeft daar toch wel een beetje stress voor.
    We zullen zien :)

    Kris

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dat zou lang geleden zijn dat angel er nog eens was misschien wil ze op deze blog wel reageren dat ze nog eens komt veel kijken er naar uit hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ok, ben benieuwd hoe het op de dinsdag is, maar ik lees dat er champagne gaat komen, dat belooft al hel veel. Ik denk dat de sfeer heel feestelijk gaat worden, ik kijk er naar uit. Cors(l)etje, kom je ook de feestvreugde verhogen.?
    marcus

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Werd Marion echt door twee dikke stijve pikken tegelijk in haar strakke kontgaatje genomen de laatste keer?
    Waaw Marion, als dat zo is ben jij echt een supersletje...Hoop dat ik dat volgende keer ook kan proberen...kijk er al naar uit !!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zie ik daan een foto van Angel ?
    Sofie zou ook wel eens mogen meedoen van
    Ik kijk naar alle dames uit !
    Nog iets meer dan een week en dan is het weer zo ver
    Kris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat is inderdaad een foto van Angel.......als ze nu nog zou komen is dat perfect ! ! ! Hoi A en M, geef eens een seintje op de blog of jullie komen ! ! !
    En Sofie......daar smachten we nu al zo lang naar.......dat zou pas een echt kerstcadeau zijn....Sofie, als je dit zou lezen, het is een smachtbede om jou eens op zo'n rond bed te krijgen....Je zal meer dan 100% verwend worden......
    Wie brengt zijn vriendin mee ? Kris, is ze nog bereid ? Heeft en niemand een gewillige knappe blonde vriendin (voor als Sofie niet komt)?
    Ik wacht nog even af. Dinsdag is een moeilijke dag voor mij maar Angel, Sofie of die gewillige knappe blonde vriendin zouden me wel kunnen overtuigen.
    mvg

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  9. En Kris? Durft je vriendin het aan? Ze hoeft geen angst te hebben toch? Het s altijd heel gemoedelijk met perfecte ambiance. IK weet nog dat Sonja de eerste keer trillend op haar benen binnen kwam...... na afloop had ze spijt dat ze niet een paaar jaar eerder was begonnen. Er zou dit keer eigenlijk een Noelle moeten zijn maar kerst angel is ook goed ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey lieve schatjes,

    Blijkbaar vragen zich hier wat mensen af ik er daadwerkelijk de 23ste ga bijzijn.
    En het antwoord is: ja, natuurlijk, de laatste GB van dit jaar wil ik absoluut niet missen!
    Dus begin al maar lekker te fantaseren over wat we allemaal kunnen beleven op die dinsdagmiddag!
    Dus John, nog een extra reden om op dinsdag verlof te nemen :-)

    Tot dan,

    Kusjes,

    Angel xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik denk dat Bart ook een knappe blondine heeft........meebrengen zou ik zeggen.... ;-)

    grts John

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja, Kris heeft me kunnen overtuigen, dus 23 december staat in mijn agenda, al besterf ik het van de stress en opwinding.
    Echter ga me blindelings op Kris en de Marion/Stella/Sonja vertrouwen !!

    Helaas ben ik geen blondine, maar een brunette, wil dat dan zeggen dat ik redelijk eenzaam zal zijn ?
    Tot dan !

    Tess

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Brunnete is zeker niks loos mee heerlijk zelfs, je zult het zelf merken mmhhh eenzaam zul jij zeker niet zijn. En helemaal niet in deze kerstsfeer.
      Tot dinsdag Tess, Remco.

      Verwijderen
  13. MMMhh dames voor mij even geleden dat ik op jullie festijn ben geweest maar denk dat ik een gaatje vind in de agenda. Hoop dat jullie gaatje gereed zijn want ik heb er zin in dames.
    Grt Remco

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wees maar gerust Tess, je zal je zeker niet eenzaam voelen, je zal zelfs snakken naar een momentje voor jou alleen...voor de rest zal je continu onder handen genomen worden, laat zeggen verwend worden.....'t zal puur genieten zijn.....Ik weet niet of je regelmatig de blog leest maar ook Angel is geen blondje maar toch een toppertje....de uitstraling telt....wees gewoon jezelf en de rest zal automatisch evolueren in een prachtige, uitzinnige, opwindende en emotionele rolercoaster die je ongetwijfeld nog wel eens opnieuw zal willen beleven......Ik neem in elk geval verlof en ben erbij....baas ni content....ik des te meer....Feestje bouwen Dinsdag
    Als B nu eens S zou meebrengen........PFFFFFF

    groetjes
    John

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik denk dat ik ook nog eens ga langskomen. Het is alweer even geleden maar als ik er nog maar aan denk om die lekkere Marion weer te mogen neuken ... hmmm.

    Bram

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Komt de loodgieter ook weer met aanhang??? Hoop op vele dames natuurlijk om onze kerstgedachte te delen!!!.
    Grt Remco

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow, ik ga er bij zijn.
    Het is een beetje een rare tijd, zo tegen de feestdagen en de jaarwisseling, maar ik heb het geregeld !
    Hopelijk zullen meerdere mede wandelaars de gang naar deze happening kunnen maken, we moeten de dames natuurlijk wel allemaal bezig houden.....
    Dit wordt een spannende kerstborrel.....

    Tot dinsdag a.s.

    Herman X

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zin !!!!

    See you tuesday

    Daan

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zet de champagne maar klaar, heel veel zin in een geil en nat feestje,

    marcus

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Allen,

    Ik zal er morgen niet bij kunnen zijn, een avondje schaatsten op de ijspiste in Antwerpen heeft een gebroken pols als gevolg ... 6 weken gips.
    Het zal voor februari zijn, maar Kris mag zich morgen gaan uitleven.

    Tess

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer Tess, veel beterschap hopelijk een ander keer.

      Verwijderen
  21. Hoi, ik zal er zeker bij zijn. Zijn er vrouwen met lang haar die een facial willen?

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Helaas morgen zijn wij er niet bij.
    mijn fiets maten hebben een crossmiddag geregeld met erwtensoep , bier drinken en grote praat verkopen.
    Ik zal heel wat keertjes aan jullie denken morgen , als ik op de fiets zit.
    Volgende keer ben ik er zeker weer bij .
    Heel veel plezier morgen voor jullie allemaal .
    Kus voor de Meiden
    Fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling.

    Groetjes Loodgieter en aanhang .

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Angel houdt van facial hoor spijtig genoeg kan ik er niet zijn doeme toch anders spoten we gelijk over haar gezicht ze kikt op sperma

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een feest gisteren, druk, veel actie, heel veel actie, man,man....ik ben er nog moe van....
    Complimenten aan de dames, het kan niet anders dan dat jullie uitgeslapen hebben deze ochtend ;-))


    Fijne Feestdagen en alvast een geweldig nieuw jaar gewenst.

    Tot volgend jaar

    XXX
    Herman

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Top kerstborrel gisteren.
    Super feest, echt helemaal te gek.
    Helaas duurt het nu weer een hele tijd tot de volgende....
    Tot eind Januari mensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Kunnen we ergens fotos zien?

    Kris

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke party,

    Naast de bekende dames waren er ook 3 stelletjes waarvan 2 zich elders begaven werd het ander stel met veel interesse bekeken en werd de dame in kwestie flink onder handen genomen. Het was een waar genot of zo'n femme fatale daar zien kronkelen en te horen kreunen. Naast de overheerlijke seks ook gelijkgestemde leren kennen zoals Kris, volgende keer beter Kris met jouw soulmate.
    Voor een ieder een goed en vruchtbaar 2015, Grt Remco71.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Nog altijd geen verslagje van deze gb gemaakt door John of iemand anders? Spijtig ik kon er niet zijn en had graag vernomen hoe het verlopen was.........

    BeantwoordenVerwijderen
  29. nog altijd geen verslagje gelezen van trouwe reporter John of iemand anders. Had graag geweten hoe het verlopen was ik kon er deze keer niet zijn.

    BeantwoordenVerwijderen