zondag 15 december 2013

VRIJDAG 27 DECEMBER 2013 14-18u


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com



verslag gemaakt door een bezoeker:

De laatste Presidential Suite gangbang stond bij wijze van uitzondering gepland voor vrijdag de 27ste december. Een vrijdag, in de vakantie met een gure wind. Ik had verwacht dat het wel rustig zou zijn maar deze speciale aflevering wilde ik niet missen. Gelukkig waren er meer mannen (en koppels!) om die reden naar de Presidantial Suite afgezakt.

Een aantal meiden niet je er vaker ziet en een stuk of 5 nieuwkomers en gelegenheidsletjes met een behoorlijk aantal zeer actieve mannen maakten er een geweldig mooi en geil feest van. Voor aanvang zag ik een zeer lange en langbenige blonde meid naar binnen glippen. Het beloofde een warme 3de kerstdag worden.

Ik was als een van de eerste binnen, kleedde me snel uit en sprong onder de douche. Toen ik beneden kwam ben ik direct op de lange blonde afgelopen die zich voorstelde als Maxime (ze bleek Belgische te zijn), Maxime..... benen tot boven de bar, lang blond haar, geil gekleed en een hongerige geile blik.

Toen er meer mannen binnenliepen en men elkaar begroette werd Maxime al meteen betast, gekeurd, opgegeild en zat ze binnen de kortste een drietal mannen diep te pijpen. Het was te zien dat ze moest wennen aan het gebeuren maar ook dat haar geilheid het won van de  schroom. Zij was zowat de hele middag middelpunt van geile kerels en als ze al een pauze nam om iets te drinken duurde het niet lang voor ze zelf het initiatief nam om een aantal staven te nemen. Zij is in ieder geval goed aan haar trekken gekomen en in alle varianten flink door geneukt. Hel geile was dat ze niet direct veel initiatief toonde, dat liet ze als een echte gangbangslet over aan de mannen. (Een gangbanger weet wat ik bedoel) Maar als de mannen haar dan zeiden of lieten merken wat ze wilden dan was bijna niets te gek.  Echt een mooie, geile slet die er dan (letterlijk) zelf om vraagt en zegt "neuk me, neuk me anaal".

Een half uur na aanvang sloegen de stoppen door en wel in de zekeringkast. De Presidential werd in een klap pikkedonker en dat duurde ongeveer een minuut of tien. Het was tekenend voor de hele middag dat de ruimte, in het donker, voortdurend gevuld bleef met gekreun en het geluid van stevig neukende mensen. Een dame, waarvan we de naam niet kennen, gehuld in zwarte lingerie, met een formidabele voorgevel werd in ieder geval nog zo afgeneukt dat de orgasmes het donker in werden geschreeuwd.
Het licht ging na een minuut of 10 weer aan en de actie was overal.Hier komen toch wel heel actieve heren.Terwijl het feest in volle hevigheid doorging kwamen nog een paar stelletjes binnen.Een van de meiden, Joanna, kon niet wachten en had nog geen 2 minuten nodig om voorover gebukt aan een dikke lul te zuigen.Ze werd binnen no time richting een van de bedden bewogen en grondig doorgeneukt, eerst in haar geile kut en daarna diep anaal. Terwijl ze goed doorgepompt werd bezorgden een van de mannen haar alsnog een "witte kerst" door haar geile pijpmond diep vol te spuiten. Het geil liep over haat flinke tieten omlaag terwijl ze nog steeds genomen werd. Wow daar genoot ze echt van.

Zij heeft aardig wat over zich heen gekregen maar liet ook niet na om een drietal dames geil en lekker te beffen terwijl ze zelf al dan niet geneukt werd. Het werd gewaardeerd. Maxime, een van de gelukkige sletjes, bleef klaarkomen op haar tong en zoog onderwijl de ene na de andere man af. Op een moment zat ze voor me op haar knieën terwijl ze heerlijk op mijn pik zoog. Ik zei haar: "Kijk me aan!" Toen haar ogen omhoog kwamen hield ik het niet meer.  Ik zei haar dat ik klaar zou komen (voor degene die het niet weten, dat is de afspraak zodat een meid kan reageren als ze niet il dat je in haar mond klaarkomt). Ze begon nog harder te zuigen en haar hoofd te bewegen wat ik nog in me had spoot ik in haar mond. Terwijl ze me aan keek likte ze langzaam mijn zaad door. Geweldig wat das dat geil! Bij mij was het vat af, ik heb het laatste uur onder het genot van een drankje en een hapje gekeken hoe de meiden door de andere mannen werden afgeneukt.
Ik weet het we hadden afgesproken met een paar mannen dat we Joanna en Maxime dubbel vaginaal zouden neuken maar sorry mannen het zat er bij mij niet meer in!

Maxime werd later nog tijdens een pauze geneukt achterover op een barkruk, ondersteund door de één en geneukt door de ander. Sonja had zich in alle drukte teruggetrokken op de witte bankjes voorin. Daar had ze eerst een lang geil spel met 2 nogal jonge heren en kreeg voortdurend bezoek van geile hengsten en werd goed wijdbeens afgeneukt door de een terwijl de anderen assisteerden en haar mond vulden. Ze ging weer als een sirene. goed hoorbaar en natuurlijk kleddergeil spuitend. Marion werd flink aangepakt en het feest bleef maar doorgaan.Tot 17.45 was er non-stop geile actie. Teveel om te vertellen. Een perfecte afsluiting van het oude jaar. Tot de volgende!!

Wil je als meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX

39 opmerkingen:

  1. Gaan we het jaar lekker uitluiden?
    Heb er nu al weer zin in!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga Marion's kerstkransje wel pakken de 27ste.
    Kijken hoe ver de kerstpiek er in gaat LOL
    Heb er nu al zin in!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn favoriete feestje, voor een keer op een vrijdagmiddag.....nou, dat gaan we beleven !!
    Ik heb er zin in, hopelijk vele kerst wandelaars met mij....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Betreffende de uitgebreide reactie onder de november editie ( d.d. 8 december ) kan ik me zeker vinden, ook ik ben wel eens op andere feestjes geweest.
    Natuurlijk ieder zijn mening en daar zijn ook liefhebbers voor.
    Ik vind het echter allemaal erg voorgekauwd en professioneel overkomen, het is inderdaad een rondreizend circus wat diverse keren per week in Nederland en nu dus ook in België een voorstelling heeft....
    De feestjes in Schoten, en dan vooral de Presidential, zijn duidelijk van een hoger amateur niveau, echte liefhebsters, huisvrouwtjes, het is puur en daar hou ik van.
    Het nadeel van dit soort feestjes is alleen dat ze niet geregiseerd zijn en dat het dus altijd afwachten is wie er aanwezig is.
    Ik ben echter een vaste bezoeker en geloof me, elke editie is nog helemaal de moeite waard geweest, elke keer weer anders, maar elke keer ga ik met een heerlijk - en leeg gevoel naar huis.
    Laat de professionele feestjes vooral plaatsvinden en ieder zijn of haar ding doen....ik doe mijn ding in elk geval op dit feestje, nu en hopelijk nog heeeeeeel erg lang.
    En nu de kerstmuts zoeken voor de eenmalige vrijdag editie.
    Prettig kerstfeest ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben benieuwd of er al dames zijn gemeld die we nog niet of minder gezien hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lang geleden voor mij.
    Donderdag komt mij niet zo uit.
    Vroeger wel altijd erg genoten en ik volg het blog ook.
    Die vrijdag ben ik er zeker.
    Bijna een jaar geleden, kijken of het nog werkt LOL
    Maar dat zal wel gezien de dames hier.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi, ik ben een slanke meid van 27 en volg deze site al een tijdje en het begint steeds meer te kriebelen bij mij. Nu 27 december ben ik vrij. Ik twijfel of ik de stap durf te zetten. Het lijkt soms heftig toe te gaan. Mijn gevoel is wel een beetje dubbel. Het lijkt me ook heerlijk om overmeesterd te worden en weinig te zeggen te hebben... Hoe weet ik zeker dat er niets gebeurt dat ik niet wil? Moet ik me aanmelden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Komt goed uit, ik ga ook voor de eerste keer. Kunnen we samen de angst (lust) overwinnen. Volgens mij, na wat ik kan lezen over gangbangs, worden wensen gerespecteerd en is er geen plaats voor mensen die doen wat ze willen zonder de ander te respecteren.

      Verwijderen
  8. Hallo slanke meid van 27.
    Als je iets niet wil, zeg je dat gewoon tegen de mannen. De bezoekers van deze gangbang zijn gentlemen die je wensen respecteren. Naar mijn gevoel is de kans bestaande dat het op 27/12 wat rustiger zal zijn dan meestal; feestdagen enzo, weet je wel. Misschien is dat dan net ideaal voor jou om voor het eerst deel te nemen ... Ik kom regelmatig met mijn vriendin, maar helaas deze maand niet. In januari zijn we er weer bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik laat de organisatoren zelf antwoorden, maar besef goed de macht van de vrouw op een GB. Jij bepaalt wat er gebeurt, punt uit. En de eerste die zich daar niet aan houdt die bevindt zich plots buiten de deur, met zijn kleren als hij geluk heeft. Daar zorgen de anderen wel voor. Dat is een heilig principe!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wij (koppel van 34 en 29) komen alvast is een keer kijken wat deze gangbang geeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hee, slanke meid van 27.
    Je gaat zeker goed "behandeld" worden.
    We zien en voelen je graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Altijd super spannend als er nieuwe sletjes of stellen komen.
    Heel benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik kijk er nu al naar uit !
    welke dames zullen er nog allemaal bij zijn ?
    @slanke meid van 27, gewoon aangeven wat je wil en niet wil, iedereen zal dit respecteren.
    Wat zie je bvb niet zitten ?
    Kris

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zal wel wee speciaal zijn zo tussen de feestdagen.
    Hopelijk zijn alle dames aanwezig.
    Als ik een kerstwens mag doen ... dan mag de dame van de vestiere ook eens meedoen, dat is toch een van de meest sexy dames die ik ken !!
    Een mens mag hopen hé.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zoek vervoer vanuit nederland. Ik woon in Utrecht maar kan richting de grens reizen met ov. Sms of app.me 06-19430792. Alvaar bedankt Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Helemaal mee eens, de onthaal dame mag er best zijn, misschien een vriendelijk verzoek ?
    Echter Marion is ook absoluut de moeite.
    Enig idee of bvb Kelly of Angel nog eens langskomen ?
    Kris

    BeantwoordenVerwijderen
  17. zal mijn best doen om er weer te zijn. En dit maal wil ik flink genomen worden en veel pikken voelen. Ben geil en hot.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ronald, tot waar kun je komen?
    Heen en terug?

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Welke dame zij hierboven dat ze geil en hot is?

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wie schreef dit laatste berichtje hierboven? Wie zal er proberen bij te zijn en wil ditmaal flink genomen worden en veel pikken voelen?

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk dat je gaat proberen er weer bij te zij anoniem, maar vertel even iets over jezelf, ik denk wel dat er enkele benieuwd zijn, zoals ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hey tof dat het nog eens op een vrijdag is. Kwam vroeger elke maand, maar sinds meer dan een jaar is donderdag niet meer mogelijk voor mij; Ik zie er naar uit om er nog eens bij te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi 27 jarige, geen zorgen, jij geeft aan wat je leuk vindt, wij zorgen voor de rest. Laat t maar lekker kriebelen. Xxx, tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ook ik heb vorige week een mailtje geschreven om aan de gangbang van 27 dec mee te doen, maar heb hem echter niet versuurd. En vanmiddag... had ik daar misschien spijt van.
    Ben een 24 jarige meid, klein van stuk met een sportief lijf met onderdanige gevoelens. Heb op sexueel gebied best wat meegemaakt en ben nu erg nieuwsgierig naar de setting van een gangbang. Echter.... drempelvrees heeft mij mijn mailtje in concept laten staan. Misscien dat het lezen van de ervaringen van de gangbang van vandaag mij toch eens over de streep kunnen trekken.....

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  25. TOP-feest.
    Helemaal goed!!
    Heb enorm genoten

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Bij jullie komen echt de meest actieve kerels.
    Complimenten voor de actie.
    Prima afsluiting van het jaar.
    Nu even bijkomen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi 24-jarige dame.
    Ik denk dat je hier moet wezen.
    Ook gisteren was het weer erg geslaagd.
    Veel dames daar, sommigen voor de eerste keer.
    Het is een gangbang dus de vrouwen worden door meerdere mannen tegelijk aangepakt.
    Maar er is veel variatie.
    Soms is het lekkere geile seks en soms gaar het ook veel harder met dwang en SM-seks, beetje rape-feel.
    Als je nieuw bent wordt je goed opgevangen door de vaste kern, je kunt aangeven wat je niet wilt of het over je heen laten komen.
    Volgens mij kun je ook een partner krijgen die je in de gaten houd en stuurt.
    Er zijn altijd wel nieuwe vrouwen daar.
    Gewoon net als jij nieuwsgierig.
    Gaat altijd goed en vertrekken met een big smile.

    Ben zelf ook benieuwd naar het verslag

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Inderdaad een top feestje gisteren, gezellig druk, niet verwacht in zo'n vreemde week, maar dit feestje staat !
    Als het even lukt ben ik er eind Januari weer bij ; ik hoorde gisteren dat het de laatste donderdag van de maand is, ik begin met aftellen ....
    Een prettige jaarwisseling allemaal en tot dan !
    Gilbert

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi, de meid van 24 hier. Noem mij voor het gemak maar Gini.

    Iemand die een beetje een oogje in het zeil houdt lijkt mij geen slecht idee.
    Las een tijdje geleden hier ook dat er een nieuwe dame eerst een blinddoek voor kreeg. Dat heeft misscnien ook wel wat. En dan terwijl je daar zo staat door de mannen gekeurd worden. Van een blinddoek raak ik altijd in een soort van trance, en eenmaal in die trance..... oeh.....

    Gini

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Gini,
    Je moet het gewoon maar eventjes doen, voor de kik...er is altijd wel iemand bereid om je te begeleiden, om een oogje in het zeil te houden als je dit wenst......Ik stel mij in elk geval al kandidaat. Ben misschien voor jou wel een papa figuur maar dit maakt het misschien nog spannender. Je mag in elk geval alle verhalen op de blog hier gerust geloven. Heb er zelf al verschillende verslagen geschreven, meegemaakt, beleefd en dit op het moment zelf als naderhand in mijn fantasieën. Steeds een geile bedoening daar. Als je bepaalde ideeën hebt, fantasieën, moet je die gewoon laten weten, dan kunnen de mannen daar lekker op inspelen.
    groetjes

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi John,

    Leuk dat jij je zo spontaan aanbied om mij tijdens een gangbang te begeleiden.
    Je zegt dat je voor mij misschien een papafiguur bent. Dit zal waarschijnlijk met het leeftijdsverschil te maken hebben. Nou kan ik je zeggen dat ik de wat oudere man best interessant vind. Wat is eigenlijk de gemiddelde leeftijd van de aanwezige mannen?

    Gini

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Gini,

    ik ben inderdaad juist 50 maar nog sportief, verzorgd en geil...en interessant... ;)
    De gemiddelde leeftijd is moeilijk in te schatten, zit ergens tussen de 18 en de 70 hahaha...
    Ik zou zeggen dat de meeste 30gers zijn.....begin 40gers......maar dit durft wel eens te variëren....
    Ze komen echter allemaal om geile seks te hebben met de aanwezige dames. Ik heb er in elk geval nog geen dames horen klagen.....
    groetjes

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Even een kort verslagje zoals beloofd.

    Er waren 6 dames aanwezig :
    - Sonja, geen verdere introductie meer nodig ;)
    - Marion, geen verdere introductie meer nodig ;)
    - Maxime, groot blond, net geen 30, had er duidelijk zin in
    - Joana, bruin haar
    - Kelly, aziatisch, komt meestal op de nymphosluts parties
    - onbekende dame

    Ik heb iedereen goed bezig gezien, heb meerdere DP's gezien, vooral bij Joana, die blijkbaar vooral genoot van anale aktiviteit, toen ik haar wou neuken, propte ze mijn leuter direct in haar kontgat, trowens bij Maxime was dit niet anders :)

    Er waren ook nog 2 koppels aanwezig, één franstalig koppel rond de 40 met een leuk vrouwtje, echter zaten die er redelijk pasief toe te kijken.
    Rond 16:00h kwam er nog een jong Nederlands koppen binnen, met een bloedmooie vrouw, ik schat ongeveer 25 jaar. Ik heb nog even gedacht dat zij ook in actie zou schieten, maar helaas, was dit niet het geval. Toen ik mij om 17:30h ging douchen, was zij wel met haar vriend boven een prive sessie aan het houden.
    Hoewel het mijn ding niet is om mensen te bekijken, heb ik toch even blijven staan ... OMG wat een lichaam !

    Verder moet ik melden dat de onthaal dame niet mee deed (een mens mag blijven hopen hé).

    Het was een super middag, de beste sfeer van de afgelopen maanden dat ik hier kom.

    Tot binnenkort,
    Kris

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo Gini,

    Het was mijn vriendin Lotte die onlangs geblinddoekt en vastgebonden aan de paal werd aangeboden aan de mannen (op de gangbang van eind november). Ze had hier ook wat schrik voor maar vond het toen het zover was, supergeil! Zeker doen! We komen eind januari ook weer. Indien je wil, kan je met ons kennismaken en kunnen we je wat begeleiden. En voor de rest: laat je gewoon gaan, lever je over aan je fantasieën, bepaal voor jezelf wat kan en wat niet kan en ... enjoy! Laat maar aan deze meiden weten of je contact met ons wilt dan geven zij je ons emailadres.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Leuk om de twee verslagen van de gangbang van december te kunnen lezen...krijg inderdaad weer goesting....nu nog de dame van de vestiaire kunnen overtuigen om eens over haar toog te springen en mee te doen aan de actie....blijven hopen....

    groetjes

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Als Gini geen fake is kan ze zich melden bij de organisatie.
    Dan wordt ze wel verder geholpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. 'Gini in a bottle', you never know what comes out.......maybe she is what we wish for....maybe she's not.....next GB we will know the answer...

    BeantwoordenVerwijderen