donderdag 31 mei 2012


DONDERDAG 31 MEI 14-18u

Wow, deze keer was de Presidential Suite gangbang van donderdag 31 mei meer zoals een gangbang bedoeld is. We geven toe dat er ook nu nog mannen waren die aan 1 van ons vroeg of hij haar mochten neuken. Maar de andere aanwezige mannen wisten goed waar wij voor komen.

We geven hier een kort verslag van enkele bijzonderheden. Zonder overigens de andere aanwezige meiden, mannen en of stellen bewust over te slaan. Het gaat hier om een indruk van een gangbang bij ons.

Dat de meiden echte gangbangsletten zijn hebben we weer kunnen merken. Ze werden stevig onder handen genomen door de aanwezige mannen. Ze hadden algauw een paar mannen rond zich staan en 1 van ons werd gesandwicht terwijl ze ook 3 pikken rond haar gezicht had. Een ander werd door 2 pikken tegelijkertijd in haar kutje geneukt. Protest had weinig zin de mannen grepen gewoon hun kans onder aanvoering.

Er was ook een nieuw stel gekomen dat zich een paar dagen voor 31 mei had aangemeld. Dit was een echt gangbangstel. Hij weet goed wat wij verlangen en zij is een lekkere grote blonde geile gangbangslet met lekkere tieten en een geil kutje.

Een oude bekende had ook weer besloten om eens langs te komen. Lustslet Karin was weer eens van de partij. Dit keer is ze stevig onder handen genomen zoals ze nog niet echt gewend was. Ze werd stevig "gegagged" door een van de mannen en we hebben ook gezien dat ze stevig gefist werd. Duidelijk was wel dat ze nog niet eerder zo'n grote vuist in haar kutje had gehad ;-).



Wil je als meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX

2 opmerkingen:

  1. Het was inderdaad Top!
    Veel meer zoals ik van een gangbang verwacht.

    W

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tijdje geleden dat ik nog eens heb deelgenomen. Verheug mij erop dat Angel er ook nog eens zou kunnen bij zijn. Moet beslist komen om alle geile meiden eens lekker samen met de andere mannen goed onder handen en lullen te nemen....
    John

    BeantwoordenVerwijderen