zaterdag 31 juli 2010

De Gangbang van 29 juli

De bedoeling van deze blog is om een korte beschrijving te geven van de gehouden gangbang en de bijzonderheden nieuwe dingen uit te lichten. Zodat mannen, meiden en stellen een kleine indruk krijgen van de bijzondere ambiance en onderlinge sfeer. 


Helaas zullen we Michelle niet meer ontmoeten tijdens een gangbang, ze is terug bij haar vriend en kiest voor hem. Helaas, maar laten we eerlijk zijn er zijn genoeg sletjes die het lekker vinden om eens goed geneukt te worden.


Een week of 2 voor deze datum kregen we een email van Jasmine die wilde weten of ze een keer mee mocht doen. De tekst van de email luidde:


Beste ,


Ik heb een gangbang fantasie die me al heel lang bezig houd. Ik zou me het liefst samen met een paar andere meiden helemaal plat laten neuken maar ik ken niemand die aan zoiets zou willen meedoen. Het idee blijft echter in mijn hoofd zitten... hoe zou het zijn om aan een stuk door geneukt te worden? 



Ik wil het sletje zijn van iemand die mij uitleent aan de mannen om hen te dienen en te laten neuken. Iemand die me blinddoekt en zegt dat ik me maar goed moet laten neuken. Die me laat merken dat ik toch geen kant op kan, dat ze niet zullen ophouden totdat al zijn vrienden mij een voor een geneukt hebben, omdat mijn kutje te lekker is om niet gebruikt te worden.  Ik ben erg benieuwd naar de mannen die mijn kutje zullen gebruiken. Het idee dat mijn kutje beschikbaar wordt gesteld aan de vele pikken omdat het daar nu eenmaal voor gemaakt is maakt mij supergeil. I want to be a good girl ;-).

Ik zou graag een keer door jullie aan de mannen aangeboden worden en plat laten neuken. Is dat mogelijk?

Jasmine

De aanwezigen kennen de afloop van dat verhaal..... om 14u lag Jasmine geblinddoekt klaar met (zoals haar was opgedragen) alleen een klein jurkje en laarzen aan. De eerste mannen kwamen nadat ze gedoucht hadden rond haar zitten en Jasmine voelde al die handen onder haar jurkje over haar lichaam glijden. Ze kreeg de opdracht haar benen te spreiden maar voordat ze kon reageren werden die al uit elkaar geduwd en dook de eerste man er tussen. 


Ze heeft een lekker kutje met (ook in opdracht) een dun streepje er op dat inderdaad gemaakt is om te worden geneukt. De mannen kregen de opdracht haar kutje direct te neuken, geen vingeren, geen likken maar neuken. En dat hebben ze gedaan vanaf 14u - 16u30 bijna non stop! Terwijl ze werd geneukt pijpte ze de mannen die rond haar gezicht zaten zoals dat van een good girl  verwacht wordt. 


Om 16u30 kon ze echt niet meer en moest ze stoppen. Ze zal ongetwijfeld nog enige dagen erna gevoeld hebben dat haar kutje stevig gebruikt is. Haar fantasie is werkelijk geworden en ze heeft er van genoten. Wie weet zien we haar nog eens.


Tot de volgende keer!

17 opmerkingen:

  1. shit! Lekkere foto :-) Jammer dat ik er niet bij kon zijn ;-(
    Tel al af naar de volgende...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eind april was ik op de eerste editie van de amateur gangbang en dat smaakte naar meer... Deze keer kon ik me weer vrijmaken en was ik als één van de eerste binnen. Wat een feest, er lag al een goddelijke gewillige getinte slet geblinddoekt en met een goed nat kutje op ons te wachten. De boodschap was me duidelijk, ze wilde geneukt worden, hard en diep. En zo geschiedde, keer op keer. Ik moest oppassen niet al mijn zaad aan Yasmine te verliezen en ook nog wat over te houden voor lieve Marion want zij had nog wat van me tegoed. Aan de bar ben ik met een broodje weer even op krachten gekomen. Marion, vorige keer lukte het me niet maar deze keer heb ik je echt lekker lang mogen pakken en heb ik het dubbel en dwars aan je goedgemaakt. Je lekkere kutje heb ik volop geproefd en gevoeld, volgende keer wil ik je ook in je kontje verwennen en voelen hoe strak je daar bent, als dat mag. Eind augustus mogen jullie op me rekenen, ik wil het voor geen goud missen en kijk er naar uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was voor mij de eerste keer. En ik moet je zeggen dat geen enkele blog, geen enkel verhaal kan tippen aan de werkelijkheid. Wat een enorm geile middag. Toen ik binnenkwam was er al volop aktie. Ik viel letterlijk met mijn neus in de boter (lees heerlijke kutjes). Heerlijk gewoon.
    Ik heb een aantal kutjes en een kontje van binnen bekeken. En Jasmine kreeg de hoofdprijs. Ze heeft mijn zaad tot de laatste druppel toe weggewerkt.
    Ik ben het met michel eens. De volgende keer zou ook ik haar in haar heerlijk kontje willen verwennen.
    Eind augustus wil ik graag weer van de partij zijn. Kijk er nu al reikhalzend naar uit.
    Complimenten trouwens voor de leuke ontvangst (twee schattige beeldschone dames) en de geweldig mooie bediening achter de bar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Levensgenieter31 juli 2010 om 22:40

    Het was weer goed. Wel jammer dat Wendy er niet was maar Jasmine maakte dat grotendeels goed.
    Goed geregeld weer allemaal. Tot de volgende ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben eerlijk waar helemaal sufgeneukt. Mijn kutje is zelden zo goed gebruikt... Heftig hoor!
    Jasmine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Als jullie weer een gangbang houden willen jullie dat dan aan mij laten weten.
    het was zo ontzettend geil afglopen donderdag
    Ben heel wat gewend maar dit is wel een van de beste waar ik geweest ben de laatste tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Jasmine, ik heb ongelooflijk van je kutje genoten! Als je weer eens mee doet laat het dan weten ik zou je graag met 2 pikken tegelijk in je kutje neuken.

    Ook de andere dames waren geweldig jammer dat Ellen zo laat kwam.

    groetjes en kusjes Harry

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi wij zijn een koppel van 33/40j met behoorlijke sex drive mijn lekker vrouwtje wil als sletje eens stevig door meerdere mannen geneukt worden. Voor haar een eerste ervaring in GB.
    Wie begeleid ons in dit sex avontuur.


    Groetjes V&P

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het was heerlijk om zo geneukt te worden. Ik word nog steeds nat bij de gedachte....
    Natuurlijk laat ik weten wanneer ik er weer ben,
    x
    Jasmine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben een niet onaantrekkelijke man van 28 en het lijkt me geil om mee te doen met een gangbang. Kan iemand me uitleggen hoe dat er aan toe gaat? Schuiven de mannen dan aan of moet ik mezelf er tussen dringen? Is er een soort "regie" en wordt er bijvoorbeeld ook aan dubbele penetratie gedaan? Mag iedere man meedoen of word je dan geselecteerd? Het lijkt me heel geil maar ik ben bang dat ik nerveus word als het te druk is om me heen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Aan nieuwgierig: ik ben een echte GB ganger en heb er al heel wat op mijn palmares staan ;-). Als ik je een advies mag geven, dit is de ideale GB voor beginners omdat hier volgens mij geen betaalde "dames van plezier" zijn en de verhouding man/vrouw telkens goed is. Natuurlijk kan een professionele meid meer mannen tegelijk bedienen, maar voor mij gaat niets boven de geilheid van een echte slet die haar eigen fantasie beleeft, ook als dat betekent dat je minder aan de beurt komt. Naar die meiden kijken als ze zwaar genieten, is voor mij al een feest op zich! De mannen hier worden denk ik wel geselecteerd, je moet je er uiteraard wel tussensmijten, maar dringen heb ik nog niet zo ervaren. DP's en sandwichen gebeurt naar mij zin nog niet vaak genoeg, dat ligt vooral aan de mannen. De meiden laten zich maar al te graag pakken door twee pikken tegelijk, weet ik gelukkig uit ervaring ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hello,
    Ik ben net als bovenvermelde persoon een nieuwsgierig iemand die nog nooit aan een gangbang heeft deelgenomen maar al heel lang de fantasie heeft om dit eens mee te maken....
    Waar, wanneer hoe kan ik volgende keer deel uitmaken van jullie team?
    Grtz,

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Iedereen die een keer mee wil doen (Man, Vrouw, Stel) kan zich aanmelden op: circle.gb@gmail.com. We houden jullie dan op de hoogte waar en wanneer.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hej jasmine, lekker zeg ps wedden dat ik je echte naam weet.....

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Beste Anoniem,

    de meiden die meedoen aan de gangbang doen dat omdat het een fantasie voor ze is. Helaas zijn veel mensen wat bekrompener in hun denken en kunnen de meiden het niet delen met hun omgeving. Ik weet niet of je mee gedaan hebt met een Presidential Suite gangbang. Als dat zo is heb ook genoten van deze fantasieën van de meiden.

    Dat de meiden het doen onder een andere naam zou kunnen, dat weet ik niet. Als ik op zaterdag in de stad loop en ik roep HEY!, voor mij heet iedereen die omkijkt... Hey.

    Dat je denkt een meid te kennen dat zou kunnen hou dat dan binnen je eigen discretie. Wil je perse een punt maken stuur dan een email. Maar geen posts op het blog. Om 2 redenen:

    1. stel je hebt gelijk So What?
    2. stel je hebt geen gelijk dan is dat niet fair voor de meid die valselijk beschuldigd.

    BeantwoordenVerwijderen