zondag 20 juni 2010

De gangbang van 24 juni met 5 geile sletjes

De bedoeling van deze blog is om een korte beschrijving te geven van de gehouden gangbang en de bijzonderheden kort uit te lichten. Zodat mannen, meiden en stellen een kleine indruk krijgen van de bijzondere ambiance en onderlinge sfeer.

Voor deze gangbang hadden 5 sletjes aangegeven te zullen komen, Chantal, Marion, Michelle, Muriel en Sonja. Alhoewel ze alle 5 al eerder zijn geweest zal niet iedereen ze kennen dus onderstaand nog even de foto's van hun. Helaas is het plan om nieuw foto's vooraf te maken in duigen gevallen maar er zijn er enkele gemaakt in een aparte ruimte en de mannen die hier aan mee wilden doen hebben dat gedaan.



Ook Wendy had gezegd te zullen komen maar door haar baan op een groot internationaal advocaten kantoor kan ze niet altijd vrij beschikken over haar agenda. We hadden dus besloten om Wendy niet op de lijst van deelnemende sletjes te zetten. Wij verassen iedereen liever met meevallers in plaats van tegenvallers. Pas op: een situatie van overmacht kan er natuurlijk altijd zijn.



Michelle had 's ochtends een sms gestuurd of ze een vriendin, Cindy, mocht mee nemen. Na enige twijfel ;-), hebben we hier in toegestemd. Het was haar eerste keer en ze was nieuwsgierig geworden door de verhalen van Michelle's eerste keer. Ze vond het enorm spannend en geil om de aandacht van al die mannen te hebben en zich door hen te laten "gebruiken". Ik geloof dat er weinig mannen waren die ervaren hebben dat het haar eerste keer was en zelfs dat ze sex had met meer dan 1 man. Ze heeft er in ieder geval van genoten en aan het einde van de dag zei ze: "Oei, ik heb mijn grenzen wel behoorlijk verlegd".



Spontaan en uit het niets kwam Mireille binnen stappen,  .......... vervolg komt later


12 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toen Michelle mij vertelde over haar eerste gangbang eind april vond ik dat stoer en kinky tegelijk. Ze vertelde hoe spannend en geil ze het had gevonden om als gangbangsletje geneukt te worden door al die onbekende mannen. Al die stijve pikken om haar heen en handen aan haar lichaam...

    Haar verhalen maakte me zou geil dat ik er vaak over fantaseerde maar aan mee doen zou ik NOOIT durven. Ik had zelfs nog nooit een trio gedaan! Het is Michelle natuurlijk niet ontgaan dat ik er iedere keer geil van werd (heeft ze aan haar lijf zelf gemerkt ;-) ).

    Deze donderdag belde ze me dat ik gewoon eens mee moest gaan... Ik werd geil en nat bij de gedachte en zonder er bij na te denken stemde ik toe. Je moet niet te veel nadenken in het leven toch?

    Zenuwen gemengd met geilheid en een vleugje bang zo kan je mijn gevoelens het beste omschrijven toen ik bij de Circle O Club binnen stapte. Ik had nieet zo'n chique ambiance verwacht en ook de andere meiden waren lief voor deze “maagd” ;-).

    Met behulp van Wendy is mijn doop snel verlopen en mijn remmingen als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik vond het super geil en iedereen zorgde dat ik me op mijn gemak voelde. Ik ben lekker genomen, rustig en zacht maar ook hard en ruig, mmmmm.

    Het was beter dan in mijn fantasie en voel me al een beetje een echt gangbang sletje dus...

    Count me in Next Time !!

    Natte Zoen, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hallo iedereen,ik was gisteren voor de 1e keer op dit feestje,doe dit nu sinds een jaar,en heb al een keer of 7 een gangbang meegemaakt ,maar dat met 1 of max 2 vrouwen.
    maar ik wou eens wat anders en na t lezen van jullie advertenties was ik al van plan geweest om eens een keertje te komen. en ik moet zeggen,dat ik dit echt een super mooi feest vond,mooie vrouwen,vriendelijk personeel,leuke club,en vooral de sexdrive van de vrouwen, echt 1 geile massa mensen,super gaaf,helemaal toppie,oja en ik denk wel dat er enkele dames van het mooie personeel,vroeg of laat een keer over stag gaan hoor.ze stralen het gewoon uit. echt super feestje van mij mogen ze het iedere week organiseren,groetjes Z

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Awel, was een super geile en leuke namiddag! Super sletjes :-) en nog bedankt aan de knappers tijdens de shoots, zitten heel leuke foto's tussen. Zeker voor herhaling vatbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo,

    ik was er voor de tweede keer bij voor deze Gang Bang en het was weer fantastisch. Bedankt aan iedereen, de meiden die weer super geil waren, en de organisatoren.
    Ik meost spijtig genoeg tamelijk vroeg door, maar heb toch kunnen genieten van de lekkere pijpbeurten van Marjon en Sonja, het heerlijk poesje van Muriel en het lekkere poesje van Wendy.

    Tot volgende keer.
    Groetjes,
    Fred

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi meiden,

    ik heb donderdag jullie gangbang bezocht en moet zeggen ik ben blij verrast. De locatie zelf is modern aangekleed, sfeervol en heeft klasse in zijn uitstraling. Niet alleen is alles zeer zuiver, schoon zeggen ze in nederland :-), maar ook in keuze van interieur en gebruik van licht en kleur erg smaakvol...echt een klasse uitstraling die jullie zeker vast moeten houden.

    Daarnaast wordt sfeer ook bepaald door de mensen die er komen en het beleid van jullie...met andere woorden wat er wel/niet gebeurt, wie uitgenodigd wordt en hoeveel mensen mogen komen genieten. Overvol is soms erg leuk maar niet altijd. Gisteren was perfect.

    Ik ken van afgelopen jaren toch een aantal gangbangs maar dit is echt wel topklasse...waarbij een ieder vrij wordt gelaten en een ieder veel respect heeft voor elkaar. Vooral respect voor elkaar is belangrijk.

    Nog even iets over de heerlijke vrouwen die de gangbang bezocht hebben en heerlijk hebben meegedaan. Respect !

    Enne...sorry zeggen dat er 10 i.p.v 5 vrouwen waren is echt niet nodig hoor...ech nie (grin)

    Ik heb gemerkt dat ook zij erg hebben genoten, zeker Sonja, Marion en de jonge Cindy geloof ik...waar ik even mee heb staan praten tussen de heftige bedrijven door :-)...Zo bezig zijn met sex is een levensstijl die vrijheid en openheid creeert. Echt van elkaar genoten....in alle vrijheid ...dat was toch de bedoeling, nietwaar?

    Ik kom zeker terug....nogmaals dank voor de hartelijke ontvangst.

    gr.
    arno

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Door een mede-liefhebber van gangbangs werd ik op jullie amateurgangbang gewezen en daarvoor ben ik hem meer dan erkentelijk.
    Om te beginnen is de hele entourage ongelooflijk goed, mooie club, aangename ontvangst, prima lockers en een goeie douchegelegenheid.
    Eenmaal gedouched mocht ik gelijk van start met Michelle, wat een lekkere meid is dat zeg... volle vormen en een zalig zuigend kutje. Haar mooie vriendinnetje moest even wennen aan de drukte, maar met mijn dwingende pik kon ik haar twijfels wel wegnemen. Na een korte rustperiode heb ik me goed en diep laten pijpen door Marion terwijl een collega haar natte kutje stevig onder handen nam. Teamwork. Ik heb mijn laatste druppel zaad bewaard voor het geile gezichtje van Wendy die daarbij gretig haar lipjes aflikte. Lekker geil.
    Ik had helaas te weinig tijd en zaad voor alle sletjes, hopelijk is volgende keer die geile bodybuildster er weer zodat ik die goed kan pakken met een paar collega's.
    Eind juli probeer ik er weer bij te zijn.
    Frank

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vond het afgelopen donderdag echt helemaal super. Wat een heerlijke verzameling prachtmeiden!!
    Michelle was te gek, maar zeker ook dat het inderdaad gelukt is om een aantal zeer zeker heel spannende foto's te maken, inclusief een dp.
    Ik geloof dat we daar met z'n drieën van genoten hebben ;-)

    Helaas, helaas kan ik de 29ste juli echt niet, dan ben ik lekker op vakantie.

    Grz. T-Bone

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow,super fijne geile gangbangnamiddag,dank u.Als het goed is mag het gezegd worden.Volgende keer ga ik zeker terug aanwezig zijn,heb de datum reeds vastgelegd in mijn planning.
    Het is een hele mooie club,vriendelijke ontvangst en dan de aanwezige dames...Ik ken te weinig superlatieven om de dames te bestempelen,toch degenen waar ik mee gestoeid heb en de anderen zagen er op het eerste zicht ook heerlijk uit,maar hun geilheid en overgave moet ik volgende keer nog uit testen.Ben eerst een drankje gaan halen aan de bar en daar werd Sonja achterwaarts in haar poes genaaid,zou Herman Brusselmans zeggen,terwijl ze iemand anders zijn genotsknots met haar mond en tong verwende.En dat ze dat heerlijk kan,heb ik achteraf zelf mogen ervaren.Stilletjes ben ik Sonja beginnen te strelen en op een gegeven moment vonden onze monden elkaar...zalig hoe Sonja vol overgave en passie alles doet,zoals achteraf bleek.Terwijl onze tongen genoten van elkaar ging een hand van Sonja al naar mijn boxer en de tweede volgde snel.Deze boxer kon niet snel genoieg uit en ik heb ze pas om 18u na een goede douche terug aangetrokken.In een wip stond mijn lid zoals ik hem het liefste heb,goed stijf.Ook Sonja leek dat fijn te vinden,want ze zocht hem op met haar mondje om me al pijpend en met haar tong rond mijn eikel draaiend,helemaal gek te maken.Ik mocht me niet onbetuigd laten en ben dus met mijn handen en al snel ook met mijn tongske haar liefdesgrotje en clitoris beginnen te verwennen,waarna ze vrij snel,de eerste keer bij mij,spuitend klaar kwam.
    Nu ga ik weer wat werken,de rest van mijn namiddag volgt later.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijke geile namiddag weer! Fijn dat ik er weer bij kon zijn, al was het dan last minute. vond het heerlijk om Cindy op weg te helpen op haar eerste gb en als ik aan haar gleufje denk, word ik er weeral nat van! Verder een super time gehad met een aantal lekkere mannen.. Mannen, jullie waren heerlijk en special thanks voor de 2 schatjes die met mij een dp wilden doen voor de foto... hoop jullie nog eens tegen te komen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Wendy,
    Dankjewel voor de complimentjes. Ik vond het ook echt heerlijk om met je op de foto te gaan en daarboven spannende dingen uit te halen ;-)
    Ook ik hoop je nog 'ns te ontmoeten al gaat dat helaas de komende keer niet lukken omdat ik dan met vakantie ben. Een volgende keer ben ik er zeker weer bij!! (Ben eerlijk gezegd wel benieuwd wat je van de foto's vond...)
    Grz. Toon

    BeantwoordenVerwijderen