donderdag 12 april 2018

DONDERDAG 26 APRIL 13 - 17U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com

Verslag van een bezoeker:

Als frequente bezoeker van professionele gangbangs was ik best nieuwsgierig naar deze amateur gangbang. Collega wandelaars hebben mij vaak genoeg verzekerd dat ik deze Presidential Suite gangbang toch zeker eens moest bezoeken. Nu bezoek ik enkel professionele gangbangs vanwege het hoge porno gehalte en de seks garantie. Je betaalt er immers voor. Dat was eigenlijk de grootste drempel voor mij. Hoe weet ik, nadat ik inkom betaald heb, dat ik volledig voldaan naar huis terugkeer?

Echter na een tijd wordt alles een sleur, zelfs de professionele gangbangs. En na zoveel verhalen gehoord en jullie blog gelezen te hebben, de gok maar eens genomen en me aangemeld voor de Presidential Suite gangbang.

Vol verwachting, met gezonde scepsis reed ik iets over een uur de parkeerplaats op. Ik denk dat ik rond 13:15 binnen stapte na betaling van de inkom en het ontvangst van mij sleuteltje. Een snelle blik leerde mij dat er binnen nog niet veel mensen waren ik schatte een man of 10.  In ieder geval minder dan het aantal auto’s op de parkeerplaats mij had doen vermoeden.

Alleen met mijn boxershort aan en handdoek onder de arm begaf ik mij naar de douches. Hiervoor moet je eerst door de grote ruimte naar boven. Mijn passage door de grote ruimte deed mijn hart stilstaan en de moed in mijn schoenen zakken. Ik zag welgeteld een(!) vrouw zitten een donkere Surinaamse/Antilliaanse vrouw. Mooi figuurtje lekkere tieten maar totaal (nog) niet actief.  Was het dan toch een grote vergissing van mij geweest om hier naartoe te gaan?  Onder het motto: “we maken er maar het beste van” heb ik mijn tocht naar de douches voort gezet. In gedachten zag ik dat ene sletje al door ons aanwezige mannen genomen worden. Dat zou een gangbang pursang worden, 1 slet op 11 mannen. Och weer eens wat anders.


Bij de douches aangekomen hoorde ik uit de ruimte recht tegenover de douches een mij bekend geluid. Het geluid van een slet die genomen wordt. Mede wandelaars weten wat ik dan bedoel. Wat ik zag tartte elke verbeelding. Er waren zeker 6 mannen aanwezig in de ruimte. Op het bed lag een tengere kort harige slet met prachtige kleine stevige tieten. Nou, eigenlijk lag ze niet ze werd echt “afgeneukt” door de aanwezige mannen. Die grepen haar bij de haren, keel, benen, armen etc. Ze had bijkans niets te zeggen en liet hen hun gang gaan. Vaginaal, anaal, dp, sandwich overal moest ze aan geloven en dan ook nog met pik in haar mond. Het was een zeer geil schouwspel om te zien. Jammer dat het niet beneden gebeurde.Snel ben ik onder de douche gesprongen waarna ik me in het strijdgewoel heb gestort. Wat een geile meid was dat. Ze had niets te zeggen en liet ons ons ding doen. Nu ik er weer aan denk klopt er iets onder tegen mijn bureau. Ze was dit geweld duidelijk niet gewend en helaas gaf ze rond 14u aan dat het genoeg was.

Na een frisse douche terug onderweg naar beneden om iets te drinken. Zover kwam het niet….. Op de bedden in de gang was een Chinees sletje met een aantal mannen bezig. Een heerlijk schouwspel. Dit was duidelijk een nymfomane. Die kon geen genoeg pikken krijgen. Ze hield wel het initiatief meer in eigen hand maar dat mocht de pret niet drukken. Ze gaf aan dat ze botergeil werd wanneer ze stevig anaal geneukt werd. Aan een woord heb ik dan genoeg. Mijn  pik was nog steeds spijkerhard en de condoom schoof er rap om. Voordat ze het nog eens kon vragen ramde ik mijn pik tussen haar “cheeks”. Ze kreunde van genot terwijl ze de andere pikken bleef afzuigen.

Dus…….. 5 minuten later stond ik weer te douchen. Nu werd het echt tijd om iets te drinken. Ik nam me voor me niet meer te laten stoppen. Aldus beneden aangekomen zag ik dat de ruimte nu goed gevuld was met sletten en mannen.

Een lekkere blonde slet met rode laarzen en lekkere tieten werd op het bed genomen. Daarnaast een brunette met heerlijke rondingen en zeer actief. De Surinaamse / Antilliaanse liet zich graag nemen en als ze klaar kwam was het net de misthoorn van Antwerpen. Wat en geluid!!.  Ik zag nog een mooie brunette  met enkele tattoo’s die ook de volle belangstelling van de mannen had.  Haar slettenmond graag liet vol spuiten om vervolgens vol met haar vriend dte tongen. Geil gezicht onder het genot van een drankje.  Nog een wat jongere slet, ik schat haar een jaar of 28 met heerlijke nep borsten zat aan een tafel en wilde graag meedoen. Haar partner leek dat niet te willen.

Aldus  toekijkend kwam een slet naast me staan die ik nog niet eerder gezien had. Ook zij was een brunette. Slank figuurtje leuk koppie. Voordat ik iets kon zeggen zakte ze op haar knieen en begon mij te pijpen. Oh euh, goedemiddag mijn naam is…. Nee zo ver kwam het niet eens we hadden nog gee,n woord gewisseld. Maar pijpen kon ze……. Er kwamen meer mannen bij staan en ze nam gulzig alle pikken in haar mond. Toen ze met een leuk Vlaams accent zei dat ze geneukt wilde worden hoefde niemand daar lang over na te denken. En ik al helemaal niet! Ze is het bed niet meer afgekomen en kreeg af en toe iets te drinken met een rietje.

Ik had mij voorgenomen de blonde slet met lekkere tieten te neuken deze middag. En veel tijd (lees: puf) restte mij niet meer. Ik moest even “herstellen” heb mij op een kruk gezet en genoten van het schouwspel. Het was geweldig de aanwezige sletten bezig te zien. Totaal geen fake gedoe of enige schroom maar gewoon…….. tja is daar eigenlijk een woord voor? Nadat ik mijn belofte ten aanzien van de blonde slet ben nagekomen liep het tegen half vijf en werd het tijd om me weer aan te gaan kleden.

Ik heb genoten van deze middag en kom zeker terug. De sfeer was gemoedelijk, geil en vriendelijk. Iedereen komt er voor hetzelfde ding. Juist de ongedwongenheid om dat het amateur is, lijkt voor de sletten een aanleiding om zich te laten gaan zover als dat ze willen. Voor mij was het een eye-opener!Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-).  circle.gb@gmail.com.

XX

9 opmerkingen:

 1. John op de flyer staat angel. Waarschijnlijk gaat ze er dan zijn op 26 april misschien horen we het hier wel. Een uitgelezen kans om haar eens over je knie te leggen maar dan moet je er zelf ook wel zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom langs met een mooie buurvrouw. Het is haar eerste keer maar ze is een echte nymfomane milf die niet genoeg van seks kan krijgen. Ik hoop dat er voldoende mannen zijn om haar met knikkende knieën terug naar huis te laten gaan.
  Lars

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan je haar eens beschrijven Lars ??? (lang/kort haar, cupmaat, ... ) wat heeft ze graag ???

   Verwijderen
  2. Ze is lang, slank, lang donker haar en draagt een halsband met sieraadjes. Cup maat = lekker. Ze laat zich graag als lustobject gebruiken onder het toeziende oog van mij. Als ze in de stemming is kan veel.

   Verwijderen
  3. mag er in haar mondje of gezicht gespoten worden?

   Verwijderen
 3. Hopelijk bevalt het haar en is ze er volgende keren bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom ook met mijn vrouw. Hoop wel dat er genoeg mannen zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan je je vrouw eens beschrijven ??? Wat heeft ze graag ???

   Verwijderen
 5. spijtig dat ik er niet kon zijn kreeg geen verlof van mijn baas op het werk ik hand anders graag gezien hoe angel over het knietje lag. Hopelijk kunnen we het hier lezen over een paar dagen op naar de volgende keer en hopelijk is mijn baas beter gezind en krijg ik verlof

  BeantwoordenVerwijderen