donderdag 31 maart 2016

EDITIE 31 MAART 14-18U

31 maart de Paaseditie van de PSGB en het was een speciale !

Aangezien ik net verjaard was moest dit mijn feestje worden. Marion en Sonja waren het niet
vergeten, bedolven me al knuffelend onder de zoenen en Marion zong zelfs een Happy birthday.
Lief van hen, maar ja we kennen elkaar al langer.

De dames die steeds vragen naar meer mannenvlees en sperma zijn nu zeker aan hun trekken gekomen. Het was druk, voor mij veel te druk! Men moest bij wijze van spreken een nummertje trekken. De mannen hingen met hun klokkenspel en stijve piemel boven de vrouwen en ze waren erg geil zo te zien. De eieren zaten goed vol want ik zag regelmatig een grote lading sperma op borsten belanden alsof ze het een maand hadden opgespaard. Sarah werd in haar mond gespoten en het zaad liep eruit.

Er waren wel wat meiden, een stuk of zeven denk ik en dan nog enkele koppels maar het spijtige was dat twee koppels daarvan passief waren. Die kwamen gewoon om te kijken, pech voor de mannen dus.  Persoonlijk vind ik dat je die koppels niet zou moeten toe laten.

Er was ook nog een koppel dat wel meedeed maar selectief. Zij was een mooie toffe vrouw maar haar partner bepaalde met wie ze mocht. Ik behoorde niet tot de gelukkigen, ook al trok ze me naar zich toe, hij verbood het. Waarom weet ik niet. Zelfs toen ze later met mij een praatje kwam maken, werd ze direct door hem weggeleid naar de bar.

Ook andere mannen mochten niet. Het was waarschijnlijk het spel tussen hen; zij wilde graag maar hij bepaalt. N hoe liever zij wilde hoe meer hij zij: “Nee.” Och ieder zijn fetish maar voor mij verziekt zoiets de boel, weg sfeer! Andere mannen hadden het ook door en de vonden dit gedrag evenmin prettig. Dit was voor mij de minst aangename editie van al de keren dat ik geweest ben. De dames waren overbezet en men kwam bijna niet aan zijn trekken.

De vaste spelers Marion, Sonja, Vanessa, Sarah en An zijn kleppers natuurlijk en met hen heb ik wel even kunnen spelen behalve Sarah. Zij is een toffe vrouw waar ik een leuke babbel mee had, maar als ze in actie was, geraakte ik er niet bij.

Ik hoorde van meerdere mannen dat ze het te druk vonden vandaag. Ja dan maar wat drinken aan de bar, een soepje eten. Sommige mannen lukte het wel om verscheidene vrouwen te neuken. Aan het gekreun van de vrouwen te horen zijn ze niets te kort gekomen. Vanuit het oogpunt van de meiden was het natuurlijk een feest. Want het zal niet eerder gebeurd zijn dat ze 4 uur lang geneukt zijn geworden en uitgeteld naar huis zijn gegaan. Tja, mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus.

Dit was mijn ervaring. Uiteraard zullen ook veel mannen zich goed geamuseerd hebben en aan hun trekken zijn gekomen.

Ik zeg het dit was de eerste keer dat het tegensloeg, het kan niet altijd beter zijn dan de vorige keer. Volgende keer wordt het zeker weer beter!

27 opmerkingen:

  1. De 31e hoop ik er weer bij te zijn. Uit de mail heb ik begrepen dat er weer iets geils op stapel staat met Ann. Ik heb me alvast aangemeld :).

    Grt,
    E

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben idd stoute plannen ;-)

      Grt,
      Tim en ann

      Verwijderen
    2. En, hebben jullie al genoeg heren gevonden voor de stoute plannen?

      Grt,
      E

      Verwijderen
    3. Het is ons eerlijk gezegd nog een beetje te rustig.
      Als ze 31 maart maar actief zijn, dus is veel lekkerder.

      Gr,
      Tim

      Verwijderen
  2. Ik heb vorige keer gezien dat ann gefist werd. zou het graag weer zien nu van begin tot eind.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ann werd toen gefist door een vrouw, wat wel een voorwaarde is.
      Mannenhanden zijn vaak te groot en ik wil voorkomen dat ze voor de rest van de middag niet meer geneukt kan worden omdat ze pijn heeft.

      Grt,
      Tim

      Verwijderen
  3. Welke dame word graag anal gelikt? Vraag aankomend feest achter jimbo! X x x op je sterreke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed plan, doe maar !!
      Of er in het heetst van de strijd om namen wordt gevraagd durf ik te betwijfelen, maar je bent van harte welkom.

      Grt,
      Tim en ann

      Verwijderen
  4. welke dames zijn deze keer weer aanwezig ?
    hopelijk is kat er weer en die italiaanse schone(wat is haar naam) van de vorige keer

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hey schatjes ik ben er ook weer bij! xx vanessa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Misschien leuk voor mijn verjaardag dan...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. komt kat ook?
    ik zou eens graag een meid dp nemen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dp zie ik vaak met marion gebeuren er zijn wel minimaal 2 mannen nodig ;-)

      Verwijderen
  8. Ik, Mai zal er ook nog eens bij zijn.
    Het is ondertussen al enkele maanden geleden dat ik aanwezig was op het geilste feestje en kijk er echt naar uit

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat belooft wat! Ik ben benieuwd wanneer was je er? Dan lees ik het verslag nog eens. heb je speciale wensen of fantasieen? x

      Verwijderen
  9. en nu moet angel zich ook nog eens aanmelden...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik zal er zeker zijn. Heb zin in een lekker geil feestje. Ik meld me zeker al aan bij de vrouwtjes die dp of anaal of dp anaal willen proberen. Groetjes Jeremy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. waar zitten de wat rijpere vrouwen????? k zou ook wel eens wat meer mature vrouwen willen verwennen op dit geil feestje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Na een paar maand kijken we er naar uit om nog eens langs te komen, hopelijk zijn er veel geile mannen en BI vrouwtjes.
    Emmanuelle & Stan

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hallo, het zal donderdag mijn eerste keer zijn bij jullie. Zijn er dames met lang, langer haar ??? daar kick ik enorm op !!! mag ik het lekker vastnemen in ruil voor mijn eerlijke +20cm ??? tot donderdag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Helaas kan ik niet van de partij zijn deze keer. wannneer ik mijn ogen sluit zie ik weer die twee heerlijke blonde zusjes aan de paal draaien. in april ben ik er weer bij maar spaar ze niet ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wij zijn een stel en volgen al een tijdje het blog. We zouden dolgraag eens meedoet is dat mogelijk? En wat als we toch niet durven???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij Emmanuelle haar eerste keer zijn wij iets vroeger naar binnen gegaan en om kennis te maken met de andere dames. Dit heeft haar erg veel geholpen. Alle mannen zijn er erg begripvol, neen is neen. Genieten doen jullie zeker, of je nu mee doet of niet. Emmanuelle & Stan x

      Verwijderen
    2. Als je niet durft of geen zin hebt, doe je toch een drankje aan de bar en een praatje? Niets moet, maar alles mag. Ik denk niet dat jullie teleurgesteld worden.

      Grt,
      E

      Verwijderen
  16. Wij kunnen er helaas niet bij zijn deze maand, valt een weekje te laat.... We zitten in het buitenland.... Spijtig want we zien dat Emmanuelle en Stan komen en als Kat nu 1 kutje graag likt.... ;-) Volgende maand willen we er zeker weer bij zijn.

    Veel pleziet
    Stef en kat

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben er morgen voor de eerste keer bij 😀. Kijk al uit om al die kutjes te neuken

    BeantwoordenVerwijderen