woensdag 13 januari 2016

EDITIE: 28 JANUARI 14--18u


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com

Door de ogen van een deelnemer (M):

De eerste presidential gangbang van het nieuwe jaar en hij was meteen geslaagd.

Ik ben een regelmatige banger en had de editie van december gemist maar had me voorgenomen om het nieuwe jaar goed in te zetten.

Dus tegen 14u afgezakt naar Schoten en bij het binnenkomen eerst de dames een dikke knuffel en zoen geven en hen de beste wensen voor 2016 overmaken. Vooral een goede gezondheid en nog veel seksplezier en dat ontbrak er niet aan.

Na het douchen nam Sonja mij meteen mee op een bed. Ze wou al direct actie. Dit was het startschot voor iedereen. Ze begon me te pijpen waarna ik haar wou beffen en ja jullie kennen Sonja, het duurde niet lang of de waterval stroomde over mijn gezicht. Haar constant en schuddend klaarkomen maakte mij zo heet dat ik een condoom nam want ik wilde haar nu neuken waarbij ik wild te keer ging, haar benen in mijn nek terwijl ze alweer iemand anders aan het pijpen was.

Vanessa, Marion en Sarah waren ook al druk bezig met mannenvlees. Het leken wel twee steeds afwisselende, groepen mannen. Een groep die actief bezig was met de dames en een andere groep die aan de bar en vanuit de zetels toekeek terwijl ze hun wapen schietklaar hielden. Hun liefdeszwaard stond omhoog en werd door hen op sterkte gehouden.

Vanessa stond weer héél geil en liet zich met plezier neuken terwijl ze penissen in haar mondje liet verdwijnen. Op gegeven moment begon ze met haar hand op haar kutje te kloppen, heel ritmisch. Het deed me denken aan Stampertje uit de film Bambi. Haar kloppen resulteerde in een fontein wat zowel zij en de mannen geil vonden. Ze kon er niet genoeg van krijgen, maar Sarah was ook zo’n spuitertje. Op gegeven moment lag op de vloer een hele plas van de dames hun lichaamsvocht. Sarah is ook een hete donder die er pap van lust en genoot om geneukt te worden en op pikken te sabbelen.

Wat er in de lucht hing of wat de mannen gegeten hadden weet ik zelf niet, maar ze neukten als konijnen. Sommigen hadden een uithoudingsvermogen van jewelste en konden blijven doorgaan en alle dames meerdere keren hard neuken. Wanneer de eerste groep aan het verslappen was begonnen de andere mannen in actie te schieten en waren soms wel met zes mannen met één vrouw bezig. Het was soms moeilijk om bij Marion te komen met al die geile hengsten rond haar. Sonja lag bijna constant op een bed te seksen, zoniet ging ze een man berijden die in een zetel zat. Ik heb alle vrouwtjes kunnen nemen en beffen en ben bij Marion klaar gekomen. Ze werd geneukt terwijl ze lag te pijpen en ik stond met andere mannen naast haar te trekken. De ene na de andere kwam klaar en het sperma vloeide rijkelijk over haar borsten en in haar hals. Ik kon ook niet achterblijven en sproeide mijn geil op haar borst. Zij plakte van het sperma van al die mannen maar ik heb haar afgedroogd met papier.

Dan nog iets gaan drinken, een babbeltje gedaan met enkele neukbroeders en toen ben ik me gaan douchen. Toen ik weer beneden kwam zag ik dat Sonja nog stevig geneukt werd en toen de man al grommend klaarkwam en zich terugtrok, was zijn condoom goed gevuld met zaad. Voor naar huis te vertrekken wilde ik eigenlijk Sonja nog proeven. Ik zette mij voor haar kutje en begon haar klaar te likken en al snel voelde ik haar lichaam opspannen en het vocht vloeien terwijl ze riep van geluk. Het ene orgasme volgde het andere op en ik liet al haar sappen heerlijk over mijn tong vloeien en slurpte al dat lekkers heerlijk naar binnen, zalig !!! Ondertussen was mijn pik terug hard geworden, ik nam een condoom want de goesting was terug groot en heb haar nog eens stevig geneukt. Dan ben ik me terug gaan douchen, omkleden want het was tijd om naar huis te gaan en de party was bijna voorbij.

Nog iets gedronken, afscheid genomen van de meiden en de neukmarathon zat er op. Als een voldaan en opgewekt man keerde ik huiswaarts. Bedankt ladies, jullie zijn SUPER !!!

Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-). circle.gb@gmail.com.

XX

21 opmerkingen:

  1. oei geen verslag van vorige maand...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geen verslagje van gangbang van December te vinden..............

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ga mij eens eraan zetten een verslag te maken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik twijfel. ..is echt nieuw voor ons. Mijn ventje ziet me graag genieten en ik kan best een paar pikken aan maar ik wil ook nee kunnen zeggen. Andere dames ervaring? ? Ik noem Anne trouwens

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hey hey schatjes ik ben eer ook weer bij x vanessa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anne, kom gerust af! Heren zijn voor 99% van het beschaafde type! De uitzonderingen zijn er jammer genoeg ook maar daar zijn dan de 99% anderen weer die je verdedigen als jij neen zegt!
    Het gaat er met andere woorden altijd met respect aan toe.
    Ik beschrijf de presidential als een party in plaats van een platvloerse gangbang.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben het helemaal eens met de vorige schrijver. En als je dan bedenkt dat bij lange na geen 100 mannen zijn, heb je nooit last van die ene ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik hoop dat emanuelle ook komt. Wil men bi kantje met haar best eens laten gelden. Anne.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Anne, helaas kunnen we er niet bij zijn deze keer maar in Febr wel. Groetjes Emmanuelle & Stan

      Verwijderen
  9. Ik heb hier al veel namen de revue zien passeren en ben benieuwd om ze volgende week eens te kunnen koppelen aan "gezichten", kutten en borsten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Reacties
    1. Volgens mij is dat nooit vantevoren geweten. Als ik het blog goed begrijp dan komen er de laatste tijd een stuk of 10-15.

      Verwijderen
    2. Zou leuk zijn als de dames en koppels bevestigen.

      Verwijderen
  11. Heb er zin in...
    Wie ook?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. zijn dikke mannen ook welkom?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Komen er ook dames die echt veel kunnen squirten? En doen ze dit ook in de 'suite' of alleen in de 'natte ruimtes'?
    Ik hoor graag bij wie ik me mag melden...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ja ik denk van wel, beschaafde mannen bovenal, dikke vrouwen zijn ook van harte welkom.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. komt squirting queen sara? zijn er ook veel koppels?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. zal er zeker zijn schatties

      Squirting Queen Sara

      Verwijderen
    2. Tot morgen Sara. Ik ben er klaar voor!

      Verwijderen