maandag 15 september 2014

DONDERDAG 25 SEPTEMBER 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com


Ik was de 25 september voor de eerste keer aanwezig op deze gangbang. De verhalen op de blogspot en het feit dat er 8 meiden zouden zijn had me overtuigd om de grote stap te zetten.

Wat voor een stap was me dat ! Een beetje onwennig ging ik aan de toog staan niet wetende wat ik
kon verwachten. Een knappe dame kwam aan de toog een spuitwatertje bestellen. Door de vriendelijke glimlach was ik al meteen paraat. Een 2-tal mannen kwamen rond haar staan en begonnen ongegeneerd haar borsten te strelen. Langzaam ging een hand naar beneden en greep ze vastberaden tussen de benen. Het meisje reageerd prompt op de aanrakingen , ze begon haar lichaam te krullen en raakte de mannen direct aan. Haar handen grepen onmiddelijke de lullen van de mannen vast. Ondertussen werd ze reeds goed gevingerd. Ik werd er volledig geil van. Haar borst aanraken was het eerst wat ik deed, ze keek me glimlachend terug aan en greep ondertussen mijn lul vast.

Whaw, onmiddelijk werd ik afgerukt. De dame ging ineens door de knieen en begon mij en de andere mannen te pijpen. Van de ene lul naar de andere, diep en krachtige stoten. Ik stond al op ontploffen en we waren nog maar amper begonnen. Ineens stond ze recht en trok mij aan mijn lul mee naar één van de ronde bedden. Ze knielde voorover op het bed, het kontje mooi omhoog. Pak daar maar een condoompje zei ze. Dit moest ze geen 2 keer zeggen. Condoompje om en tot mijn verbazing had ik het moeilijk om in haar strakke kutje te geraken. Lekker spannend en dat voor een meid die blijkbaar van wanten weet. Bij elke stoot die ik gaf hoorde ik direct reactie, aahh, aah, lekker, deze woorden maakten mij zodanig opgewonden dat ik in een mum van tijd klaar kwam. Effen een oerkreet en vermoeid trok ik mij terug. Onmiddelijk werd ik vervangen door een andere stijve lul die diep in haar poesje drong. Niet vergeten dat ze ondertussen nog 2 lullen oraal aan het bevredigen was en talrijke handen zich om haar borsten bekommerden. Dit was mijn eerste ervaring met Dominique. Ik was er zo weg van. Heb ze die namiddag nog minstens 4 keer in verschillende posities afgeneukt. Deze meid heb je nooit alleen voor jou. Telkens waren we met drie, vier man rond haar bezig. Onvermoeibaar deze meid.

Ik denk dat elke man ervan droomt om zoveel mogelijk meiden te neuken. En er waren er veel ! Naast Dominique was er ook een aziatisch type, ik geloof Vanessa, een Spaans type, Marion, een blondje dat blijkbaar hier voor de eerste keer was, Emanuelle. Een heel fijn dametje maar toch zeer gespierd, Sonja denk ik. Deze meiden heb ik allen geneukt, meermaals door gepijpt geweest, lekker met hun borsten gespeeld enz...

Naast deze dames die ik aan mijn paal gerijgd heb waren er nog 4 andere. De twee vriendinnen van de loodgieter, Ann en Jeanette. Dan was er kort nog een andere, iets oudere blonde dame in zwart kleedje en dan een beeldschoon vrouwtje die met een partner aanwezig was. Dit was een franstalig koppeltje.

Deze jonge franstalige meid was ontzettend knap maar kwam zeer moeilijk los...Eerst stonden ze aan de bar maar hadden er een probleem mee dat de aanwezige mannen haar direct wilden aanraken. Je zou voor minder. Ze hebben zich dan teruggetroken in een donker hoekje achter de neukschommel. Ook daar hebben een paar heren bot gevangen. Het was Emanuelle en haar vriend die dit koppeltje hebben aangesproken toen ze terug aan de bar kwamen bestellen. Na wat drankjes en gesprek was het duidelijk dat Emanuelle en het meisje elkaar wel zagen zitten. Zij raakten elkaar eerst aan en begonnen aan de bar te kussen. De beide vrienden begonnen dat elkaars vriendin aan te raken. De omstaanders konden in eerste instantie enkel genieten van het uitzicht. Het knappe meisje aanraken kon slechts heel sporadisch, veel handen werden weggeduwd. Toch zijn beide koppels op het ronde bed beland. Daar was het de vriend van Emanuelle die met deze meid alles kon doen. Hij heeft ze meermaals geneukt. Wij omstaanders genoten van het schouwspel en de hevige kussen tussen Emanuelle en de schone. Dit terwijl de vriend van Emanuelle het meisje aan het afneuken was pijpte zij haar vriend. Af en toe op aanraden van haar vriend werd door de knappe een andere lul gepijpt. Steeds keek ze op naar haar vriend of ze dit wel moest doen. Hij gaf haar blijkbaar toch verschillende keren de opdracht verder te pijpen. Ondertussen probeerde ik en de mede gangbangers de meid aan te raken. Haar gepierceste clithoris trok mij sterk aan. Af en toe kon ik haar een beetje vingeren maar steeds kwam haar hand ertussen om zelf verder te doen. Ik was stik jaloers op de vriend van Emanuelle die gewoon deze knappe griet zonder pardon kon neuken, kussen, likken en gepijpt worden......Het franstalige koppeltje waren meer swingers dan gangbangers.

Ondertussen stond ik ook te kijken naar Sonja die door een oudere man langdurig gelikt werd. Dit was voor die meid blijkbaar onvoldoende en ze wenkte mij om naar haar toe te komen. Ze zat in de lange sofa en vroeg uitdrukkelijk om mijn iet in haar mond te steken. Zo’n geile brede mond kon ik niet aan weerstaan....diep pijpend werd mijn lul ontzettend hard....Sonja voelde dit en reikte mij een condoompje aan. Ondertussen maakte ze de oudere man duidelijk dat er andere hardere actie op komst was....Ik wreef mijn lul eerst meermaals langs haar vagina en merkte dat haar clithoris ontzettend groot en gezwollen stond. Ze vond het zo leuk van mijn lul die op en neer ging over haar vagina dat ze er eigenlijk heel nat van werd...Tot mijn verbazing kwam ze hierbij spuitend klaar. Mijn lul zat er nog niet in er het vocht spoot al rond.......Lekker Lekker zij ze en nu hard neuken....Mijn lul gleed als in de boter in haar kut. Hard moest ik haar neuken, diep, krachtig. Ondertussen bleef ze breed glimlachen en werd ik vol op de mond gekust....pppffff zo geil was dat. Ik kon het niet meer houden en spoot het condoompje vol. Bij het uittrekken diende ik te tonen of het wel degelijk gevuld was. Goed gedaan zij ze, glimlachend en ondertussen al geneukt worden door een andere persoon. Echt een moordgriet is dit.

Met Emanuelle heb ik ook verschillende leuke aanrakingen gehad. Ze was het mooie brunette meisje aan het kussen terwijl de vriend van dit meisje haar op zijn hondjes aan het neuken was. Toen hij klaarkwam gaf hij mij duidelijk te kennen dat ik moest overnemen. Uiteraard heb ik dit gedaan. De blonde Emanuelle op haar knietjes voor mij, kontje lekker omhoog en ik erachter... Mijn lul gleed gemakkelijk in haar kut, mijn handen grepen haar heupen vast en hard stotend begon ik ritmisch te pompen. Even keek ze op om te zien wie haar nu aan het neuken was. Haar glimlach gaf te kennen dat ik gerust mocht verder doen. Echt een gewillige meid is dit. Het duurde dan ook niet erg lang vooraleer ik terug uitgeput was. Vlug nog een collega wenken en klaar voor de volgende, echt teamwork.

Later stond ze aan de toog te kijken naar het spel van de loodgieter met zijn vriendinnen. Haar vriend stond naast haar maar was met Dominique in intense intieme omarmingen. Ik ging achter Emanuelle staan en begons langzaam met haar borsten te spelen. Onmiddelijk kreeg ik de reaktie van haar lichaam dat zich meer en meer tegen het mijne aandrukte. Haar hoofd leunde achterover, genietend van de aanrakingen. Langzaam gleden mijn handen naar beneden om ook haar clitoris te masseren. Automatisch deed ze haar benen lichtjes open om mijn handen tot alles toegang te geven. Neuken zat er voor mij niet meer in, was al helemaal uitgeblust. Toch kreeg ik door het gekronkel van haar lichaam terug een stijve. Ze deed 2 stappen naar voor en ging zitten op de rand van het ronde bed en begon mij te pijpen.....haar brede glimlach, de blonde lokken, de gretigheid van het pijpen.....en ik kreeg mijn zoveelste orgasmen maar er kwam niets meer uit. Emanuelle was blijkbaar toch een beetje ontgoocheld. Dit is ongetwijfeld een spermasletje.

Voor de rest heb ik nog veel staan kijken.
De lesbische acties van de vriendinnen van de loodgieter met Dominique erbij. Inderdaad geilde dit de mannen zodanig dat zij hier tussenbeiden kwamen.

De dubbele penetratie van Ann die hier inderdaad duidelijk van genoot... De loodgieter onderaan en een GB’er erachter... Geil zicht.

Jeanette was iets moeilijker bereikbaar. Zij was de knapste van de vriendinnen en koos af en toe een makker uit; Dit was ook meer ‘one on one’ maar toch knap om naar te kijken. Geregeld hoorde je de loodgieter zijn vriendinnen aanmanen om bij zijn acties deel te nemen. Zij gehoorzaamden hem zonder aarzelen....Eigenlijk wil ik ook zo’n stel vriendinnen die duidelijk lesbische gevoelens hadden....Dat is nu de tweede man waar ik deze namiddag stik jaloers op werd.

Bij Marion en Vanessa spreken de verhalen op de blog boekdelen. Dit zijn beide party animals die er niet genoeg van krijgen. Vanessa is zo uitbundig dat zelfs de ober af en toe kwam kijken en duidelijk te kennen gaf dat deze zotte meid niet te stoppen is. Heb vernomen dat ondanks andere berichten ze blijkbaar toch nog aanwezig zal zijn op de GB’s. Afwachten dus.

Marion is de leuke buurvrouw die met haar ronde welvingen je volledig kan beroeren. Zij stelt je op jou gemak en zal er voor zorgen dat iedereen aan zijn trekken komt.

Besluit :
Een zeer grave namiddag, totaal uitgeput, stijf de andere dag, en nog een ganse maand denkend aan...’WAT HEB IK DAAR BELEEFD’....gewoonweg super en voor herhaling vatbaar.

Groeten van Johannes

Emmanuelle

We kregen van een van de regelmatige bezoekers het bericht dat hij zijn vriendin Emmanuelle op 25 september mee zal nemen naar de gangbang. Het lijkt haar best spannend om geblinddoekt gepresenteerd te worden aan de binnenkomende mannen. Dit is wat zij zelf geschreven heeft:

“Hoi, Emmanuelle is mijn naam. Wat ik graag wil… mijn tepels mogen alvast hard aangepakt worden, spuiten op mij met veel plezier, graag spelen met een vrouwtje, een lekkere harde pijp mag wel & in mijn mondje klaarkomen, héél graag en ik hou ook wel van een lekkere billenklets en ik wil graag verschillende keren hard gestoot worden op z’n hondjes.”

Niet anaal, wel klaarkomen in mijn mond..

Dus om 14u zal ze geblinddoekt klaarstaan om gepresenteerd te worden. Ze doet geen anaal! Maar lijkt dat met haar pijpen (en klaarkomen in haar mond) ruimschoots goed te maken ;-).  Denk eraan dat het haar eerste keer is en het aan de mannen EN vrouwen zal liggen of ze nog eens komt.

Wil je als meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX

22 opmerkingen:

 1. Hoi nadat ik 2 maanden niet geweest ben hoop ik de 25 september er weer bij te zijn.
  ik breng 2 vriendinnen mee.
  Jeanette 48 en Ann 46 jaar beiden bi .
  ze gaan voor de eerste keer mee naar een club , dus best spannend.
  ik hoop dat er veel actieve neukers zijn , en dat ze de dames flink aan willen pakken.
  Alleen vaginaal .
  ik hoop dat Lars en Dominique en Lotte er ook weer zijn .
  en Marion en haar vriendinnen ook natuurlijk.

  Groetjes Loodgieter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe aktief zijn je vriendinnen? Ben zelf nog nooit op deze gangbang geweest. Bij andere gangbangs zie je vaak een stel binnenkomen de vrouw doet niets en de man neukt alles plat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze dames doen zeker actief mee , ze komen er voor de eerste keer maar ik ken ze al even en weet hoe geil ze zijn , en hoe spannend ze het vinden om mee te gaan .
  Met wie ze het doen maken ze natuurlijk zelf uit .

  Groetjes loodgieter Jeanette en Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeeyy Leuk! een paar nieuwe meiden, ik ben nog aan het bijkomen van het nieuwe geweld " Dominique " ;-). Heb je een foto van de meiden? Kunnen we alvast in de moed komen..... Ik ben zowiezo erg benieuwd
  Erik

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom met mijn heerlijk geile bi-vriendin (41j) die voor de eerste keer een GB zal meedoen. Ze kijkt er alvast enorm naar uit. Het enigste waar ze niet voor openstaat is anaal & DP.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit wordt een leuke editie met al die bi-meiden. Ik breng ook een meid mee. Een echte zaadslet. Pikken pakt ze deepthroat het sperma zuigt ze uit jullie pik en slikt ze gulzig door. Zijn er nog meer zaad geile meiden aanwezig? De cumswap was geil met Angel en Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En Cors(l)etje, kunnen we erna uitzien dat je ook weer komt.? Zou je graag weer zien.
  mark

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas er niet bij deze keer, zal voor een volgende zijn....hou het zeker tegoed....
   Cors(l)etje

   Verwijderen
 8. Weet iemand welke meiden komen? is Dominique weer van de partij? Vanochtend had ik een email in mijn inbox waarin staat dat er zeker 8 meiden komen! Weer een nieuw zaadsletje waarbij we in haar mond kunnen klaarkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb van Lars vernomen dat Dominique er ook bij is donderdag .
  Zij is ook bi , en ik hoop dat de dames met elkaar een lekker bi showtje geven voor de aanwezige mannen.
  Tot morgen .
  Groet Loodgieter

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dominique vertelde mij de vorige keer dat ze zeker en vast weer van de partij is !
  En ik ook :-) ...heb er zin in !
  Tot morgen allen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog 1 nachtje slapen en dan weer het maandelijkse hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk !
  Ik hoop dat de mede-bangers morgen weer eens goed durven samen te werken, het is immers een gangbang.
  De vorige keer waren er veel afwachters, niet erg natuurlijk, maar we hoeven niet bang voor elkaar te zijn hè.
  Laten we de dames een warme middag bezorgen.
  En leuk...bi-meiden, wat beloofd dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beste mede bangers, wie kan me vertellen of dat een vrouwtje anaal wil of niet, hebben ze een bandje of iets dergelijks om? Tevens ben ik benieuwd of dp(anaal/vaginaal) ook mogelijk is en met wie, Jullie als ervaren bangers zouden me toch op weg kunnen helpen zodat we morgen een spetterende middag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wij helpen je wel op weg dat is altijd goedgekomen. Vroeger hadden de meiden die anaal doen een halsband om. Dat was dan met name Marion. Mij is gezegd dat ze ervan afgestapt zijn omdat Sonja wel anaal doet maar geen type is voor een halsband. Motto is: proberen en als ze nee zeggen dan is het nee! Tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Shit, ik was vergeten te zeggen dat het wel jammer is dat je er niet bij bent Cors(l)etje!. Wow wat een lekker geil ding ben je! Maar het kan natuurlijk niet altijd feest zijn. Als je weer eens komt laat het dan hier weten dan doe ik extra mijn best om te komen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat wordt een feestje bouwen morgen, moet normaal werken maar heb toch vrij kunnen krijgen. DIt is een feestje dat we niet mogen missen........Heb zeker een pilletje nodig om al die dames te bevredigen...daarna zal ik weer een paar dagen stijf zijn....op de verkeerde plaatsen dan.....

  mvg

  John

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lees zojuist dat het een top feestje moet gaan worden.
  Over enkele uren is het zo ver, op tijd de auto in.
  Ik heb er zin in, ik hoop mede met mij !
  Tot straks

  Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Shit, shit, shit meiden ik ga het toch niet redden vandaag!! Tot de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een waaaaaaanzinnig feest vorige week donderdag !
  Is dit altijd zo?
  Als het lukt ben ik er de volgende keer weer bij !
  X Erik

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Goedemorgen , ik begin weer een beetje bij te komen .
  Het was een geile geslaagde middag , met 8 heerlijke dames en ik denk over de middag zo,n 40 mannen.
  Ik was er met Jeanette en Ann die voor de eerste keer in een club kwamen.
  Ze hebben het helemaal naar hun zin gehad mijn 2 lekkere sletjes.
  En misschien breng ik ze volgende keer weer mee.
  Ann had een wens een keer een DP vaginaal , en ik geloof dat het John was die de taak op hem nam om zijn pik er bij te stoppen in haar geile kut , ze vond het super.
  ik had Jeanette de opdracht gegeven , om het lekkere blonde sletje op het grote bed nog even op te zoeken en met haar te vrijen , ze waren met 3 meiden gelijk bezig had een leuk showtje kunnen worden.
  Maar de mannen waren ongeduldig en gaven hier geen ruimte voor , jammer.
  ze heeft nog wel het kutje van Marion liggen likken , terwijl ze mij pijpte.
  Ik ben de hele middag zo druk geweest dat ik niet aan Dominique toe gekomen ben .
  volgende keer dan maar , is zo,n lekkere meid .
  Het was een heerlijke actieve ontspannen middag , heren en meiden bedankt.

  groetje Loodgieter Jeanette en Ann

  BeantwoordenVerwijderen