zondag 13 april 2014

DONDERDAG 24 APRIL 2014 14-18u


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com



Op donderdag 24 april wilde de Presidential Suite er een speciaal feestje van maken. Liefst een beetje kinkier dan anders. Wat wilden ze dan anders dan anders..... nog meer geile actie...... nog meer.....

We waren benaderd door Nikki, een meid die via via gehoord had over de Presidential Suite gangbang en vervolgens, ook naar aanleiding van dit blog, nieuwsgierig geworden was. Ze wilde, terwijl haar partner toekijkt, zolang en stevig mogelijk geneukt worden door meerdere mannen tegelijkertijd. Door zoveel mogelijk mannen tegelijk en zo hard en lang mogelijk, dat is wat ze gezegd had.

Ze wilde dus dat de mannen hun lusten botvieren op haar terwijl haar partner toekijk. “Gebruiksaanwijzingen” worden nooit verstrekt dat is onderdeel van onze fantasie, kijken hoever jullie willen en durven gaan. Er waren wel grenzen die Nikki had aangegeven:

  • Klaarkomen over gezicht
  • Slikken
  • Dubbele penetratie anaal
  • Fisten
  • Ruw/Respectloze handelingen
  • Slaan/spugen/haren trekken

De Presidential Suite had ook een leuke actie bedacht. Wie over de Presidential Suite Gangbang van 24 april het leukste, geilste en meest waarheidsgetrouwe verslag schrijft (dat wordt gepubliceerd op het blog) krijgt op de Presidential Suite Gangbang van mei vrije toegang voor hem.

Het winnende verslag (van een bezoeker) over deze editie:

Ik heb getwijfeld of ik de trip naar Antwerpen zou maken het zou namelijk de eerste keer zijn dat ik een gangbang mee zou maken. De geheimzinnigheid (gebrek aan detail foto's op de website) en de verslagen op de website hebben mij over de streep gehaald om de trip te maken vanuit Nederland. God wat heb ik daar geen spijt van gehad :-).

Toen ik om 13.45 aankwam was het op de parkeerplaats al een drukte van mannen, wat ik niet wist is dat de deur ook pas werkelijk om 14.00 uur opengaat. Na betaling van het entreegeld, keurig een sleutel gehad en handdoek en ben mij gaan uitkleden.

Direct toen ik de zaal inliep werd ik hartelijk ontvangen door 2 heerlijke dames die een glas champagne aanboden - heerlijk. Direct raakte ik met Marion aan de praat en na wat uitwisselen van ervaringen in Duitsland met partytreffs en pauschalclubs gaf ze te kennen wat de bedoeling was van de middag.

We doken direct op 1 van de 2 cirkelvormige bedden en gingen aan de slag. Direct was er een medestander die aansloot en het was geweldig om te zien hoe ze hem oraal verwende en mij ook niet onberoerd liet. Nadat 3 gasten haar hadden geneukt en in mijn ogen toch iets te snel waren klaargekomen vond ik het mijn beurt. God wat een lekker wijf. Heerlijk om te zien hoe ze geniet als ze neukt en pijpt tegelijkertijd.

In de tussentijd waren ook de andere dames ook druk bezig, de bank was druk bezet en volgens mij was er ook een aktief stel waarvan de dame hoorbaar genoot van de aandacht van zo veel mannen. Gedurende de middag zag ik nog een actief koppel binnenkomen, de vrouw had een bril op en het stel was afwachtend en ik had het idee dat het koppel nog niet eerder bij een gangbang aanwezig was. Mijn vermoeden werd bevestigd toen Marion bij de bar in mijn armen flink genomen werd door een mede bezoeker en de dame mij zo aankeek van ´Dat wil ik ook wel´.

Snel vormde zich een groepje om haar heen en de mannen geilde haar op. Op een bepaald moment werd de vrouw verzocht om naar het bed te komen en ik zag blosjes bij haar op komen en haar man een kus geven en gewillig op het bed gaan liggen. Genoeg mannen zorgden ervoor dat ze aan haar trekken kwam en ik ben toen even op adem gaan komen. Alwaar Sonia zich snel tegen mij aankwam staan en we snel aan elkaar zaten te frummelen. Het is toch geweldig om deze dames te plezieren en er zelf ook van te genieten.

Terwijl Sonia met een andere bezoeker kletste was ik haar lekker aan het opgeilen met mijn handen. Ze vertelde dat ze kort voor een bodybuilding wedstrijd zat en daardoor geen anaal deed maar god wat zou ik die de volgende keer willen nemen in haar kontje. Wat een lijf.

Snel lagen we samen op het bed alwaar ze er even afstapte om iets te pakken - snel kwam ik erachter wat het was. Een IJSKLONTJE, welke ze tijdens het pijpen gebruikte. God wat een lekker gevoel, heerlijk. Na Sonia ben ik bij Nikki gaan kijken, deze was druk bezig met ik geloof wel 7 mannen. Wat een koppie, lijf, kont en borsten. Heerlijk plaatje.

Op een bepaald moment kwam volgens mij de klad erin en was ze alleen nog aan het pijpen maar dan wel in doggy style. Ik bedacht me geen moment en heb direct een rubber omgedaan en haar van achter genomen, ze stopte met de anderen en op dat moment begreep ik de vrouwen, ik had het gevoel om het middelpunt van de aandacht te zijn. Dat iedereen naar je kijkt en je lekker bezig bent. Na een tijdje kwam ik geweldig klaar en was het tijd om het zweet van mijn rug af te deppen, tja het is toch een sport om zo bezig te zijn :-).

Nadat ik enigszins bijgekomen was heb ik staan kijken bij een actief koppel waarvan de gezette dame gekleed was in een zwart kanten jurkje en die door volgens mij haar man werd genomen. Er kwam enkele SM taferelen in voor en het was geweldig om te zien hoe zij genood. De man wilde dat ze hem oraal bevredigde waardoor haar kutje vrij kwam voor anderen. Ik heb me geen moment bedacht en ben er bovenop gesprongen en haar afgeneukt zolang ik nog kon. Ik moet toegeven dat je voor dit soort feestjes je toch wel een bepaalde conditie nodig hebt en ik toch merkte dat ik iets vaker moet gaan trainen. Zeker opdat ik de dag erna een zeer aanwezige spierpijn had in mijn bovenbenen.
In het kort heb ik dit ervaren als een geweldig feest en ben totaal voldaan maar toch niet helemaal tevreden ben weggegaan....

Ik had namelijk Marion nogmaals willen pakken en dit maal in haar kontje ;-).

31 opmerkingen:

  1. Hoe geil wil je het hebben?
    Elke keer weer als ik op deze heerlijke gangbang kom kan ik me wederom verbazen hoe ontzettend de aanwezige altijd verzorgde dames genieten van de ongekende geile bedoelingen die ze zich toebedeeld krijgen.
    Ze betrekken je, indien gewenst uiteraard, bij het vol lust en ongeremde geile schouwspel wat zich daar afspeelt.
    Veel is hier mogelijk. Laat je lekker afzuigen door die geile pijbekjes. Plaats ze in posities waarin jij het lekker vind om ze goed te nemen. Ondertussen voelend aan de stevige borsten waarbij de tepels priemend vooruit staan door de geile, onopgesmukte, gemeende, wellustige gevoelens die vrijkomen.
    Heb je altijd al stiekem graag een speciale handeling in gedachte?
    Geef het aan!
    Desnoods fluister je het in haar oor.
    Je zal versteld staan hoe welwillend deze geile meiden zijn.
    En het mooiste is nogmaals dat ze goed hoorbaar EN zichtbaar genieten.
    De kutjes vragen om veelvuldig genomen te worden.
    Ook de nauwe gaatjes zijn er vaak om te vullen.
    Laat je zaad rijkelijk kletteren!
    Ja, medegangbangers ik kijk er weer naar uit.
    Jullie ook?
    Laat de voorpret hier maar vast beginnen.
    Zodat de dames hun borstjes nat kunnen maken volgende week donderdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De vorige reactie (van 14 april) door een dame geschreven?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb er weer heeeeel veeeeeel zin in.
    Zijn er nog nieuwe dames bij of is het weer een verrassing (?)
    Ben weer benieuwd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die anaalgeile Spaanse van vorige keer mag nog wel eens komen.
    Ben nog aan het nagenieten.
    Dat was het helemaal!!
    Zonder de andere te kort te doen willen.
    Maar als je het over verrassingen hebt, was dat wel een geweldige

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben er ook helemaal klaar voor...gaat beslist weer een spetterend feest worden.
    Er wordt een speciale editie voorspelt en er blijkt wederom een hele mooie nieuwe dame te komen....
    Misschien wel meer......;-)
    Ik ga de komende dagen maar alvast op tijd naar bed....
    Medebangers verenigt u

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De vorige keer was helemaal goed.
    Ik ben er dus zeker weer bij, hopelijk een goede samenwerking tussen de bangers.....
    Dit is een gangbang, in een mooie club !
    Tot donderdag 24 april !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nog een halve dag en dan lang weekend .
    Krachten verzamelen om donderdag weer lekker los te gaan.
    Alle dames en medebangers een goed paasweekend alvast!
    Voor de heren; eieren zijn goed :-)

    We gaan er weer iets geils van maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Sonja, trek je dat setje van Januari nog eens aan? Heb me toen erg geil met je vermaakt. Heel mooi. Vorige keer was ik er niet maar die staat me goed bij. Was toen toch wat meer lingerie dan meestal. Geeft toch wat exxxtra's Heel de volgende week vrij, dus ik ben erbij. Heb er zin in. Tot donderdag allemaal en lekker weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk, mooie lingerie. Altijd een toevoeging.
    Met van die "metershoge" palen aan die poezelige voetjes.
    Zodat ze wankelend voorover gebogen kunnen worden.
    Om daarna stevig aangepakt te worden lekker besmeurd en uitgeteld op het ronde bed klaar te leggen voor de volgende.
    Nog even volhouden, ik spaar het allemaal op zodat ik genoeg te verdelen heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De stemming begint er al goed in te raken

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leg de touwen maar al klaar.
    Geil idee om een van de dames eens helemaal weerloos af te neuken.
    Gedwongen orgasmes aan de vleet geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Vindt het toch al altijd goed maar deze keer wordt het dus nog wat meer kinky.
    Goede oproep. Volgens mij mogen de mannen toch wat meer aanpakken.
    Wordt altijd veel en goed geneukt maar zo een echt hoerig geil randje mag er wel bij.
    Dirty talk, vasthouden en wat druk erop vinden de sletjes wel geil geloof ik.
    Ik zal zeker mijn best doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wereld feest en heb gelezen dat het nu wel een zeer speciale editie moet worden...nog specialer?? Nou, ben benieuwd, kan het anders al niet bijbenen....
    Heb me tegoed gedaan aan talloze eieren..zal het helpen?
    Het aftellen is in elk geval begonnen.....ik sta om klokslag twee uur voor de deur...
    Ladies, maak maar vast open......
    Rutger

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Kinky... interessant. Hebben er al echt zaadverslaafde dames toegezegd om te komen? e.g. die niet liever doen dan zaad slikken? of cumswappen met andere dames?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gewoon stevig doorneuken, geile taal en uitwonen, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik stel voor dat we Nikky kennis laten maken met de ervaring dubbel vaginaal geneukt te worden. Enige gegadigden? Hoe spreken we af?

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Kijk alvast uit om de verchillende lekkere kutjes te neuken morgen als hun mondjes vol zitten met harde palen. Zou ook leuk zijn om eens in groep over 1 à 2 dames te spuiten of ben ik de enigste met deze geile fantasie? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. @23 april 2014 14:02
    Dubbel vaginaal is een favoriet van Nikki, dus dat voorstel gaat zeker in de smaak vallen. Ik ben zeker een gegadigde. Dus dat gaan we doen! Vraag Nikki naar 'Wounded Knee', dan brengt ze ons wel in contact. En anders zijn er vast nog wel andere mannen die met je mee willen werken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heb het niet helemaal begrepen.
    Wil Nikki helemaal niet anaal of allen niet met 2 pukken anaal?
    We zien wel.
    Ben erbij

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als ik het goed lees dan staat daar met 2 pikken dus anaal en sandwich ga ik zeker proberen ;-).

      Verwijderen
  20. Vandaag kan je echt overal in het land aan de slag. dus, gaan er vandaag wel genoeg wandelaars zijn in Schoten? en genoeg dames?

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Erg goede, leuke start met bubbles, heel veel dames en zeer veel aktie.
    Volgende keer zeker weer daar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hue? bubbles? veel dames?

    Ik was er om 14.15 en 1. geen bubbles gezien 2. buffet leeg

    Verder nogal flauw gebeuren eerlijk gezegd, wel aktie, maar helemaal niet kinky. Paar dames te veel bezig met "afwerken" van de heren, en verder in de 2h dat ik gebleven ben niets kinky gezien. Alleen maar "classics", zelfs geen anaal. Vond ook de interacties tussen de wandelaars nogal beperkt, spijtig, want het is duidelijk dat - als het spektakel een bepaalde wending moet krijgen - het enkel de dames zijn die de regie kunnen voeren, de heren zijn te druk bezig met hun ding en de meesten te tam om iets te ondernemen (sorry). Bref, wie was nu nikki? ik dacht het een blonde zou zijn, maar die heb ik niet gezien (of zag ze helemaal anders uit? wat dat die dame met zwarte bril die tegen 15h pas daar was)?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ongeveer zelfde uur aangekomen en de bubbels waren er zeker maar daarvoor kwam ik niet, daarvoor ga ik naar andere plaatsen. Nikki was volgens mij toch zeker niet blond en met een super kutje en geil gezichtje en heb ze dubbel vaginaal horen kreunen. Ik vermoed dat jij dan voornamelijk boven uw tijd verdaan hebt want beneden was er zeker voldoende geile aktie met, volgens mij een 7tal vrouwen! Ik ben volledig leeg, super voldaan, helaas te vroeg (17u20) naar mijn werk terug moeten rijden! Dames ... twas een topperke!

      Verwijderen

  23. Aan El... uit omgeving A...., stevig bij je haren en polsen, weerloos keek je me smekend aan... Je dank nadien klinkt als vragend naar meer in de oren van deze Mr... qui_passe

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Als je er om 14.15 was (zoals ook ik) moet ik anoniem van 9.30u gelijk geven kwa buffet. De bubbels waren er zeker. Ik snap niet hoe je die 5 meiden met champagne over het hoofd heb kunnen zien. Dan zitten je ogen waar je ballen horen te zitten, in je zak (grapje!!).

    Het buffet was niet al op, het was nog niet klaargezet. Ik heb begrepen dat de uitbaters op vakantie waren en dat was met dat soort kleine dingen te merken. Ook condooms die door lomperikken op de grond gegooid werden bleven liggen. De vorige keren werd men daarop aangesproken als men een condoom op de grond gooide.

    Extra kinky was het inderdaad niet. Persoonlijk denk ik dat dat aan de mannen ligt. Als zo duidelijk is dat de meiden graag willen dan kan je hen niet kwalijk nemen als wij niet het initiatief nemen. Je kan paarden naar de bron brengen maar je kan ze niet dwingen iets te drinken!

    Nikki was volgens mij de meid met die super geile natuurlijke tieten. Ik heb ervan genoten die lekkere hangers heen en weer te zien slingeren terwijl ze geneukt werd. Over de andere sletten heb ik niets te klagen maar dit geile detail zal nog lang op mijn netvlies staan ;-).

    Tot de volgende!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Voor mij was het de eerste keer, qua kinky gehalte heb ik geen vergelijk, maar ik ben ook van mening dat dit per definitie bij een gangbang door de mannen bepaald dient te worden ( binnen de gestelde grenzen)...In elk geval vond ik het helemaal top, ik ben om 17.30u duizelig en letterlijk leeg in de auto gestapt.. Ik weet niet of dit standaard is maar ik ben zeker door de dames met bubbels ontvangen, degene die dat over het hoofd heeft gezien is er gewoon niet geweest. Er was zeker ook buffet, met meer dan voldoende keuze. Chapeau voor de organisatie ! I'll be back.
    Pieter

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nou ja, toen ik aankwam om 14.15 lagen de dames al op de bedden of in de zetels, heb ze in elk geval niet met champagne zien rondlopen. ik ben zelfs boven niet geweest. Het is idd aan de mannen om het initiatief te nemen, dat was er niet bijzonder veel bij momenten. Nu, chapeau aan de dames he, hoe vettiger hoe prettiger. was al blij dat er niet *te veel * wandelaars waren, anders was het nog meer drummen

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi meiden. Was gezellig vorige week in de circle. Jullie waren heerlijk , Nicky is een lekkere slet en ik heb me heerlijk vermaakt met Lotte , dat schooljuf vrouwtje wat om 3 uur kwam met dat brilletje op , heerlijk ze zette de bril af en d'r kwam een heerlijke geile meid onder vandaan. Kees

    BeantwoordenVerwijderen