woensdag 17 oktober 2012


DONDERDAG 25 OKTOBER
PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com





Donderdag 25 oktober van 14-18u is het weer zover en wordt er weer een geile  GB in de Circle O Club in Schoten gehouden. De bezoekers die al eens eerder zijn geweest weten het inmiddels al, deze plek heeft de klasse en ambiance van een luxe hotelsuite. In deze "Presidential Suite" liggen meerdere hete sletjes te wachten op een aantal mannen om hen eens goed en lekker lang te neuken!

Op deze locatie is ruime parkeergelegeheid, douches, kledingkastjes, condooms, handdoeken en eten en drinken zijn ruim voorhanden.

Al de meiden zijn botergeil en kunnen geen genoeg krijgen van hete ongeremde sex met meerdere mannen tegelijk! Bijna alles vinden ze lekker, Klaarkomen in mond (niet allemaal), Vingeren, likken, Anaal (niet allemaal), DP Sandwich etc. Pijpen zonder condoom, iedere andere penetratie MET condoom. Zin om eens lekker mee te doen met deze geile meiden? Kijk op deze blog voor een geile indruk van de vorige keer en reserveer op tijd.


Wil je als meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX

14 opmerkingen:

  1. Heren!

    Wij dames houden van een lekker geil voorspel!
    En dat begint hier.....
    Zodat wij donderdag meteen aan de slag kunnen met jullie heerlijke pikken.
    Het zou fijn zijn als het een ware uitputtingsslag voor ons gaat worden.
    Waarbij het zaad en kutsap rijkelijk zal vloeien.
    Lekker geil afgewerkt worden.
    Op, over, en onder elkaar.
    Komop heren, deel je geile fantasieën vast met ons op dit blog.
    Zodat wij al helemaal strak staan bij binnenkomst ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop dat de meiden in voldoende getalle aanwezig zullen zijn, ik heb er wel zin in om ff op een andere locatie te gangbangen en die meiden in alle gaatjes vol te proppen...
      Moet je in Circle O je op voorhand aanmelden? Want kweet nog ni 100% als ik me vrij kan maken.

      Verwijderen
  2. van welk geil sletje is dit nieuws

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat zal waarschijnlijk wel Marion zijn die zoals gewoonlijk moeilijk te verzadigen is. We zullen eens samen al haar gaatjes tegelijk moeten vullen......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb erg veel zin in Marion ! and the other girls ! Phil

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de blog in elk geval terug zeer zwakjes. Zo kunnen we de dames niet ophitsen...Waar zitten die geile mannen die de meiden donderdag willen plat neuken.....?
    Ik weet niet wie er aanwezig zal zijn maar ze zullen mij in elk geval wel voelen...Ik zal terug handen tekort komen om de poesjes en borsten te verwennen, te kneden en hopelijk de juiste trigger te vinden om ze te laten spuiten. Open jullie 'pussy', sletten die jullie zijn. Geneukt, gevingerd, gelikt zullen jullie worden. Jullie zullen zich moeten onderwerpen aan de meerderheid van mannen die met de nodige geilheid hun zaad over jullie zullen spuiten.....Jullie lichaam zal overal betast worden, tepeltjes zullen beknijpt worden, jullie poesje zal door iedereen bewerkt worden....allemaal tezamen zullen we jullie 'bangen' ......op het bed, aan de bar, in de zetels,
    Mannen, neuk die teefjes, laat ze maar eens voelen wat echte mannen willen.....

    mvg

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tip aan sommige mannen ! : Douchen kan geen kwaad :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tip geld voor alle mannen denk ik, we kunnen beter welriekend de vrouwtjes plat leggen dan stinkend van het zweet....is voor niemand leuk.
    Hopelijk gaat het er morgen een beetje sneller en harder aan toe op de blog hier.

    Waar zitten die geile mannen die morgen de sletjes gaan afneuken.
    Als dit als voorspel moet dienen vind ik dit voor de 'girls' zeer jammer....aan dit tempo kunnen ze morgen beter op café gaan, daar is meer vuile praat dan hier.

    En dan achteraf gaan klagen dat er teveel 'one on one' was....verwonderd me niet.

    Girls, ik probeer hier een beetje swoeng in te brengen om jullie morgen lekker plat te leggen en hopelijk weten jullie op een bepaald moment niet meer waar het plafond is....

    mvg

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  8. reserveren niet mogelijk via mail.
    Ik hoop er alsnog bij te zijn want moet in de buurt zijn.
    Groeten,
    Mac

    BeantwoordenVerwijderen
  9. spijtig ik kon deze keer niet van de partij zijn. Ik zie dat john hier zijn uiterste best doet om deze blog op gang te brengen. Hopelijk was zijn fovoriete sletje daar. Hij moet hier maar laten weten wat hij ermee gedaan heeft. Volgende keer zijn ik weer van de partij

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Best gangbangers,

    Eigenlijk was ik niet van plan een verslagje op te maken maar Frank heeft me toch overtuigd van, als wij het niet doen, doet niemand het. Vandaar dit korte verslagje.

    we hebben de echte gangbangers gemist, tussen de 15 a 20 mannen, 3 sletjes en 2 koppeltjes.
    Als jullie weten dat de sletjes normaal elk wel minstens 30 man kunnen bevredigen weten jullie al genoeg. Toch hebben de aanwezige heren zich goed gekweten van hun zaak. De sletjes hadden iets meer pauze (sommige althans) maar waren toch tevreden met de aandacht van de mannen. Het ging er inderdaad iets rustiger aan toe maar de sfeer en de samenwerking tussen de mannen was leuk. Nu ja, iedereen zijn eigen mening natuurlijk.

    Sonja heeft terug het meest lawaai gemaakt, haar gekreun, haar luidkeelse aaaahhh hebben we allemaal gehoord. Ze heeft ervan genoten, heeft zeer veel gespoten, niet heftig maar toch constant....Heeft mij ook een douchske bezorgd. Frank heeft ze ook meermaals laten spuiten, zelf dat anderen wegdoken om niet te worden ondergespoten.

    Bij Marion ging het er iets rustiger aan toe. In het begin met een 3-tal man en dan later meer one-on-one. Nu die heren zullen zich het ook niet beklaagd hebben. Als je Marion neukt mag je jezelf de vraag stellen, neuk ik haar of neukt zij mij.....gretig en onverzadigbaar.

    Misschien val ik inderdaad in herhaling met mijn favorietje Angel. Zij is de ganse tijd actief geweest. Met enkele heren hebben we echt haar laten genieten van de aanwezige mannen. De sfeer tussen de mannen was heel goed, lekker vieze taal, geile praat en ons sletje dat alles deed wat we vroegen, deepthroat tot het snot zelf uit haar neus kwam, spermadouckes enz...(hadden eigenlijk meer mannen nodig). Lekker op de knietje, kontje naar boven, lekker strekken en iedereen een prachtig zicht geven op het opengesperde kontje en poesje. gewoon een geile bedoening....
    Normaal is ze zo opgegeild en kan ik haar op het einde in de sofa nog een laatste keer verwennen. Jammer dat we echter met te weinig mannen waren en op het einde de swoeng eruit was. De gangbang is iets vroeger afgelopen geweest dan ik en een paar sletjes gehoopt hadden.

    Groetjes en tot een volgende keer

    John
    Ik hoop in elk geval dat de twee koppeltjes ervan genoten hebben. Ze waren in elk geval zeer actief, hebben goed geneukt, gebabbeld en zeker leuke contacten gemaakt. Thanks dat jullie mee de sfeer bepaald hebben! ! !

    Volgende keer hoop ik dat er toch meer mannen zijn. Dit bevordert de geilheid, het enthousiasme van de sletjes en de mannen. Gangbangen is een zeer populair woord maar soms misbruikt. We mogen die sletten geen pauze geven, ze moeten volmondig gepakt, geneukt, gevingerd, gelikt, gekust,enz....worden. Sfeer is belangrijk. Dit kunnen we enkel maken als we met voldoende zijn.

    Daarom ook een oproep om op de blog jullie menig te delen, zeg wat je wil, vertel jou ervaring, maak die sletten geil voordat ze binnenkomen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Toch jammer dat we als mannen deze gbsletjes niet kunnen geven wat ze verdienen. lees sinds een paar weken de blog en kom zeker op de gb van november. wat een super gb is dit zeg. kan niet wachten om die heerlijke geile sletjes mijn zaad te geven. en ja een gang bang is om volledig doorgeneukt naar huis te gaan. Tot snel de blog is al een goed begin van de pret.
    Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Volgens mij hebben de dames ruimschoots genoten.
    Het was een beetje als op een doordeweekse dag naar de Efteling.
    Ietsje minder volk maar de atracties zijn er niet minder om.
    Integendeel.

    Lotte kon niet mee vanwegen werk en ik had hetzelf ook druk en dacht deze editie over te slaan.
    Maar uiteindelijk draaide ik mijn auto richting Schoten.
    Ja, het bloed kruipt....
    ....naar de lul, dus.

    Al bellend met Lotte legde ik de afstand af en kwam rond 15.45u binnen.
    Aan de sfeer en vooral het gekreun was niet te merken dat er minder heren waren.
    Even douchen en wat kletsen met de heren die vooraan "op wacht staan".
    Heel gezellig maa dat is toch wel bijzaak.
    Ik had het plaatje al goed in me opgenomen.
    Op het voorste bed werd Angel van achteren genomen en door diverse mannen betast terwijl ze een man goed afzoog. Ik dacht, niet onterecht dat daar wel wat bij kon. Dus moest de man aan de voorkant het genot even delen en kreeg Angel om beurten 2 palen goed, diep oraal toegediend.
    Ik was laat en had dus wat in te halen.
    Eenmaal op volle sterkte een condoom omgeschoven.
    De medeneuker begreep mijn drift en ik wisselde hem meteenaf om haar goed en diep van achteren te nemen.
    Wat een geile kont heeft ze.
    Ik kon er goed diep in, en het had zeker effect.
    Ne enige tijd zette ik haar rechtop met haar lijf omhoog op haar knieen.
    Angel schatte het goed in en was nog net snel genoeg om een handoek te pakken voor ze goed spuitend op mijn vingers klaarkwam. Weer werd ze voorover geduwd en terwijl het geil nog uit haar liep heb ik haar verder gepaald.
    Terwijl ik dat deed had ik zicht op haar en de geile omgeving.

    Verderop was Marion bezig een aantal heren tegelijk af te zuigen en op te geilen, staande op haar hakken en met haar geile kont naar achteren.
    Deja vu; ik dacht weer, daar kan best wat bij.
    Marion ging helemaal op in haar aktie en merkte niet dat ik mij achter haar opstelde. Ik kwam blijkbaar stevig binnen en neukte haar geil door. Ook hier weer een reactie die me verder motiveerde. Dus zette ik het gas verder open. Marion slaakte een "hey...!" als teken van herkenning en draaide zich toen naar me toe. Toch leuk dat je als gast aan het "aankloppen" herkend wordt.
    Even heerlijk doorgegaan en genoten maar ik voelde dat verdere actie nodig was omdat er toch wat minder heren waren.
    En zo viel mijn oog op Sonja.
    Neuken, vingeren, spuitend klaarkomen, kreunen, gillen, hard, geil, dwingend, rustig, diep en nat. John moest inerdaad sprongsgewijs opzij. Sorry...
    Erg nat. Het was weer een geil feest.

    Dan mooet jezelf natuurlijk ook vocht aanvullen.
    Aan de bar kennis gemaakt met Cora, de helft van een stel.
    En haar heb ik halverwege de ice tea ook afgevingerd en diep genomen.
    Leuke geile slet die zich volgens mij prima vermaakte.

    Jullie begrijpen het al...
    Daarna heb ik diezelfde ronde nog een keer gemaakt.
    Onder andere nog een geile afwerksessie met Sonja, die ik nu ook goed van achteren paalde en daarna met haar lenige, slanke benen volledig naar achteren, gestrekt, knieën naast haar hoofd, maximaal, tot aan mijn ballen, diep in haar geile kut.
    Cora nog even manueel verwend, en dat was wederzijds en Marion stevig afgehoosd met zaad.

    Alle atracties waren fantastich en ik heb me wederom vermaakt.
    En de dames ook.

    Het was fantastisch, hoewel met meer mannen heb je toch ook meer dat kinky GB gevoel.
    Dus medesta(a)nders; "Kom op!"

    Tot de volgende keer.

    Frank

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Frank,

    fijn dat ik er een bondgenoot heb gevonden om deze blog 'up to date' te houden. Was een leuk verslag, kon het mij zo voor de ogen roepen....
    lekkere rondingen, geile wijven, je kan pakken wat je wil....je hoort ze kreunen, je voelt ze spuiten.....'lekker, lekker' om het met Sonja's woorden te zeggen....

    Tot de volgende keer...

    grtzz

    John

    BeantwoordenVerwijderen