maandag 17 september 2012


DONDERDAG 27 SEPTEMBER
PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG

23 opmerkingen:

  1. ik was er de vorige keer niet bij, maar donderdag ben ik er zeker weten weer. Mmm, kan niet wachten om lekker weer eens geil een middagje te relaxen. Ik lees dat er een DP verwacht wordt, nou , daar meld ik me dan bij deze voor aan, dat wil ik ook wel eens meemaken. En voor de rest ga ik gezellig iedereen verwennnen en me verwent laten worden. Top.
    Als iemand me nog een lift wil geven vanaf Breda of Antwerpen bv.m dan zou ik helemaal blij zijn.

    Tot donderdag... marcus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er Donderdag ook nog eens bij.
    Ik deel ook de mening van Marcus en zou graag ook eens een dp doen. Wil gewoon graag weten welke meiden hiervoor te vinden zijn....
    Hopelijk is mijn favorietje ook terug......zie er naar uit.......zal al een beetje beginnen te sparen...
    Tot Donderdag geile meiden....

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zou zomaar kunnen dat Lotte er weer eens is...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat wordt dan ook weer de moeite, gezien hoe ze de een keer op het einde van de dag door de dikste lul netjes gepakt werd in haar kleinste gaatje, zie het nog altijd voor mij.......gewoon een super geil gezicht, krijg er al direct een stijve van.....

    grtz

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oproep aan alle mannen, zouden de meiden eens moeten trakteren op een extraatje, zo te zien willen er toch een paar een dp doen....Marion zal wel niet weigeren....Anders nog ideeën om de vrouwtjes toch eens voor een uitdaging te voorzien.....

    grtz

    JOhn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey John,

    Als je dat bij Lotte gezien hebt kan het alleen de mijne geweest zijn.
    Dat is mijn private entrance "-)
    Verder zijn we heeeeel flexibel.
    En doortastend.

    Frank

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wel Frank,
    dan ben jij echt een bevoorrecht persoon. Ik zou graag in jou plaats zijn. Maar een 'private entrance' moeten we respecteren. Nu is het ook wel leuk, opwindend en geil om ernaar te kijken. We maken er in elk geval wel weer een feestje van........

    Tot Morgen

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo, hoe weet ik welke dames 'open' staan voor een DP en/of anale seks? Moeten de mannen dit vragen of wordt dit op 1 of andere manier aangegeven?

    Het zal mijn 2e keer zijn en ik verheug me er op! Ik ben flink zaad aan het sparen en kan niet wachten de dames op te vullen!

    Tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heb er zin in !!!!! (Phil)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @Anoniem van 11:38
    Als je een van die lekkere sletjes aan het neuken bent dan zeg je gewoon: "Nu ga ik je eens in je kont neuken". Als ze nee zegt dan is het nee. Maar zegt ze nou ik weet niet of..... dan ligt ze bij mij al op haar buik en moet ze haar kontje open houden voor mijn piet ;-).

    Sowieso doet Lotte dus niet anaal, heb ik zojuist gelezen. Maar de andere meiden volgens mij wel. Let wel op van nature is het ontworpen als "Exit Only" het is dus niet altijd evident dat het gaat, hoe lekker ze het ook vinden. Zelfde manier van aanpak geldt natuurlijk voor DP, Sandwich en klaarkomen in mond enz.

    Groet en tot morgen, Andre.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lotte doet idd geen anaal en niet in haar mond komen

    Maar ze moet wel eens goed, grof, diep en rücksichtslos afgewerkt worden als een gebruiksteef. Dus wie zich geroepen voelt.
    De echte doorpakkers (niet degenen die doen alsof ze dat zijn) komen wel aan de trekken.
    Flink onder dwang en sturing afpalen, de snol.
    Hoerige taal en haar dwingen om dingen te zeggen, ongemakkelijke posities, dwang, vasthouden, rondsleuren, om beurten en snel wisselend doorneuken.
    Groep die samenwerkt en in de flow zit is ideaal.
    Als ze niet gewillig is, corrigeer ik haar.
    Ook goed onderspuiten terwijl ze genomen wordt (niet in de mond dus, wel over gezicht, tieten, enz...)
    De enige luxe die ze heeft is dat ze zich af en toe op de tong van kerels (of dames ;-) die daartoe beschikbaar zijn mag klaarrijden. dan mag ze zelf even sturen omdat ze een goede slet is.

    Een geile bi-dame mag haar ook even 1 op 1 hebben op het grote bed.

    Tja, we zijn nu eenmaal hobbyisten.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hey ik wil wel eens samen met john een DP doen heb je intresse

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lotte vind het overigens ook prettig om uitgebreid met meerderen tegelijk en veel strelen, voortdurende aanraking en relaxte goede sex verwend te worden.

    Misschien sta ik dat wel toe ;-)

    Of allebei, tijd zat...

    Wat betreft DP, maybe en dan alleen als ik het initiatief neem en de "backseat".

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Frank,

      Mocht je een kandidaat zoen voor een DP bij Lotte, wil ik mij wel kandidaat stellen. En natuurlijk mag jij je priveplekje gebruiken.

      Tot straks

      Verwijderen
  14. Leuke middag , leuke meiden ! paar remarks ... misschien zouden sommige mannen zich beter een beetje douchen voordien , want denk niet dat een van de meiden dit leuk vindt, ik alvast niet, misschien zouden sommige mannen zich wat wat minder King of the Castle kunnen voordoen (Eindeloos beffen en of vingeren lol , terwijl guys with a hard one staan te kijken ;-) ...)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gisteren een heel leuke namiddag beleefd. Man man wat is Lotte een geil wijf. En de DP is zeer zeker gelukt bij haar. Frank mocht je dit lezen en je wil Lotte nog eens delen en haar onderwerpen aan wat hardere seks, geef maar een seintje.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hello afzender van het vorige bericht.
    We hebben ons weer goed vermaakt.

    Zet je naam even bij afzender, dat mailt makkelijker.

    Gr,

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo Frank en Lotte,

    Ik was vergeten mijn naam erbij te plaatsen mijn naam is dus Donny.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hey Donny, ...

    We komen nog een keer terug op die lokatie ;-)

    Prettig weekend,

    L&F

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi gangbangers,
    Ik heb inderdaad ook genoten van mijn namiddagje. Eigenlijk waren er niet zoveel mannen maar toch was het een zeer actieve gangbang. Niet zoals vorige keer toen om 16.30 Angel alleen op de bank zat. Nu was het lekker doorgaan tot het einde.
    De meiden waren weer super gedreven, Angel, Lotte, Marion en Sonja en nog één actief koppeltje.
    Ondertussen beginnen we de meiden al goed te kennen.
    Angel is een schitterende pijpstertje en laat iedereen in haar mondje klaarkomen, lekker diepthroaten, onverzadigbaar. Leuk hoe zij en haar man genieten van alle aandacht die ze krijgt. Ik kan mij in elk geval een ganse nammiddag met haar vermaken. Lekker alle gaatjes verwennen met tongetje en vingertjes......Eenmaal op haar knietjes, prachtig zicht op haar kontje....daar moet je achter gaan staan en dan lekker diep je lul in haar poesje pompen.......aaaahh...
    Lotte als een echte amateur, wordt vooral door haar man gestuurd en houd blijkbaar van echt het harde werk. Het is een echt sletje en hoe harder je ze neemt hoe meer zij en Frank genieten. Frank is dominant en heeft zich echt laten gelden en dit niet alleen bij Lotte. Man wat was die actief...beetje jaloers dat het bij hem altijd maar hard stond. Maar ja, als je zo'n sletje van een vrouw hebt, is er oefening zat geweest .... ;). Was ook zeer leuk om de DP te zien in de zetel, eentje lekker in de kut en Frank die haar hard in de kont neukte....Private entrance...om nog meer jaloers op te zijn. Als ze dan voor de bedden staat, naar voor gebukt, lijken die benen oneindig lang, slank, perfect...wie wil daar niet achter staan....
    Marion zal wel bij iedereen gekend zijn, steeds gewillig, lekker kronkelend met de wulpse vormen. Geil van smerig taaltje en tot alles bereid....Had ze een lekkere DP beloofd maar het lukte niet bij mij. Marion, hopelijk hebben de andere gangbangers je niet teleurgesteld.
    Sonja, hoeft ook geen verder uitleg. Was in het begin in elk geval in 'form' en dat liet ze duidelijk horen. Ik diende in de namiddag eventjes mijn vrouwtje te bellen en was daarvoor boven in de relaxruimte een stil plekje gaan opzoeken...Tevergeefs, het orgasme van Sonja was zo hard dat aan de andere kant van de lijn gevraagd werd wat dat geluid was.....Heb het haar betaald gezet met op het einde haar nog eens diep in het kontje te neuken. En daar geniet ze blijkbaar ook van. Ons bodybuildertje kan dus duidelijk tegen een stootje....Thanks Sonja.
    Hoewel het pietje niet echt constant keihard stond heb ik de dames toch kunnen verwennen met een massage. Hopelijk hebben de dames hier ook van genoten.

    Tot de volgende keer en hopelijk zijn de 4 sletjes van donderdag, Angel, Lotte, Marion en Sonja, terug aanwezig....

    Thanks meiden en partners

    John

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hello John,

    Bedankt voor de leuke recensie.
    Lotte is idd een zeer mooie geile slet (zonder de andere dames tekort te willen doen). Ik laat haar ook regelmatig goed beleven dat ik dat zo zie.
    Thnx ook voor het compliment aan mij. Leuk om van een mede-neuker te horen haha.
    Je inschatting dat wij van het vrij stevige werk zijn is wel terecht.
    Ook moeilijk te verbloemen daar ;-)
    We zijn beide er wel voor in een paar uurtjes actie te hebben.
    Als je een keer een aantal echte doorpakkers, evt een dame en een spannende lokatie hebt....
    Het kan nog veel steviger, trust me...
    We hebben het enorm naar onze zin op de Presidential Suite GB en blijven wanneer mogelijk hier naartoe komen.
    Maar op 1 x per maand redden we het niet LOL.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Frank en Lotte,
      Zijn jullie er ook as zondagmiddag de 7e?
      Heb erg zin om Lotte hard te neuken en haar te sandwichen...

      Robert

      Verwijderen
  21. Nee Robert, wij houden alleen de Presidetial aan.
    Doen wel andere dingen natuurlijk maar geen vergelijkbare GB's.

    BeantwoordenVerwijderen