donderdag 26 januari 2012

Donderdag 26 januari


Lotte, haar eerste keer....Hallo allemaal.

Even voorstellen, mijn naam is Lotte. Wil graag via deze weg mijn ervaring delen met jullie op deze blog. 26 januari mocht ik voor de eerste keer een bezoek brengen aan de gangbang in Circle O. Even voor alle duidelijkheid, zelfs mijn allereerste gangbang! Dus mannelijke lezers, ook voor vrouwen is het soms de eerste keer ;-)

Mijn vriend, een regelmatige bezoeker, nodigde me uit om met hem mee te gaan. Hij kent me goed en dacht dat ik dit wel een hele leuke ervaring zou vinden. (Hij kreeg wederom gelijk, maar dat terzijde). Ook ik had het spaans benauwd van hetgeen me te wachten zou staan. Een vrouw maakt zich druk om andere zaken, welk speelpakje zal ik aandoen, welke schoenen zijn wel geil, hoe zal ik mijn haren vandaag doen etc.

Maar ook, zullen de mannen begrijpen waarvoor ik hier kom? Hoef ik me echt niet te schamen dat ik het heerlijk vind om flink doorgeneukt te worden? Mag ik nee zeggen als ik iets niet wil? Dat soort zaken.

Mijn vriend voelde de spanning goed aan. Normaal wordt ik in de auto al "voorbewerkt" door hem alszijnde voorproefje en me goed op spanning te zetten. Vandaag had ik hem gezegd dat ik netjes en en voorkomend binnen wilde komen. Dus niet met natte vlekken in mijn jurkje doordat hij me met benen gespreid op het dashboard vingert wat altijd een spuitend orgasme teweegbrengt. En niet mijn make-up al geheel doorgelopen wat het resultaat is van een flinke pijpbeurt tijdens het rijden.

Het was gelukt, ik kwam netjes aan op plaats van bestemming. Eerste indruk, zeer stijvolle goedverzorgde mooie opwindende locatie. Heel hartelijk en warm ontvangen door Marion en Niek.
Een paar geruststellende woorden gaven mij echt het gevoel dat ik welkom was. Marion vergezelde me samen met mijn vriend naar de kleedruimte. Mijn vriend, direct klaar om over te gaan tot aktie liep terug naar de ruimte, Marion liet me de rest van de club zien.
Ik was onder de indruk van het hoge niveau wat hier gehanteerd wordt.
Vrouwelijk detail, kraakheldere witte handdoeken ruimschoots aanwezig, goede sanitaire voorzieningen, een heerlijk uitgestald buffet alles goed verzorgd.
Weer terug bij de lockers deelde Marion me mede dat ze samen met mijn vriend iets geregeld had. Ik hoefde me geen zorgen te maken en kon me rustig omkleden. Nou, en dan sta je daar te wankelen op je enkels. Wat gaat hier gebeuren?

Mijn kleding met zorg uitgezocht neem ik uit mijn tas. Verschillende bezoekers lopen in en uit en begroeten me hartelijk. Dat voelt goed en prettig. Voorzichtig schuif ik mijn zwarte zelfophoudende kousen over mijn benen. Daarover heen draag ik een visgraatjurkje waardoor mijn stijve tepels priemend uitsteken. Eronder draag ik zwarte laknaaldhakken. Bekijk mezelf nog eens in de spiegel, haal diep adem en loop de club in.

Voor ik het realiseer wordt ik door mijn vriend en Marion meegenomen naar een soort van podium. Ik zie een metalen staaf hangen aan het plafond waaraan een soort van handboeien aan bevestigd zijn. Ik kijk mijn vriend aan en hij knikt, wat voor mij het teken is dat het goed is. Kwestie van opgebouwd vertrouwen, voor mij heel belangrijk. Ik laat het gebeuren. Mijn handen worden boven mij vastgebonden. Een blinddoek wordt me omgedaan, ik zie helemaal niets meer en kan alleen maar bedenken hoe dit eruit ziet. Achteraf visualiserend een heel geil plaatje....

En dan de stem van Marion, kom maar heren, niet zo verlegen....
Handen, tongen vanalles raakt mijn lichaam aan.
Het voelt geweldig en door deze totale overgave is meteen ook alle remming weg.
Ok, ik ben er klaar voor, kom maar op.
Gebruik me, speel met me, neuk me....

Niet veel later wordt ik losgemaakt en naar later blijkt een rond bed in het midden van de ruimte begeleid. Daar wordt ik flink afgewerkt. Marion vraagt of ik mijn blinddoek af wil. Mijn antwoord daarop is ja. Terwijl mijn vriend me lekker volpompt wordt ik ineens toeschouwer van een heel geil schouwspel. Dit is mooi om te zien. Meerdere dames hebben zich al beschikbaar gesteld om lekker geil en intens te genieten van wat zich hier afspeeld. Je ziet dat dit een pure beleving is. Aan alles wat je waarneemt kun je zien dat iedereen, dames en heren hier geheel uit vrije beweging zijn. Gewoon lekker samen met elkaar bezig zijn, neuken, pijpen, pompen, likken  op alle mogelijke manieren in een ongedwongen sfeer. Mijn ervaring is dat bij commerciele dames toch een soort terughoudendheid is. Daar is hier helemaal geen sprake van. Hier komen mensen samen om op een respectvolle manier gewoon te genieten van goede sex. Ik geef mijn ogen nog eens goed de kost....

De gehele ruimte wordt gevuld door mannen die ofwel zelf lekker bezig zijn een van de dames vol te pompen op welke manier dan ook of heerlijk aan het genieten zijn van hetgeen zich allemaal in de ruimte afspeelt. Er wordt ondertussen ook gezellig met elkaar gekletst en wat gedronken aan de bar.
Je voelt je hier als gast echt vrijwel meteen "thuis". Ik zie de dames die al eerder aanwezig zijn geweest het toegestroomde publiek goed vermaken. Als man hoef je hier echt niets te kort te komen.
En als vrouw zeer zeker ook niet. Het aanbod is overweldigend. Geweldig om omringd te zijn door zoveel mannen die gewoon eerlijk zijn en waarvan je weet dat ze er zijn omdat ze het ook lekker vinden om dit te beleven.

Ondertussen hield mijn vriend me goed op hoogspanning. Een van de aanwezige dames noemde hem mr. Goldfinger. Spuitend klaarkomen is bij hem een vast gegeven. Zalig is het om de heerlijke kutsappen tussen je benen naar beneden te voelen vloeien. Deze ervaring deel ik graag met de aanwezige vrouwen. Aangezien hij een zeer potente, creatieve man is die bedreven is in deze setting weet ik dat hij een goed overzicht houd op alles. Ondertussen geniet hij op dezelfde manier als ik van al wat er te beleven is. Hij zal de aanwezige dames ook rijkelijk voorzien in hun behoeftes..

Even een rustmomentje ingelast. Wat te drinken genomen aan de bar en een sigaret rokend in de aparte rookruimte even evalueren wat er allemaal gebeurd. Dit is echt een geweldig mooie ervaring. Weten dat er meer mensen zijn die lekker ongeremd kunnen genieten van een goede neukpartij. Dominique, een van de aanwezige dames kent mijn vriend nog van eerdere bezoeken. Ze geeft aan dat ze graag nog eens door hem gevingerd zou willen worden. Zoals gezegd ben ik niet eenkennig en gun ik iedere vrouw deze beleving. Dus ook zij laat een natte plek achter op de plaats waar ze zich bevind. Geweldig om dit te zien.

We raken in gesprek en ze verteld dat ze nog geen ervaring heeft met vrouwen. Zelf ben ik hier ook niet zo ervaren in maar net zoals vandaag sta ik onbevangen open voor alle ervaringen die ik samen met mijn vriend kan beleven. Het voelt goed en mijn vriend neemt ons mee naar een plekje wat verder in de ruimte. Daar vlijt Dominique zich in een stoel en ga ik gehurkt voor haar zitten.
Met mijn vingers spreid ik haar heerlijke kutje open en begin ik haar eerst voorzichtig te beroeren met mijn tong. Mijn vriend laat zijn handen over haar mooie tieten bewegen. Zachtjes knijpend en knedend. Er komen mannen om ons heen staan zichzelf goed aftrekkend. Ondertussen laat ik mijn tong wat steviger over haar klit glijden. Haar heupen bewegen zich schokkend op en neer.
Ze geniet en ik geniet met haar mee. Het toegestroomde publiek is gezellig aan het meekijken. Dan worden de rollen omgedraaid. Ik mag genieten van een heerlijke ervaring. Ze geeft me een fantastisch orgasme, dankje Dominique ;-)

Er staat ook nog een soort van bok waar je jezelf als vrouw over heen kunt leggen. De ideale en comfortabele hoogte om je eens goed van achteren te laten nemen. Dat wil ik ook wel eens voelen.
Door verschillende mannen wordt ik gepaald, wat mij betreft altijd met een schoon condoom. Dit voelt gewoon helemaal super. Van binnen al vrij lang wetend wat mijn fantasiën zijn en deze in een middag gewoon kunnen uitvoeren.

Nog even in de sling gelegen...voor een vrouw een zeer relaxte positie. Daarna mezelf op mijn hurken voor enkele mannen geplaatst die ik lekker heb afgetrokken waarna ze hun zaad heerlijk over mijn tieten spoten. Mijn vriend had zich ondertussen al weer ruim vermaakt met de andere aanwezige dames. Ook hier kan ik van genieten. Kijkend hoe mijn vriend Sonja met haar mooie ranke lijfje flink van achteren neemt. Dit alles ging nog wel even door.

Samengevat was het voor mij als dame echt een openbaring en een totale bevrijding dat in deze setting geen enkele schaamte is. Nee is nee, en je wordt ten alle tijden met heel veel respect benaderd en behandeld. Het is gewoon ongeremd, lekker genieten in een prachtige luxueze ambiance.

Of ik het nog eens mee wil maken, graag!

Groetjes Lotte.
Wil je als meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX

26 opmerkingen:

 1. Is alweer een tijdje geleden voor mij, maar ga er de 26e weer bij zijn... Misschien een plan om weer wat zwarte halsbanden onder de dames te verdelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En geen stemmen meer voor Valerie? :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Komaan jongens de teller staat op 8, nog 2 te gaan en hopelijk is ze er de volgende keer terug bij...

  En Valerie mogen we je nog eens verwachten binnenkort ?

  Groetjes,
  Dirk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik stem zeker op Valerie! Zeg er erg lekker uit vorige keer.
  Groeten Paul v A

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn stem hebben jullie ook
  ....tja we zitten aan 10 stemmen voor....dus hopelijk mogen we iets horen van Valerie é
  Groetjes,
  Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga er donderdag voor de eerste keer bij zijn. Hoeveel vrouwen en mannen zullen er zijn? Gr Roger

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En na 10 reacties geen antwoord van de mooie jonge Valerie? :-(
  Groetjes,

  Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi, nog 2dagen en dan is mijn eerste gangbang een feit. Begin nu wel een beetje te twijfelen. Gek want ik wil dit echt graag. Kan iemand mij overtuigen waarom ik toch zou moeten komen?

  Gr Roger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey Jan , gewoon komen....zo'n gangbang is zalig...lekker neuken, gepijpt worden, anderen zien neuken, je loopt constant rond met een stijve lul door alle hete geile actie en niemand vindt dat raar of vreemd... Just do it...
   tot donderdag

   Verwijderen
 9. Hallo, ik ga proberen om mijn afspraken van donderdagnamiddag te verzetten zodat ik eindelijk ook eens aanwezig kan zijn. Maar alvorens te bevestigen via mail had ik wel nog een vraagje. In de laatste nieuwsbrief staat dat 'het iets rustiger zal zijn als anders'. Wat kan/mag ik daar onder verstaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat sloeg dan denk ik op de vorige GB, ivm de feestdagen.

   Verwijderen
 10. Vandaag was het dan zover, mijn eerste gangbang. Man, wat ben ik teleurgesteld in mezlf. Ik kwam niet los. Zit op de bank en er komt een mooie brunnete op me af, wat een wijfie is dat, en begon met me te praten. Ze ging langzaam over naar pijpen en ik genoot ervan. Toen kwamen er meer mannen op af en ik klapte dicht. Geen erectie meer te krijgen. Mijn eigen probleem. Ik genoot daarnaast wel ervan dat zij door anderen genomen werd maar ik was er helemaal niet meer bij. Normaal met zo een mooie vrouw sta ik te steigeren maar nu niet. En ik wilde haar graag. Later heb ik wel nog een goede pijpbeurt gehad van een aardige vrouw die me begreep wat ik voelde en speelde er goed op in waardoor ik een behoorlijke zaadlozing kreeg. Al met al was dit niet mijn ding. Wel zou ik graag die brunnete nog eens willen zien omdat ik wat goed te maken heb bij haar want ik heb echt wel meer in mijn mars dan dat er vandaag uitkwam, jammer. Hoop op een reactie van jouw lekker ding...xxx Roger

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook ik ben gisteren voor de eerste keer naar deze gangbang geweest, bij binnenkomst stroomde het zweet van mijn rug van de zenuwen. Vanaf ik had ingeschreven was ik al aan het fantaseren over de gb maar bij binnenkomst was daar eerlijk gezegd niet veel van over. Dus de reactie van Roger is mij niet helemaal vreemd.
  Ik heb aan de bar eerst een paar drankjes genomen en de kunst afgekeken. De zenuwen zakten en mijn pik begon te steigeren. Ik heb me "gesmeten" en het was fantastisch, wat een heerlijke geile hete sletjes zijn dat zeg. Ik heb iedere druppel zaad uit me laten trekken door Marion en Sonja. Met Dominique had ik echte fun in de swing (nog nooit gedaan, wat een tof toestel!) Tussen mijn zaadlozingen door kon ik aan de bar bijkomen en een babbel doen met mede-zondaars. Het was gewoonweg tof, heerlijke ongeremde geile sex, toffe complexloze babbel, lekker broodje met een prima drankje. Voor mij het Walhalla!
  Deze blog wordt gewoon mijn startpagina en ik ben er volgende keer zeker weer bij. Ladies, tot snel. Matthieu

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo,

  Ook ik volg dit blog al een tijdje en het lijkt me echt geweldig om mee te doen alleen steeds als de datum dichterbij komt krijg ik twijfels niet in de dames maar meer in de andere gasten dus jah misschien de volgende keer. Hadden jullie dit ook de eerste keer ?
  Of heeft er iemand een goed tip om je voor te bereiden

  Gr Frits

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De goude tip voor deze mannen ... Blauwe pilletjes doen wonderen. Ik zeg zeker doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, daar zeg je inderdaad wat. Nog niet eens over nagedacht. Bedankt voor de tip...gr Roger

   Verwijderen
 14. Ik was er ook en hoop er volgende keer opnieuw bij te zijn! Weten jullie trouwens al wanneer dat zal zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zijn altijd laatste donderdag van de maand.

   Verwijderen
 15. Waar blijft dat verslagje over de laatste GB?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hai,
  Na een tijdje niet op het blog geschreven te hebben een reactie van mij. Laat ik beginnen met te zeggen dat de organisatie en de club altijd enorm hun best doen het voor de gasten een geilweldige heerlijke middag van te maken. Altijd toch weer moeilijk de sfeer van een gezellige boel op te roepen met mensen die voor een groot deel onbekenden van elkaar zijn. Daarom chapeau….

  Ondanks dat ik eventjes niet geschreven heb valt het me wel op dat er zo weinig echt iets geschreven wordt…van gewoon waarom het zo leuk was of waarom het minder was tot beschrijvingen van de geile avonturen van die middag. Ik lees vooral “wanneer komt er nou een verslag?” (probeer dan zelf eens iets te schrijven…ga niet afwachten), “ik ga dit en dat doen als ik er ben” of ultrakorte reacties op nog kortere vragen. Heren heren, probeer de blog eens te vullen met een geil verhaal of leuke inhoudelijke kritiek…schrijven is ook bevrijdend 

  Nu dan mijn ervaring van de afgelopen keer… WOW !!!
  Yep…1 woordje. Intenser dan eerdere versies. De middag zinderde van geil geweld. Niet in de laatste plaats vanwege Dom. en L. De 2 dames hebben zich volledig, hartgrondig en schreeuwend laten gaan. “het is bevrijdend om ongegeneerd jezelf zo te laten gaan” liet L. mij weten. Op het bed, in de swing en op de banken.
  Bij een bezoek aan een feestje als dit ga je ervan uit dat je als man lekker kunt neuken. Je gaat er niet gelijk vanuit dat de dames net zo graag ontzettend geil kunnen zijn en net zo diep willen genieten van het neuken als jij. Ik weet dat dat wel zo omdat ik circle toch regelmatig bezoek. Toch was ik afgelopen keer weer verbaasd hoe fantastisch, mooi en hartgrondig deze 2 vrouwen tekeer zijn gegaan. Hoe heftig een orgasme is als je als man aandacht hebt voor en weet hoe een vrouw te plezieren…chapeau vriend van L.. waanzinnig zoals L. (en later Dom.) heeft genoten. Soms leer je weer een klein beetje meer van anderen…waarvoor dank. Het was het dubbel en dwars waard volgens een vriendin . L. en Dom. jullie hebben je als echte sletjes gedragen, openminded en GEIL…vooral nat ook . Eerst L. die door haar vriend spuitend klaarkomt…gewoon meerdere keren! Dan Dom. die een heftige vibo ontdekt, spuitend klaarkomt en dan ook nog intens klaarkomt op de vingers van de vriend van L. Zo heftig had ze het nog niet gehad. Dikke kus gegeven bij het afscheid…Het is altijd weer waanzinnig mooi iemand zo te zien. Sex zit vooral tussen de oren...
  Het zou leuk zijn als jullie het lezen en hoop dat het verslag een beetje aangeeft dat het een avontuur is om zo’n middag met elkaar door te brengen. Graag zie ik jullie weer in februari.

  En dan Murielle, altijd weer zoooo onverzadigbaar geil en altijd zooo open om mijn pik te ontvangen. Een zaadvragend geil sletje. Net als Sonja die bij binnenkomt al pikhonger had en mij direct het bed op joeg voor een intense neukpartij. Zooo diep ! zooo mooi.

  Tot de volgende keer
  arno

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lotte 1

  Hallo allemaal.

  Wil graag via deze weg mijn ervaring delen met jullie op deze blog.
  Even voorstellen, mijn naam is Lotte.
  26 januari mocht ik voor de eerste keer een bezoek brengen aan de gangbang in Circle O.
  Even voor alle duidelijkheid, zelfs mijn allereerste gangbang!
  Dus mannelijke lezers, ook voor vrouwen is het soms de eerste keer ;-)
  Mijn vriend, een regelmatige bezoeker, nodigde me uit om met hem mee te gaan.
  Hij kent me goed en dacht dat ik dit wel een hele leuke ervaring zou vinden.
  (Hij kreeg wederom gelijk, maar dat terzijde).
  Ook ik had het spaans benauwd van hetgeen me te wachten zou staan.
  Een vrouw maakt zich druk om andere zaken, welk speelpakje zal ik aandoen, welke schoenen zijn wel geil, hoe zal ik mijn haren vandaag doen etc.
  Maar ook, zullen de mannen begrijpen waarvoor ik hier kom? Hoef ik me echt niet te schamen dat ik het heerlijk vind om flink doorgeneukt te worden?
  Mag ik nee zeggen als ik iets niet wil? Dat soort zaken.
  Mijn vriend voelde de spanning goed aan.
  Normaal wordt ik in de auto al "voorbewerkt" door hem alszijnde voorproefje en me goed op spanning te zetten.
  Vandaag had ik hem gezegd dat ik netjes en en voorkomend binnen wilde komen.
  Dus niet met natte vlekken in mijn jurkje doordat hij me met benen gespreid op het dashboard vingert wat altijd een spuitend orgasme teweegbrengt.
  En niet mijn make-up al geheel doorgelopen wat het resultaat is van een flinke pijpbeurt tijdens het rijden.
  Het was gelukt, ik kwam netjes aan op plaats van bestemming.
  Eerste indruk, zeer stijvolle goedverzorgde mooie opwindende locatie.
  Heel hartelijk en warm ontvangen door Marion en Niek.
  Een paar geruststellende woorden gaven mij echt het gevoel dat ik welkom was.
  Marion vergezelde me samen met mijn vriend naar de kleedruimte.
  Mijn vriend, direct klaar om over te gaan tot aktie liep terug naar de ruimte, Marion liet me de rest van de club zien.
  Ik was onder de indruk van het hoge niveau wat hier gehanteerd wordt.
  Vrouwelijk detail, kraakheldere witte handdoeken ruimschoots aanwezig, goede sanitaire voorzieningen, een heerlijk uitgestald buffet alles goed verzorgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Weer terug bij de lockers deelde Marion me mede dat ze samen met mijn vriend iets geregeld had.
  Ik hoefde me geen zorgen te maken en kon me rustig omkleden.
  Nou, en dan sta je daar te wankelen op je enkels. Wat gaat hier gebeuren?
  Mijn kleding met zorg uitgezocht neem ik uit mijn tas.
  Verschillende bezoekers lopen in en uit en begroeten me hartelijk.
  Dat voelt goed en prettig.
  Voorzichtig schuif ik mijn zwarte zelfophoudende kousen over mijn benen.
  Daarover heen draag ik een visgraatjurkje waardoor mijn stijve tepels priemend uitsteken.
  Eronder draag ik zwarte laknaaldhakken.
  Bekijk mezelf nog eens in de spiegel, haal diep adem en loop de club in.
  Voor ik het realiseer wordt ik door mijn vriend en Marion meegenomen naar een soort van podium.
  Ik zie een metalen staaf hangen aan het plafond waaraan een soort van handboeien aan bevestigd zijn.
  Ik kijk mijn vriend aan en hij knikt, wat voor mij het teken is dat het goed is.
  Kwestie van opgebouwd vertrouwen, voor mij heel belangrijk.
  Ik laat het gebeuren.
  Mijn handen worden boven mij vastgebonden.
  Een blinddoek wordt me omgedaan, ik zie helemaal niets meer en kan alleen maar bedenken hoe dit eruit ziet.
  Achteraf visualiserend een heel geil plaatje....
  En dan de stem van Marion, kom maar heren, niet zo verlegen....
  Handen, tongen vanalles raakt mijn lichaam aan.
  Het voelt geweldig en door deze totale overgave is meteen ook alle remming weg.
  Ok, ik ben er klaar voor, kom maar op.
  Gebruik me, speel met me, neuk me....
  Niet veel later wordt ik losgemaakt en naar later blijkt een rond bed in het midden van de ruimte begeleid.
  Daar wordt ik flink afgewerkt.
  Marion vraagt of ik mijn blinddoek af wil.
  Mijn antwoord daarop is ja.
  Terwijl mijn vriend me lekker volpompt wordt ik ineens toeschouwer van een heel geil schouwspel.
  Dit is mooi om te zien. Meerdere dames hebben zich al beschikbaar gesteld om lekker geil en intens te genieten van wat zich hier afspeeld.
  Je ziet dat dit een pure beleving is. Aan alles wat je waarneemt kun je zien dat iedereen, dames en heren hier geheel uit vrije beweging zijn.
  Gewoon lekker samen met elkaar bezig zijn, neuken, pijpen, pompen, likken op alle mogelijke manieren in een ongedwongen sfeer.
  Mijn ervaring is dat bij commerciele dames toch een soort terughoudendheid is.
  Daar is hier helemaal geen sprake van.
  Hier komen mensen samen om op een respectvolle manier gewoon te genieten van goede sex.
  Ik geef mijn ogen nog eens goed de kost....
  De gehele ruimte wordt gevuld door mannen die ofwel zelf lekker bezig zijn een van de dames vol te pompen op welke manier dan ook of heerlijk aan het genieten zijn van hetgeen zich allemaal in de ruimte afspeelt.
  Er wordt ondertussen ook gezellig met elkaar gekletst en wat gedronken aan de bar.
  Je voelt je hier als gast echt vrijwel meteen "thuis".
  Ik zie de dames die al eerder aanwezig zijn geweest het toegestroomde publiek goed vermaken.
  Als man hoef je hier echt niets te kort te komen.
  En als vrouw zeer zeker ook niet.
  Het aanbod is overweldigend. Geweldig om omringd te zijn door zoveel mannen die gewoon eerlijk zijn en waarvan je weet dat ze er zijn omdat ze het ook lekker vinden om dit te beleven.
  Ondertussen hield mijn vriend me goed op hoogspanning.
  Een van de aanwezige dames noemde hem mr. Goldfinger.
  Spuitend klaarkomen is bij hem een vast gegeven.
  Zalig is het om de heerlijke kutsappen tussen je benen naar beneden te voelen vloeien.
  Deze ervaring deel ik graag met de aanwezige vrouwen.
  Aangezien hij een zeer potente, creatieve man is die bedreven is in deze setting weet ik dat hij een goed overzicht houd op alles.
  Ondertussen geniet hij op dezelfde manier als ik van al wat er te beleven is.
  Hij zal de aanwezige dames ook rijkelijk voorzien in hun behoeftes.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Even een rustmomentje ingelast.
  Wat te drinken genomen aan de bar en een sigaret rokend in de aparte rookruimte even evalueren wat er allemaal gebeurd.
  Dit is echt een geweldig mooie ervaring. Weten dat er meer mensen zijn die lekker ongeremd kunnen genieten van een goede neukpartij.
  Dominique, een van de aanwezige dames kent mijn vriend nog van eerdere bezoeken.
  Ze geeft aan dat ze graag nog eens door hem gevingerd zou willen worden.
  Zoals gezegd ben ik niet eenkennig en gun ik iedere vrouw deze beleving.
  Dus ook zij laat een natte plek achter op de plaats waar ze zich bevind.
  Geweldig om dit te zien.
  We raken in gesprek en ze verteld dat ze nog geen ervaring heeft met vrouwen.
  Zelf ben ik hier ook niet zo ervaren in maar net zoals vandaag sta ik onbevangen open voor alle ervaringen die ik samen met mijn vriend kan beleven.
  Het voelt goed en mijn vriend neemt ons mee naar een plekje wat verder in de ruimte.
  Daar vlijt Dominique zich in een stoel en ga ik gehurkt voor haar zitten.
  Met mijn vingers spreid ik haar heerlijke kutje open en begin ik haar eerst voorzichtig te beroeren met mijn tong.
  Mijn vriend laat zijn handen over haar mooie tieten bewegen. Zachtjes knijpend en knedend.
  Er komen mannen om ons heen staan zichzelf goed aftrekkend.
  Ondertussen laat ik mijn tong wat steviger over haar klit glijden.
  Haar heupen bewegen zich schokkend op en neer.
  Ze geniet en ik geniet met haar mee.
  Het toegestroomde publiek is gezellig aan het meekijken. Dan worden de rollen omgedraaid. Ik mag genieten van een heerlijke ervaring. Ze geeft me een fantastisch orgasme, dankje Dominique ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Er staat ook nog een soort van bok waar je jezelf als vrouw over heen kunt leggen.
  De ideale en comfortabele hoogte om je eens goed van achteren te laten nemen.
  Dat wil ik ook wel eens voelen.
  Door verschillende mannen wordt ik gepaald, wat mij betreft altijd met een schoon condoom.
  Dit voelt gewoon helemaal super.
  Van binnen al vrij lang wetend wat mijn fantasiën zijn en deze in een middag gewoon kunnen uitvoeren.
  Nog even in de sling gelegen...voor een vrouw een zeer relaxte positie.
  Daarna mezelf op mijn hurken voor enkele mannen geplaatst die ik lekker heb afgetrokken waarna ze hun zaad heerlijk over mijn tieten spoten.
  Mijn vriend had zich ondertussen al weer ruim vermaakt met de andere aanwezige dames.
  Ook hier kan ik van genieten. Kijkend hoe mijn vriend Sonja met haar mooie ranke lijfje flink van achteren neemt.
  Dit alles ging nog wel even door.
  Samengevat was het voor mij als dame echt een openbaring en een totale bevrijding dat in deze setting geen enkele schaamte is.
  Nee is nee, en je wordt ten alle tijden met heel veel respect benaderd en behandeld.
  Het is gewoon ongeremd, lekker genieten in een prachtige luxueze ambiance.
  Of ik het nog eens mee wil maken, graag!

  Groetjes Lotte.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lotte, je hebt dit prachtig geschreven, super om de ervaringen ook eens te horen van de vrouwelijke zijde
  Hopelijk ben je terug aanwezig op de volgende party
  xxx
  Ludo

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hallo,
  weten jullie of Murielle er bij zal zijn deze maand? ik wil haar graag nog eens diep en lekker neuken
  Fred

  BeantwoordenVerwijderen