maandag 21 mei 2018

EDITIE DONDERDAG 31 MEI 13-17U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.comVerslag door een bezoekster:


Een van de eerste mooie dagen van dit jaar zat ik samen met een vriendin op een terrasje iets te drinken voordat we naar de film zouden gaan. We hadden het over de bekende koetjes en kalfjes en uiteraard ook de bloemetjes en bijtjes ;-). Ik was net weer single en had een seksdate via Tinder gehad. Ik vertelde mijn vriendin de details zoals goede vriendinnen dat doen. Mijn vriendin viel zowat van haar stoel van verbazing en zei op iets te luide toon: “Ohhh echt iets voor jou, jij slet!”. Ik kon niets anders zeggen dan: “ik een slet? Zeker weten en ik ben er trots op ook.”

Naast onsm aan een ander tafeltjem zaten 2 mannen. 1 van hen draait zich naar mij toe en zegt zonder blikken of blozen: “Jij? Een slet? Weet je wel dat dat een Geuzennaam is? Die moet je verdiend hebben. 1 keertje een one night stand met een onbekende maakt je nog geen slet. Dan zou zowat iedere vrouw een slet zijn.” Ik liep rood aan, mijn vriendin beet hem toe waar hij de brutaliteit vandaan haalde om zoiets tegen een wildvreemde vrouw te zeggen.

Ik durfde niets te zeggen en vond het mega opwindend om zo door een wildvreemde vent aangesproken te worden. Hij keek naar mijn vriendin haalde zijn schouders op, wendde zijn blik weer naar mij, keek mij indringend aan en zei: “Als jij een trotse slet wilt zijn zal ik dat van je maken.” Ik heb nog nooit zo’n nat kutje gehad als toen. Ik was zo nieuwsgierig en geil dat ik hem mijn nummer heb gegeven. Alvorens mijn vriendin en ik naar de film vertrokken.

Hoe het verdere verloop in onze kennismaking is geweest, is voor hier niet echt interessant. Wel is hij mij nu aan het leren hoe het is om een geil kinky sletje te worden. Om die Geuzennaam te verdienen…. Een van de dingen die hij van mij verlangde was het bezoeken van een gangbang. Ik schrok bij die gedachte.

Ik had geen inspraak in welke gangbang. Ik mocht ter voorbereiding deze site lezen. Dat heb ik ruimschoots gedaan en het stelde mij gerust. Daarbij werd ik er chronisch geil van en verlangde er steeds meer naar. In april was mijn eerste keer Wauw! Ik wist niet dat zoiets bestond dat wil ik nog eens….

En zo kwam ik op de 31 mei terug op de Presidential Suite gangbang. Wat een heerlijke geile middag heb ik beleefd deze donderdag. Toen ik arriveerde zag ik meteen een aantal lullen door wie ik graag onder handen genomen zou worden. Al gauw werd woord bij daad gevoegd. Na een paar anale uitdagingen en een dubbele penetratie, gunde mijn “trainer” mij wat rust en werd ik door velen vaginaal genomen. De ene al wat dieper dan de andere, de ene al wat harder dan de andere.

Het laatste uur verwenden Marion, Stella en ik nog een kerel die wat later was binnen gekomen die niet wist wat hem overkwam. De lieverd werd door ons drieën heerlijk verwend om hem zeker niet met lege handen, maar wel met lege zak, naar huis te sturen.

Anders dan vorige eerbiedigden de aanwezigen de variatie. Ik houd ervan door zoveel mogelijk verschillende kerels genomen te worden. “Plakkers” prefereer ik niet. Sorry, ik kom niet om te vrijen en zoenen maar om hard en stevig geneukt te worden. Dus bedankt jongens om mij zo heerlijk te verwennen. Deze geile slet keert binnenkort tevreden terug, hopelijk jullie ook!

Liefs,
Véro.

Heb jij, of ben jij, ook een nymphomane buurvrouw? Neem haar dan gewoon mee!
Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-).  circle.gb@gmail.com.

xx

12 opmerkingen:

 1. Ik heb er zin in. Welke sletten zullen er aanwezig zijn en wat vinden jullie lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vorige keer was mijn allereerste keer en smaakt zeker naar meer! Dus deze slet zal weer aanwezig zijn. Wat ik lekker vind? Vrijwel alles maar niet te lang likken en geen "kleef" gedrag. Ik wil door zoveel mogelijk mannen geneukt worden. Daar hou ik van, hard geneukt worden met kletzen op mijn kont! Do I need to say more?

  xx
  Vero

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou dat klinkt goed! Hoe kan ik je herkennen, zonder dat je teveel over jezelf weggeeft. Mij kan je makkelijk herkennen. Ik ben één van de weinige niet blanken.

   Verwijderen
 3. En Marion komt die weer? Dat is een geile slet met een super lijf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop van wel. Zou haar kont graag neuken en evt dp met een medebanger.

   Verwijderen
 4. oei he is hier echt zwak percies niemand intresse om te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zal er deze editie ook bij zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En "ik" als in (p)ik of (sl)ik? Licht eens een tipje van de sluier op....... wat is "ik" ?

   Verwijderen
 6. Volgens mij staat die slet op de foto boven in het midden. Dus ga er maar van uit dat ze er is. Ik zie ook Sonja en Angel en 2 die ik niet (her)ken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hopelijk is er angel deze keer ook bij lekker om deze geile slet haar bekje vol zaad te spuiten

   Verwijderen
  2. Ik zie haar wel op de foto volgens mij. Daarom noemde ik haar al. Links boven. Maar nieuwe sletten zijn toch ook welkom? Meer dan, meer dan mijn beste.

   Verwijderen
 7. Vero je was een toppertje! Net zo als de andere sletten maar jij steekt er door je verhaaltje net even boven uit. Wanneer zien we je weer?

  BeantwoordenVerwijderen