vrijdag 28 oktober 2016

EDITIE DONDERDAG 27 OKTOBER 14-18U


PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG
reservatie: circle.gb@gmail.com

 

 

DOOR DE OGEN VAN EEN BEZOEKER:


Volkomen verrassend, nieuw en vooral heel geil. Ik wist niet dat ik dit in me had maar de vrouwen haalden het eruit.

Meestal is er wel zo’n 60% herkenning bij de aanwezige dames maar nu waren er de nodige dames die ik voor het eerst zag. Nou ja … dames … dat duurde maar even. Binnen no-time toonden ze zich als echte sletten. Het begin was echter redelijk netjes.

Geil geklede sletjes aan de bar, paar mannen erbij, even kennismaken. Onder het genot van een drankje bewonderde en betastte ik eerst Jacqueline met haar lange, blonde haar en mooi figuur met een paar flinke, stevige borsten die nog gezellig kennis aan het maken was met Marion.

Er kwamen meer mannen binnen en ondertussen vielen mij ogen op de petite Sara met haar eveneens lange blonde haar en stevige kleine tieten. Zij werd mijn favoriete slet van de dag.

De kennismaking met haar was het startschot. Je voelt aan wat een bepaalde slet nodig heeft en in dit geval was het duidelijk de hardere stevige aanpak. Dus van pijpen was in dit geval geen sprake; ik neukte de slet goed, diep in haar mond en hield daarbij af en toe diep in haar keel stevig vast. Daarbij keek ze mij met wijd open ogen en doorlopende mascara aan waarop ik haar weer verder paalde en tussendoor trakteerde op een fikse oorvijg, verwurging of haar kleine ferme tieten kneedde. Wat een slet.

Verderop zag ik Marion vol overgave een paar pikken zuigen en op hetzelfde bed werd Jacqueline inmiddels doggy style genomen door 2 kerels waarbij een diep van achter in haar kut stootte en de ander haar mond goed volpropte.

Ik sleepte Sara mee en zette haar op haar knieën op de witte bank. Toen ik haar bij de kennismaking vingerde, verbaasde ik mij al erover hoe strak haar kut is en ik twijfelde dan ook ernstig of dat zou passen. Maar met genoeg natte geilheid en gepaste dwang is veel mogelijk. Na haar eerst vanachter genaaid te hebben draaide ik haar op de rug en kon ik haar geile gezicht zien terwijl ik in haar pompte. Dat ging nog wel even door en de slet werd goed aangepakt terwijl ik haar pijpmond over menigstaaf dwong. Daarna wilde ik naar de bar en even wat drinken. Foutje …

Onderweg tikte ik namelijk Carla, een (Indonesische?) meid met kort zwart haar, even op de billen en gaf een kneep in haar borsten. Voor ik het wist klopte ze mijn lul op haar geile tieten en zoog ze hem diep naar binnen. Nog geil van de vorige sessie en deze fantastische pijpbeurt had ik haar snel op haar rug op het ronde bed en neukte ik diep in haar natte kut. Ik zag dat ze voelde hoe ik nog verder opzwol en kwam (safe), met mijn handen steunend op haar borsten, diep in haar geile kut klaar.

Dus eerst maar naar de douches en dan echt even een drankje …

Aan de bar heb je goed overzicht. Jacqueline werd weer, of nog steeds, goed genomen en in de hoek zag ik dat de mooie Claire, die eerst de kat uit de boom keek, in de sling door haar vent geneukt werd, uiteraard met de nodige mannen eromheen. Een erg mooie, fijne vrouw met kort zwart haar,, mooie tieten en de uitstraling van een zakenvrouw die zich eens goed wil uitleven … of beter gezegd: uitwonen laten. Achter Claire werd Sonja, al staande, van achteren gepaald en ging de sirene luid los ten teken dat de kerels het weer heel goed deden.

Het viel me sowieso op dat de mannen weer ouderwets actief waren, er zou tot 17:15u continue geile actie zijn waarbij alle sletten goed aangepakt werden. Eerst keek ik even van dichtbij hoe Claire wijdbeens geneukt werd. Wat een mooie vrouw en echt volkomen geil.

Nadat Jacqueline mij eerst pijpte nam ik achter haar plaats en duwde mijn paal in haar. Ze boog verder voorover en liet me daarmee diep binnen. Toen ik het tempo verhoogde begon ze echt geil te kreunen en gaf ze tegendruk terwijl ik ook genoot van de aanblik van haar fantastische kont. Dat werd doorpakken en ik pakte goed door totdat ik ook hier een lading zaad in mijn condoom loosde.

Na weer een douche liep ik op Sara af. De slet prikkelde mijn driften en nu heb ik haar echt grof afgewerkt. Terwijl 2 meter verder Claire de nodige palen afzoog en door kerels om de beurt achterlangs genomen werd zette ik de snol met haar rug en hoofd tegen de rugwand van een bank en paalde haar geile pijpbek tot aan de aanslag. Haar geilheid bleek toen ze, hoewel ze het zwaar te verduren kreeg, haar benen maximaal spreidde om zich door een tweede hengst te laten naaien terwijl ik ze nog tegen de wand nagelde. Een geile slet.

Toen de co-neuker zijn zaad op haar tieten had gespoten, ging ik een meter naar achter, deed een
condoom om, duwde haar slanke stelten ver naar achter en zette mijn eikel tegen haar kont. Ze wilde duidelijk dat ik haar zo nam maar met de halve lengte binnen werd het teveel. Onder andere omstandigheden zou ik door pakken maar in dit geval gaf ik haar rust.

Even opfrissen en terug.

Mijn geilheid nog volop aanwezig begon ik Claire te bevoelen die geneukt werd en om zich heen
zoog. Daar nam ik haar kort en diep van achter. Sara deed mee en terwijl ook de kerels actief meededen gingen de vrouwen los in een zeer geile bi actie. De sletten vingerden, tongden en spoten terwijl ze Claire’s partner en mij om beurten en tegelijk afzogen. Claire kwam vaker spuitend klaar en ik dacht daar nog wel iets aan toe te kunnen voegen.

Steunend op een bank liet ik haar een aantal keren goed spuiten en kermend komen. Meteen aansluitend dirigeerde ik haar op een krukje met de rug tegen een tafel en nam ik haar terwijl ze me wijdbeens ontving en geil tongde. Terwijl Sara haar betastte en haar benen mee wijd hield spoot ik weer een lading in mijn condoom in een geweldig geile vrouw.

Ik was op dreef, mijn pik bleef hard en ik dwong de andere slet op haar knieën om flink door te
stoten in haar pijpbek. Naar de bank gericht zag ik Carla aan een enorme paal trekken. Onder(k)wijl kokhalsde de blondine om mijn lul, ik liet na, deed een condoom om, neukte Claire van achteren terwijl mijn ballen gekneed werden door Sara. Toen het zover was ging het condoom af en spoot ik dwingend haar keel vol zaad.

Na een langere pauze waarin de actie verder doorging mocht ik Jacqueline nog een keer uitgebreid
nemen, Carla van achter neuken en ook Sara die bij die gelegenheid niet alleen mijn pik maar wederom ook een dosis wurgseks te verduren kreeg.

Na alle actie werd ik om kwart voor zes, midden op het ronde bed, als finale van een idioot geile
Presidential Suite, terwijl verder niemand meer bezig was, goed diep afgezogen tot ik mijn zaad in
haar mond spoot.

Volkomen bevredigd.

Wat een dag.

Tot de volgende,
 

Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie.... ? Neem dan snel contact met ons op ;-). circle.gb@gmail.com.

XX

25 opmerkingen:

 1. Ik zal er zijn! Komt Silvia ook weer met haar oppasser? Ze is zo stil ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien heeft haar oppasser haar wel op gesloten ;-). Zo een meid zou ik ook niet vrij rond durven laten lopen. Zoals ze soms bij mannen zeggen: moeders hou je dochters binnen. Kan je bij een loslopende Silvia zeggen: vrouwen hou je man binnen ! LoL

   Verwijderen
 2. Welke stellen/vrouwen denken te komen?? Heb er al zin in

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zijn er meer liefhebbende mannen en of vrouwen die ivm te weinig vrije dagen graag een feest op vrijdagavond of in het weekend gehouden zie worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohlala! Een nieuw sletje dient zich aan... Welkom Sara! Hoop dat er direct om 2 uur klaar voor bent om in alle gaatjes genomen te worden zoals je dat graag wenst. Komt goed sletje! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sara je ziet er lekker uit! We zullen je de middag van je leven bezorgen. Als jij goesting meebrengt zorgen wij voor de rest! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Komende donderdag weer van de partij. Zijn er dames aanwezig die in zijn voor DP?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraag 1. Welke man voelt dezelfde aandrang als ik om komende donderdag een dp te doen bij een dame.. 2. Welke dame is de gelukkige vrijwilligster voor een heerlijke dp. 3. Hoe herkennen we je?

   Verwijderen
  2. Marion heb ik het al vaker zien doen en anders vraag je het gewoon aan een meid.

   Verwijderen
  3. Ik zoek ook een mannelijke medestrijder.. ik heb namelijk maar 1 pik en dat maakt een echt dp lastig.

   Verwijderen
  4. Jullie mailden een leuk idee meiden! Om de mannen die samen willen werken met een dp of sandwich het polsbandje dat ze bij binnenkomst krijgen links te dragen. Zo kunnen "partners in crime" snel schakelen.

   Verwijderen
  5. Kunnen we dames ook op deze manier herkennen of roepen ze er zelf om?
   Een halsband voor de dp /sandwich dames lijkt me anders een leuk idee..

   Verwijderen
 7. Ik heb het al vaker gezegd: De meiden zijn er wel voor te vinden. De mannen is het probleem. Je kunt je vraag beter richten aan de mannen. Ik ben er dit keer helaas niet bij anders had ik graag meegedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Boys, boys, boys, its a long time ago (February 2016) we were at the party. But we will be there again. x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zitten hier eigenlijk veel voetenfetisjisten op dit forum? Anders moeten we wellicht daar eens een presidential rond organiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Daar heb ik niks mee en daar kom ik niet van / voor

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Donderdag neem ik ook een geil blond sletje mee. Ze is onverzadigbaar dus allemaal vraag gaan slapen woensdagavond! Grt N

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt goed N!!
   Waar houdt het sletje van? En hoe gaan we haar herkennen?
   Zin om haar wensen met een paar man te bevredigen!

   Verwijderen
 12. Ik ga vroeg naar bed en zorg dat ik morgen fit ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wa was da?! Man man man, de eerste keer bij jullie wat een lustsletten gedreven door lust, lust, lust. Mijn jongeheer heeft een hernia daar is niets meer uit te halen. Zal toch mijn vrouw moeten vertellen dat er even een wwek geene sex zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Was de dame op de foto ook aanwezig?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de dame was aanwezig en ik kan zeggen dat het een aangename kennismaking was....

   Verwijderen
  2. Dat sletje is een geile zuig en neukslet.
   Lekker ding.

   Verwijderen
 15. Goed verhaal, lijkt me een geile vertoning.
  Ga volgende keer komen.
  Zijn er al sletjes gemeld?

  BeantwoordenVerwijderen