donderdag 27 december 2012


DONDERDAG 27 DECEMBER
PRESIDENTIAL SUITE GANGBANG

27 december, dat is de derde kerstdag.... Toch?
Mogen wij daar dan nog een wens voor doen...?

Goed dan, omdat we ons de dagen ervoor netjes en keurig gaan gedragen willen we op de 27ste december tijdens de laatste Presidential Suite Gangbang van 2012 ongelooflijk geil, hard, diep en kinky afgeneukt en rijkelijk ondergespoten worden. We willen dus veel geile kerels die ons de hele middag grondig en met meerderen tegelijk aanpakken, doorneuken en heerlijk gebruiken.
Laten jullie de "piek" nog een dagje extra fier staan? ;-).
Jullie kennen ons (of gaan ons leren kennen) en we zijn echte, diepgeile, nymphomane amateursletten. De 27ste willen we dat ook echt weten.
Aan onze collar lees je af hoe ver we gaan.
Na al dat Latijn tijdens de feestdagen is Grieks een welkome afwisseling ;-)
De meesten van ons zijn dan ook zeker ook in voor een stevige en diepe anale neukbeurt.
Nog beter is het om door een aantal geile mannen in alle gaten gelijk genomen worden.
Hmmmm.....
Niet vragen maar doen, nemen en gebruiken.
Daar komen we voor (en van).
Jullie toch ook?
Natuurlijk zorgen wij voor een feestelijk bubbeltje en een geile sfeer.
Op deze locatie is ruime parkeergelegeheid, douches, kledingkastjes, condooms, handdoeken en eten en drinken zijn ruim voorhanden.

Al de meiden zijn botergeil en kunnen geen genoeg krijgen van hete ongeremde sex met meerdere mannen tegelijk! Bijna alles vinden ze lekker, Klaarkomen in mond (niet allemaal), Vingeren, likken, Anaal (niet allemaal), DP Sandwich etc. Pijpen zonder condoom, iedere andere penetratie MET condoom. Zin om eens lekker mee te doen met deze geile meiden? Kijk op deze blog voor een geile indruk van de vorige keer en reserveer op tijd.


Wil je als meid of stel ook eens meedoen? Neem dan snel contact met ons op circle.gb@gmail.com.

XX

7 opmerkingen:

  1. Oooh wat heb ik spijt dat ik er niet kan bij zijn. Vorige keer heb ik super genoten. Op weg naar de bar, bij het bestellen stond ik naast Sonja die voorover gebogen een man aan het zuigen was, mijn handje kon niet van haar poesje blijven tot ze spuitend op mijn hand klaar kwam. Samen even de zetel uitgetest tot ik het zakje voor de eerste maal volgespoten heb. Snel een douche want Marion was in volle actie en dit wilde ik niet missen. Als ik beneden kwam even mijn paal in haar mondje gestoken om haar nadien lekker hard door te neuken. Een drankje later heb ik hem weer laten klaarpijpen door een nieuw vrouwtje die samen met haar man was. Dan Marion nog even lekker gelikt met zicht op haar mondje die 2 pikken aan het verwennen was … wat is zij heerlijk! Op weg naar de bar kwam ik Sonja terug tegen die net alleen was & dat kan niet de bedoeling zijn in een GB, ze trok mij mee naar de actiezone en begon mij heerlijk te pijpen terwijl een andere man haar kutje aan het vingeren was. Daar was mij net opgevallen dat er 3 mannen een mooie Belgisch vrouw met lekkere borsten aan het verwennen was, die wil ik ook wel dacht ik dan. Maar eerst iets eten om wat krachten op te doen terwijl ik aan het genieten was van de geile actie rond mij. Dan kwam Marion langs & ik deze kans kan ik niet voorbij laten gaan, samen op bed, in het midden van de ruimte vroeg ze mij om haar nog eens hard door te neuken … zalig voor de 3 de keer het rubbertje volgespoten en even buiten adem nagenoten. Het begon stillekes aan leeg te lopen en als ik terug kwam van een lekkere douche zat ik plots alleen met 3 bloedmooie en geile vrouwen. Even gepraat tot er behoorlijk laat nog een man binnen kwam. Samen met de 3 geile vrouwen terug op bed, daar ben ik zalig verwend geweest en heb eindelijk de Belgische vrouw, wiens naam ik jammer genoeg niet weet eens beter gevoeld. Ze pijpte mij heerlijk maar ik wou toch nog eens lekker neuken met haar en ze kwam recht op mij zitten & ja hoor, het 4de zakje was vol en ik was volledig op … Ben reeds geil bij het schrijven, jammer dat ik zeker tot jan. 2013 zal moeten wachten om die heerlijke vrouwtjes te kunnen verwennen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geile dames, dit keer ben ik er weer bij. Heb zin om jullie te sandwitchen. heb daarbij wat medewerking nodig, maar ik verwacht dat dat wel goed kom. ik weet dat jullie er ook weer zin in hebben. Ik heb Sonja en Marjon al gesandwitched gezien. angel nog niet, nu weet ik niet zeker of zij dit leuk vind. Kunnen jullie mij een antwoord hierop geven? ik hoop dat de geile beren niet verlegen zijn en samen met mij wat willen ondernemen. Bij een goede samenwerking kunnen we ook proberen een dpv of dpa te proberen. nog 7 nachten dromen en dan ......actie. tot snel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben al eventjes een stiekeme lezer op deze blog en elke keer slaat mijn hartje een slag over. Ik kan alleen maar beamen hoe jammer het is dat de blog minder levendig is dan een tijdje geleden. Hoe dan ook blijf ik zó nieuwsgierig naar de smachtende dames... Ik zou nog eens graag van jullie ervaringen willen horen. Misschien durf ik dan sneller de stap te zetten om mijn stoutste dromen waar te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wie van de dames zal er allemaal van de partij zijn?

    Tot donderdag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik twijfel om ook eens te komen,heb dit nog nooit gedaan maar lijkt me erg lekker.gr danny 34jaar

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gewoon proberen!! T is supergeil.. wil ook komen maar kheb geen zin om dat takke eind te rijden vandaag .

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het was weer een supergeile middag. dank jullie Marjon en Sonja. Jammer dat er toch dames waren die niet actief deel namen. Is best wel frustrerend. Ben niet van dat kijken niet aankomen type. Houd van actie en deelnemen, daarom een gangbang. Jammer dat Angel er niet bij kon zijn. Desalniettemin was het voor de dames ook wel een actieve middagje, denk ik. Heb weer genoten. Tot de volgende keer en de beste wensen aan jullie allen.

    BeantwoordenVerwijderen